Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
válasz Botika89 #4598 üzenetére
Ha jelenetváltás van viláosról sötétre(vagy fordítva), érezhetően változik a fényerő. Nem lenne ezzel baj, ha azonnal történne, és nem fél-1 másodperces késéssel.
Milyen fw van a tévén? Mondjuk ez nálam nem változott, akármi volt is rajta, pedig volt többször FR is.
Ja, meg milyen tévén?[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Botika89
tag
Nem tudom nektek mi van a netflixel meg a DV el nálam minden tökéletes netflix allatt!felirat nem változtatja a fenyerot meg stb minden úgy megy ahogy mennie kell micro dimming magas beállításon van dinamikus kontraszt alacsonyan fekete sav ki!pöpec minden!
-
-
belashx
senior tag
válasz Kiskutya #4592 üzenetére
Értem én: az a lényege, hogy sz.r, de ez akkor sem jó. Számomra élvezhetetlen ilyen formában, de minimum durva idegesítő. Akkor inkább legyen sima hdr, mert azokkal nincs ilyen gond.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
-
őstag
Kovezzetek meg de, beallitas ide-oda, nekem egyelore a smart hd gyari beallitas tetszik a legjobban. Szoval onnan kell kiindulni es tokeletesiteni nekunk
-
embe
nagyúr
A képbeállítások között a "fekete sáv" mi a fene?
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
őstag
-
Kiskutya
veterán
-
őstag
Meg egy kerdesem lenne ahhoz aki C715-ot hasznal es Netflix-et. Normalis az, hogy a felirat neha vilagos neha sokkal szurkebb? Folyton valtozik a fenyerossege, picit zavaro, de nem veszes azert
-
őstag
-
őstag
Koszonom mindenkinek Ugy erzem jol elleszunk evvel a tv-vel. Nincs az a genyo bevilagitas, mint az elodnel Nem ertem ezt a betekintesi szog mizeriat sem. Az IPS paneles LG sokkal hamarabb volt rossz oldalrol mint ez a VA. Tobbet biztos nem lesz IPS az tuti.
-
embe
nagyúr
válasz fojtviki #4564 üzenetére
Én mankónak ezt használtam, a PH-s teszt az 55"-os tévéről. Kiindulásnak jó.
Annyi hogy most a micro dimminget bekapcsoltam, alacsony szintre, illetve a fényerőt lentebb vettem a tesztben leírtaktól.tomp: Én ennyire nem megyek bele.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
phoenix64
őstag
válasz Kiskutya #4563 üzenetére
Hát, amennyire én olvasgattam erre nincs is update. Azaz találtam rá, itt egy V363 updatet, megnézem ezzel hátha jobb a helyzet.
UI: Pontos típus 50P715, ehhez töltöm most a V363-at, bár a rendszerinfo alapján nem jöttem rá, hogy most az enyém régebbi vagy újabb ami fenn van.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskutya
veterán
válasz fojtviki #4564 üzenetére
Igazából én azt ajánlom hogy állítsd be a saját szemedhez meg minden forrás más! A digitális zajszűrőket én mindig kikapcsolom. A micro dimming nálam be van kapcsolva! A dinamikus kontrasztot lehet használni sok esetben jól néz ki ha be van kapcsolva! A fekete szintet is érdemes addig húzni lefele amig nem takarja ki a részleteket. Fényerőt hdr esetén maxon másnál olyan 65-70 körül szoktam beállítani. Este én eco módba átkapcsolok nekem az kellemesebb kivéve ha hdr anyagot nézek!
hmm...
-
-
phoenix64
őstag
Sziasztok. TCL 50P715-ös TV-m van és mostanában próbálgattam 2160p filmeket lejátszani USB-ről VLC-vel. Nagyon ramatyul viszi, szemmel láthatóan laggol rajta. Ez normális, ennyire gyenge lenne a hardver h nem bírja az UHD-t?
-
hangya7
tag
válasz placeboHUN1 #4540 üzenetére
Vigyázz! Lehúzós oldal. Csak előre utalásos fizetés van.
-
embe
nagyúr
válasz Elektrosokk #4527 üzenetére
Én is éve óta boxot használok, csak kipróbáltam. Mert még nem volt szerencsém androidos tévéhez.
-
őstag
-
Kiskutya
veterán
válasz placeboHUN1 #4540 üzenetére
Már létezik csak sokkal drágább volt. Ennyiért jó vétel az egyetlen hibája hogy edge ledes.
hmm...
-
placeboHUN1
csendes tag
Valami új bolt vagyis nem ismerem:
[link]
ez egy nagyon jó tv lesz -
lastmohican2
tag
Most vettem át az új 55c715 TV-met.
Olyan kérdésem lenne mire kellene figyelni a kicsomagolás, beüzemelés során/után?
Most visszajöttem dolgozni, este jön a sógorom segíteni.
Köszönöm, első TV-s tulaj vagyok. -
hunaqua
addikt
válasz Kiskutya #4533 üzenetére
A Netflix CoreELEC alatt is csak az a S905x ( ) cuccokon.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
Nem tudom,hogy milyen ezen az android,de a Sony-n sem nagy szám. Viszont simán lehet rakni rá KODI-t,és pont ugyan azokat a kiegészítőket raktam rá mint CoreELEC alatt. Igaz ,nem használom mert az S905X3 dobozt használom,de amiket próbálgattam az ment simán.Én nem érzem így ezt annyira ördögtől valónak. A HBO GO is simán megy Kodi alatt,ami sok nem droidos tévén nem megvalósítható.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Womas1981
újonc
Sziasztok.Tegnapi nap megjött az emagtol a c715/55 új tv.Olyan gondom van ,h a upc boxot nem ismeri fel/nem tudja kezelni.Hdmi kàbelen keresztül van csatlakoztatva és behozza a upc menüjét viszont a jelminöség/jelerösség nulla volt.Àtdugtam a régi lg-be ott 85/100 volt.Gondoltam kérek egy újszerübb boxot hàtha jobb lesz.Ma el is hoztam az új boxot.Ott màr van valami jelerösség ill minöség ,de folyamatosan ugràl nézhetetlen pixeles.Ismét visszadugtam az lg-be tökéletesen müködik.Upc-t hiàba hivtam nem tudnak segiteni a hölgy a telefonba azt mondta a tv-vel van a gond!Létezik ilyen???
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Elektrosokk #4523 üzenetére
Én egy hét után még nem utáltam meg az android tévé részt. Az én igényeimnek, jelenleg így látom, megfelel.
-
Zoltn
senior tag
válasz Elektrosokk #4523 üzenetére
Szintén. Mai napig le tud nyűgözni mit tud a panel benne. Viszont a mai napig le tud nyűgözni, mennyire hulladék az android rajta.
Mondjuk mióta letiltottam mindent is róla, és nem adtam meg g account-ot azóta reklámokat sem dobál fel.
Egy CoreElec kodis lejátszóval használom és csodálatos."Music is your only friend. Until the end!"
-
Elektrosokk
veterán
Én amikor megvettem a TCL készüléket kimondottan az ár-érték arányban kiváló panel miatt tettem, az android tv miatt ugyan a hideg kirázott, de már akkor tudtam hogy apple tv-vel fogom használni. Azóta is imádom ebben a formában!
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
Fantomas80
tag
válasz Elektrosokk #4518 üzenetére
Így van nekem is médiaplayer van azért nagyság rendi a különbség a külső média lejátszóval. Ezért sem foglalkoztam a beépítettel . Csak amikor gyorsan kellene akkor jó lenne ha működne a beépített is.
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
embe
nagyúr
Én tegnap próbáltam ki a tévé lejátszóját...de marad a Zidoo.
-
Kiskutya
veterán
válasz Fantomas80 #4514 üzenetére
Próbáld meg a fw395-öt külföldi fórumokon azt tartják stabilabbnak vagy ha utána is csinálja akkor egy rendszer visszaállítást! 606 fw alatt 1x nekem is csinálta talán a plexen filmezés közbe vagy vársz egy kicsit és szerintem jön egy köv javítás hamarosan.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Fantomas80
tag
Sziasztok!
65C715
Csak nálam fordul elő hogy a tv sajátlejátszója 10 perc után kilép a filmből és átvált képernyő kímélőre?
Frissitve már az ajánlott firmware-re. de elejétől fogva csinálja több rendszer szoftverrel is.
Hálózatról Nas-ról játszanám le a filmeket.
A többi tv-nél a lakásban nincs ilyen probléma.[ Szerkesztve ]
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
Gino20
őstag
válasz varadigabor #4511 üzenetére
Online esetén 14 napig nem csak elállási jogod van szerintem, hanem elvileg hibás készülék esetén garanciáztatási folyamatok nélkül kérhetsz cserét is. Napokban vettem személyesen háztartási gépet (így nekem csak 3 napom volt) szerencsémre gyári hibásan , így másnap üzletbe visszavittem és kérhettem cserét vagy visszatérítést. Ha nem ment el totál a kedved a TCL-től, akkor egy mail-t megérhet EMAG-nak, hogy úton van vissza a TV, de Te nem pénzt akarsz, hanem csak cserekészüléket. Ha ez nem opció (ilyen - olyan okból), akkor hasonló áron van egy ilyen [link] szintén budget TV-nek nevezhető korrekt kis QLED TV-t. Maga a márka TCL-hez hasonló. Rengeteg éve TV gyártással foglalkozik, saját fejlesztés stb, de itt akár érdeklődhetsz is róla [link]
-
Kiskutya
veterán
válasz varadigabor #4511 üzenetére
Majd azért írj mit vettél remélem nagyobb szerencséd lesz!
hmm...
-
drogery
tag
sziasztok, c715.
van egy kodi boxom amit eddig hdmi-cec-el iranyitottam a samu tv-m taviranyitojaval.
itt is megtalaltam a t-linket. ha a T-Link Guide kis taviranyito be van kapcsolva akkor tudom iranyitani a kodi boxot, ha ki van kapcsolva akkor nem. Erre tud vki megoldast? eleg kiabrandito igy hasznalni -
Kiskutya
veterán
válasz varadigabor #4507 üzenetére
Pont reggel írtam sajnos a sony sem kivétel! Mai infó! [link]
hmm...
-
Kiskutya
veterán
válasz varadigabor #4507 üzenetére
Az a baj ez nem márka függő sajnos minden típusnál lehet olvasni hibáját selejteket. Ennyire nem figyelnek oda sehol már csak a darabszám számít! Volt itt aki 2 Samsungot küldött vissza mire a 3. tcl lett a jó neki! Én vagy 20 éve dolgoztam több műszaki boltba is akkor még az volt a normális hogy az üzletbe kibontottad kipróbáltam és úgy vitted el. Jó ez a 14 nap ami most van csak kellemetlen és macera ha gáz van és azt vettem észre egyre több a hibás cucc minden gyártónál.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
varadigabor
senior tag
-
Botika89
tag
En is le kontrolláltam már nem tudom hányszor de semmi pöty nincs sehol!szemeim kápráznak de ha lenne én biztos vissza küldeném!mondjuk én Londonban élek és az AO.com oldalról rendeltem!de az nap mikor meg kaptam a tvt fel is hívtak és meg kérdezték hogy nézteme át a tvt valami gond vane stb stb fel óráig érdeklődtek elégedett vagyoke meg ilyenek!nekem az volt az első dobozból ki at néztem valami karc ütés nyomok semmi utána be kapcs aztán teszt és hívtak is hogy mi van!hála istennek minden ok!főleg most így a 1276578 frissítés után! Mert az eleje rázós volt kicsit! Július 28 tol vagyok gazdája!
[ Szerkesztve ]
-
t-joco
tag
Sziasztok!
TCL 50P815 tv-ről valakinek véleménye? azt látom hogy VA paneles..
youtube, HBo Go, és filmnézésre kellene.. Mennyire ajánlott?
vagy inkább TCL 55C715 ??[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Na hogy beültettétek a bogarat a fülemben ... én is alaposan átnéztem a tévét. 65C715.
Ezzel a YT videóval csekkoltam közelről, és távolról.
Semmi folt nincs szerencsére.
Ja és 1 hete vettem az EMAG-ról.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?