Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fantomas80
tag
Megrendelve a 65 c715 vissza is igazoltak. Elvileg a héten meg is érkezik.
Egy Panasonic plazma ST50-et vált le. Kíváncsi leszek hogy válik be!Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
Fantomas80
tag
Elvileg holnap hozzák a tv-t Tkom kiküldte a garncia számla meg többit. Viszont nézem a garipapírját hogy csak 12 hónap. A gyártó ettől eltérhet szöveg van benne. Kérdés hogyan lesz ebből 60hónap valahova bekell regisztrálni a készüléket?
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
Fantomas80
tag
válasz Kiskutya #2155 üzenetére
Megjött a válasz :
A kötelező jótállási idő a gyártó vállalása alapján kiegészülhet önkéntesen vállalt további jótállással, melynek feltételeit az egyes termékek, gyártók weboldalán, használati útmutatójában és/vagy honlapunkon tüntetjük fel.
A plusz 5 év jótállással kapcsolatban kérjük keresse fel a TCL ügyfélszolgálatát.
További kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére a chaten, ahol kérdésére azonnal tudunk válaszolni. Chat szolgáltatásunkat weboldalunkon felugró chat ablakban éri el.
Hát ez nem sok szerintem így. Világ garanciát nem is találtam a csomagban.
Meg jött de csak 7 végén tudom beüzemelni.
Majd valaki tudna egy képi beállítást küldeni amivel érdemes használni.Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
Fantomas80
tag
C715 kb 5-10 perc saját média lejátszójárol nézve a filmet mindig kilép. Hálózatról lejátszva Nasról.
Így a tv lejátszója számomra használhatatlan. Másik tv-vel vagy asztali média lejátszóval semmi gond. Vagy van valami beállítás hogy ne lépjen ki film lejátszás közben?Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
Fantomas80
tag
Sziasztok melyik a legstabilabb rom most a 65 C715-re. Linket kérhetnék?
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
Fantomas80
tag
Sziasztok!
65C715
Csak nálam fordul elő hogy a tv sajátlejátszója 10 perc után kilép a filmből és átvált képernyő kímélőre?
Frissitve már az ajánlott firmware-re. de elejétől fogva csinálja több rendszer szoftverrel is.
Hálózatról Nas-ról játszanám le a filmeket.
A többi tv-nél a lakásban nincs ilyen probléma.[ Szerkesztve ]
-
Fantomas80
tag
válasz Elektrosokk #4518 üzenetére
Így van nekem is médiaplayer van azért nagyság rendi a különbség a külső média lejátszóval. Ezért sem foglalkoztam a beépítettel . Csak amikor gyorsan kellene akkor jó lenne ha működne a beépített is.
-
Fantomas80
tag
Valaki összefoglalná röviden melyik a jobb és mivel a a C765 vagy a C805? Melyiket érdemes választani ? Jelenleg egy TCL 65C715 ös készülékem van jó lenne valami nagyobb méretbe új tv.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest