Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Monitor állványokról van topik? Vagy belefér a monitoros topikba?
Előre is köszi!"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
kelly416
veterán
válasz Hegyirabló #1992 üzenetére
De ezen túl kb. a gyári kábelek ajánlottak igazán, azok meg drágák és legtöbbször nem szövethuzatosak.
Szóval inkább vegyél évente egy Baseus kábelt szerintem.De hátha tud valaki topikot erre vagy beszéljünk privátban, ne itt húzzuk tovább a témát.
-
Hegyirabló
veterán
válasz kelly416 #1991 üzenetére
Szia!
Igen, ez a kettő volt nekem is az első ötletem. Ugreen dolgaim vannak szeretem is őket. Le is adtam rendelést, aztán olvastam Amazonon, hogy akadnak panaszok mindkét márkára kábel ügyileg.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
kelly416
veterán
válasz Hegyirabló #1990 üzenetére
Ugreen-től vagy még inkább Baseus-tól. De szerintem topikot erre nem találsz, minden teló topikjában egyénileg beszélik kia témát.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Van topik kábelekre?
Egy jó USB-A USB-C parakord kábel kellene nekem, de nem tudom, hogy hol kérjek ajánlást.
Köszönöm!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
félisten
-
válasz Fire/SOUL/CD #1987 üzenetére
Szerintem ezt keresed: https://logout.hu/tema/proba/friss.html
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
félisten
Nagyon régen még volt olyan "topik", ahol "csak úgy" lehetett hsz-t írni, és tesztelni, hogy az elküldés után hogy néz ki, amolyan "hsz írás gyakorló topik"... Megvan ez még?
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Egyszer találkoztam ph-n egy olyan topikkal, ahol nehéz élethelyzeteket osztottak meg a fórumtársak egymással, de nem találom.
Ebben szeretnék segítséget kérni.A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
Ármester
válasz Sub-ZeRo #1983 üzenetére
Összefoglalót Tg szerkeszthet, vagy modi tudja berakni, őket Modkerben lehet elérni.
Szerkesztéshez meg tudsz kérni saját, zárt topikot, vagy logout blogban esetleg. Go to: Topikgazda topik (Ha Tg vagy)
Ha nem vagy Tg, akkor így hirtelen passz hogyan megy, szerintem MADcat vagy Kendek-et keresd ezügyben, ők foglalkoznak az ilyen Tg-s dolgokkal.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
nagyúr
Hali!
Olyan topikot találok, ahol segítenek hogy hogyan kell téma összefoglalót berakni a topikba?"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Fotogrammetria / Reality Capture / NeRF / Gaussian Splatting etc. témákra ugye jól látom hogy nem igazán van topic?
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
bambano
titán
válasz RandomName #1980 üzenetére
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
RandomName
senior tag
Külső adattárolókkal foglalkozik valamelyik topic?
Családban kellene egy hurcolós 2-3-4-5T körüli tartós, megbízható usb3-as darab kb 100€-ig."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
Timyyy
őstag
válasz #01110937 #1977 üzenetére
Talán ez: Ebay-es kütyük kis pénzért
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
törölt tag
Temu vagy hasonló téma, topik létezik?
-
kelly416
veterán
Zselés (motorkerékpár) akkumulátorral kapcsolatban informálódnék. Erre van spec. vagy félspec. topik?
-
Ármester
válasz mailitin #1968 üzenetére
- Megvétel után a hirdetésnél van "Értékelem" gomb, azt kell vevőnek megnyomni, akkor te kapsz egy emailt, hogy valóban megvette-e tőled, ha te ezt megerősíted, akkor mehetnek az értékelések oda-vissza.
Itt oldalon, jobb felül van kis harang ikon, ott jelzi, ha értékelnek, vagy neked van értékelni valód.
- Igen, akkor is lehet értékelni, ha már archívált.Jegelni úgy tudsz, hogy megnyitod a hirdetésed, és jobb felül lesz egy ilyen kis hópihe ikon.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
mailitin
újonc
Sziasztok!
Megtaláltam! Végre Vagy nem tudom?
(ha van erre külön topic kérlek jelezzétek)Eléggé új vagyok itt, kéne egy kis segítség.
Túlvagyok az első eladásomon Hardveraprón.
Értékeléssel kapcsolatos a kérdésem:
> Vevő kap vmilyen emailt benne egy linkkel, amin értékelhet, vagy neki kell kibogarászni a hirdetést?
> Ha archiválva van a hirdetés, (jegelés opciót nem találtam) attól még tudja értékelni? Vagy újra kellene aktiválni?Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Tudom ennek nem szabadott volna a mai világban megtörténnie, de túlzottan bízok az emberekbe, sikeresen átvertek 10e forinttal facebookon, ami az igazságérzetemet most nagyon bántja, volt már ilyen, de most úgy érzem nagyon tenni akarok valamit, hogy megtaláljam az illetőt vagy fizetési meghagyásos eljárást indítsak. Első körben egy képkeresőt keresek, mert kíváncsi vagyok valódi-e az fb profil bár a bankszámla alapján az, illetve a hirdetés valódi-e. Van olyan topic ahol fb átverésekkel foglalkoznak? Köszönöm előre is.
-
Ármester
válasz kelly416 #1962 üzenetére
D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Bár ide nyilván csak név nélkül lehet.
Sajnos vannak ilyenek, hiányzik neki az a bizonyos testrész.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
kelly416
veterán
válasz DonThomasino #1959 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint játékban lehet nyerni. Valami Miku quiz van hirdetve évről évre, de ennél bővebbet ne kérdezz.
De nézd csak, mit dobott a közös barátunk. -
dannyl
addikt
válasz DonThomasino #1959 üzenetére
Tesco-ban?
-
DonThomasino
veterán
Már régóta szeretnék egy mikulás sapit.
Hol lehet ezzel kapcsolatban érdeklődni?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Ármester
válasz kromatika #1957 üzenetére
Jelentsd a csalókat topik volt, de már zárásra került, már csak jelenteni lehet az adott hirdetést.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
kromatika
veterán
Sziasztok Régebben volt olyan topik hogy akikkel nem érdemes üzletelni vagy ilyesmi azt hiszem. Most hol találok olyan topikot ahol be lehet írni ki nem ferar,és akikkel nem ajánlott üzletelni?Konkrétan nem átverésről van szó,ha nem lefoglalás után azt mondta utal,majd két nap után mondta hogy mégsem és már nem kell a termék.
-
dannyl
addikt
Jól látom, hogy a Xiaomi 13T Pro-nak nincs saját topicja? Külön van egy a 13T-nek, meg együtt is van a kettőnek, bár azok csak cikkek alattiak.
-
föccer
nagyúr
-
makoss
veterán
Sziasztok!
Tudnátok a Prohardveren olyan topikot ami külső hordozható elektromos generátorokkal foglalkozik mint a UGREEN PowerRoam GS1200
vagy az EcoFlow River 2 Pro?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Ármester
-
Ármester
-
mickemoto
őstag
Sziasztok!
Beárazós topikot hol találok? Köszönöm. -
BitRider
senior tag
Volt egy hsz-tesztelő topik, de az istenért nem találom. Melyik lenne az?
[ Szerkesztve ]
-
krealon
veterán
válasz bambano #1943 üzenetére
Microsoftos kérdésekben szerintem a Rendszergazda topikban van kellő "man-power".
-
bambano
titán
kezdő ms teams kérdést melyik topicban kérdezzek?
thxEgy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Melyik topik foglalkozik AI megoldásokkal? gondolok itt chatgpt klónjaira.
Rakás dolgot kipróbáltam már és egyre több kérdésem van elsősorban hardveres gyorsítás tekintetében. Tesztek is alig vannak hogy melyik videókari melyik AI modellre ideális. Skyrim npc ai-t szeretném megoldani, most csak openai-val megy de inkább más motorral oldanám meg igyenesen localba futtatva.[ Szerkesztve ]
-
Sliderxy
senior tag
Sziasztok,
Könyv írással kapcsolatos topicot keresek.
A Könyvírók Topicját megtaláltam, de az már nagyon régen le lett zárva.
Tudja esetleg valaki, hogy miért? Van másik topic? -
kromatika
veterán
Sziasztok.Szeretnék előfizetni ,prémium,illetve vip tagságra.Nem tudom a kettő között mi a különbség és milyen előnyőkkel jár. De nem találom a megfelelő topikokat erre.Illetve hogy hogyan tudnám megvalósítani ezek fizetését.
-
Zewa
senior tag
válasz DonThomasino #1936 üzenetére
Koszonom de sajnos nem.
Egy darab kis youtube video volt, egy sztorival karoltve."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
Sziasztok,
egy jo regi (5+ ev) logout.hu blog bejegyzest keresek, amiben volt egy AMV (animated music video). Talan Naruto vagy mas keleti rajzfilmre volt vagva nagy esellyel egy Evanescscane zeneszam.
Szuper lenne ha valakinek beugrana.
Koszonom."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
-
icp1970
senior tag
Sziasztok.Nem tudom megerősíteni a régi email címem amivel anno regeltem.Hol tudnék megadni új belépési email címet?
-
Predator2
addikt
válasz DonThomasino #1931 üzenetére
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Helló
Kompresszort szeretnék vásárolni, ebben szeretnék tanácsot kérni.
Szerintetek melyik csoportban érdeklődhetek ezzel kapcsolatban, ahol némi élet is van?THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
kromatika
veterán
válasz Winner_hun #1928 üzenetére
-
kromatika
veterán
Sziasztok. Már írtam a Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímemet) topikba de nem kaptam választ. Az a problémám hogy a PH álltal kért "belépési email címemet nem tudom megerősíteni mert az az email cím amivel regeltem már nincs meg. Melyik topikban tudok ez ügyben segítséget kérni? Nagyon fontos lenne. Köszi előre is.
-
F_Gergely
őstag
sziasztok
Van magasnyomású mosó topic, vagy olyan ahol ez a téma? -
-
őstag
Üdv!
Valamikor, kb. 8 éve a Hardveraprós csalókkal kapcsolatos fórumban tettem közzé a lenyúlásom történetét. Így 8 év után vannak fejlemények, amit szerettem volna megosztani, de nem találom a fórumot. Pedig még az összefoglalóban is ott voltam mint siker sztorik. Tudtok segíteni? -
-
dodopek
addikt
Sziasztok,
Volt egy topic, ahol mindenféle építkezéssel kapcsolatos kérdésekre lehetett választ kapni. Valami szakember kereső, vagy ilyesmi volt, de nem találom.
Segítsetek kérlek.
Köszi, és BÚÉK -
mexel
veterán
Nincs ötlet? Volt vmi topik ahol lehetett ilyesmit kérni, jelenteni vagy bármi nem emlékszem és nem is találom
-
mexel
veterán
Egy értékelésem szövegét szeretném módosítani ( nem negatív irányba, csak változtatni szeretnék). Ezt hol tudom jelezni, van erre topik? Köszönöm a segítséget
-
Ármester
válasz DonThomasino #1916 üzenetére
Nem kap mindenki, de lehetőség itt van rá: [link]
-
DonThomasino
veterán
Hol tudom feltenni a kérdést, hogy kaphatok e mikulás sapit ?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Espla
aktív tag
-
veterán
Sziasztok, kertészeti, növényes topicot keresnék, az egy szem szobanövényemmel kapcsolatos ötletekhez, mert haldoklik.
KösziEverybody lies.
-
DeFranco
nagyúr
Hali, ha nagy energiaátvitelű usb kábelekről szeretnék érdeklődni, akkor melyik topic az illetékes?
Van egy töltőm, ami éppen elég ahhoz, hogy a laptopot töltsem vele (kvázi-gan) de a rendelkezésre álló kábelek közül csak a sajátjával ad le elegendő kakaót, a többi itthoni (nem spekó) usb kábellel nem. A további (hosszabb) kábelek vásárlásával kapcsolatban érdeklődnék, ehhez keresek topicot.
-
Winner_hun
titán
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Hol tudnám érdemben megkérdezni, hogy mitől lehet az, hogy mostanában minden nap kijelentkeztet az oldal az accountomból?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Van egy régi felhasználói fok de a tulaj nem tud belépni, ilyenkor lehet valamit csinálni?
Vagy kinek lehet ez ügyben írni? -
bambano
titán
üdv!
van olyan topic, ahol acél polc teherbírásáról lehetne kérdezni?
thxEgy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok, van olyan topik, ami lazábban foglalkozik a Windows rendszerekkel, mint a kiemelt szakmai topikok? Olyan, ahol van szólásszabadság, nyíltan írnak a Rendszer hibáiról és próbálják megtalálni a megoldást. Nem úgy, mint a szakmai topikokban, ahol már fanatikusan védik még a hibákat is és elűzik, hülyének nézik azokat, akiknek valami nem tetszik.
-
Predator2
addikt
Helló
Külföldi munkavállalással (általános) létezik itt a ph-n topic?
Thx
-
Ármester
Van egy olyan, hogy Feketelista, avagy a rossz boltok topikja. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest