Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
Köszi!
[ Szeretkezve ]
-
DeFranco
nagyúr
Megint csak az általánosítás a probléma (no offense nem kifejezetten rád értem a kritikát, inkább a vita jellegére)...
Van olyan játék, aminél művészi koncepció a pixelgrafika, még az is elmegy, ha annyira kezdő- vagy kis költségvetésű a fejlesztő, hogy nincs képesség, vagy büdzsé jobbra, de a játékban van annyi zseniális ötlet hogy elviszi a hátán. Ezekkel szerintem nincs komoly probléma, van helyük a palettán. Ilyen pl. a Stranger Things 3: The Game, aminél az alap sorozat retro jellege megágyazott az egyébként elég jó játék pixelgrafikájának is, vagy ott a Slaps and Beans, aminél a nosztalgia meg a zene ad annyit a játékhoz, hogy nem hiányolom a high-end látványt.
Ezek mellett pedig van 80% zöm, ahol lustaságból, spórolásból, hanyagságból nem használnak jobb grafikát, megpróbálnak ráülni a retro hullámra, és várják hogy csörögjön a kassza minimál effort mellett is egy középszerű sablonos játékkal "húdeaktuálretro" köntösben.
-
-
pn4hvq
senior tag
Érdekességképpen: PC-ről nem tudtam megoldani a játék bezsákolását (aktiváló kódot kért), viszont mobilról b3ny linkjét megnyitva mindenféle trükközés nélkül hozzáadta a fiókomhoz.
-
-
robogo81
senior tag
A másik játékot visszavonták.
The release of The Escapists 2 has been temporarily delayed.
We're currently investigating an issue and are working to find a resolution.
We apologize for the inconvenience, and will provide an update as soon as the game is available to claim.
[ Szerkesztve ]
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
JóGéza
aktív tag
Kipróbáltam én is utána. Nálam sem mentette az állásokat, és a beállításokat. A felhasználói fiókom nevében van ékezet, és ezt nem kezeli le a játék. Egy olyan felhasználói fiókból, aminek a neve nem tartalmaz ékezetet (ugyanazon gépen), gond nélkül ment. Az erdő elején nem mentett még, az után a rész után viszont igen.
-
l.skywalker
Topikgazda
Úgy tűnik később lesz. Este 7 körül:
https://www.xboxone-hq.com/news/2356-download-pac-man-championship-edition-2-for-free-on-xbox-one-ps4-and-pc.htmlKonzolokon már él az ingyenesség, ezért bevallom meg sem néztem, hogy Steam-en nem.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
Golden9
veterán
Köszi.
Más: Tales of Blood and Sand - Indiegala (DRM Free)
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
Köszi.
Asset Flip Simulator - Grabfreegame (Steamről levett játék.)
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
Köszönöm.
Más:
Madrobot X - Indiegala (DRM-Free)
Age of Wonders III - Steam. (Kártyás.)[ Szeretkezve ]
-
Redneck
nagyúr
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de valahogy az Epic mindig ezeket a színes rajzfilmes izéket nyomatja. Ha nem tudom hogy ez más, azt hiszem hogy bármelyik az előző 3 közül. Persze ajándék szesznek, ne nézd a fokát...
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Golden9
veterán
Köszi. Lemaradtam róla.
Más: Pirates of the Black Cove - DLH (Nem kártyás.)
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
Köszönöm az infót, erről lemaradtam, de egy korábbi szórásból már megvan.
Más:The Great Story of a Mighty Hero - Remastered - Indiegala (DRM Free)
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
és (#1586) l.skywalker - Köszi.
Más:
Robo-orders - Grabfreegame (Nem kártyás.)[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
Köszönöm. Tv-n, ellenfényben, távolról nézve, nem vettem észre . A játék begyűjtése előtt, az oldal jobb felső sarkában az ajándékcsomagon volt egy lila kör, benne egy hármassal. Most egy mínusz egyes van ott. Ez mi lehet? Rákattintva nem történik semmi.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest