Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz xeno204 #3088 üzenetére
Hivatalos infó: [link]
A vicces, hogy válaszolni se lehet a posztra, mert nem tudnak bejelentkezni.
Nem lennék meglepve, ha direkt nem lehetne bejelentkezni. Én feladtam a próbálkozást, majd beszerzem a WD2-t humblibumbliból pár év múlva szintén ingyen.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Maksifül
senior tag
Valami extra játékot kellene adni azoknak, akik egyáltalán be tudnak jelentkezni.
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
fcbarca
őstag
Valakinek sikerült behúzni a watch dogs 2 ?én be se tudok jelentkezni
-
8
senior tag
Szexuális zaklatás miatt vezetőknek kellett távozniuk az Ubisoftnál
https://index.hu/tech/godmode/2020/07/12/ubisoft_szexualis_zaklatas/52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Komplikato
veterán
Na most a chaten legalább percek óta nem a !watchdogs2 van spamelve, hanem a !login
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Beniii06
addikt
Egy viccet elengedve, úgy működik a rendszerük, mint amennyire optimalizálni szokták a játékaikat.
"Got any other secret weapons?"
-
Louro
őstag
Mondjuk az is színvonal, hogy uplay-ben is megnyílt az oldal és bár be kellene lépni, ki van írva, hogy a böngésző, amit használok nem tudja kezelni a videót. (Saját alkalmazásuk...., ne meg belépni egy már autentikált ....) Ubi szerintem most kap hideget, meleget.
Mess with the best / Die like the rest
-
xeno204
aktív tag
válasz Komplikato #3087 üzenetére
Nem vesztettél semmit, a kliensben a Store kompletten elesett, már be sem tölt.
Hivatalos infó: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
Vagy 30x probáltam kilensben ÉS weboldalon belépni, engem nem enged be. PC Guru csoportban ha jól láttam volt, aki jóval előtte belépett, őt meg ugye kidobta a rendszer nem sokkal előtte, belépni ő sem tud.
fasza."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
8
senior tag
válasz energy4ever #3079 üzenetére
nem működik a login itt sem
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Maksifül
senior tag
Természetesen nem lehet belépni Ubisoft oldalon, megy is az anyázás már most a Youtube live videójuk alatt...
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
robogo81
senior tag
válasz Komplikato #3080 üzenetére
Nekem vagy 10 próba után lépett be a fiókba.
Louro: az is csak a böngészőt nyítja meg.[ Szerkesztve ]
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
Louro
őstag
válasz energy4ever #3079 üzenetére
Böngészőből nem, de Uplay-ben már lüktet a logó Uplayben újra rákattintva böngészőből már megy.
[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
Fasza, a UPlay-be be se lehet lépni, a szolgáltatás nem elérhető.
Közben meg hiába nézem az eddig tök unalmas Ubisfot Forward-ot, ezért a fizetős Trackmania-ért remélem valakit olajban fognak sütni a pokolban."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Louro
őstag
Most már megtekinthető, hogy mik lesznek a meglepik. Jobb szélén....a lényeg, hogy követni kell a közvetítést....Elég olcsó trükk, hogy elmondhassák mennyien nézték őket :/
-
wjbhbdux
veterán
válasz energy4ever #3074 üzenetére
A felső sorban a UPLAY + mellett jobbra szoktak megjelenni az átmeneti promóciók, gondolom ott lesz valami Ubisoft Forward link. Én a twitchen mennék biztosra, mert a Ubi serverei ki tudja hogy bírják majd ha esetleg sokan nézik, tavaly is rémlik akadozás pedig csak beta jelentkezéseket indítottak be.
/s
-
8
senior tag
válasz energy4ever #3074 üzenetére
ma este 21:00-től lesz ingyenes
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
j11
csendes újonc
Rayman Redemption
Rayman Redemption is a fangame reimagination of the original Rayman game from 1995. The features a lot of new content, including new worlds, levels, minigames and stuff to collect and complete. -
Golden9
veterán
Hentai Hexa Mosaic - Indiegala Freebies. +18-as játék.
[ Szeretkezve ]
-
wjbhbdux
veterán
válasz Komplikato #3069 üzenetére
magyarországi idő szerint este 8:30 és 10:30 között kell nézni a streamet belépve a Uplay kliensben, vagy a ubisoft.com/forward oldalon, vagy twitch dropokra regisztrálva a twitch.tv/ubisoft vagy bármelyik partner streamet a listáról, és legkésőbb másnap fogja megadni a játékot.
/s
-
Komplikato
veterán
Jól értem, hogy vasárnap este kemény 45 percig lesz ingyenes a Watchdogs 2?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
8
senior tag
válasz Beniii06 #3066 üzenetére
húú köszi!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Beniii06 #3066 üzenetére
Hatalmas köszönet!
Ugyan Steam-en vagy GOG-on a Broken Age kivételével megvannak, de nem tudom, hogy azok a verziók frissültek-e/fognak-e frissülni macOS Catalinára (ahol már csak 64 bites appok futnak majd), ezeket meg látom, hogy frissítették, szóval bezsákoltam biztonsági tartaléknak.[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Beniii06
addikt
Day of the Tentacle Remastered MacOS App Store
Full Throttle Remastered MacOS App Store
Broken Age MacOS App Store
Grim Fandango Remastered MacOS App Store"Got any other secret weapons?"
-
Golden9
veterán
Killing Floor 2 - Epic Store
Lifeless Planet: Premier Edition - Epic Store
The Escapists 2 - Epic Store[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
válasz Fecogame #3061 üzenetére
Az oldal alján lévő Rogue Starter Pack szerezhető meg korlátozott ideig, a játék mindig ingyenes.
This free, time-limited starter pack includes the exclusive Rogue Thrill-Seeker Prospector, the Dark Horse Ride, Veterans Memento Melee Weapon and Netconnector Weapon Skin
[ Szeretkezve ]
-
Archttila
veterán
De ugye vasnap is linkelitek, mert en a gyerkoc mellett meg a nevem is elfelejtem neha
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz l.skywalker #3049 üzenetére
Csak én nem zaklatom fel magam ezen?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Beniii06
addikt
-
-
pn4hvq
senior tag
Azért vicces (forrás):
Úgy döntöttek, hogy kiveszik a heti ingyenes játékok közül, de később meg lehet majd venni.
Nem kötöm fel magam az ingyen meg nem kapott játékon, de ha beharangozzák, akkor ne csináljanak már ekkora s*gget a szájukból. -
Golden9
veterán
Az is ideér majd, csak két-három hét késéssel.
Hue - Epic Store.
[ Szeretkezve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Epic megint hozza a formáját. Conan Exiles-t inkább kivették a store-ból, mintsem ingyen adják.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Golden9
veterán
The Deed - Gleam
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
Dark Valiance - Indiegala
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
A.I.M.2 Clan Wars - Indiegala (Újra.)
[ Szeretkezve ]
-
ViZion
félisten
válasz l.skywalker #3042 üzenetére
Anno ezt kipróbáltuk, még nagyon az elején. Retro motoron egy unalmas játék... Változott vmi esetleg?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
Dauntless loot kód, tőlem:
akaUUA-hPqpWd-axHfwn-zt3Yjc-**Hsey
**Észak-Amerika rövidítve angolul nagybetűkkel
1) Log in to your account on PlayDauntless.com.
2) Go to the “My Account” page.
3) Scroll down to Code Redemption and enter your code.
4) Enjoy your Twitch Prime Bundle! Your rewards will be waiting for you the next time you log in to Dauntless.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
Beniii06
addikt
A GIMP-et berakni fizetősként simán csalás, az egy freeware program alapból. [link]
Ugyanez igaz a LibreOffice-ra is.
Gondolom valaki felrakta fizetős appként és az MS Store pedig mint piac biztosít helyet neki. Ezeket jelenteni kell MS-nek. A többit nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
Neberu
csendes tag
2 játék is ingyenes -MS Store
(Spider Jet Flight - Shoot & Strike, Spider Heroes - Parkour Platformer 3D)Meg pár program is.
(GIMP 2.10 Free, File Viewer Pro -ZIP, PDF, DVD, Word & Image Opener, TIFF PDF Converter -PDFCool)Az emberiség megérett a kipusztulásra..
-
veterán
AER
Stranger Things 3: The GameEpic Store
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
Neberu
csendes tag
válasz l.skywalker #3027 üzenetére
Rákerestem a Store kliensben a Farming Simulator-ra és többet is feldobott.
(Farming Simulator 16, Farming Simulator 14, Farming Simulator 19, Farming Simulator 20, Tractor Farming, Farming 2020, Farm Tractor Simulation) És mind ingyenes.
Nem lehet, hogy ezek mindig is ingyenes játékok voltak?
(Mindet engedi ingyen telepíteni. És meg is lehet szakítani a telepítést.)Az emberiség megérett a kipusztulásra..
-
l.skywalker
Topikgazda
Cyberpunk 2077 - Free Goodies - gog.com
Concept art-ok, háttérképek, stb...Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
TeeBee73
veterán
Néhány kattintás, kliens letöltés, telepítés, pár perces meló. Néha egész jó címeket lehet legálisan bezsákolni.
Egyébként, a Farming Simulator 19 az Epic Store-ban szerepelt...
(Legalább is, a fiókomon ott figyel, én meg tuti nem adtam ki pénzt érte.)[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
ViZion
félisten
válasz Fecogame #3029 üzenetére
...nem vagyok regelve sem, mert minek? OK, akkor nem lesz meg. Fiamnak tetszik, majd feldolgozza
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz l.skywalker #3027 üzenetére
Store-on kívül nem lehet ezt letölteni?
-
l.skywalker
Topikgazda
Farming Simulator 16 - MS Store
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Golden9
veterán
The Fish Is Walking! - Itch
[ Szeretkezve ]
-
Sonja
nagyúr
UberSoldier 2. - IndieGala
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Golden9
veterán
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition - Steam. Magyarországról nem elérhető.
[ Szeretkezve ]
-
robogo81
senior tag
A másik játékot visszavonták.
The release of The Escapists 2 has been temporarily delayed.
We're currently investigating an issue and are working to find a resolution.
We apologize for the inconvenience, and will provide an update as soon as the game is available to claim.
[ Szerkesztve ]
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
pn4hvq
senior tag
Pathway - Epic Store
-
GejzaR
tag
Nekem is van egy Witcher3 GOTY kódom GOG-ra.
Ide [link] írd be a kódot, miután bejelentkeztél.
Kód: 518FB-DA(kettő)CF-FC965-4B(hat)3D
Ha felhasználtad, légyszi írj egy üzenetet ide, hogy a többiek is tudják. -
-ZeeZee-
senior tag
Üdv!
Van 1db (azaz egy darab) Witcher3 GOTY kódom GOG-ra. Az első privátban jelentkezőnek átadom, de a beváltási határidő szűk (holnap éjfél). Ha elkelt ide is beírom. Kérem csak az jelentkezzen, aki be tudja váltani.
És elkelt.
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
válasz interstate76 #3005 üzenetére
Esélyes hogy jövő hónapban az Xbox 20/20 event után megint lesz 3 hónap 300Ftért akció újaknak.
/s
-
Beniii06
addikt
Eye of the Beholder Trilogy Gog.com
Nekem most lap tetején adta be a bannert, katt a "get it free" gombra és kész.
-
Dilikutya
félisten
-
Yahhher
aktív tag
válasz interstate76 #2989 üzenetére
Szia.
Nekem így megy.
Üdv B.
-
Redneck
nagyúr
válasz l.skywalker #2999 üzenetére
Elnézést mindenkitől, ezt marhára félreértettem. Így már nem zavar az elköltött pénz, a CDPR amúgy is megérdemli.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Golden9
veterán
Tappy Donut - Indiegala
Waste Walkers Deliverance - Indiegala[ Szeretkezve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest