Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Tudna valaki ingyenes arkanoid /falbontós/ játékot, amiben nincs reklám? -
-
Golden9
veterán
Real Warfare 1242 - indiegala
-
l.skywalker
Topikgazda
-
shotika
őstag
Január 14-től 7 napig ingyenesen behúzható a Star Wars Battlefront 2 az Epicen!
-
Golden9
veterán
Crying Suns - Epic Store
-
SenorGrande
senior tag
válasz
l.skywalker #3748 üzenetére
Új kód egy ingyenes játékhoz BigFishGames-re:
FREEGAME294489
-
Golden9
veterán
Corrosion: Cold Winter Waiting - Indiegala
-
Louro
őstag
Feltételezem itt is a nyeremény a kód birtokában, nyeremény átvételekor a bemutatásában lesz átvehető.
Szóval persze ez a te malmodra hajtja a vizet, ha kisorosolnak 50 olyat előtted, amihez igazából nincs meg a doboz, akkor lehet te vagy az 51.
Nem kell túlparázni. Botlban meg mobilnetről aktiváld be, ha kívül van a kód - elég balga megoldás lenne, ha tényleg így van - és ha sikerült, akkor vedd is meg és élvezd a chipset
-
Golden9
veterán
válasz
G.I.JOE #3776 üzenetére
Legalább vásárlás előtt a kódbeváltó oldalon le tudod ellenőrizni, hogy még nem használta fel senki.
-
Top cat
addikt
-
Viktor77
titán
Nem tudom hirtelen hova írjam, de ha vesztek egy Pringlest (a hengeres chips) és a doboz alján a kódot beírjátok a pringles.com-on, akkor akkor FIXEN kaptok egy 7 napos Xbox Game Pass Ultimate előfizetést.
-
sebijani1982
senior tag
Srácok!
Köszönöm az egész éves töretlen lelkesedéseteket, aminek köszönhetően jópár játékkal lettem gazdagabb! -
Golden9
veterán
Desert Child - Indiegala
-
Golden9
veterán
Jurassic World Evolution - Epic Store
-
maglew
aktív tag
Valami jó városépítős stratégia nincs akcióba/ingyen? (Simcity, Transport Tycoon stb)
-
8
senior tag
-
C. s.
addikt
válasz
SenorGrande #3759 üzenetére
1000 köszönet! Figyelmetlen voltam, az a hülye pipa bekavart.
Köszi a szájbarágást!
-
Golden9
veterán
Torchlight 2 - Epic Store
-
válasz
twollah1976 #3764 üzenetére
szénnéHALT a server...
-
Golden9
veterán
Metro: Last Light Redux - GOG
-
Golden9
veterán
A Winterlore az Itchen is ingyenes most.
-
Maksifül
senior tag
válasz
Ciccuka #3750 üzenetére
Ez például marhára szerettem.
Lunch Rush -
C. s.
addikt
válasz
Szia(sztok)!
Köszönöm!
Van, akinek sikerült a Big Fish? Tőlem kéri az összes adatomat, a PayPalomat, és még azt is elvárná, hogy rendeljek kártyát a PP-hez. Egy ingyenes játékért túlzásnak érzem.
VPN-nel is ugyanez, és megvolt az Opera, Firefox, Edge is. Nincs több ötletem. Valaki tudna segíteni, mit tehetnék? A W10 kavarhat be? Milyen oprendszerrel sikerült?
-
-
Louro
őstag
válasz
IT user #3754 üzenetére
Csak egy jótanács. Vagy nyomulsz, hogy kell és elfogadod,hogy ilyenkor túlterheltek a szerverek. Vagy vársz, mert a sok ingyenélő megrohamozza az első 2-3 órában. 6 óra múlva pedig jelentéktelen mennyiségű látogató lesz.
Ez mindig így volt és így is lesz. Persze fél az ember, hogy nem marad kulcs neki, de hát Istenem....annyi ingyen játékot osztottak már így is ki. Meg se merném nézni, hogy hány órányi játék lenne az Epic könyvtáramból
-
IT user
tag
Epic megint haldoklik, 400-as hibát dobál..
-
Golden9
veterán
Solitairica - Epic Store
-
Golden9
veterán
Super Trench Attack! - Indiegala
-
Ciccuka
veterán
válasz
Rengeteg van. Vajon melyikek a jobbak?
Most látom, hogy csak egyet lehet. -
lanszelot
addikt
válasz
Baxus, a FarmFrenzy még nem jött ki /2021 Q1/, pedig az ...
-
l.skywalker
Topikgazda
ZsoZso-tól loptam BB topikból:
Bármelyik BigFishGames játékot ingyen beránthatod a
FREEGAME813721
kuponnal.
(Ne felejtsd el kikattintani a Big Fish Game Club Free Trial -t mert akkor nem kell megadni kártya adatokat)Van pár nagyon mókás cím, így ez a hely a casual gamerek számára aranybánya lehet. Időről-időre jelennek meg ilyen kuponok, úgyhogy elég szép könyvtárat lehet itt is építeni 0 pénzből. Persze nem Steam, de attól jó az, még akkor is ha saját kliens kell hozzá.
Én pl. a Drawn sorozatot szívből ajánlom mindenkinek, aki szereti a könnyedebb HOG játékokat, vagy a Virtual villagers, Fish Tycoon játékokat (igaz rég játszottam velük, lehet az idő szépíti az emlékeket). -
Golden9
veterán
Ctrl CV - SteamDB
-
Golden9
veterán
Spirits of Xanadu - Indiegala
-
Golden9
veterán
Stranded Deep - Epic Store
-
TeeBee73
veterán
A nappaliban van egy kisebb masina, 24-es monitorral, ott van hely még egy gépnek.
Nálam meg ott a "nagy vas", 34-es UWFHD-t/5.1-et nem szívesen szedek szét. A laposom is bírja, (i5 8300H(4c/8t@4GHz)+1050Ti), azzal lehet fotelből is nyomni. Múltkor 2 cimbivel WoW-oztunk, a két szoba között ajtó nyitva, TeamSpeakmegoldva. -
looser
addikt
válasz
TeeBee73 #3741 üzenetére
Ne már, ez egy remek konfig, hasonlót cseréltem a nyáron (GB P35+E5450). A 7500-ös helyett esetleg bepattinthatsz te is egy Xeont, részletek itt. De végül is igazad lehet; az i(x) család elég régi, bármelyik generációt érthetik alatta, csak meglepett a grafika alapján az ajánlott konfig. Pár hete játszottam végig a HL2-t és ott is ment a gép rendesen, szóval egy nem mai csirke is kihasznál(hat)ja az új(abb) gépet.
szerk.: SNSV király
-
TeeBee73
veterán
Szvsz., manapság, aki játszik is mostani címekkel a gépén, minimum egy 4 magos proci és 16GB RAM ketyereg a dobozban. (Mondjuk, most akarok összerakni egy "retró" konfigot, nosztalgiázni.
Ami meg van: Giga P35-DS3, E7500, 4*2GB 800MHz Kingston, 120GB SATA SSD, Pana DVD-RW, FSP-450PNF, Giga HD2600/512MB, SNSV 19"-es monitor, meg a többi salang. Csak egy LGA775-ös hűtő kell még rá, aztán mehet az NFS-UG2, Flatout 2, Diablo 2, UT, helyi hálón, igy már 4 géppel.)
(Igen, 4 szobás családi házam van.)
-
looser
addikt
Egyelőre csak a trailert néztem meg a mai Epicből, de annak alapján az ajánlott konfig elég kemény: i7 quad core, 16GB ram...
-
TeeBee73
veterán
válasz
Viktor77 #3737 üzenetére
Horrornak gyenge, vígjátéknak gyenge, hiába jó a szereposztás. Mondjuk, a látványt nem lehet elvitatni.
Ezért írtam, pizza/pogácsa/ropi/sült kacsa comb párolt lilakáposztával+burgonyakrokettel.../sörüdítő mellé röhögcsélni, szolgálatban megfelel.
(Horror/vígjátékban eddig az Evil Dead 3 a befutó, igaz, van még néhány esélyes a dobogóra.) -
Golden9
veterán
válasz
_ocsisajt #3732 üzenetére
Nem tudom, melyik a legkisebb szám?
Night in the Woods - Epic Store
-
_ocsisajt
őstag
Mekkora szorzót adtok mára a "Night in the Woods"-ra?
-
Golden9
veterán
My Time At Portia - Epic Store
-
Golden9
veterán
RC Cars - Indiegala
-
Golden9
veterán
Darkest Dungeon - Epic Store
+
Darkest Dungeon®: The Musketeer - Free Add-on -
looser
addikt
válasz
Redneck #3717 üzenetére
Ez tavaly augusztus végén volt ingyenes és ez volt ez egyetlen, amiről lemaradtam és az egyik, amelyet nagyon szerettem volna berántani... A Limbo-t sokszor végigjátszottam, egyszerűen nem tudom megunni, annyira szívszorítóan, szürreálisan, hátborzongatóan egyedi és sötét, ez pedig hasonló, mégis más. Köszi
-
Redneck
nagyúr
Ezek szerint valid volt a lista. Az Inside ingyenes ma az Epic Storeon.
-
Golden9
veterán
válasz
Komplikato #3715 üzenetére
Igen, de most, hogy bővült a tartalma, így még ingyenesebb lett.
Xmas Shooting - Scramble!! - Indiegala
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
-
Golden9
veterán
Genshin Impact Version 1.2. - Gleam
-
Golden9
veterán
7,62 High Calibre - Indiegala
-
AssAssynn
őstag
Nem tudom miért, eddig az Epic nálam állandóan bejelentkezve maradt, most viszont egy ideje elkezdte, hogy minden egyes nap újra be kell lépnem, amikor jövök az új játékért. Másnak nem?
-
Golden9
veterán
Tropico 5 - Epic Store
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest