Hirdetés
- Steam topic
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Automobilista 2
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Szerintem volt. De a gyakran 2€-ért árult Orange Box sem áll távol tőle, abban meg minden is benne van.
Persze a profiknak a legendás Gamestar melléklet van meg, amihez nem kellett a Steam.
Fel is raktam ma, elég rég játszottam vele, megnéztem, mit tud 4K-ban az utóbbi pár év frissítéseivel. Abszolút megállja a helyét.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz fcbarca #7460 üzenetére
Nem csak a Half-Life 2, hanem belerakták az EP 1-2-t is, amit az is megkap, akinek csak az alapjáték van meg.
Elég karcsú jubileum, az alapjáték már volt ingyenes szerintem sokszor.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Golden9 #7371 üzenetére
Perverzióból hozzá akartam adni a fiókomhoz, csak 1 kattintás, elfér, de valamiért nem csinálja, a freebies aloldalon azt mutatja, nem vagyok bejelentkezve. Ez egy jel, hogy +1 sornak se kell nekem ez a szar.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Soderes #7282 üzenetére
Spectrumon még valami azért nézett ki úgy ahogy, mert azon a szinten állt a gép és a programozás, hogy annyit lehetett megvalósítani. Ma mi a mentség erre a minőségre? Space Invaders és társai koruk Crysis-ei voltak.
-
Dilikutya
félisten
válasz VinoRosso #7281 üzenetére
Pfff, ne is mond... bolti pékáruról már le is szoktam szinte, max ha azaz 1-2 jobb pékség útba esik, akkor veszek. Hústermékek jó része szemét már az összetevők listáját nézve is. Sajtok (nem ömlesztett) úgy ahogy, legalábbis papíron, mert a hófehér gumis trapista ugyanúgy hulladék. De a nyers húst is jól meg kell gondolni. Édességek szerencsére irreleváns, azt olyan keveset eszünk, hogy majdnem mindegy, mi van a minőségiben is.
Kínai boltokat messzire elkerülöm. Nemrég betévedtem egybe, célirányosan, katasztrófaturizmus miatt, kíváncsi voltam arra az instant levesre, amit Dániában állítólag betiltottak a csipőssége miatt. Ha már ott voltam, szétnéztem, iszonyat gagyi dömping volt. A levest is megtaláltam, nem is okozott csalódást, az alapíze pocsék volt, a csípősségén meg egyből átjött, hogy az igazi chilit sosem látott, kapszaicin kivonatot viszont annál többet. Én bírom a csípőset, carolina reaper szószt is megeszem, de ez úgy volt csípős, hogy mellé semmi ízt nem adott, ellenben a brutális chilikkel, amik a csípősségük ellenére is érezhető, finom ízűek.
A kínai műanyag búcsús szarok nem újkeletűek, a 90-es években is tele volt velük minden vásár, az ócska pisztolyok akkor is menők voltak. Jobban mondva akkor menők voltak (bár utólag belegondolva, egészen masszív műanyagok voltak), de most igazából sehol se látom, hogy ezeket bárki is venné. 30 éve mindenkinek volt az utcán rózsapatronos pisztolya meg Rambo kés/íj szettje.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Ezeknek a játékoknak szerintem sztorija végképp nincs, max valami alap mechanika, hogy mit is kell csinálnod. Rám nem lehet azt mondani, hogy vérgőzösen a grafika megszállottja lennék, most is fent van a gépen a Doom, épp a pici remaster apropóján, de az az eredeti látványt nem befolyásolja szerencsére. A retro pixelparádékkal sem feltétlenül van bajom, a Bud Spencer játék még tetszik is. Néha az ős Prince of Persia is előkerül. De ezek a szarok nem retro cuccok, hanem szemetek.
Én a csúcson is elfogadnám, ha a GTA V, a Red Dead Redemption 2, egy újabb Call of Duty, Battlefield 1, Sniper Elite 5 meg a Dead Island 2 lenne a grafikai standard - a maradék erőforrás meg mehetne végre értelmes fizikára, rombolhatóságra, időjárásra.
Ma játszottunk pont a gyerekkel RDR2-t (szigorúan csak lovagolt a prérin, szeret lovagolni, ezt is élvezi), az a játék gyönyörű. És az RX570-em viszi ultrán 1440p-ben, és szerintem csak a 4GB VRAM a szűk keresztmetszet.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz interstate76 #7277 üzenetére
Erősen kétlem. Én néha megnyitom, hátha, most is az első kép még nem is volt ijesztő, aztán a többi már igen. De azért megnéztem, mivel kéne negyedórát játszani (futtatni ).
-
Dilikutya
félisten
válasz Golden9 #7270 üzenetére
Félelmetes, mennyi szemét készül. Ráadásul még játszanod is kell egy másik szeméttel, meg millió csoportba belépni, hogy kapj egy szemetet ingyen.
Ez a Gleam akkora trágyadomb.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz l.skywalker #7235 üzenetére
Offoff, de ha regisztrálsz egy hetes trial-ra, akkor ingyen van teljesen a Prime egy hétig, és az éppen osztogatott játékok is a tiéd.
Azt nem tudom, a trialnak milyen korlátai vannak, ugyanarra a lakcímre/emailre/bankkártyára lehet-e egynél többször.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Július 16-17-én az Amazonon Prime előfizetőknek ingyenes lesz a Suicide Squad és a Chivalry II.
-
Dilikutya
félisten
válasz Soderes #7184 üzenetére
Én nagyon tudok haragudni az optimalizálatlan cuccokra, de ez szerintem nem az volt. Valóban brutál látvány társult a gépigény mellé. Túltolták, ez tény.
Optimalizálatlan pl. egy Assassins Creed, ami évekig ugyanazzal a motorral megy, aztán tele van teljesítményproblémákkal.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
GOG verzióval nincs probléma, vagy nem rak fel ilyen szarokat, vagy ki lehet venni a pipát. AMD A10-6800K+RX570 kombóval nyomtam végig a covid alatt, minden maxon 1080p-vel, játszható maradt mindvégig, de nem akadt ki az fps mérő tőle.
Tech demo ide vagy oda, szórakoztató egy szemét, a Warhead még inkább, szigorúan szinkronnal.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Enemy Territory Quake Wars kicsivel a Quake4 után jött ki, kb. mint a Return to Castle Wolfenstein mellé az Enemy Territory.
Quake 3-nak nagyon nyögvenyelős a sztorija, Mortal Kombat-ba azért több energiát fektettek, az átvezetőkkel együtt azért hozzák a mozifilmek szintjét. Persze ettől függetlenül élveztem a Quake 3-at, főleg amikor már el is indult a gépemen. Multiban szerintem sose próbáltam.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Azért van különbség károgó és károgó között.
Amúgy tényleg nem tudom, mennyi tartalom van a Sims 4 alapjátékban. De ez egy mindig ingyenes játék. Más, amikor egy amúgy fizetős alapjátékot osztanak ingyen a DLC-k nélkül, azok azért többnyire magukban is értelmezhetőek, pl. Far Cry, Assassins Creed biztosan, akkor is, ha a játéknak van sztori DLC-je.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Ekkora mennyiségű fizetős kiegészítővel gyakorlatilag irreleváns, hogy az alapjáték ingyenes, és spórolsz rajta 40€-t.
Nem ismerem közelről egyik részt se, nem tudom, az alapjátékban mennyi lehetőség van, arra emlékszem, hogy a legelső résztől fogva rengeteg kiegészítő jött ki hozzájuk.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Amazon Prime június:
Star Wars Battlefront 2 (2005 / GOG) – 06.06.
Weird West Definitive Edition (Epic Games Store) – 06.06.
Genesis Noir (Amazon Games App) – 06.06.
Everdream Valley (Amazon Games App) – 06.13.
Mythforce (Epic Games Store) – 06.13.
Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread (GOG) – 06.13.
Projection: First Light (Amazon Games App) – 06.13.Igen, tudom, hogy előfizetéses szolgáltatás, de 899Ft havonta, és mellé ott a filmes stream is.
-
Dilikutya
félisten
válasz l.skywalker #7041 üzenetére
Ez az "ingyen se" tipikus esete.
-
Dilikutya
félisten
Thief - Epic
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Pont azért, mert rengeteg lom is van köztük. Nekem is tele a Steam meg Epic fiókom ilyen szemetekkel.
A jó ingyeneseket elindítom, vagy ami érdekel, max kiderül róla, hogy nem jó, pl. a Maneater.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Golden9 #6767 üzenetére
Fogynak a guruló jenek, eddig nem túl erős az idei osztogatás, legalábbis annak, aki már figyeli az Epic-et egy ideje. A low budget játék egy dolog, a nagyobbak meg már voltak. A hörcsögök nincsenek elkényeztetve.
-
Dilikutya
félisten
válasz DeFranco #6652 üzenetére
Ó a mirces régi szép idők...
/me nosztalgikus könnyeket morzsolgat
Winampból kijelzés, meg mennyi hasznos funkció, volt egy scriptem, amibe több másikból ollóztam össze a funkciókat. A legkeményebb az a tankos játék volt, amiben a hegyen át kell az ellenséget kilőni, az is meg volt csinálva a script nyelvén (valami Basic szerű nyelv volt).Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Golden9 #6575 üzenetére
Atyaég, ez a Steam-en 97€! Erre csakazértis lecsapok, pedig az indiegala csak szemetet szokott adni.
-
Dilikutya
félisten
válasz Anonymusxx #6526 üzenetére
Miért ne érne szart se? Pakkban 25€, a SP 10. Epic-en 3500Ft, az alapjáték meg ingyenes egy hétig. De miért nem ér semmit az alapjáték?
-
Dilikutya
félisten
Extreme Racing on Highway - Indiegala
-
Dilikutya
félisten
Kijött a Quake II remaster, akinek megvolt a régi a Steam-en, az ezt is megkapja.
-
Dilikutya
félisten
válasz Busterftw #6427 üzenetére
A Fanaticalon csak a Steam-es aktiváló kódot kapod. De vannak játékok, amik ezen felül is kérnek még CD kulcsot, ezt már a lentebb írt módon kell a Steam kliensben megnézni, és beírni, ahol a játék kéri. Nem sűrűn, de előfordul ilyen, nekem nemrég az Age of Empires III kérte (a 2007-es verzió). Ezt a kódot nem a Steam kéri, hanem maga a játék, gondolom, a régi védelmi mechanika maradványa.
-
Dilikutya
félisten
Pár ingyenes újdonság a Steam-en.
Van benne posztapokaliptikus fps, RPG amiben a szörnyek oldalán harcolhatsz stb.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz Viktor77 #6125 üzenetére
Enchanced Edition nem a teljes? Mondjuk Steam-re megvettem nemrég, így itt nem érdekes, de akinek nincs meg, az figyeljen oda. Mondjuk így ingyen csak kozmetikai DLC-k vannak most, pl. a Hellraid-ért 900 Ft-ot kell még ráfizetni.
Nem tudom, ami nincs ingyen, abból mi sztori DLC. A Hellraid ugyan single, de nem a Dying Light része, egy teljesen más játéknak készült, csak addig baszakodtak vele, hogy végül csak így sikerült kiadni.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
Dilikutya
félisten
válasz Anonymusxx #5988 üzenetére
De ezt is írja: "According to a prolific leaker, the next free Epic Games Store game is actually three games, and that's because it's going Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, which is a collection of remasters for GTA 3, GTA Vice City, and GTA San Andreas."
Na most döntse el a paraszt.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Pletyka holnapi Epic-re: GTA The Trilogy Definitive Edition
-
Dilikutya
félisten
Azért sajnálom, hogy nem a GTA Trilogy lesz a befejező Epic ajándék.
Az idei osztást csak aktiváltam, de kb. semmi se érdekelt belőle.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Nem, ez ilyen egyben Complete vagy GOTY jellegű kiadás. És akinek már megvolt Steam-en bármilyen formában, annak ingyen átvált erre.
Kár hogy sose lesz időm rá. A 3. résszel is elbaromkodtam vagy 30 órát, amikor még szaggatott a gépemen az IGP miatt, azóta valahonnan van már remasterem is belőle, sose vettem elő lassan 10 éve. Pedig olyan fasza csak morogni tudó szumós testalkatú Bundesliga frizurás karakterem van valami undormány rózsaszín vagy lila öltönyben.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Amazon Gaming december: Quake, Rose Riddle 2: Werewolf Shadow, The Amazing American Circus, Banners of Ruin, Brothers: A Tale of Two Sons, Spinch, Desert Child, and Doors: Paradox.
-
Dilikutya
félisten
válasz Archttila #5673 üzenetére
Azokon a PC-ken, ahol ezeket a szoftvereket használják, ez az összehasonlítás teljesen értelmetlen, nem ezen múlik a sebességük. Teljesen mindegy, hogy a store 200 vagy 400 MB RAM-ot használ, van 8-16 GB a gépekben. Ugyanígy a tárhely.
Akinél ilyen különbségek is számítanak, az egyébként sem igen játszik, max régi játékokkal, lemezről.Semmi baj nincs az Epic-el, arra pont jó, hogy ingyen behúzz egy rakás játékot, meg olykor kuponosztás után akcióban nagyon jó áron vásárolhass. A háttérben meg elvan játék közben, sőt Ubisoft játékokhoz nem is kell. Van nála jobb kliens, az tény, de arra, amire használni lehet, arra ez is megteszi.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Ahogy pl. a GTA részekből is. Ezek a szerzői jogi szabályozások olyan szépen bele tudnak szarni a műélvezetbe. Múltkor néztem volna a Pusztítót, erre csak a HBO-n van fent, ott is angolul, hát kösz, abban pont a szinkronja a lényeg.
-
Dilikutya
félisten
Csütörtöktől pár napig ingyenes lesz a Steam-en az eredeti Mafia!
-
Dilikutya
félisten
válasz Armagedown #5524 üzenetére
RTS-nél szerintem nincs olyan. Egyébként képarány sem mindegy, nem ugyanazt látod 4:3-ban, mint 21:9-ben.
-
Dilikutya
félisten
válasz l.skywalker #5317 üzenetére
Fallen Order-nél kód volt Originre. Ez most nekem kimaradt, FC4 megvan már, félbe is van hagyva, zsinórban FC3 második fele + FC5 + New Dawn után pár hónap alatt az már sok és unalmas volt, egy éve hozzá se nyúltam. Egyébként is nagyon FC3 új skinekkel csak.
-
Dilikutya
félisten
100% hogy UBI kód. Steam-re szóló EA, UBI, Rockstar stb. kódot többnyire csak a Steam ad, még viszonteladóknál sem biztos, hogy van. Pl. Steam-es GTA V, RDR2 hivatalosan csak a Steam-en kapható.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Március 27-ig ingyen játszható a Far Cry 6 és az összes eddigi DLC.
-
Dilikutya
félisten
Eheti Epic: Windbound. Felkészül jövő hétre a Brothers - A Tale of Two Sons.
-
Dilikutya
félisten
Epic:
Godfall Challengers Edition
Prison ArchitectNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Eheti ingyenes Epic játék: Stubbs the Zombie
-
Dilikutya
félisten
válasz l.skywalker #4657 üzenetére
Ilyen jó forinttal lehet az a 890 Ft még előbb-utóbb 1€ alatt...
-
Dilikutya
félisten
válasz l.skywalker #4655 üzenetére
Akkor várható a Squadrons valahol ingyen osztásban vagy 5€ környékén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest