Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criceto83
újonc
Sziasztok, 2018-ban még a upc-nél vettem egy TCL tévét. Az elmúlt egy évben sajnos 3x volt szervízben, az utolsó alkalommal nem tudták javítani. Kaptam egy csereutalvanyt, amit a vásárlás helyén kötelező lenne beváltani. Ezt a Vodafone nem hajlandó elfogadni. 5 hete folyamatosan a Vodafone-hoz járok, levelezek velük és nem tudnak választ adni, és nem fogadják el a csereutalványt és mindig másra hivatkozva kérnek még időt. Járt már más is így esetleg?
-
Criceto83
újonc
Sziasztok,
tönkrement a 2 éves TCL TV-m és a szerviz nem hajlandó hetek óta elvinni, mert hogy állítólag a gyártó nem akarja kifizetni a javítási költséget és nem tudnak megegyezni. Járt esetleg mostanában valaki így rajtam kívül is?
-
Criceto83
újonc
Köszönöm! Készítsek egy image fájlt az update-ből? Nem találok sehol image fájlt, amit le tudnék tölteni.
-
Criceto83
újonc
Sziasztok,
két éve vásároltam egy "TCL X2 U55X9006 55" készüléket. A mai nap, akármikor próbáltam bekapcsolni, akkor a TCL logónál megáll a bekapcsolás/betöltés és nem megy tovább. Nem reagál semmire se a tv. Van valami ötletetek esetleg, hogy mit lehetne csinálni? Köszönöm!
Kép a jelenlegi állapotról:
[kép][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest