-
GAMEPOD.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valaki segítsen már megérteni ,hogy most ez hogy van!?
Valszeg kell hamarosan 3. droid box is a házba.
Kettő a sagem 5ghz wifin megy , jelenleg hibátlanul.
A harmadik helyére elvittem az egyiket és sajnos ott már gyenge a wifi.
Viszont ott van egy tplink 1043nd v2 (origi firm.) AP-ként, a sagemmel lan-lan összekötve.Csak poénból rádugtam a boxot és szerintem ,nem kellene ,de ugyanolyan gyors és jól működik a tv adás is. Lanról lehúzva és az AP wifire csatlakozva szintén hibátlan.
A multicast miatt hogy tud működni egyáltalán? Vagy esetleg az AP "beszennyezi" a hálót multicast csomagokkal?
(ezt nem volt időm most megnézni)Ebben az öreg cuccban nincs iptv beállíásra utaló opció, csupán egy ilyen (igmp proxy) lehetőség.
Tudtommal nincs bekapcsolva (sajna elfelejtettem az admin jelszót, resetelni kellene ,addig nem tudom biztosra megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- One mobilszolgáltatások
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest