Hirdetés
- Last Epoch
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Dark Souls sorozat
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
Jó a béta.
-
spleenszuru
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #1297 üzenetére
Nagyon ráfeküdtem mostanában a szettek farmolására, de még mindig sok a meló.
Kell még egy Jetsprint nitro set, illetve nem teljes még a Hypercar és Rally Raid szettjeim.
Többi megvan, de még egyik szett sem perfect.Az Air race score breaker szett pain in the butt volt, végül meguntam, és 3m pénzért újrakalibráltam egyet..
Baromi sok időt elvisz, nagyon rossz az rng.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
spleenszuru #1296 üzenetére
Nálam 27 perc, de volt már jobb időm is csak valahogy eltűnt a listából.
-
spleenszuru
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #1295 üzenetére
Követőben durva az tény, de 32 perces az nálam, kizárt, hogy standard farm pályám legyen.
Én a High Speed Takedownt tolom rendszeresen, ott átlag 30 mp 20k bucks, 5500 follower jelenleg.
Néha resetelek bucks és follower pontok között, most épp szintezni akarok. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
spleenszuru #1294 üzenetére
Hypercar verseny, New York pálya
-
spleenszuru
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #1293 üzenetére
Meglátjuk, össze tudjuk-e hozni.
Ha megadod a userneved, felveszlek.Icon 1000 felett durva, mennyire lassan lehet szintet lépni, még popular pontokkal+fame magnet kombóval is.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
spleenszuru #1288 üzenetére
Ha van kedved mehetünk együtt, szélárnyék meg pénz gyűjtés szempontból.
-
spleenszuru
őstag
Az biztos, hogy köszönőviszonyban sincs a Forzával, de én emiatt szeretem még mindig jobban.
Ha arcade, miért is ne lehetne arcade.Baromi sokat kell még farmolnom itt is, ami már a sok századik high speed chase után unalmas tud lenni, de legalább azzal tényleg halad az ember szintekben.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
spleenszuru #1290 üzenetére
Egy ideig játszottam, de aztán otthagytam, mert nem jött be, főleg a fizikával van gondom.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
spleenszuru #1288 üzenetére
Igen, a score breaker szett kell mindenre, ami nem escape skill, anélkül hatalmas hátrányban vagy.
-
spleenszuru
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #1287 üzenetére
Az szép.
Valami nagyon nem ok nálam amúgy, summiton képtelen vagyok platinát csinálni.
Igaz 4000 playerbe beférni nem könnyű, most pl. valami 4200. leszek, ha resetig nem estem le még pár száz helyet.Pl. skilleken ott, az autókon skill bónuszos tuning elemeket használsz, hogy több pontot kapj?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
spleenszuru #1286 üzenetére
Driftel nincs baj nálam, 700-800.000 simán megy általában.
-
spleenszuru
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #1285 üzenetére
Köszi, én is amúgy.
Szerintem a játék arcade stílusához pont fekszik.
Bár a drift ebben a játékban nekem nagyon nem megy. A feladat megvan, de hogy summiton eredményes legyek, na az kizárt, ha van drift. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
spleenszuru #1278 üzenetére
Akornak a beállításait használom általában.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Redneck #1283 üzenetére
Summitokat kivéve igazából azokat használod minden classban, amelyeket szeretnéd.
Nekem arany mindig megvan pl., platina tényleg no way, legalábbis jelenleg.
No persze az arany is nagyban függ attól, minden jármű megvan-e hozzá.
9 verseny/esemény van egy summiton, hetente változik, és ebből legalább 3 lockolva van egy bizonyos járműre, jobb esetben csak márkára, de az kevesebb.Hozzátenném még, hogy a summit bronzhoz kb. sz*rt se kell tenni, és már az is 150-200k követőt ad, ami nem kevés szintlépés.
Üres farmolás nem tudom mit jelent nálad, én jelenleg most sokat farmolok, túl sokat is talán, mert egyrészt kell a lóvé, másrészt szintezek, ikon pontokért.
Szóval úgymond üres farm nincs egészen icon 9999-ig, mert addig folyamatosan adja az ikon pontokat, amelyeket a komfort részre kb. végtelenségig tudod költeni, éppen arra a pontra, amire szükséged van.
(nekem 80 óra van eddig benne, ikon 820 körül vagyok, szóval nagggyon messze a vége)Amúgy youtuben a SidWaj nevű srác tök jó videókat tölt fel a játékról, én tőle szereztem tippeket pl farmoláshoz.
-
Redneck
nagyúr
válasz
spleenszuru #1280 üzenetére
Csúszkákon már állítottam, így élhetőbb, de a fizika NFS szerűen borzalmas. Árkádabb a Forzánál, de ezt tudtam mikor megvettem, a zárt bétával játszottam PC-n. Sajnos a váltást be kell nyelni, mert nem módosítható, automatával meg nincs sok élmény benne.
Megnézem ezt a lootolósdit, mert még nem kerek a dolog.
homerhamm:
Egyelőre nem bánom, hogy nem ömlesztik rám a sok verdát, a nagyját úgysem használnám. Remélem később is így leszek vele, mert nem szeretem az üres farmolást. -
homerhamm
addikt
Én már elengedtem a játékot. Borzalmas irányítás, túl drága autók, krvanehéz summitok. Kész idegbaj.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Redneck #1279 üzenetére
Kontrolleren szerintem a legjobb, ha deadzone, linearity teljesen nulla, clamping pedig max, vagy max előtt 1 pont.
Váltásban nem tudok segíteni, én automatán tolom.Bármelyik HQ-ba bemész, és van ott lootos doboz, 50 hellyel, oda pakolja, amiket nem veszel fel, vagy ha az autók menüben tele van a tárad.
Ha az az 50 hely is tele van, akkor igen, bukod. Bár, 50 szerintem egészen jó, ha farmolok sem megyek be túl sokszor üríteni.
Versenyek végén pirossal figyelmeztet hogy tele van a lootbox. -
Redneck
nagyúr
Tegnap kezdtem a játékot, 8 óra után egyelőre egész hangulatos, de az irányítás sajnos gyenge. XSX-en egyetlen kiosztás van, és a váltás, teljesen hülye gombokra lett rakva. Nem is értem ezt hogy gondolták...
Automatával szimplán gagyi, úgyhogy azt elengedtem.Már betörtem pár fejlesztést, mert nem volt helyem, és a mailboxot is ürítettem. Ha valamit nem tudok felvenni, akkor egyszerűen bukó? Akkor is ha valami maxos arany item?
Hol lehet látni, hogy mennyi helyem van még? -
spleenszuru
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #1277 üzenetére
Pro settingseket állítasz a verdákon?
Van esetleg valaki, akit követsz ezügyben, vagy magadnak hangolod a gépeket?Én a rallycross autóim és a hovercraftot Akor szerint csináltam, azok baromi jók úgy, viszont pl. drift autót mikor ő alapján beállítottam, számomra rosszabb lett, mint alapon.
Többi típusú járgányhoz nem nyúltam.
-
homerhamm
addikt
válasz
spleenszuru #1275 üzenetére
Szerintem meg össze kéne vonni a Crew topikokat. AForza topikok is egybe mennek.
-
spleenszuru
őstag
Valaki nyit a 3-nak topikot, hogy ne ezt spammeljük?
Btw, trailer -
homerhamm
addikt
Ma este 6 órakor új Crew játék bejelentés lesz!
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #1269 üzenetére
Közben meg is találtam a megoldást,az alábbi videót kell majd követni!
https://m.youtube.com/watch?v=g2FY4PH7bvE
-
Zoolee1976
aktív tag
Ez a Porsche 550 spyder felcsigázta az érdeklődésem.Most jön boxra egy majdnem 30 gigás frissítés.Esetleg ha valaki tudja hogy kellene nekiállni megtalálni ezt a régi verdát az segítsen!😄Nem igazán játszottam eddig a játékkal,de ez historic vonal most kifejezetten megtetszett.
-
Zoolee1976
aktív tag
"Ubisoft ma bejelentette a The Crew 2 Season 5: American Legends első epizódját . A Ubisoft nyílt világú motorsport játékának legújabb frissítése már elérhető Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadián és Windows PC-n az Ubisoft Store és az Epic Games Store áruházban. A játékosok PC-n, a Stadián és az Amazon Lunán* is előfizethetnek az Ubisoft+ szolgáltatásra.
Miután bejárták Amerikát, és teljesítettek küldetéseket különböző vállalatok számára, a játékosok most beléphetnek az archívumba az 5. évad: American Legends első epizódjában. Ezen a helyen szuveníreket, naplókat és a múlt szereplőinek tárgyait találhatja meg. Mindezek a tárgyak olyan nyomok, amelyek nagyszerű kifizetődő kincsekhez vezetik a játékosokat Amerika-szerte. A játékosok kiválaszthatják a felfedezni kívánt történetet. Járja be az országot, hogy nyomokat találjon, és gyűjtse össze Amerika legikonikusabb járműveit. Minden héten két új sztori lesz elérhető ingyenesen, például a Porsche 550 Spydert március 16-án lehet felfedezni.
Az American Legendshez vadonatúj motorbérlet is társul. Ez 50 szintű exkluzív jutalmat kínál ingyenes és prémium szinten egyaránt. Ide tartoznak az olyan járművek, mint például: Chevrolet Corvette C7 ZR1 2019 (Hypercar), Dodge Challenger SRT ® Demon Awaken Edition (utcai verseny), Ford Mustang Fastback Stunt Edition (utcai verseny), valamint presztízscikkek, ruhák, valutacsomagok (Crew Credits). és Bucks), és még több.
LIVE Summit élmény ebben az epizódban egy új heti versenysorozattal folytatódik. A LIVE Summit-en egyetlen cél van: minél előrébb kerülni a rangsorban. A legjobb játékosokat minden héten exkluzív tárgyakkal és járművekkel jutalmazzuk helyezésük alapján.
A Ubisoft azt is bejelentette, hogy a The Crew 2 támogatását még egy évvel meghosszabbítják. Az 5. évad után indul az 5. év, és három új évadot adnak hozzá új tartalommal a játékhoz. Számos újítást, játékélményi fejlesztéseket és technikai újításokat foglal magában, köztük a The Crew 2 -t, amely 60 FPS-sel fut PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en ezen a nyáron." -
-
regener
veterán
XSX és PS5 kap 60FPS frissítéstTöbbi részlet: [videó
-
gotti61
csendes tag
Helló
Megvan a The Crew 2 nekem PS4-en.
Mivel a játszótér a The Crew 1-ben is ugyanúgy amerika, ezért tisztelettel kérdezném, hogy vajon lenne-e értelme megvennem az első részt.
Kapok bármi olyat is érdemben, ami a második részben nincsen benne?
Köszi.
üdv -
Márti81
csendes tag
válasz
doktordevil #1253 üzenetére
Nem nem otthon vagyok, egy f1 pálya mellett és csak a f1 autóba enged beülni, de nem indul el az sem. Már leszedtem a játéko, újra telepítettem, de ugyanoda tett vissza. Xbox
-
Márti81
csendes tag
Sziasztok! Mi lehet az oka annak, hogy a játékban egy kiállítás szerű helyen vagyok sehová nem tudok menni, csak fotózgatni.
-
homerhamm
addikt
Ebbe a jatékba is bejött a Far Cry 6 tartalom.
-
MasTer
tag
Igen, a játékban is beállítottam. A Logitech profilerben is be van állítva. A gépet is újraindítottam. De nem akarta. lehet, hogy tényleg nálam a hiba, a the Crew első része is csak 180 fokot tud nálam, volt teljes Win 10 reinstall is (nem emiatt
) , de utána is. Mivel minden más jól működik, elkönyveltem, hogy nálam nem műxik. Valahogy túlélem, hogy nem kell vele játszanom
. Köszönöm a segítséget egyébként, nagyon kedvesek vagytok.
-
-
MasTer
tag
A hétvégén ingyenes volt, kipróbáltam. A kormányt itt is csak 180 fokban lehet forgatni, akármit állítottam be (a gépet is újraindítottam, hátha. De nem). A kuplung, bár beállítottam, nem működött. Vezettem 40 mérföldet egy Mustanggal, aztán uninstall. Nekem sajnos nem jött be, főleg az irányítás hiányosságai miatt.
-
homerhamm
addikt
Hétvégén ingyenes a The Crew 2! Egyébként jöttek a játékba vezethető taxik, meg taxis küldetések, de abba sincs sok köszönet, mert még a beszálló utast se voltak képesek megcsinálni, legalább egy átvezetőt...
Pedig az ötlet tök jó, de ezt se tudták normálisan megcsinálni.
-
SylarHUN
senior tag
Sziasztok!
Ha a tuning cuccoknál minden egyezik és háromszögek röpködnek rajtuk, ennek mi a jelentősége? Kép -
MasTer
tag
Ez a téma engem is érdekel. Nekem G25 van, a TC1-et szoktam néha elővenni (+AC, PC2, Mudrunner, ATS stb). Szemezgetek a FH4-el és a TC2-vel, melyiket érdemes és lehet kormánnyal jól játszani? A TC1 nálam csak 180 fokos kormányelfordulást engedélyez amúgy, a többi játék frankón megy.
-
Szuper,örülök. Nehéz az FH4 kormánnyal,de ha megszokod, nagyon jó tud lenni az aszfaltos menet. A terep nehéz,ha egyszer elveszted az autó hátulját,iszonyat nehéz összeszedni és ez igaz a crew 2-re is. A kontrolleres beállításaid nem lesznek jók kormányra. Én 29-ről visszatértem 27-re,mert azt jobbnak találom.
-
CJ4567
nagyúr
Vettem szeptember elején egy G29-et, a jól támogatott szimulátorokban nagyon jó érzés, viszont nálam a H4 leszerepelt, egyszerűen sehogy se érződött természetesnek, míg a Crew 2 egész jónak érződik. A szokásos Dirt Rally, F1, Assetto Corsával tökéletes, és nagyon jó érzés, de ezektől el is várható, hogy kormánnyal jó legyen.
Az a gond, hogy ehhez sok gyakorlás kell, mert a kontrolleres tempóm közelében se vagyok, még Dirt Rally 2.0-ban is gyorsabb vagyok kontrollerrel, mint kormánnyal, az árkádabb játékokról nem is beszélve.Viszont tényleg teljesen más érzés egy 28cm-es kormányt tekergetni, mint egy pénzérményi joysticket.
-
homerhamm
addikt
Pletykáljak, hogy jön a következő Crew, és hogy Hawaiiba fog játszódni. Könyörgöm, nem lehetne elengedni ezt az amerikai vonalat???
-
homerhamm
addikt
Van valami külömbség a Crew 1, Crew Wild Runban a Crew 2-höz képest?
-
sajtos75
tag
Köszi! Bár most elgondolkodtam mert a CCért való vásárlásnál azt írja,hogy ha fizetek akkor azonnal hozzáférek. Akkor ezek szerint ha letelik a még hátralévő 11 nap (jelenleg ami van idő ,hogy teljesítsem a napi kihívásokat) akkor mégis csak megnyílhat? Mert ezt nem igazán egyértelműsítik. Elég lehúzos ez a játék. Évek óta tolom,és inkább farmolok. Mert a világ pénzét bele lehetne ölni.
-
Crucio
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnénk játszani a Crew 2-vel PS4-en, de szinte lehetetlen csatlakozni.
A hiba, amit kapunk: Unable to connect to The Crew 2 servers... blabla
... blabla ... Please carefully note the following error code: 0_1
Maga az error code mindig más: 0_1, 0_8, 0_25, stb...Más is tapasztalta ezt? Az internetkapcsolat természetesen jó (egy hálózatról vagyunk) és én pl most néhány ilyen hibaüzenet után be tudtam lépni, de a másiknak nem sikerül 10 perc után sem.
-
sajtos75
tag
Hali! Végigcsináltam a Motorpass mind az ötven napi feladatát. Az ingyenes cuccokat megkaptam. A többi ugye lakattal van lezárva. Ezeket hogyan kapom meg? Ha megveszem CC ért? Vagy előbb utóbb megnyílnak?
-
-
mozesapo
tag
Hi
Valamit nagyon elkutyultak az utolsó frissítéssel. Eltüntek a spare parts-aim, ha szétszedek egy itemet, akkor mutatja, hogy van x darab, event után ismét 0.
A másik, van a mailboxomban HC itemek, nem tudom kiszedni, csináljak helyet, megnéztem, van hely bőven. Ötletek? -
-
CJ4567
nagyúr
válasz
sajtos75 #1218 üzenetére
Mi a hibaüzenet? "Mailbox full"? Ha igen, akkor a mailboxodból kell törölni a felesleges alkatrészeket. Vigyázz, hogy mit törölsz, mert a summitos alkatrészek is oda mennek, ha nyertél valamit.
xenon2: Az a baj, hogy én nekem nem volt még normálisnak mondható kormányom, szóval nincs viszonyítási alapom. Lehet, hogy ha lenne egy kormányom, akkor amit lehet, azzal játszanám, ki tudja. Kontrollerhez vagyok szokva, kontrollerem van, a billentyűzethez képest sokkal jobb.
-
sajtos75
tag
Hali! Nálatok az új summit a next speed tour működik? Mert nálam csak az előző summit eredménye látható aminek a nyereményeit nem tudom begyűjteni. Csak mutatja.De le van lakatolva. Az újon meg nem tudok indulni. 31e vagyok
-
Nálam sajnos ez csak kormánnyal megy. Nem olyan érzés kontrollerrel. Vicces mennyire eltérően látom a játékokat. A forzát el sem indítom kontrollerrel,mert úton sem tudok maradni/igen,gyakorlás kéne/,viszont a crew 2 olyan tudnám játszani gyakorlás nélkül is kontrollerrel érzés.
-
Dante73
tag
A 80-as években ugyan ez volt japánnal... Mégsem tanulta meg a fél világ a nyelvüket. (mm gazdaságilag, technológiailag volt akkora hatalom, mint most kína.) Pont nem jelent semmit. Majd jön India, aztán valamelyik afrikai ország, és így tovább. Hogy most hol van a pénz, pont semmit nem jelent. Elmúlik.
-
CJ4567
nagyúr
Igazából az a lényeg, hogy élvezd a játékot, eszköztől függetlenül.
Vannak, akik billentyűzettel tudnak olyan időket menni, hogy csak nézel, hogy naezthogy
Én sose értettem azokat, akik magas szinten tudnak autós játékokat játszani egy billentyűzettel, mert ott tényleg csak 0-100 van.
-
Zsoxx
senior tag
Motort vagy repülőt hogyan lehet váálasztani?
-
Most kénytelen vagyok kontrollerrel játszani,ez nagy szenvedés nekem. Már kb. 2 óra játék bennem van,de szerintem kormánnyal sokszoros az élvezeti érték,még ha nem is lehet megfutni a legjobb kontrolleres időket. Összeszenvedtem a summitot,de sokszor nitro helyet féket sikerült nyomni,ami nincs jó hatással a köridőkre.
-
Desy
tag
válasz
homerhamm #1207 üzenetére
Te miért nem?
A világ írott nyelvének több mint a fele Kínai.
A beszélt nyelveknek több mint harmada szintén Kínai.
A világ Kínából öltözködik és szerzi be a mindenféle tech. jelentős részét.
Néhány évtized és ez a nyelv uralja a világot...
A gazdaság Hongkongban kezdődik és Pekingben ér véget. A többi a hab... -
Zsoxx
senior tag
Sziasztok
Az elején pár verseny után elindultam egy általam kijelölt úticél felé autóval. Létezik az, hogy amíg nem érek oda, nem enged kilépni a játékból? Nyomtam egy ESC-et, és a megjelenő képernyőn a quit-re és a return-re is visszadobott a pályára.
Aktív témák
- Last Epoch
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest