Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
Egyébként kipróbáltam a tv hangját erősítő nélkül megmondom őszintén vagy javítottak rajta vagy rosszabbra emlékeztem de egész korrekt tvhez képest. Dolby atmos be és mozi mód.
hmm...
-
tomp
félisten
válasz Kiskutya #4388 üzenetére
Lehet mégis fw bug a Netflix DV akadozás? 606-al mintha javítottak volna rajta. 2filmet néztem meg. Egyik alig akadt egy minimális ideig, a másik viszont teljesen akadás mentes volt.
Viszont a Play Movies-t továbbra is tilos frissíteni mert akkor nem fog elindulni a vásárolt/kölcsönzött film. -
Kiskutya
veterán
Eddig nagyon jónak tűnik ez a v606 frissítés. Jók a színek gyors a menü és mintha kicsit a mozgás megjelenítésen is javítottak volna de ez lehet csak placebo.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
embe
nagyúr
Az EMAG készül az "igazi" BF-ra.
szerk: Most nézem ezt nem az EMAG, hanem a Melarox árulja. Így a smile nekik szól.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
freeapro
senior tag
Köszi a válaszokat. Magyar Posta futárszolgálattal jött?
-
freeapro
senior tag
Emag nem kapkodja el a kiszállítást. Kedden rendeltem, elvileg mától szállítják, de még fel sem adták. Kinek mennyi idő alatt jött meg?
-
belashx
senior tag
válasz Kiskutya #4372 üzenetére
Merre találok ilyet?
Mmint custom fw-t? Vagy csak rootolva van?
Annyira nem izgat ám, de felötlöttek a régi szép idők, mikor muszáj volt a telefont mókolni, hogy használható legyen. Szerencsére S6 óta egyiket sem kellett. Jó, már S4-et se lett volna muszáj, de azé' na!"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Kiskutya
veterán
-
lastmohican2
tag
Végül megrendeltem az 55-ös c715-öt.
Ennyit még sosem költöttem szórakoztató eszközre. Vettem rá plusz garanciát is.
Szoktatok használni szünetmentest a TVkhez? Vagy nem érdemes hozzá.
-
-
Lordi88
csendes tag
Sziasztok.
Új TV vásárlásán gondolkozom, a jelenlegi egy 32" LG HD felbontású, kicsit foltos kijelzővel, nem akarok sokat az újra költeni, rátaláltam most így emagon a TCL 43DP600-re.
Mi a véleményetek róla? 75.000 Ft-ot megér?
Amin még gondolkozom, az egy nagyobb változat, TCL 50P610. Erről is szívesen meghallgatnék véleményeket, ezt 85.000-ért kínálják most.
-
palik
csendes tag
Természetesen élőben nem ennyire durva. Igazából főleg bal felül látszik egy tenyérnyi részen inkább, de film közben az sem zavaró. Lehet hagyom a francba. Félek tőle ha kicseréltetem a másik is ilyen vagy még rosszabb lesz.
-
palik
csendes tag
[kép] Kép lemaradt
[ Szerkesztve ]
-
palik
csendes tag
Akinek felhős volt a c715 annak mennyire volt vészes? Nálam főleg a 2 felső sarokban látni. A kép nem adja vissza, mert úgy tűnik mindenhol az, de csak a saroktól a képernyő közepe felé van. Szinte csík szerű. Jól sejtem, hogy ezt másik fw nem oldja meg?
-
rainman72
nagyúr
válasz lastmohican2 #4347 üzenetére
Nem nehéz,katt az off melletti jelre,jobbra!
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Kiskutya
veterán
-
lastmohican2
tag
Az Emag-on: 170 az 55TCL C715:
https://www.emag.hu/tcl-qled-smart-led-televizio-139-cm-4k-ultra-hd-ultra-slim-android-55c715/pd/DTZ6L3MBM/?utm_source=price_comparer&utm_medium=cpc_emag&utm_campaign=arukereso_new_2018&utm_content=arukereso_hu&cmpid=72648*nem tudom hogy kell linkelni
[ Szerkesztve ]
-
Botika89
tag
606 fw ma kicsit tesztelgetem ami egyből feltűnt az a darabos mozgás ami eddig nekem szúrta a szemem úgy veszem észre ki javították!netflix és külső hdd teszteltem!ps4 pro megint csak gyönyörű a HDR! így tovább TCL
-
embe
nagyúr
válasz Kiskutya #4339 üzenetére
Engem meg most ahogy hazajöttem, a feleségem azzal fogadott, hogy nem ment a Netflix. Az oka az volt hogy nem csatlakozott a netre, nem tudott. Wifivel kapja a netet.
Elfelejtettem vele a hálózatot, újra csatlakoztattam. Most éppen jó.
Kikapcsoltam a gyorsindítást, hátha így nem lesz gond a hálózati felcsatlakozás.tomp: Így már nyugodtabban melózol legalább. Én is teszem fel. De nekem még nincs tapasztalatom a tévével, így max annyit látok hogy működik-e vele, vagy sem.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
pane
tag
Kodival én küszködök. Movieshark nem akar felmennni, exodus redux nem indítja a filmeket. Ha valaki írna egy összefoglalót hogyan kell ezeket telepíteni azt megköszönném. Persze privátban is jó nekem. Kodi fórumon van sok minden de nem tudok eligazodni rajta.
-
tomp
félisten
válasz belashx #4335 üzenetére
Nekem fent van az ExoPlayer.
MEL alapú DV megy vele. Akár mkv-ból is!
FEL típusú bár Dolby Vision logóval indul, de ha belépünk a kép beállításokba ott már HDR-t ír és nem Dolby Vision-t.
Igaz én csak HDR10+ miatt használom a TV saját lejátszóját. DV-re ott a külső médialejátszó. -
belashx
senior tag
Én bírom az ilyesmit. Nem érzem magam jól, ha nem mélyedhetek bele valamibe. Asszony persze szekál érte, de élvezi a "munkám" gyümölcsét.
Exoplayert kéne valahogy rávarázsolni, mivel csak a gyári lejátszója tudja a Dolby Visiont, és nem mindent játszik le, de ahhoz én már kevés vagyok.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
embe
nagyúr
válasz Kiskutya #4331 üzenetére
Meló mellett most nekem sem sok időm van vele foglalkozni, meg igazán nem is akarok.
Persze a belashx kolléga által linkelt vészhelyzeti image-t szedem is le a gépre. De remélem nem lesz rá szükség!belashx: Attól félek mivel ez droidos csak lesz mókolás. Így kell egy okosság vész esetére.
[ Szerkesztve ]
-
belashx
senior tag
Én a 378-ast tettem fel, az tuti jó.
Talán mégegvan a gépemen, de azt csak otthon tudom csekkolni.
Talán tomp kolléga is meg tudja addig válaszolni.
(Egyébként egy csomó tv-hez ugyanaz a firmware van.)"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
embe
nagyúr
válasz Drpesti1985 #4327 üzenetére
Köszi!
De nem nagyon akarnék Kodival mókolni. Volt anno Rasberrym, de meguntam a mókolást, így két android box van otthon. Meg mostantól egy droidos tévé is.Kiskutya: Szerintem be lehet ide is írni. Nincs benne semmi tiltott dolog, és a tévével kapcsolatos.
-
Kiskutya
veterán
-
HF77
őstag
TCL-ben amúgy melyik típus az amelyik jó vétel lehet olyan 50-55 méretig 130-150e ig?
köszixiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
belashx
senior tag
Nekem egy AC-s ASUS routerem van, amin lóg egy hdd (kvázi NAS). Médiaszerver megy a routeren, így gond nélkül lejátsza a 4k-s filmeket is. Amit most próbáltam, 28GB méretű. Wifin csatlakozom, mert gyorsabb, mint LAN-on. Nekem a VLC is lejátsza ugyanezt a filmet.(UPnP)
KODI javasolt még. Vagy NAS-ról mehet a Plex is - nem tudom, milyen NAS-od van, de biztosan van rá Plex.
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
da.
tag
amíg elviszik, próbálok azért megismerkedni vele.
NAS-ról hogyan tudok filmet nézni?
Van egy "médiaközpont" nevű alkalmazás. itt forrásként ki tudok választani hálózatra utaló opciót ("megoszt és megtekint") , erre kattintva bejön egy információs ablak (csatlakozás a média szerverhez), de nem történik semmi, csak várunk. a NAS-on nem fut egyébként médiaszerver, csak fájlok vannak tárolva. ez nem tud így lejátszani?
letöltöttem a VLC playert. ez rendben látja a NASt, el is indulnak a filmek. a 4K filmek nézhetetlenek, kb 3-6 fps-sel játssza le (LAN-on, nem wifi). FHD film nagyjából oké.ti használtok NAS-t? vagy közvetlenül van rádugva a TVre a hdd?
köszönöm,
a. -
da.
tag
hát nem lett jobb a helyzet. visszatérítést kértem. bár nekem megfelelő lenne a csere, olyan lehetőséget nem láttam az emagon.
nagyon nem hiányzott ez a macera.
a sw-t vissza kell állítani alapallapotra? -
belashx
senior tag
válasz Kiskutya #4312 üzenetére
Neki is X9-es szériája van? A C715-öt már én is frissítettem image fájllal, mert úgy mindent újratesz nulláról. Vagyis majdnem. A szervizmenüs beállítások maradtak azok, amiket belőttem.
#Criceto83:
Olvasgattam, kutakodtam kicsit: fenti tünetekkel csomó embernek alaplaphibás volt a tévé. Van még rajta gari? Hívd fel a szervizt, hátha erre is áll az 5 év. Conelser Kft."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
belashx
senior tag
válasz Criceto83 #4305 üzenetére
Kihúztad, vártál, bekapcsoltad? (Van, ahol javasolják még, hogy nyomni kell kihúzás után a bekapcs gombot 60 másodpercig, hogy kisüljenek a kondik.)
Van a tévén reset gomb? (Valahol a HDMI csatlakozók/portok környékén nézd meg.)
Ha találtál, húzz ki mindent a tévéből, áramot neki, és nyomd a resetet 12 másodpercig.Ehhez a tévéhez én sem találtam image fájlt.
-
Criceto83
újonc
Köszönöm! Készítsek egy image fájlt az update-ből? Nem találok sehol image fájlt, amit le tudnék tölteni.
-
belashx
senior tag
válasz Criceto83 #4300 üzenetére
Talán szoftveres hiba. Húzd ki egy időre a konnektorból, aztán próbáld meg bekapcsolni.
Ha nem válik be, frissíteni kell a firmware-t. Le kell tölteni egy helyről, de nem a sima update-et, hanem image fájl kell hozzá."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest