Hirdetés
-
GAMEPOD
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
Amiért nagyon idegenkedem az egész MATÁV utódtól,az épp az ügyintézés.
Az ügyintézöt telefonon elérni lehetetlen,de ha el is éred,akkor se mész vele semmire.
5 éve mikor elöször kipróbáltam a netet,ki akrtam próbálni,a Távszámlát.Én balaga ,azt hittem mindkettöt kapom.
Mivel általában kb ugyan annyit fizetek nem érdekel a számla,ráadásul a világon nincs még egy olyan PDF-es program ami kinyitja a hülyeségüket.
Lassan azt is elfelejtettem,hogy van nekem ilyen.
Meg akartam rendelni a netet,felhivom,ok szolgáltatóváltás,ok.
MT azonositó!!??
Mi?
Egész délután ezt kerestem,nem lett meg.A számlán lévö szám amire fizetek nem jó,az eredeti szerzödés,amin van ügyfálszám,meg minden nem jó,T-comos régi számla,nem jó.
Még jó hogy eszembe jutott,hogy ha online rendelem,akkor elég egy csofadt freemailos akármilyen azonositó,abból ugy is van vagy 5.A jelszót a holgy kérte telefonon,de ezek szerint jobb ha felirom,amig tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Microsoft Excel topic
- Tesla topik
- Subaru topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- PlayStation 3
- YouTube
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Samsung Galaxy A56 5G Dual SIM (8/256GB) vs. Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G Dual SIM (12/512GB)
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest