-
GAMEPOD.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz gyimger #160511 üzenetére
Anno még Soroksáron laktam és volt egy durva hiba a nettel, kb 2 hónapig hetente több váltott csapat jött javítani, sikertelenül. Csomagvesztés volt öt perc alatt akár 15000 lost packett is. Én meg mindig újra nyittattam a hibajegyet, és nem hagytam, hogy újat nyissanak. Végül úgy oldották meg, hogy 2 db HGW-t hoztak be, az egyiken volt a net a másikon az IPTV. Így megszünt a csomagvesztés. Kb 1 évre rá, megkotlott a netet adó HGW jött egy szerelő és kicserélte. Másnap meg megszűnt dolgozni az IPTV-t adó HGW. Jött egy szerelő megkérdezte, hogy miért van 2 HGW majd átdugta az IPTV kábelét a netes HGW-be és minden működött. Viszont az addigi IPTV-t adó HGW-t nem vitte el mert nem volt róla papír, hogy az nálunk van. Évekig tukmáltam az üszit, és a nálunk megforduló szerelőkre, de nem kellett nekik. Végül a XV kerületbe a szolgáltatás áthelyezését végző szerelő aki a Sagem 3890v3-at cserélte 3896-ra, az vitte el.
[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Jófogás tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elemlámpa, zseblámpa
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest