Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
Tegnap még toltam a Crew 2-t, ma indítom és úgy érzékeli mintha padlón nyomnám a gázt. Semmit nem tudok vele kezdeni, a menüben is csak szaladgál a kurzor felfelé. Kormánnyal játszok. Nem tudjátok mitől van ez? Nem találtam róla semmit.
-
macy
addikt
Steamen 50€ a Complete pack és abban nincs benne a Call All Units. Uplayen 10€ a WR és 10€ a Season Pass.
-
macy
addikt
Igen, ha belövök egy profilt, hiába állítom 450-re a kormányszöget, a játékban 180 lesz. Profil nélkül, de globális beállításban 450-re állítva a játékban is 450.
MasTer: G25-ön van bill kombó a kormányszög állításra. A sebváltón a két középső piros gombot kell nyomva tartani és a 4 fekete gombbal lehet változtatni a kormányszöget. A felső fekete 180, a bal kb. 450, a jobb kb. 720, és az alsó a 900°. Ezt játék közben is lehet állítgatni.
-
macy
addikt
Na, úgy tűnik megoldódott a kormány gondom, de sajnos csak úgy, hogy töröltem a profilokat. Global device settings, 100% FFB, 450° kormányszög. Ha profilt használok egyszerűen letojja és a játékbeli beállításokat használja.
-
macy
addikt
Profillal használtam, ffb 100, kormányszög 450, pipa kivéve az allow game to adjust settings elől. Mégis mikor beléptem a játékba, kormányszög 180°-on és rázta a kormányt. Ha újratelepítettem a logi profilert, akkor jó volt.
Meg azt vettem még észre, hogy ha játék közben be van kapcsolva az afterburner osd, akkor röcög a kép, mintha mikrolagok lennének. Mikor kikapcsoltam rögtön kisimult a játék. -
macy
addikt
válasz ricshard444 #8135 üzenetére
Nálam sem volt win7-en, win8.1-en meghülyül crew-ban. Minden más működik rendesen. Cars, Assetto, rF2, F1 2016, ETS2 mind tökéletes. Itt ha elindítom a játékot, kicsit fordítok a kormányon, elkezd darálni. Driverben 450° van megadva, le se szarja, játékban 180°-ot fordul míg bill kombóval be nem lövöm nagyobbra, de darál. Meg amit megfigyeltem, hiába állítom át a controller típust wheel-re, minden indítás után visszarakja autodetect-re.
[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
Na, nekem eddig tartott a játék. Csak nem jó G27-tel, minden indítás előtt újra kell raknom a logi profilert, különben szétrázza a kormányt. Ehhez meg már nincs kedvem. Jó, hogy nem vettem meg a WR-t. Jó száguldozást nektek.
-
macy
addikt
Komolyan agyfaszt kapok, hogy minden indítás előtt újra kell telepítenem a logi profilert, különben szétrázza a játék a kormányt. G27 mindenkinek rendesen megy?
-
macy
addikt
Na, az appcrash megoldódott. Felraktam a win 8.1-et, azon megy rendesen.
-
macy
addikt
Na, most már nekem se indul a játék, appcrash van. Ma újratelepítettem a wint, mert bedöglött a rendszervinyóm, kapott egy ssd-t. A KB frissítés nem ment fel, kézzel sem tudom telepíteni, de a win update is csak teker, nem talál semmit. Ennyit erről.
-
macy
addikt
Azt nem tudom, de havernál is jelentkezett az appcrash. Feltelepítette, indítja, leáll. Mondom neki, friss driver van a gépen? Nem, 2015-ös, még nem is Crimson. Na, frissítés. Ugyanaz a hiba. Vacakolás, c++ telepítés, a kb-s win frissítés nem ment neki fel. 2 nap múlva csak úgy spontán megkérdem tőle, hogy SP1 fent van a gépeden? Azt mondja nem tudja. Kiderült, hogy nincs, felrakta, utána simán felment a kb mittoménhanyas frissítés és egyből indult a játék.
-
macy
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #7480 üzenetére
Hát ez egy vicc, pont nem dolgozok most délután.
-
macy
addikt
Srácok, kocsit eladni nem lehet?
-
macy
addikt
válasz Heisenberg69 #7380 üzenetére
Valószínűleg a Windows6.1-KB2670838-x64-vel lesz a gond, ott van a játék mappájában, kézzel is elindítható, de nálam kiírja hogy frissítések keresése a számítógépen és nem történik semmi, csak keres egyfolytában.
-
macy
addikt
válasz Heisenberg69 #7376 üzenetére
Azt hiszem 2012-es c++-t pakolt fel, meg valami KB... nem tudom hanyas akármit. A C++-t a programok törlésénél uninstalláltam, a másikat igazából nem tudom feltette-e, windows intézőben egy sokszámjegyű mappában voltak új dolgok, azokat töröltem.
-
macy
addikt
válasz Heisenberg69 #7373 üzenetére
Mint írtam nálam is ez volt. Leállítottam, töröltem a windows frissítést amit feltett, és utána elindult.
Ja, srácok, aki tudja szerkeszteni a PH-s listát, írja már át legyen szives a uplay nevemet microby07-re, mert véletlenül a steam-es nevet adtam meg. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest