Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz Dilikutya #7462 üzenetére
Idézet a Steam asztali kliens játékleírásából:
"A Half-Life 2 hivatalosan 20 éves lett, és ezt a mérföldkövet lehetőségként használjuk annak a játékosközösségnek az ünneplésére, amely 2004. november 16. óta élvezi (vagy felfedezi, vagy akár újból felfedezi) a játékot.
A teljes Half-Life 2
Készítettünk egy új weboldalt az összes frissítés részletes bemutatására, de itt egy rövid összegzés az újdonságokból:
Az Episode One és Episode Two a dobozban. A Half-Life 2 mostantól az alapjáték mellett tartalmazza a teljes Episode One és Episode Two kiegészítőket is. Ezek a főmenüből érhetők el, és az egyes részek befejezése után automatikusan továbblépsz a következő kiegészítőre.
Fejlesztői kommentár a Half-Life 2-höz. Míg az epizódoknak mindig is volt kommentársávja, az alapjátéknak nem... Mostanáig. Újra összeszedtük a csapatot, felvenni három és fél órányi új, színfalak mögötti kommentárt a Half-Life 2-höz.
Beépített Steam Műhely-támogatás. Böngéssz, telepíts és játssz felhasználók készítette Half-Life 2 tartalmakat anélkül, hogy elhagynád a játékot. Keresd az Extrák menüpontban!
Hibajavítások és új grafikai beállítások. Lesikáltuk az évek során a frissítésekkel bekerült megjelenő-eltűnő objektumokat, hiányzó sprite-okat és nem illeszkedő megvilágítást. És hozzáadtunk néhány beállítást a Half-Life 2 látványminőségének kiterjesztésére azon túlra, ami az eredeti kiadásban lehetséges volt."Tényleg benne van a plusz két DLC, köszi.
Karcsú vagy sem, én örülök neki.
Most épp 2 euró az Orange Box.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz l.skywalker #7254 üzenetére
Valamiért nem akarja az igazat, mert ha frissítek mindig ott van a "Beszerzés" megint.
Nagyon be van lassulva az oldal, inkább kihagyom." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Deliver us Mars - Epic Store
-
csibe1
addikt
A Half Life már nem ingyenes.
-
csibe1
addikt
válasz ridiculous #6132 üzenetére
Biztos, köszi a linket
Amúgy én 14-et számoltam.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz Viktor77 #6125 üzenetére
Dying Light - L4D2 Bill & Gnome Chompski Pack
Ez most ingyenes, de a Dieselpunk Bundle sincs vészes árban. (830pénz)
(Kicsit bugos a fórummotor vagy mi, mert Szeretkezve vannak a hsz-ek. )
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
Kicsit odavan a rendszer az epic-nél, mert 5-ször kattintottam a képre, de mindig visszadobott.
Majd később megnézem.Köszi a linket!
-
csibe1
addikt
válasz r3dsnake #4488 üzenetére
Külföldön sincs vele gond. Ausztriában, Németországban, Lengyelországban, Franciaországban is elfogadják 95%-ban.
A maradék 5% meg a fene tudja miért problémázik; de átmentem a másik üzletbe két sarokkal odébb ha gond volt, és simán megvettem a kajámat meg amit akartam éppen.
Szóval nem a világvége, mint ahogy itt be akarod állítani." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz TeeBee73 #3358 üzenetére
Ehemm: A szakállas csaj
-
csibe1
addikt
válasz l.skywalker #3342 üzenetére
"Hiba történt a kérésed feldolgozása közben:
Probléma adódott e termék fiókodhoz adása közben."
Valamiért nem jött össze. Majd holnap ránézek megint.
-
csibe1
addikt
válasz l.skywalker #3134 üzenetére
Ubiiii, van Kenobi?
-
csibe1
addikt
Ha valaki elfelejtette volna: Tomb Raider