Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nintendo Switch 2
- Dark Souls sorozat
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EAFC 25
Aktív témák
-
regener
veterán
Szintúgy ultra, 1680*1050, 35-38 fps városban, kívül eléri a 40-et is. Szerintem elfogy a proci, de nem monitoroztam.
Levéve a spec effekteket (motionblur, dof, árnyék bizbasz, tükröződés éd még valami ami nemjut eszembe) már 60 egész stabilan.
Ahogy néztem nem lehet a kocsit úsztatni már, legalábbis amelyik helyeket végignéztem eddig.
Ja és PS4 Dualshock4-et x360-nak emulálva progival tökéletesen kezeli.
-
Emunem
őstag
válasz
hakydakillah #95 üzenetére
Pedig biztos rád erőszakolják majd, hogy legalább a "suli" végett is, csinálj meg 2-5 küldit.
-
regener
veterán
válasz
hakydakillah #95 üzenetére
Most sikerült, azóta tolom, igaz többet mentem freedriveban mint versenyben eddig
Baró lenne, csak eszembejut a 8playeres P2P system és rájövök hogy nem akarom megint azt hogy PvP-ben ellaggoljon valaki mellettem és ilyenér nyerjen meg az ehez hasonló nem tudok a barátokra csatlakozni doglokat....
-
hakydakillah
senior tag
Nekem 3. nekifutásra tegnap összejött. Az autók-mocik irányítását nagyon rám-alkották. Emlékszem első résznél eleinte mennyit szenvedtem, mire megszoktam-beállítottam őket. Itt stabil az irányítás, akkor driftel amikor akarok, úgy veszi a kanyart, ahogy akarom.
Motorcsónak+repülő más tészta. Motorcsónaknál mintha a hullámzás hatását akarták volna átadni, dobál időnként a semmiből… Totál felesleges, és bosszantó, ahogy felreránt a fenébe. Repülés meg abszolút nem érdekel. Remélem nem lesz kötelező ezekkel is menni.Viszont jókat derültem az átvezetőkön, csak ezért megérte letölteni. Imádom az alpha hibákat – csávó csuklójából kiálló csavarhúzó, fejen pörgő sisak stb
-
regener
veterán
válasz
hakydakillah #90 üzenetére
Nekemis ezvolt, bármikor néztem.
Majd talán ma sikerül online kerülni... -
Másban nincs meg az érzés,hogy én ezért már fizettem párszor/the crew,wild run,cau/?
-
hakydakillah
senior tag
Régi szép idők... Letölt, indít, server error
-
Mike Farrel
tag
Bejutottam én is, kíváncsi leszek rá.
-
Én is bekerültem.
Ha itt nem látom,lehet nem is veszem észre.
-
orc88
őstag
Én is, kár hogy jelenleg nincs videokartyam
-
CJ4567
nagyúr
Bejutottam a TC2 Alphába
Nem oszthatok meg viszont semmit róla, NDA alatt van minden alpha játékos.
-
MrDerekas
addikt
TDU nekem kimaradt, így nem tudom megmondani. Részletes elemzéssel meg azért nem jöttem, mert elég messze van a késztől a játék. (ami a szervert illeti) Tehát a részletes beállításokat sem tudtam kipróbálni. Nekem megvevős érzés volt
Volt pár csalódásom, ezért anno kijelentettem, hogy soha többé pre-order, sőt vétel sincs próba nélkül, de ezt be merném vállalni most.
-
MrDerekas
addikt
Srácok ez a teszt üzem, ez még nem béta
A Crew összes bétájában benne voltam, két accal is tolom, toltam, de mégsem a full accomra kaptam, hanem a régebbire. Egyetlen SP kiegészítő van abban, a másikban meg csak az nincs
Steep és Division béta is megvolt. Szerintem random, hogy ki kapott lehetőséget a tesztüzemre. Csatlakozom az előttem szólóhoz, és örülök, hogy bent vagyunk páran. (Annak meg különösen, hogy én is.) Nekem eladták a játékot. A vizes/levegős dolgoktól eltekintve is képesek voltak többet beletenni, mint a Crew-ba. Nem írom, hogy megújultak, de vettek bele pár nagyon jó dolgot.
-
Sajnos én sem kaptam bétameghívót, pedig nagyon vártam már, gondoltam hátha
No mindegy, sz viszont jó, hogy páran innen is bejutottak -
CJ4567
nagyúr
válasz
OceanStorm #69 üzenetére
Részt vettem a The Crew bétájában, beválasztottak a Wild Run bétába a TC béta miatt(akkori gépem miatt nem ment), most nem kaptam semmit.
-
OceanStorm
tag
Kb semmit nem csináltam hogy bekerülhessek a bétába, két hónap után ránéztem az e-mail fiókomra és ott a meghívó hogy beválasztottak teszternek. Meddig tart a teszt időszak, mert helyet kéne csinálnom a játéknak de nincs most erre kapacitás.
(Amúgy valószínűleg azért kerülhettem be mert anno a The Crew bétájában már részt vettem.)
-
MrDerekas
addikt
Ugyanakkora, mint az 1-ben. Annyival kiegészítve, hogy immár vízterületek és a levegő is "bejárható". Egyébként pofás játék. Az átvezető történetek kapcsán lenne véleményem, de reménykedek, hogy az is valami random karakterekkel van feltöltve és nem fogják erőltetni a jelenlegi vonalat.
-
Mekkora terület járható be? Én nem kerültem be,hogy ......
-
csab991
senior tag
válasz
MrDerekas #59 üzenetére
20 percet játszottam billentyűzettel, az autó kezesbárány eléggé le van egyszerűsítve, a másik kettő rémálom. FX6300 + GTX 1060 6 Gb-val 40-60 FPS között vagyok, sajna a processzor már eléggé visszafogja a kártyát.. Magát a grafikai beállításokat nem is néztem, az van amit alapból beállított a játék. Annyira nem csúnya de nem is szép.
-
MrDerekas
addikt
válasz
MrDerekas #58 üzenetére
Működik
Kötelező letudva, pár kis gyors verseny megvolt. Autó, mocicsónak nagyon bejön. Repcsizni nem akarok. Szörnyű. Controllerrel biztos jobb, de nekem egyszerűen nem jön be.Hétvégén már remélem lesz időm függni pár órát. Mondjuk az autók eléggé árkád fizikát kaptak, ami nekem különösen tetszik
Nagyon picit előjött a békebeli Most Wanted érzés
Játékelemzés nem tudom, hogy megy, ezért ha van valakinek kérdése, ha tudok, válaszolok, utánajárok
-
MrDerekas
addikt
Kicsit én is sajnálom. Ugyanakkor mivel egy teszt üzemről van szó, igen negatív szájíz lenne a végeredmény. Az ilyen trailer féle gameplay, az oké, az meg van csinálva, de ez csak egy skicc lesz a játékról. Ha képpel nem is - ha működni fog egyáltalán- valami kis beszámolóval jövök majd.
-
MrDerekas
addikt
A repülőstől én is ódzkodom. A Redbull játékát is próbáltam, de... pfff. Viszont a Steep siklóruhás játékrésze brutál bejövős volt. A motorcsónakokra a 2-ben meg igazából a környezet miatt vagyok kíváncsi. Ilyen mazsola gémerke vagyok, aki szereti megcsodálni köré épített világot menet közben. Aztán rottyanok is hülye helyzetekben
Nah majd holnap meglátjuk.
-
MrDerekas
addikt
Ja, de nem béta. Optimalizáció, grafika, játékmenet a közelében sincs a véglegesnek. Gyakorlatilag épp csak menni fog. A szerver online kommunikációját tesztelik szerintem. Fizika, graf, játékteljesítmény egyelőre másodlagos. Kis szerencsével változtattak az online kódon, hogy többszemélyes terhelhetősége legyen. Agyalok vagy reménykedek
-
MrDerekas
addikt
Hmm. Nekem az volt az érdekes, hogy valami nagyon suskusolós levelet kaptam. Egy rakat szigorítással benne. Nem átruházható sem az invitálás, sem maga a levél bármely tartalma. Másik accommal tegnap este nem is tudtam belépni a küldött linken. Amelyik címre érkezett, azzal tudtam regisztrálni a bétára, ami elvileg holnap indul.
-
MrDerekas
addikt
Nah. Crew2 béta pipa
Valaki még?
-
regener
veterán
A weboldal csak nekem nem tölt be egyik böngészőn sem?
Ha beis tölt esetleg akkormeg belépni nem lehet (se email, se FB), 2 napja ez van.BTW, omg:
8players/16players/24players or even 32players?
- Thanks for sharing this feedback guys, it's greatly appreciated and we'll pass it along to the development team. With the Crew 2, you'll be able to join crews of up to four players similar to the original The Crew.
-
regener
veterán
Szintúgy semmi, The Crew closed alpha-beta mindben voltam, Steep bétában is.
-
Emunem
őstag
Valakit meghítak BÉjTÁRA?
Mert nekem még nem küldtek semmit. -
IntelKiller7
veterán
Az előzőt szétfüggtük a bétában, aztán amikor meghozta a futár a lemezt, már nagyon nem akartam vele játszani. Pedig nagyon jó játék. Remélem a 2. résszel nem lesz ilyen gond. Bár nem hiszem, hogy mindjárt az elején megveszem.
-
Emunem
őstag
Lehet, hogy csak a hagyomány miatt, de lehet benevezek, amint 20€ alá csökken.
Tetszik az a reggeli köd effekt. -
-
válasz
Lathronos #24 üzenetére
Ma elég kevés játék jön ki úgy, hogy nincs dlc.
Engem ez addig nem nagyon zavar amíg csak 1-2 autót vagy éppen fegyvert meg hasonlót tartalmaz (attól függ milyen játék), van a játékban 100 másik.
Én azt utálom nagyon, amikor egy fps játékor megveszel, jönnek hozzá a dlc-k, és új multiplayer pályák is csak dlc-ben van. Na ez ami hatalmas pofátlanság szerintem, hogy a multi pályákat is pénzért adják, amit szerintem az alap játékhoz is adniuk kellene. -
Lathronos
őstag
Látom itt is jönnek már megjelenés előtt a DLC-k. Ha ez nem pofátlanság, akkor nem tudom mi az. Nehogy már egyszer az életben megkapjunk mindent felár nélkül.
Megérzésem szerint a GT-R ez esetben sem lesz az alapjáték része, kelleni fog a Season Pass is.
Remélem a megérzésem ezúttal téves.
-
.LnB
titán
Jött egy új The Crew 2: Gamescom 2017 trailer. Bár semmi újdonságot nem tartalmaz.
-
Lathronos
őstag
Kíváncsi leszek, hogy a megduplázott hardverkövetelményen kívül mást le tudnak-e tenni az asztalra a fejlesztők. Mert a trailer alapján semmi extrát nem kapunk. A repülés és a hajózás nem ebbe a kategóriába való szerintem. Mintha tenisz meccsen baseball ütővel kéne ütni a labdát, vagy horgászbottal mennénk vaddisznóra vadászni.
Inkább tették volna bele Európát is, plusz pár új járművet. Kíváncsi leszek, ebben már benne lesz-e alapból a GT-R, vagy azt is DLC-ben vehetjük meg külön.
-
StormLine
senior tag
A régi szép idők, hajós DLC
Lassan lehet tervezni a tengeralattjárós DLCt.
.LnB:
Kemény 16 hsz volt a topikban, de nem volt, úgyhogy köszi. Én is akartam ma linkelni párat:
Polygon
BlackPanthaa
ErasableNinja
XpertThief
GameplayOnly
GameSpotÚgy tűnik jópáran kaptak "exkluzív" kipróbálási lehetőséget. Kár hogy ennyire eltolódott a promótálás a youtubera. Azért találtam egy nemyoutubeosat is:
Gamersyde -
.LnB
titán
gémpléj: [link]
Bocs ha vótmá' nem olvastam most vissza. -
StormLine
senior tag
interjú
Tényleg benne van a világhajlítás, mert "miért ne".
"we have a lot of beta phases coming very soon" -
oriic
HÁZIGAZDA
Az Inception effekt a játék része, nem csak a trailerben láthattuk. o.O
-
MrDerekas
addikt
Hát a repülő az rendesen csájná műanyag röpcsi hatású. Mondjuk a csónakok is. Az hogy tetők felett lesz lehetőség átugratni, látványnak elmegy. Részemről várós a béta és a tapasztalás
-
regener
veterán
Kellezatopikalistába.
Preorder biztos nem lesz, de majd a bétá(ko)n kiderül mit csináltak az eddigi dolgokkal.
KM óra nincs egyik járműben sem (csak speedometer), valszeg még mindig nem sikerült megoldani hogy rendesen számoljon...
-
tixem
addikt
Ezek a hajók, repülők már most idegesítenek és gyanítom, hogy mivel új elem lesz a játékban szénné fogják majd vele erőszakolni az embert. Váááá hányinger. Meg ezek a fejjel lefelé, meg oldalról lenyíló képek. Tetőn ugrálás... Bexarok, milyen beszívott hülyeség lesz ez már?
Mindenesetre bétára regisztráltam, hátha közelebbről bele tudok kukkantani. Bár az első részért is csak humble bundle csomagban voltam hajlandó fizetni 7 dollárt. És utólag belegondolva milyen jól is tettem.
-
MrDerekas
addikt
Kérdés mekkora kockázatot jelent a Nemzetbiztonság számára ez a játék
Azért ha a terroristák itt vérprofin begyakorolnak a repülőkkel, lebontják New York-ot...
-
StormLine
senior tag
Minden Crew1 játékos megkapja a Ferrari 458 Speciale-t a Crew2ben. Ehhez el kell indítani a Crew1et legalább egyszer mielőtt a Crew2 megjelenik. WR, CAU nem kell hozzá.
The Crew Rewards Program keretében (további?) 18 járművet ajándékba kaphatunk a Crew2ben induláskor. 2017 végéig részletekben fogják felfedni hogy mit kell tennünk értük. Úgy tűnik hogy a Crew1ben kell awardokat teljesíteni. Ha már megvan azt elfogadja a rendszer. A Crew2 megjelenése előtt kell elérni ezeket a célokat ahhoz hogy megkapjuk az adott járműveket.
Az eddig ismert jutalmak:
Maserati Gran Turismo
Ford Mustang GT 2015
Ducati Diavel -
StormLine
senior tag
A Wild Runnal elkezdett jármű típus bővítést nem hagyták abba. Vezethetők: autók úton, autók terepen, motorok úton, motorok terepen, csónakok, repülők. Menet közben lehet köztük váltani.
A bejárható terület az előző részben lévőnek a módosított változata, ez is az USA kicsinyített verziója, kb 100x50 km. A TDU2ben offroadot kaptunk, itt az már volt, de kaptunk mást.
Szóval a játéktér továbbra is hatalmas, és sok dologgal megtöltött. Itt már jobban meg lehet nézni az épületeket felülről is, ami jó pont. A tetőkön ugrálás tetszik. A vízi utakat is természetesen kibővítik. Vajon itt is lesz víz alatti felfedezés?
A minimapből van kicsi előrenézős verzió és nagyobb felülnézetes, akárcsak az előző részben. Itt is minimalista a kinézete. A grafika jobban tetszik mint a Wild Runban.
Lore:
Motornation: ebben a világban vagyunk
Live: kamera gyártó, videó streamelő weboldal, a versenyek szervezője és szponzora
Live Xtrem Series: közvetítés sorozat a versenyekről
Versenyzők 4 csoportja: street racing, pro racing, offroad, freestyle
HQk:
- The Spot: street racing
- The Pit: pro racing
- Base Camp: offroad
- The Barn: freestyle
- nekünk is leszA Crew1 legnagyobb hibája szerintem a béna online rendszer volt (főleg ahhoz képest hogy MMOnak reklámozták), és aggaszt hogy az eddigi infókban nincs szó az onlineról mert ezek szerint az most se lesz erős. Bár reménykedni még lehet hogy csak nem akarták még ellőni a puskaport. De egy Crew nevű játékban azért nem ártana említeni egy crewt.
Pár kiemelendő autó:
Lesz benne Porsche, mert ők sok év után már nem csak az EA-vel pacsiznak.
Visszatér a Buggy.
Lesz Nissan R35 amire olyan sokat vártunk a Crew1ben.
A járművek természetesen módosíthatók lesznek.Kíváncsian várom a fejleményeket.
-
StormLine
senior tag
The Crew 2 - földön, vízen, levegőben
trailer
gameplay
prezentáció
Ubi fórum
weboldalfejlesztő: Ivory Tower
kiadó: Ubisoft
tervezett megjelenés: 2018 eleje - PC, PS4, PS4 Pro, Xbox One, Xbox One X
Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest