Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
patrikcoc
senior tag
válasz Atomantiii #159957 üzenetére
Most is épp hasít
-
aktív tag
-
devast
addikt
válasz Kbali #159996 üzenetére
Egy szóval nem állítottam, hogy átlag felhasználó vagyok. De az enterprise, meg az isp által biztosított hulladék között is vannak szintek, magasabb minőségű consumer és prosumer eszközök. A szolgáltatói eszközben az a jó az isp-nek, hogy vagy egy minőségi minimum, az ő eszközük. Mert Géza ha ingyen kap egyet, nem fog bemenni a mediamarkt-ba és veszi meg a legolcsóbb tp-link hulladékot. Ezzel nincs is baj. De ettől függetlenül az isp eszköz kb 2,5 hangyaf*sznyival jobb mint a legalja. És az isp kontrollja alatt áll, nem a felhasználó kontrollja alatt. Ez Gézának jó, és elég, pontosan értem, hogy miért, de nekem nem.
-
-
-
AnonymusX
senior tag
válasz bisiz #159992 üzenetére
Szia!
Gyakran előforduló eset. Érdemes minél többet panaszkodni hivatalos úton (Telekom weboldalának panasz része), nem a telefonos ügyfélszolgálat, mert ők csak az ügyfelet akarják lekoptatni, nem csinálnak semmit hacdaknem kifejezetten kéred a panasz rögzítését. A válaszra 30 napjuk van, szóval nem gyors.
Amúgy ha nem fontos, én elengedném és követelném vissza a pénzt.
Hihetetlen, hogy a Telekom benne van a top webshopok között (milyen másik webshopban hallasz olyat, hogy elakad egy rendelés???).
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz bisiz #159992 üzenetére
Én ilyenen már meg sem lepődök,nekünk egy szerződés hosszabbítás volt fél éve kaptunk tv okosítót is ennek a hosszabbításnak/rendelésnek beragadt a szállítása a rendszerbe.Ezt úgy vettem észre,hogy meg akartam nézni a készülék kedvezményeimet és azt írta csak mint vendég nézhetem meg mert van egy folyamatban lévő kiszállítás,ez volt fél éve jó pár ügyintézővel beszéltem azóta mind ígérgette,hogy majd a számítógépes részlegen kiütik a dolgot de azóta sem történt semmi sem.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
bisiz
tag
Sziasztok!
Valakinek történt már hasonló, hogy online szerződéshosszabbítással rendelt egy készüléket és az nem érkezett meg hetekig, majd kiderült, hogy el van akadva valami a rendszerben és ezt felvették hibára, de továbbra se történik semmi? Pénzt levonta még vásárláskor, de a készülék azóta se sehol. Ügyfélszolgálaton se tudnak segíteni, mondván ennek a hibának végig kell futnia a rendszeren...és ez tart hetekig ?
ASUS ROG B660-F GAMING WIFI, I5 14600KF, 4, Kingston 2x16gb ddr5-6000, ASUS TUF RTX 3080, Corsair rm650x
-
devast
addikt
válasz boborján2 #159982 üzenetére
Nincs sisakom. Viszont rengeteg vpn tunnellem több végpont között van, ids/ips-em meg ilyenek. Van aki többre is használná az internet kapcsolatát mint a facebook. Cégek is biztos poénból használnak enterprise hálózati eszközöket, mikor jó lenne nekik a telekom által odarakott doboz is....
-
garga01
őstag
válasz zoli62 #159929 üzenetére
Engedd el szerintem a felvételt. Tárgya lesz a minősége amúgy is analógra konvertálva.
Ha nagyon fel akarsz magadnak venni, HDMI bementes felvevő kell, vagy HDMI-DVB-T modulátor, aztán a DVB-T jelet felveszed egy egyszerű box-al. Egyik sem olcsó és egyszerű, ennyit kb. egy darab lineáris tv műsor sem ér megNincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Aurig@
őstag
12 évig volt UPC 500 megás, koaxos netünk. Miután megvette a Vodafone egy kalap szar lett az egész. Instabillá vált. Az utolsó 1 évben napi szinten 5-6, de volt úgy, hogy 8-10 alkalommal is megszakadt. Volt kint szerelő, cserélt modemet is, az eredmény ugyanaz maradt.
Nem tudtak vele mit kezdeni. Érdekes módon, míg UPC néven voltak, 11 év alatt nem volt annyi probléma vele, mint Vodánál 1 nap alatt!
Nekem soha többet nem kell Vodafone.
Egy áldás az optikai Telekom. 2.5 éve használom, még egyetlen egyszer sem szakadt meg. Stabilan megy. -
Killing
addikt
Szegeden koaxos hálózaton a tavalyi 25 Mbit/s feltöltés helyett lett 40, most meg 55 ha valakit érdekel. Tuning
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
devast
addikt
válasz zelikocc #159969 üzenetére
A vodás nettel (telekomos optikai hálózaton) az a basic probléma, hogy 1000mbit letöltéshez adnak 40mbit feltöltést. Nekem biza sokszor jól jön az 1000mbit feltöltés is, felhős tárhelyes szinkronizálások miatt. Tényleg a legjobb lehetne a telekom, ha normális útvonalakat használnának.
[ Szerkesztve ]
-
boborján2
aktív tag
válasz zelikocc #159969 üzenetére
Részemről megcáfolva.
Sok éves tré előfizetés és most már 1.5 év voda net+tv (tré koaxon) tapasztalattal azt mondom, bőven jobb és olcsóbb.
Persze ehhez az is kell ,hogy nem akarok jóárasított eszközt venni gombnyomásra a szuper mazsenta webáruházból, meg a mobilomat tőlük venni stb ...
//Ahhhh a gondolattól még a hideg is kirázott//[ Szerkesztve ]
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
zelikocc
senior tag
válasz Ziyan #159964 üzenetére
Szerintem ahány ember, annyi féle felhasználási mód. Én egyik szolgáltatóhoz sem ragaszkodom. Utálom a szolgáltatói eszközöket (az tény, hogy az összes közül a T-é a legjobb, de attól még soha nem használnám, mert szög egyszerű játékszer), saját MikroTik routerem van, saját AP-m van, és Sweet TV-t használok, mert csak ezt lehet mindenféle idióta nyomorult boxok nélkül Apple Tv-vel nézni.
Neked az van amit leírtál, másnak megint más.De felsoroltam többféle megoldási lehetőséget is. Senki sem köteles eltűrni ezt a szpatást amit a DTAG ránk erőltet. Felmondásnál pedig szépen meg lehet indokolni, hogy minél több ilyen sérelem kerüljön bele a statisztikába, akkor hátha észbe kapják magukat. Addig nem fogják. De ha elég kitartó lennék, akkor újra és újra leadnám ugyanazt a hibát panaszra. Mert ez tűrhetetlen, amit leművelnek.
Egyébként azzal a részével egyetértek, hogy ők adják a legminőségibb vezetékes internet szolgáltatást az országban EZT a nyomorult routingot leszámítva. Ha egyszer végre megszűnik ez a probléma, akkor valószínűleg én is vissza fogok jönni. Bár még el sem mentem máshová, de ami késik nem múlik, még van 1 hónap a hűségből.
-
zelikocc
senior tag
válasz Gyula888 #159962 üzenetére
Ránéztem az oldalukra, elég szr a kereső. Először nekem is csak mobilhetet írt aztán valahogy kiadta az optikait. Találtam még VDSL-es címet is.
Szerintem próbálj rá emailben vagy telefonon ha érdekel, mert szerintem csak a kereső rossz.lali303: érdekes, én úgy tudtam elérhető a voda ahol van T optika. Szomszédos címekre se ad ki semmit?
[ Szerkesztve ]
-
Aurig@
őstag
-
aktív tag
válasz zelikocc #159959 üzenetére
Kb. azért, amiért az egész topik. A szolgáltatás többi részével (viszonylag jó hgw, iptv, pppoe passthrough, évek óta soha nem szakadozó internet) semmi gond nincsen, mondhatni a Telekom adja a legjobb szolgáltatást a CF problémán kívül, minden más visszalépés lenne...
Számomra a VPN nyújtott félmegoldást... vicces, de rengeteg külföldi oldal észrevehetően gyorsabban tölt be, nem csak a CF oldalak. Szégyenletes a Telekom routing, pedig nem a legolcsóbb szolgáltató.Van Vodafone, csigalassú koax hálózattal, abból elég volt, alig tudunk online játszani Vodafone-os haverral pár utcával arrébb, mert folyamatosan szakadozik neki
-
zelikocc
senior tag
Miért nem tesztek ellene, ha ennyire zavar?
Ha nincs Vodafone saját hálózattal a címeteken, akkor Telekom optikán is elérhető országosan (bérlik a hálózatot), ha van voda saját hálózat is (koax), akkor meg TamaNet szintén Telekom optikán elérhető országosan
Ez egyből két lehetőség
+1 fél megoldás: VPN -
Gyula888
tag
Nekem állandóan, napszaktól függetlenül Este viszont rosszabb ez kétségtelen
-
Túzok22
senior tag
válasz kis20i #159948 üzenetére
Nem csinálod rosszul. Lekorlátozta a Telekom a 40Mhz-t rajta. És igen 20Mhz-val nem fogod azt elérni amit szeretnél. Lehet reklamálni a szolgáltatónak, hogy küldjenek rá olyan szoftverfrissítést, amivel engedélyezik a 40Mhz használatát, így lesz értelme a 2.4Ghz teljes kihasználásának is.
[ Szerkesztve ]
-
Iceakos
tag
Sziasztok!
Nem Telekomos előfizetőként kérnék segítséget olyantól akinek van Telekomos előfizuja és megosztaná a Selekt elérését, vagy egyáltalán nem használja és "átadná" nekem, heti 1-2 jégkorongmeccs erejéig keressen privátban.
Előre is köszönöm. -
zoli62
addikt
Az első hiba három és fél nap használat után az SDMC boxon: az egyik sorozat egyik epizódja lejátszási hibával leáll. Más szolgáltatónál működik gond nélkül, de kimondottan a Telekomos Android boxon fordul elő.
-
-
Renwick
őstag
Az AirPlay tükrözés megvan, jöhet a CC.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
kis20i
csendes tag
válasz Túzok22 #159940 üzenetére
Pont ez a bajom, hogy nem találok ilyen beállítási lehetőséget. Se webes felületen, se a Telekomos alkalmazásban. Rossz alkalmazást használok? Ilyen vak vagyok? Vagy mit csinálok rosszul? Azt feldolgozom, ha nem lehet állítani, de ha emellett nem hajlandó eltérni a 20MHz-től egyik sávon sem, és vért izzad 150Mbit/s-ért, akkor annyira nem éri meg az árát.
-
blue eyes
tag
Sziasztok ma tapasztalt valaki ilyet?
Elment ma körülbelül 5, 6 alkalommal kb.: 20 másodpercre az internet.
[ Szerkesztve ]
-
Essejó
veterán
válasz KD6-3.7 #159941 üzenetére
Szerinted igen, szerintem meg örülj, hogy a vasbeton födémen egyáltalán át megy némi jel.
Tudom XXI-ik század van, minek a kábel. Hát ha a teljes sávszélt ki akarjuk használni, akkor igen is van létjogosultsága.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
tuto558
aktív tag
válasz messier13 #159942 üzenetére
Szia,
Ez valószínűleg nem Telekom-releváns probléma, a baj az említett TP-Link eszközöddel van. Ha rákeresel google-ben, megtalálhatod ezt a topic-ot: [link]
Itt ugyanazt a problémát írják le, amit te tapasztalsz és a legtöbbeknél sajnos semmilyen beállítás módosítás nem segített, csak az ha vettek egy komolyabb eszközt, mert ez a legolcsóbb TP-link nem tud megfelelően kommunikálni egyes routerekkel. "Olcsó húsnak híg a leve", ahogy a mondás tartja.
T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG
-
tuto558
aktív tag
válasz KD6-3.7 #159941 üzenetére
Telekomnál nincs olyan mesh eszköz ami a routerhez tudna csatlakozni. Minimum 2 mesh eszközt adnak okoswifi csomagban pont emiatt.
1000/200-as nethez ilyesmi router-ed (HGW) lehet:
Ehhez Telekom okoswifi esetén kapsz minimum 2 Kaon mesh eszközt:
A routeren (HGW) ki kell kapcsolni a Wifi-t, majd a Kaon mesh eszközök közül az egyiket kábellel kell a routerhez kötni, ez lesz a fő mesh eszköz.
A többi mesh eszköz (ami neked az emeleten van ezek szerint) pedig már csatlakozhat vezeték nélkül a router melletti mesh egységhez, és így hozzák létre a "mesh hálózatot". Amennyiben az itt leírtak alapján van nálad is telepítve a 2 mesh eszköz, akkor a 100 Mbps korlát valószínűleg a földszinti - routerhez csatlakozó - mesh eszköz és router közti vezetékes kapcsolat korlátja miatt van valószínűleg, a kettő közti kábelt kéne megnézni első körben, hogy nem-e sérült és biztosan legalább cat5e típusú.
[ Szerkesztve ]
-
messier13
csendes újonc
Kedves Szakik!
Létezhet hogy az ETHERNET kapcsolatba bezavar egy, a hálózatba telepített jelismétlő (wi-fi hattótáv bővítő)? tp link tl wa850re
Hetek óta nem jó vagy stabil az ethernet kapcsolata a PC-nek: "ipv4 nincs hálózati hozzáférés" és/vagy "az ethernet nem rendelkezik érvényes ip konfigurációval" a hibajavító szerint.
(a wifi az tökéletesen működik, szolgáltató ellenőrizte a szolgáltatását, adapter legfrissebb illesztőprogram, router újraindítások voltak, router frissítés is volt, más számítógéppel is ki volt próbálva, kábelek rendben, DHCP engedélyezve, a közbeiktatott switch is jó)
Észrevettem hogy ha kihúzom a konnektorból a jelismétlőt, (amit nemrég vettem) akkor helyreáll az ethernet kapcsolat és megszűnik a fenti probléma. (router nem tud érvényes ip címet kiosztani a PC-nek a jelismétlő miatt? )
Otthoni hálózatom:
- 1000-es optika net
- telekom tulajdonú technicolor fga2233 router
- van egy tp link switch is a PC és a router között
- több, wifivel kommunikáló fűtést szabályozó termosztát is van
Mit kellene tennem hogy a jelismétlőt probléma nélkül ismét üzemeltethessem, berakjam a rendszerbe? (emeletes ház, fent már gyengécske a router jele ezért kellene) - csak úgy laikus módon elmagyarázvaKöszönöm ha tudtok segíteni!
üdv
Tamás -
Túzok22
senior tag
válasz kis20i #159939 üzenetére
Nekem is ugyan ez az okoswifi rendszerem van és szintén nem működik 2.4Ghz-n a 40Mhz wifi sávszél. Nálam is csak 20Mhz-n működik, akkor is ha 20/40Mhz-ra van állítva. Gondolom ez szándékosan korlátozva van a régebbi telefonok, egyéb wifis készülékek miatt, hogy ne okozzon kompatibilitási problémákat.
Az 5Ghz-nál meg nincs ilyen korlátozás mert a mesh lényege az, hogy a wifi6-ot ki lehessen használni. Ha valamelyik készüléknek nem tetszik a 160Mhz, visszafojtod 80Mhz-ra.
Egyébként szokták ajánlani hogy legyen visszavéve 80Mhz-ra, mert a 160Mhz szélesebb sáv és könnyebben interferálhat pl. a szomszéd wifijével. Tehát a 160Mhz előnye, hogy magasabb sávszélességet lehet vele elérni, viszont a hátulütője az, hogy annyira széles a sáv hogy sok környékbeli wifi bele fog érni, ezért nagyobb az interferencia esélye.[ Szerkesztve ]
-
kis20i
csendes tag
Kérlek segítsetek, mert elsírom magam. Kaon AR1344E mesh szett olyat csinál, hogy csak és kizárólag 20MHz sávszélen hajlandó dolgozni. Beállítási lehetőségekbe azért nem fogunk belefulladni, vagy én nem csinálok valamit jól, vagy tényleg csak az SSID-t, meg a jelszót lehet állítani rajta? Problémát annyit okoz, hogy 130-180Mbit/s a vége, ami nem akkora baj, csak hát nem ezt várná az ember...
-
zoli62
addikt
Kiegészítő tv szolgáltatás aktiválása hetvenkét órán belül a gyakorlatbanmennyi idő alatt történik meg?
[ Szerkesztve ]
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Gigaerős net csomagunk van 1000/200
KOAN mesh-re csatlakozom, a max amit speedtest.net-en mértem Galaxy S24-es telefonnal az 100Mbps volt.
Virágbolti letöltés is max 10MB-vel jön. Ez normális?? Ez sehol sem gigabites sebesség, ugye?! Valami rosszul van beállítva? -
mcll
senior tag
Megsúgom, ha eddig nem tette meg, már nem fogja. Lehet akarta csak épp vagy a helyi önkormányzatok vétózzák meg, vagy az ott levő szolgáltató egyszerűen ellehetetleníti, vagy közel sem lenne akkora igény hogy megérje nekik. Nagyon sok új efi kellene ahhoz hogy megcsinálják. 17km azért nagyon sok és irdatlan nagy összeg. Ráadásul most megy a ONE váltás, ez eleve nagyon sok pénzt felemészt. Ja és már nem Digi, hanem 4iG.
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
carr
őstag
válasz Marci112233 #159792 üzenetére
ja, monopol a kis geci. Őszintén, kinek van tapasztalata közösségi összefogásban felmerülő környékbeli igénygenerálásban? Gondolok itt: PL. Digi, kb 17km úton mért távolságra van faluközponttól központig.
Ha van elég igény, megteszi-e a kedves szolg, hogy behúzza azt a 17km optikát, a környéken lévő ~6 település kb 8000 lakosának?
Köszi360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
aktív tag
válasz herion #159810 üzenetére
Én is ezt tapasztalom. Egyre több külföldi weboldal lassan vagy sehogyan sem tölt be esténként. Vagy csak olyan szerencsém van, hogy minden oldal amit nézek, CF-t használ. Fejhallgató teszteket olvastam tegnap este, és egyszerűen nem töltöttek be a képek... bekapcsoltam a VPN-t, és azonnal mindent betöltődött. Jól fel is húztam magamat rajta.
Hozzáértőbbek kipróbálhatják pl. Firefoxon a FoxyProxy plugint, egy SSH tunnellel bármilyen random távoli szerverrel (pl. tárhely amihez jár SSH hozzáférés).
-
Killing
addikt
válasz garga01 #159924 üzenetére
SDMC boxon nekem van egy av kábel, annak a másik vége 3 RCA, és van egy RCA->SCART átalakító. Nem egy nem durranás de a nagyfaternak tökéletes a régi TV-re. Viszont ha teljesen be van dugva akkor nincs kép, ki kell húzni és kicsit játszani vele. Pedig az AV->RCA kábel a box saját tartozéka volt.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
zoli62
addikt
válasz garga01 #159927 üzenetére
Igen, de ez hibabejelentés miatt helyszínere kijövő szerelőnél nem lesz ok arra, hogy emiatt a Sei-re cserélje mindkét, vagy, csak az egyik boxot. Egyik helyiségben okos tv van, a másikban viszont egy Panasonic dvd felvevőt akartam csatlakoztatni a mostani SDMC boxxal.
-
zoli62
addikt
válasz tuto558 #159923 üzenetére
Pont ezt mondta a műszaki kolléga is, hogy Sem boxot már nem fog menni az analóg adás. Köszönöm a korrekt válaszodat, mert amúgy is macera lenne csere. Egyébként az új előfizetők miért nem Sem-t kapnak, mint én is, amikor májusban csak egy boxot kipróbáltam az Androidos TV-t, mert akkor én még egyáltalán nem ismertem. Hosszú ideig IPTV-t használtam. Sajnos a műsor kezdete után közvetlen felvétel lehetőségét az Androidos boxot letiltották, ez egy jó funkció volt az IPtv-s Cisco boxot. Az általad említett framerate Match funkció !K-nál számít, full had-nép nem? Apple TV-nél találtam erre leírást. [link]
[ Szerkesztve ]
-
garga01
őstag
válasz zoli62 #159922 üzenetére
A csatlakozó neve SCART.
Nem értem mit pörögsz rajta még mindig, a képlet baromi egyszerű:
CRT TV-hez SCART kábel,
lapos TV-hez HDMI
És bizony a SCART-on átmegy a kép is, arra van kitalálva. Ha meg olyan tv-d van amin nincs scart, akkor kell hozzá egy scart-rca átalakító meg egy scart anya-anya toldó.
Egyébként meg tipikus user hiba, hogy nem dugják be a boxban tövig a jack-et és akkor tényleg nem megy át a kép Mindigtv szolga boxához is ilyen jack-scart kábel jár, volt pár hely ahova azért kellett kimenni, mert nem dugták rendesen össze.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
tuto558
aktív tag
válasz zoli62 #159922 üzenetére
Ha régi TV-vel szeretnéd használni, akkor ne kérj cserét SEI box-ra, nem tudom mit mondott a Telekomos helpdesk, de SEI boxon egyáltalán nincs már analóg csatlakozási lehetőség, csak a HDMI kimenet van, szóval ezesetben csak az SDMC box, ami jó neked.
Gyorsaságban a SEI nem jobb jelenleg. Sőt. Nekem 2 box van az előfizetésemhez és úgy alakult hogy 1x SEI és 1x SDMC box. A legutóbbi android frissítés óta (kb fél éve) az SDMC nálam érezhetően gyorsabb. Sokkal több a megakadás a SEI box-on.
Ami esetleg hátránya az SDMC-nek, hogy nem működik a framerate match funkció Netflix appban, ami tökéletesen megy a SEI-ben, de ez csak akkor számít, ha a box-ról nézel Netflix-et. Nekem okosTV-hez van kötve az SDMC, így ez nem szempont.[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz tuto558 #159905 üzenetére
Természetesen az, hogy a szolgáltatás minőség eltérő lehet ezzel a Smart csatlakozóval, nem azt jelenti, hogy csak hang legyen kép nélkül. Ráadásul ennél sokkal fontosabb újabb dolog is kiderült, amikor egy felettébb értelmes HELPDESK ésszel beszéltem, hogy új előfizetőként nem a Sei boxot kaptam. Sok mindent megvitattuk pró és kontra, de arra jutottunk, hogy csodálkozott, hogy miért kaptam régi eszközt, és javasolta, hogy hibejentéssel kérjek cserét az újabb Sei boxba, amit egyszer korábban már én is kipróbáltam. Azt is elmondta, hogy tapasztalatai szerint a Seinél az analóg csatlakozásnál sokkal több gond van képtovábbítással kapcsolatban, mint a korábbi boxnál. Gondolkodom azon, hogy mennyit vesztek azzal, ha megtartom ezt az AV boxot, és hibabejentéssel nem kérek új Sei boxot. Megjegyzem, három nap használat során eddig nem tapasztaltam fagyási és akadozási hibákat, amikre ennek a régebbi bornak a használói panaszkodni szoktak.
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
válasz dptrsk #159920 üzenetére
[link] A kedvezményt, Telekom otthoni díjcsomagokra, 2019. szeptember 2. napja után kötött szerződéssel, díjcsomaggal veheted igénybe, akkor is, ha korábbi díjcsomagból váltasz, váltottad szolgáltatásaid.
Hát így.Bocs, hülyeséget írtam, M-re gondoltam. Az már egy nagy ugrás lenne, de az alapból nincs rálátása a nagyobb tartalmaira, így feleslegesnek hat a több. Feladom. Azért nem volt haszontalan kör, akad jobb ár/érték arány.
-
totron
addikt
válasz dptrsk #159907 üzenetére
Félre értesz, ő pont hogy nem akar váltani, mert fél* az alább említett újcsomagi rosszabbodástól, csak bennem motoszkált, hogy lehetne jobb, ideje ránézni. Majdnem igaz is lett, címre megnézve viszont a weboldal szerint** +1000-ért sikerülne elrugaszkodni az alapcsomagi S-ről TV L-re, ami már döfi, illetve 250-es net is kinézne, vagyis annak töredéke a helyi viszonyoknak megfelelően - ezt egyébként lehet kiméretni előre, hogy tudja az ember, érdemes-e váltani?
Otthoni e-pack kedvezménnyel csak +200 Ft lenne a tv+net, de mivel 2019 előtti az előfizu, így az nem jár (éljen).*a fenti infók átadása után most meg simán csak nem érdekli
**mennyi eltérés szokott lenni ügyintézői szinten a weben látott ajánlatokhoz képest? -
legenda
válasz AnonymusX #159912 üzenetére
Én ugyan nem a Telekom oldaláról nézem, de azon is csodálkoztam egy ideje, hogy akkor is adták még, amikor már nem lett volna muszáj, ráadásul olyan előfizetőknek is, akiknek pláne nem kellett volna.
Az ilyen díjcsomagokhoz nem csak a szolgáltató kell és ebben az esetben a háttér érdekes egy ideje...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
AnonymusX
senior tag
válasz gabor9991 #159911 üzenetére
Úgy tűnik, valóban kivezették: [link]
Igaz az ÁSZF módosítás összefoglalójában sikerült érintett szolgáltatásként a mobil internetet és a mobil hangot megjelölni . Az értékesíthető vezetékes internet csomagok mellékletében tényleg nincs benne.Biztos túl sokan váltottak rá és ez nem tetszett a Telekomnak.
A hozzászólásod első fele a tipikus lekoptató hozzáállás ismertetése, tuti ki volt adva az ügyfélszolgálatnak, hogy milyen szöveggel utasítsák el az igényeket, hogy minél kevesebben váltsanak rá.
[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
Digitális jólét alapcsomag megszűnt a telekomnál?
Egy ismerősöm akart rá váltani de telefonon nem ment, az ügyintéző szerint ez csak szociálisan rászorulók részére fenntartott lehetőség és a megrendeléshez jövedelemigazolást is kér a telekom egyéb igazolások mellett ahhoz, hogy megkaphassa
Cseten folytatta ahol szintén lerázták, ott azt a választ kapta hogy amelyik címen már volt korábban internet szolgáltatás ott nem lehetséges a digitáis jólét megrendelése.Megpróbálta személyesen, ott nagyon-nagyon nehezen, telefonlgatások után megtalálták hogy mit szeretne, állítólag éppen az utolsó napon történt ez az eset amikor még lehet rá szerződést kötni (októbet végén) mert épp kivezeti a telekom ezt a csomagot de többször is elmondták neki a szerződédkötés közben hogy ez egy nem publikus tarifa ne nagyon reklámozza hogy van ilyen
Jól megdolgoztatták azért a havi 3000 megspórolásáért
Most mesélte a sztorit és tényleg nem találom a telekom oldalán a DJA250tarifát csak a mobilos csomagokat. [itt]
Tényleg kivezették vagy csak eltüntették valahová egy almenübe? -
-
veterán
válasz totron #159906 üzenetére
A többiekhez hozzátenném, hogy pl. az én esetemben, ha hűséget akarnék, váltatnom kéne az aktuális csomagokra, és akkor a 2/1 Gbit netem havidíja emelkedne a kötelező nonstop szolgáltatás miatt, amire nincs is szükségem... Szóval csak ráerősíteni tudok, ezt mindenképp meg kell nézni a Telekom honlapján a lakcímét beírva.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
AnonymusX
senior tag
válasz totron #159906 üzenetére
Minek akarod hűségre rábeszélni? Értelme nincs.
Hűséget régi csomagra nem lehet vállalni, hűséget mindig csak az aktuális csomagokra lehet, tehát csomagot kell váltani, de nem szükséges a jelenleginél nagyobbra váltani (kivéve ha nincs más).
Egyébként az aktuális csomagokra váltás szerintem drágább lenne, de ahogy dptrsk írta, a honlapon meg kell nézni, hogy az adott címre mit ír a Telekom honlapja.
-
totron
addikt
Rábeszélnék egy sokéves tripleplay T-előfizetőt a hűségidős verzióra, anélkül csapatja ugyanis. Meggyőződése, hogy magasabb csomagba való passzírozás nélkül nem menne a művelet telefontársaságoknál szerzett benyomások alapján, amúgy a Vodánál van. Szerintem ez nincs így. Mi a valóság? Számítanak-e az évek e tekintetben? Pár hó késedelmes fizetés is volt. Ez így, ebben a formában most nagyon sok, tré ár/árték arány: 60 Mbit, alapcsomagos tv és persze a semmire fizetett vonalas telefon.
Mennyit faragna a költségeken a hűség? Lenne-e értelme kivenni az egyenletből a vonalas előfizetést? -
tuto558
aktív tag
válasz zoli62 #159904 üzenetére
Valószínűleg csak rossz ügyintézőt fogtál ki, nekem eddig mindig tudtak segíteni amikor fel kellett hívnom ezt a vonalat.
Ráadásul úgy néz ki, hogy el se olvastad a kapott használati útmutatót, ugyanis abban feketén-fehéren benne van a kérdésedre a válasz:
Ezen kívül az útmutatóban van kép a kábelről magáról és a box-on levő csatlakozó helyéről is, tehát eléggé egyértelműen ki van fejtve.[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Persze, hogy kipróbáltam mind a kettőt. Hogy mindkettő hibás, annak jóval kisebb a valószínűsége. Másrészt továbbra is elvárnám, hogy a támogató vonalon olyan felkészültségű ügyintézők legyenek, akik minden, a bora vonatkozó kérdésre válassza tudjanak adni, vagy ha nem, akkor továbbítani tudják egy szakértői háttércsoportnak a kérdésemet, mivel az volt a kérdésem, hogy milyen típusú csatlakozó van a boxon
[ Szerkesztve ]
-
mcll
senior tag
válasz zoli62 #159898 üzenetére
Gondolom a start az SCART akart lenni. Ha igen akkor a jack NEM csak hangot visz át hanem képet is, szerintem az egy 4 pólusú jack dugó amit az androidos borokba... akarom mondani boxokba kell bedugni. Sok beltérinél jack dugó az A/V kimenet, így itt is.
Szóval ha nem működik, vagy tényleg nálad csak a hangot viszi át (egyáltalán kipróbáltad?), akkor jogos hogy technikust akarnak küldeni."Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
zoli62
addikt
válasz tuto558 #159899 üzenetére
Nem hiszem, hogy kábelhiba, mert mindkettő kábelnél ugyanaz a helyzet, annak meg kicsi a valószínűsége. Én egyébként az elvet kritizálom hogy ezt a szereld magad vonalon miért nem tudták nekem megválaszolni, hogy milyen típusú jack csatlakozót használnak, illetve miért kell hibát felvenni erre, ha ezt egy emailben a műszaki háttércsoport megválaszolhatná nekem. Szerintem az ilyen vonalon pont olyanoknak kellene dolgozniuk, akik az átlag hibafelvevőknél jobban értenek a dolgokhoz, elvégre őket hívják, ha valamilyen gond van a beüzemeléssel, vagy után. Az egy szegénységi bizonyítvány, ha fórumról kell tájékozódni, ahelyett, hogy őket hívva választ kapok az összes felmerülő kérdésemre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Plazma TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DIGI kábel TV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 4
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest