Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- League of Legends
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nintendo Switch
Aktív témák
-
válasz
SyMbioTe #833 üzenetére
A legjobb ha bent vagy az első 3000-ben a summiton. Majd minden héten ad egy maxos alkatrészcsomagot. A gyűjtés nagyon lassú. Ami a legdurvább,hogy hiába van meg a legjobb sárga alkatrész,még azon belül is újra kell kalibrálni mind a képesség fajtáját és ha ez megvan az erősségét,hogy max. teljesítményt kapj.
. -
Allien
veterán
válasz
SyMbioTe #737 üzenetére
Ööö, akkor megsúgom, az FH4-t megkapod (na mégse) havi 3000 forintért!!! NEM kell megvenni, de, a demóval az a baj, hogy a continue a demónál az újra kezdés! Viszont! A standard verziót TARTALMAZZA a Game Pass!
Azaz, demo uninstall, és lehet tolni! Ok, nem olyan, mint megvenni 30E-rt, az ultimate verziót!
Ja, és ugye a game pass 14 napig ingyenesen elérhető első blikkre!ja, és PC-n is játszható! (meg pl state of decay 2)
-
regener
veterán
válasz
SyMbioTe #701 üzenetére
Hát a béta hiába vonzott, nem vett rá semmi hogy megvegyem az egy után, valahogy kevésnek tűnik nekem. Nincs valami statisztika hogy hányan játszanak vele?
Szokták frissítgetni meg ilyesmi? Az 1-nél emlékszem eleinte szépen jöttek a tapaszok.
Horizon 4 demoban a benchmarkot lefuttattam maxra húzva mindent, csak MSAA-t nem adtam neki, 30FPS megvolt, de szép is cserébe. Itt javult a helyzet open béta óta? Már talán kérdeztem is egyszer régebben.
-
válasz
SyMbioTe #694 üzenetére
Igen,sajnos én sem érzek késztetést a játék elindítására. Az első részbe annyi órát bele toltam,hogy le se merem írni.
Igen,tényleg meg lehetett venni az alkatrészeket,ezt már el is felejtettem.
Sokat ugráltam,mert kevés volt a játékpénz. Most meg ott van az első részben 900000cc-m. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
SyMbioTe #497 üzenetére
A tuning cuccokat kategórián belül mozgathatod egyik autóról a másikra.Venni nem tudsz csak nyerni,ill. találni szabad kóborlásban.Az autóknak van egy alap pontszáma,és egy max pontszáma.Csak az alap pontszám és a max pontszám közé eső pontszámú tuning alkatrészeket lehet rászerelni az adott autóra.
Elő fog fordulni veled is az,hogy pl. versenyzel egy 200-as pontszámú autóval amit félig feltuningolsz teszem azt 220-as pontszámú cuccokkal,aztán az összegyűlt kreditből veszel egy jobb autót,aminek az alap pontszáma 230-as.Ez esetben az újonnan vásárolt 230-as pontszámú autóval alap állapotában kell majd versenyezned,mert a régi autódról a 220-as tuningot nem tudod rátenni,mert alacsonyabb a pontszáma mint az új autó alap pontszáma. Csak azokat az alkatrészeket tudod mozgatni két azonos kategóriájú autó között amelyek nincsenek felszerelve,azaz bepipálva.A többit igen.Ha csak egy darab tuning alkatrészed van,akkor vissza szereled az alap semleges színű alkatrészt a kocsira,így a tuning alkatrész nem lesz bepipálva az adott autón,azaz felszabadul,így a másik autód tuning listájában meg fog jelenni az a tuning alkatrész,és fel fogod tudni rá szerelni,de csak akkor ha a tuning alkatrész pontszáma magasabb mint az autó alap pontszáma.
Vannak sima tuning elemek melyek zöld színűek,aztán vannak az extra tulajdonsággal rendelkező kék - rare tuning elemek,ill. epic lila tuning elemek. A kék tuning elemnek 1,a lila tuningnak 2 +tulajdonsága van.
A PILOT-ban a megnyert skillpontokat osszad ki ízlés szerint az ICON points-ban.A Timeline-ban bizonyos ICON szintek elérésekor +tuningot nyithatsz ajándék dobozból. -
-=Szabi=-
tag
válasz
SyMbioTe #472 üzenetére
majd dlc-be visszakapjuk
http://www.igcd.net/game.php?id=1000012694 -
válasz
SyMbioTe #360 üzenetére
Nem lesz ez rossz. Az alfánál ideges lettem,hogy ezt már megvettem párszor,de ahogy haladtunk és jött a beta,egyre jobban megtetszett. Az is jó,hogy 21-től megy a nyílt béta és amint véget ér,azonnal játszható a teljes játék. Még valamikor múlt évben vettem meg a kezdetekkor,ennyit még nem vártam játékra.
-
Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Drón topik
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest