Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
konfar.dani
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudnátok segíteni, hogyan telepítsek föl egy BIN formátumú játékot?
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
$p@rr0w
őstag
Vissza olvasva láttam hogy micsoda újoncveszély van/volt itt a topicban, elképesztő milyen emberek vannak, nem tudom sírjak-e vagy nevessek...
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
$p@rr0w
őstag
Age of Conant ajánlom mindenki figyelmébe, most 20. szintig ingyenes, nekem bejön, most egy ezres a cd galaxisban, azt nem tudom hogy megveszem-e, de nálam veri a WoW-ot (ami attól még szintén jó játék).
-
pcguru1
őstag
Sziasztok!
Lehet hogy rossz helyre irok de remélem tudtok segiteni,keresek egy játékot a cime Red Baron a google-be megtaláltam a demoját,de nekem a teljes verzio kéne ja és nem a 3d-s hanem az elsö kiadás.Egy linknek nagyon örülnék ha valaki esetleg tudd rola valamit.Köszi
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
$p@rr0w
őstag
válasz #65675776 #788 üzenetére
1.6 óta fizetős, és az 1.5 volt az utolsó ingyenes, ami azt jelenti hogy magát a játékot letöltheted ingyen, de a futtatásához szükséges Half-Lifeot meg kell venned. Értelem szerűen növekvő sorrendben jöttek a verziók 1.4; 1.5; 1.6.
-
$p@rr0w
őstag
Szedjétek már össze magatokat:
"Ezekről a régi ingyenessé tett (1.6 előtti) Counter-Strike verziókról, "
Én erre írtam h azok mindig is ingyenesek voltak.Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
$p@rr0w
őstag
válasz JetiRulez #775 üzenetére
A CS mindig is ingyenes volt, mivel egy HL mod, a HL-ért kell/kellett mindig fizetni, mivel annak a multiját használja, ez olyan mint mostanság az Insurgency - ami ha haborus jatekot kerestek pl. Izom ember akkor csak ajánlani tudok (bar aki megkerdezi h atküldik-e neki a GTA 4-et az inkább vmi gyúgyszert keressen) - amihez Half-Life 2, vagy valamilyen source engines játékot kell venni, és utána már tölthető is ingyen.
-
JetiRulez
őstag
válasz Izom ember #780 üzenetére
Ez most parancs volt vagy mi? Kérdőjel talán lemaradt. Egyébként meg bocs, de eszem ágában sincs 14 Gb-ot átküldeni.
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
válasz JetiRulez #775 üzenetére
Még keresgéltem kicsit, semmi érdemleges. Szóval nem ingyenes.
Akkor olyan kérdésem lenne, hogy olyan Counter Strike-hoz hasonló játékokat hol lehet találni, ami hordozható (nem kell telepíteni)? Az Assault Cube ebből a szempontból megbukott.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
válasz Dilikutya #520 üzenetére
Ezekről a régi ingyenessé tett (1.6 előtti) Counter-Strike verziókról, tudna valaki linkelni egy hitelesítő tanúsítványt? Hiába jártam utána a játék kiadóinál, gyártójánál, játékadatbázisokban, a Wikipedián, sehol nincs ez megerősítve.
-
Dilikutya
félisten
válasz (Darkwood) #773 üzenetére
Le lehet, de nem legálisan.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
kiry
csendes tag
válasz fekeandras #763 üzenetére
[OFF][/OFF]
Ne felejtsd ki a SB16 v kisebb hangkarit![ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
válasz remington2 #770 üzenetére
Csak megtaláltam végül: ez volt az.
(#769) Hell : ez is szuper
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
Hell
tag
válasz remington2 #768 üzenetére
Üdv, Hell..............................................BC2, BF3, BF4 nick: WarthogHell
-
remington2
senior tag
Nem találok jobb topikot rá: egy felülnézetes, "kastély-védős" freeware játékocskát keresek, amellyel 1-2 éve sokat játszottam, de sem a nevére, sem arra nem emlékszem, honnan töltöttem le. Felülnézetes, 2d-s, tornyokat kellett elhelyezni a kastély körül, és a fix adottt számú torony lerakása után mindig indult a roham. Minden roham után, ha túlélte a játékos - kapott némi pénzt, amellyel lehetett fejleszteni, így a tornyokat, amelyekben kezdetben íjászok voltak, leválthatták a modernebb cuccok. Sok-sok szintig lehetett húzni a fejlesztést is, nagyon összerakott kis cucc volt.
Nem találkozott vele valaki?
szerk: hasonló tower-defense játék, csak jobb grafikával.
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
kepeszt
tag
Nemtudom volt e már jó kis társasjáték [link] ?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Carmageddon nem lesz véletlenül ingyenes?
Köszi előre is!
Sic Parvis Magna
-
fekeandras
őstag
válasz Mecy_Lacee #762 üzenetére
Táppénz? ...
Egyébként most vadászom össze a retro gépem összetevőit.P1 166MMX, 32Mb ram,Voodoo videókari, karos joystick! stb és megy rá a Win95.Ez csak a hasonló játékok miatt fog megépülni.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz fekeandras #761 üzenetére
Most mért kell ilyeneket berakni???
Hogy fogok így dolgozni?[ Szerkesztve ]
Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
fekeandras
őstag
Egy kis retro feeling.Azthiszem egy ős gamernek sem kell bemutatni : Double Dragon - Fists of rage.
Esetleg egy kis Golden Axe? vagy Mortal kombat 2
[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
-
fekeandras
őstag
AssaultCube v1.0.Mindössze 40mb, már töltöm is lefelé.
-
fekeandras
őstag
PRISM:Guard Shield-et innen tessék letölteni, ez a verzió rendesen működik. Az én manapság már kifejezetten gyengének számító gépemen is szépen hasít.
-
fekeandras
őstag
válasz Dilikutya #755 üzenetére
Barátom is letöltötte.(Nem én vittem át neki azt amit letöltöttem)
Nála is ugyanez a hibaüzenet.Neki nVidia 8600GT-je van.
Sajnos úgy tűnik, hogy a játék hibás.Kár érte.Szétnézek külföldi oldalakon, megpróbálom letölteni onnan.Csak szánalmasan lassú a netem...Ha tudsz még ilyen játékokat ne tartsd magadban.
(Most megyek és elölről elkezdem végigolvasni a topikot.) -
Dilikutya
félisten
válasz fekeandras #753 üzenetére
System mappában, meg a játék mappájában is legyen meg, az a biztos. Ha úgy sem jó, akkor kuka, és kész. Van még ilyen játék rengeteg.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
fekeandras
őstag
hát igen.A játék a szar! Haverom gépén is ugyanaz a szitu...
Ne töltse le senki, felesleges. -
Wolverine
félisten
válasz fekeandras #751 üzenetére
Mi lenne, ha megnéznéd, megvan-e a kérdéses fájl? Ha nincs, töltsd le...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
fekeandras
őstag
válasz Dilikutya #750 üzenetére
Mivel ilyen videókat találtam a PRISM -ról a youtube-on gyorsan le is töltöttem a játékot, de telepítés után az alábbi hibaüzenetet kapom ha el akarom indítani :
" Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a d3dx9_33.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát. "
A játék telepítés közben felajánlja, hogy akarom-e telepíteni a dx9-et. Igent nyomtam. Rendben telepítette, aztán az egész játékot is. Gép újraindít, játék betölt és hoppá. A fenti hibaüzenet. Sebaj, frissítem a DirectX9-et aztán próba újra. Az eredmény ugyanaz. Következő lépésben lecseréltem a videókártya meghajtóprogramját a legfrissebb elérhető változatra, de még mindíg megvan a hibaüzenetem. Már kínomban visszatöltöttem a videókártyára a gyári bios-t de az sem segített. Az eredmény még mindíg ugyanaz...
Töröltem majd ismét feltelepítettem a játékot de immár a felkínált Dx9 telepítése nélkül. Semmi változás . Vírus nincs a gépen.(NOD32 + CounterSpy sem talált semmit.)Valakinek valami ötlete a megoldásra?
Gépem: AMD Sempron64 3000+@3400+, 1gb/400 CSX ram, ATI FireGL V7100 vga (x850xt bios-al), XP Prof. sp3 (32bit).
MOD: Lehet, hogy maga a program a x@r?
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
PRISM: Guard Shield v3
Terroristaelhárítós FPSVirtual Skipper 5 Free Online
Vitorlás szimulátorNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz AMD Power #745 üzenetére
Multiban még nem próbáltam, sőt a single résznek is csak a demójával játszottam. horror FPS, bár a demóban úgy rémlik, csak kommandósokat kellett likvidálni. A grafika nem rossz, meg gépigénye sem vészes, pláne manapság.
Mivel ingyen van, ráadásul egy komoly sikereket elért játék multis része, egy próbát megér simán. Én nem nagyon szeretek neten multizni, egyáltalán nem vagyok jó játékos, ezért nem is próbáltam még ki.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
AMD Power
titán
válasz fekeandras #746 üzenetére
Ezt a free verziót csak neten lehet játszani ugye?
-
Dilikutya
félisten
válasz fekeandras #743 üzenetére
Furcsa, hogy az origón most vették elő, maga a játék már jó ideje ingyenes.
-
fekeandras
őstag
-
Dilikutya
félisten
válasz #65675776 #741 üzenetére
A mondanivalót nem is neked címeztem. Egyébként jó dolog a Steam, nekem is szimpatikus. Bár még nem vásároltam róla, de maga az egész rendszer jó. Nem kell a polcon tárolnom a lemezeket, nem lesz semmi bajuk, ha kedvem tartja letörölhetem, bármikor gyorsan letölthető, és nem kell hosszan telepíteni már. Jó lenne, ha idővel mindent el lehete érni ott, egy helyen.
-
Dilikutya
félisten
válasz #65675776 #731 üzenetére
Steam-en kapható cuccok miatt szerintem kár kuncsorogni, amíg él a Steam, azok mindig kaphatóak lesznek. Nem hiszem hogy sokat tennének közölük ingyenessé, pláne nem az ilyen nagy neveket. CS-t én se adnám ingyen.
-
(Darkwood)
őstag
válasz attila10 #738 üzenetére
Regisztrálni akarsz valahova? State= állam, Country= ország, Age= életkor.
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
attila10
csendes tag
Tudja valaki hogy mi az age a State éa a Country plz valaki segítsen plz előre is köszi
-
attila10
csendes tag
mi az age a State a Zip és a Country?
-
válasz gyarmatipeti #735 üzenetére
De, forgalomban van, másrészt még nem válik inygenessé egy játék akkor sem, ha már nem kapható.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
gyarmatipeti
csendes tag
nfsu2-t hol lehet letölteni? mert úgy tudom már nincs forgalomban
-
Wolverine
félisten
válasz gyarmatipeti #732 üzenetére
Vásárlás nélküli letöltési linket ne keress a topikban - lásd cím
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
plus44
veterán
válasz gyarmatipeti #732 üzenetére
csak az 1-2-t lehet!!!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
gyarmatipeti
csendes tag
megvenni inkább nem veszem meg. de köszönöm
a gta-ból a 3-t vagy valamelyiket az 1-n és a 2-n kívül hol lehet letölteni? -
törölt tag
válasz gyarmatipeti #730 üzenetére
Pl Steam-ről, miután kifizetted. Ugyanis kereskedelmi termék mind a kettő a mai napig is.
-
gyarmatipeti
csendes tag
valaki tudna linket szerezni hogy le tudjam tölteni a CoD2-t vagy CS-t?
előre is köszi -
Dilikutya
félisten
válasz fekeandras #727 üzenetére
Alt+numerikus 64.
-
TTomax
félisten
válasz fekeandras #727 üzenetére
CTRL-ALT-V, shift F2,ha végképp nem megy menj ki a böngészőbe vagy worldbe copyzz be egyet...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
<cafat>
senior tag
ha valaki találna nekem linket ahonnan le tudnám tölteni a KKND 1-et és a KKND extreme-t, annak nagyon örülnék
gondolom már le lehet őket szedni ingyen, elvégre 97-es játékok -
beluschi
tag
A Filefront-ról most ingyenesen letölthetők az alábbi teljes verziós játékok:
Blacksite: Area 51
Full Spectrum Warrior
Rise and Fall Civilizations at WarHomeworld forever
-
válasz fekeandras #721 üzenetére
Bár a Lost Coast csak egy techdemo (pár perc alatt végigtolható), de a HL2M egy profi - a CS:Source-hoz hasonlítható -, multiplayer FPS.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz fekeandras #721 üzenetére
Igen! Ez MOST mind ingyen van.
Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
Dilikutya
félisten
A The Suffering ingyenesen letölthető.
Képek a játékból itt.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
plus44
veterán
Üdv!!
Már átolvastam a topicot vagy is átfutatottam és leszedtem a S.W.I.N.E.-t és azt kérdezném hogy úgy tudom van 2 is és hogy az ingyenes-e. Ha igen akkor valaki egy linket pls írjon vagy ha volt már akkor azt hogy hol találom. ha pedig nem ingyenes akkor előr is elnézést.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
west
őstag
válasz #65675776 #710 üzenetére
egyaltalan nem felesleges
azert mondom mert vannak olyan jatekok mint a gta4 is.aki nyomta xboxon mar alapbol tudhatta,hogy xar az egesz.20fps ala esik soxor.pcn mar next gen karikkal tudhatjuk hogy meg lesz stabilan a 60 fps.
ugyanez volt a turokkal is.xboxon szaggat,de en mar akkor beirtam hogy pcn 100fps lesz 1 jo geppel.es ugy is lett.engine alapjan meg lehet allapitani a legtobbszor.
nah ezert lenne jo neha.[ Szerkesztve ]
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
Foglalt név
addikt
válasz gtamate2 #705 üzenetére
A bal felső sarokban található a kereső. Egész jól működik, bár ha valakinek van energiája és kigyűjti őket, akkor én szívesen berakom.
A másik. Ha betéved valaki, aki nem tudja elolvasni a címet(nem warez!) akkor ne pöröljetek vele egy fél oldalon keresztül, hanem szóljatok inkább itt. Köszönöm szépen
-
gtamate2
veterán
ha van ideje valakinek sztem a linkeket tetesse bele az 1. hsz-be, sokkal szebb lenne mint így elvétve keresgélni
*Sn0w
-
Wolverine
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest