Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TiMoN
senior tag
válasz #78121280 #139392 üzenetére
Hát vaskos hibalistát tudnék írni. Az új webes se enged semmit.
Belépek ki válaszom a müsort és újra be kell lépjek hogy megnézzem. Valami nem stimmel nem lehet csak ugy nézelődni hol mi megy...
Van még itt még csiszolni való.A droidos boxnál nekem folyamatos a dadogás néha, sőt a kép is van hogy meg akad 1pillre, de olyan is volt hogy megállt a kép váltottam majd vissza ment pár mp és megint megállt. Olyankor inkább nem foglalkoztam vele, de most már zavart.
Kikapcsoltatták a wifit mert kábelen csatlakozok, default beállitás volt a bekapcsolt wifi.
Meg azt mondták restartoljam ha gond van... végülis jó móka mindig.[ Szerkesztve ]
-TiMoN-
-
snyper990
őstag
válasz kakuk.tamas #139386 üzenetére
És lehet valahogy késleltetni a telepítést azt leszámítva, hogy nem kapcsolom be a boxot pár napig? Csak úgy, biztos, ami biztos alapon, amíg az első tapasztalatok megérkeznek...
-
törölt tag
-
Keef_Lee
senior tag
Tudom, hogy későn ébredek, de az OnDeamand-ot csak úgy elveszik és kész?
Mert kaptam a boxra valami ilyen üzenetet pár hete. -
törölt tag
válasz Rise17 #139376 üzenetére
Hát persze...
Már kint kellene hogy legyen, megvolt 2 hónapja a sajtó anyag is.
Ehhez képest olyan bugos ,hogy csúsztatni kell.
Alapvető hibákat 1+ éve nem tudnak javítani.Ezek tükrében és abban a tudatban ,hogy hozzáértő fejlesztőket ez a projekt nyomokban aem tartalmaz, valszeg hibamentes szoftver lesz
-
zolokas
aktív tag
szép akkor ebben a hónapban biztos nem lesz Update
Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete
-
Kaba
veterán
válasz Marci112233 #139369 üzenetére
Megkötheted most is az új hűséget újabb készülék vásárlásával.
A Magenta 1-es csomaggal nem történik semmi a kedvezmény marad továbbra is. Az új szerződés készülék kedvezményéből levonódik a Novemberig esedékes kötbér rész a régi szerződés készülék kedvezményéből.[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
válasz Marci112233 #139337 üzenetére
Még nem kaptam választ, így érdeklődöm senki nem járt még ebben a helyzetben? Vagy esetleg tudja mi történne a magenta 1 csomaggal ha most kihasználnánk a készülék csere kedvezményt?
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Rise17
tag
Na hali! Akkor holnap biztosan jön ki az uj frissités az android box-ra?
-
Renwick
őstag
Ma jött uj Telekom TV Go app iOS-re. Telepítés után engedélyt kért a Bluetooth és Local Network eléréshez, bár egyelőre semmilyen látható funkció nem indokolja ezt. Lehet most már nemsokára tényleg kapunk egy casting funkciót? De minek kell neki a BT?
[ Szerkesztve ]
I see you blaming each other -- And I love you still
-
snyper990
őstag
válasz Xenophobermn #139361 üzenetére
Telekomos koaxos netről szerintem csak akkor, ha lemondod a TV-t, bridge-be állíttatod a HGW-t és a saját routeredet használod. Vagy megoldás lehet 2 külön T-s előfizetés (egyik a TV-re, másik netre) 2 külön HGW-vel, de azt szerintem a szolgáltató nem fogja engedélyezni (meg szerintem ahhoz még egy kábelt be kell húzni az oszlopról, és az sem biztos, hogy azon van még szabad csatlakozási hely).
Vagy másik netszolgáltatóval/mobilnetről.
Esetleg rákérdezhetsz az otthoni hálózatos topikban, hátha ott van valakinek jobb ötlete -
snyper990
őstag
válasz Xenophobermn #139359 üzenetére
Mert csak alap dolgokra képes a HGW, a hairpinning/NAT loopback nem tartozik ezek közé
-
Xenophobermn
csendes tag
válasz Essejó #139357 üzenetére
Sziasztok!
Ma tesztelgettem, és arra jutottam, hogy végül működik minden, de csak kívülről, belső hálózatba, már nem működik a ddns címem, viszont lan címmel elérem a szerver funkcióit, ami nekem nem igazán jó, mert pl a webszervert sem érem el otthonról ddns-en keresztül (többek között nextcloud).
Ez miért lehet? -
brekes
tag
Sziasztok! Vásároltam a telekomtól egy tv készüléket, melyet a wszl szállítana elvileg. Nyomkövetés szerint [kép] már multhét péntek óta a futárnál van ha jól értelmezem. Még mindig nem kaptam semmit. Se telefonra, se e-mailre nem reagálnak. Valakinek volt már velük tapasztalata?
-
Essejó
veterán
válasz Xenophobermn #139355 üzenetére
Ja, hogy routerként, úgy nem fog menni, a sajátot állítsd AP-ba.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
vacs
veterán
válasz Jakesz #139349 üzenetére
Szia.
A tv-n 100-as lan port van, a ps a Sony szervereket méri, ezért ennyi.
PC-n, kábelen kell futtatni egy mérést parancssorból: Speedtest cli (kicsit lejjebb download for Windows vagy amit éppen használsz).[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Xenophobermn
csendes tag
válasz Essejó #139352 üzenetére
Egyszer régen próbáltam 2routert ugyanabban az alhálózatba kötni, de valamiért nem akart az össze jönni, nem tudom miért. Ha kis segítséget kérhetek, megpróbálom, de nem hiszem, hogy az lehet a gond.
Most kiengedtem a telekom modemen a 1194-es portot, és működik az openvpn is. Persze az is csak kívülről, belső hálózatról a ddns címmel semmi nem működik. -
Essejó
veterán
-
Essejó
veterán
válasz Xenophobermn #139348 üzenetére
A Kaon egy ritka sz@r, ipari hulladék.
De egyébként nem értem, hogy az Asust miért 0.1-re tetted, és miért nem mondjuk 2.2-re. Miért kellett magadat natolni?[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Winne
nagyúr
Urak FGA2233-s modemmel mióta bekötötték passzív vagyok p2p-n, hiába engedem ki a portot a Telekomos menüjében. Valamit rosszul csinálok? A router menüjében tudom tiltani amúgy az ipv6-ot?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
AtHoS
nagyúr
válasz Jakesz #139349 üzenetére
Nézd meg a TV LAN port sebességét, lehet meg fogsz lepődni.
Én jómúltkor nézelődtem barátom LG TV-je után és kiderült, hogy 100Mbps LAN csatikkal szerelik a TV-ket. El is dobtuk a TV bekábelezésének projektjét
Többihez sajnos nem tudok mit írni
read-only mode on the forum
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
Ma bekötötték nálunk az 1000/1000-es netet, de a sebesség elég érdekes. Több eszközön lefuttattam a mérést többször is. Wifin a tévé szinte mindig nagyjából 300/300-as értéket mért. Utána kipróbáltam kábelen, úgy meg csak 100/100. Elég érdekes.
PS5-öt csak kábelen néztem, kb 5 mérésből egyszer sikerült 830 mbites letöltést hoznia, a többi 200 és 500 között volt. A feltöltés meg mindig 10-20 mbit volt
Telefonon is meg lett mérve többször, ott hozta nagyjából a 300/300-at, de a készülék ennél többet bírna.
A router típusa Sagemcom F@st 5670.
Mi okozza ezt, hogy wifiről sokkal jobb sebességet kapok, mint kábelről? Illetve a PS5-ön mi okozhatja ezt a nagyfokú ingadozást?
Előre is köszönöm! -
Xenophobermn
csendes tag
válasz tuto558 #139347 üzenetére
Köszönöm a tippet, de sajnos semmi változás.
A furcsa az, hogy bármit írok be a DMZ-be, és bármit adok hozzá, azt nem látom sehol, és semmi nem is változik, szóval nem igen tudom, hogyan tovább.
Jelenleg a telekom modemen vannak a port továbbítások az asus routernek, ami tovább adja a megfelelő portokra a szervernek, de semmi változás
Nem tudom hogyan tovább.
Van még esetleg ötlet? -
tuto558
aktív tag
válasz Xenophobermn #139345 üzenetére
Ez egy koax HGW, koax-on sajnos nincsen pppoe-passthrough.
Bridge mode-ot lehet kérni telefonon koax-on (ekkor kvázi egy modemként üzemel az új HGW, és mögötte routerként a saját asus-od), viszont ezt csak akkor lehet, ha nincsen TV szolgáltatás. TV-vel már bonyolultabb a helyzet. Az Asus-od általad használd funkciói gondolom Access Poin módban nem működnek, így mindenképpen dupla NAT-olás lesz.
Kezdetnek a KAON-ban mindeképp rakd be DMZ-be az Asus routered címét, így elérhetővé válik kívülről.T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG
-
yodee_
őstag
válasz Xenophobermn #139345 üzenetére
Abban lehet PT rövidítve.
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
yodee_
őstag
válasz Xenophobermn #139343 üzenetére
Milyen típusú a szolgáltató által adott eszköz? Be kell kapcsolni a pppoe-passthrough funkciót és az asus legyen a router ahogy eddig is.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
Xenophobermn
csendes tag
Sziasztok!
Hasonló a helyzetem paulo92-vel.
Ma kötötték be a telekom internetet és tvt, és máris gondokba ütköztem. Eddig volt egy szimpla modemem utána a routerem (asus rt-n18u) azon az ubuntu nas szerverem, portok nyitva minden ment, de most be lett téve elé a routeres modem a telekom jóvoltából, és gatya minden. Az íp címeket rendbe hozva (telekom router:..2.1, asus: ..0.1)
Így most az a felállás, hogy a szerver ftp része nem elérhető kívülről, csak lan-on, de ott is csak a lan ip címmel, a ddns-sel nem, a webszerver-t elérem (ddns) kívülről, viszont otthon már nem, a plex megy, illetve az asus router openvpn szolgálatatása sem elérhető sehogy sem.
Mit lehetne ennek okozni?
Tudna valaki esetleg segíteni ebben? -
polonic
félisten
Most milyen eszközt is adnak az 1000/1000-es optikai net mellé? Routernek megbízható cucc?
A új telekom tv rendben működik már? -
Hegyirabló
veterán
Helló!
Az érdekelne engem, hogy a Telekom ügyfélszolgálata, a hibabejelentés, miért akadékoskodik olyan esetben, amikor egyértelműen valami hiba van náluk?
IPTV-n akadozik a kép és hang is az M4 Sporton, mindkét set top boxon és a Telekom TV Go-n is, viszont DVB-T-n hibátlan, és persze a másik százakárhány csatornával sincs gond. Még is zsigerből bemondja nekem a telefonban, hogy ők nem látnak hibát. Mi lehet vajon az oka ennek?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
zeon.hu
nagyúr
Tv Go:
Felvett műsorokat vajon miért nem érem el tabon, miközben telefonon ott a lejátszási lehetőség?
Tabon is mutatja, csak opció nincs a lejátszásra.#?*@&!
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Magenta1-esek vagyunk már 2018 óta. Most ebben az évben novemberben jár le megint 2 év hűségidő. Hosszabbítva lesz majd, és ki fogjuk használni megint a készülék kedvezményt amit akkor adnak majd, és ez tiszta sor.
De. Kaptunk a Telekomtól egy emailt fater telefonszámával hogy tudomásuk szerint csak 2G-t tudó telefont használ, és tényleg így is van, és az állami 20 ezres támogatás mellé még 30-at adnak ha vállal 2 év hűségidőt. No de ez a szám benne a magenta1-ben, és az is novemberig még hűségidőben van. Ha most megköt 2 év húségidőt számra, akkor a Magenta1-et is vinni fogja magával, vagy az ugyanúgy novemberben fog fordulni, és akkor megint meg lesz a készülék kedvezmény is?
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
pingtest
tag
Azért az nagyon szép és jó, hogy havonta emelkedik a számla összege.
Steam: http://steamcommunity.com/id/bbikass/
-
AtHoS
nagyúr
válasz Tcsabi7811 #139331 üzenetére
Köszönöm , akkor velük sem lennék "beljebb" sajnos ezen a téren. Megpróbálok infót szerezni az IttOtt és Yettel TV-re, hátha...bilibe lóg a kezem
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz paulo92 #139328 üzenetére
Szerintem ezt állítsd be, mert a Static IP biztos rossz ebben a felállásban (Asus-nak KELL betárcsáznia, ahhoz pedig PPPoE kell):
[link] "ASUSon WAN type: PPPoE => user/pass-t beírtam"
Bár topikösszefoglalóban az ONT-ra az vagyon írva, hogy user/pass páros legyen kitörölve, ne "tárcsázzon" be az is...
talán egyszerre 2 eszköz nem lehet kapcsolatban oka miattközben boxoslaca írta, hogy 2 lehet egyszerreMÁS
Volt UPC koax - Voda területen (Miskolc külváros) Voda hűség lejártával elgondolkodtam, hogy váltanék Telekom Optikára (tavaly ősszel fejlesztettek errefelé)
Saját router használatát megtaláltam topikösszefoglalóban, de érdekelne olyanok tapasztalata, akik hasonló váltás után vannak vagy egyéb okból van tapasztalatuk VodaTV és Telekom TVGO APP-ok használatában.
Milyen "felhasználói" élménykülönbségeket sikerült megtapasztalniuk a váltást követően?
Csatornakínálat, lejátszás közben video stream leakadások, szolgáltatás kiesések, stb... érdekelne.
Vodával értelem szerűen van saját tapasztalatomMelóban TAB-on Yettel mobilnettel hallgatok-ritkábban nézek sportműsorokat (eurosport1-2, m4, Arena4, sport1-2, spíler1)
Voda TV APP pl. lezárt képernyővel leállítja a stream-et, pedig ha csak hallgatom a "közvetítést", akkor nem lenne szükség a képre, így lekapcsolható lenne a képernyő. DigiOnline-om is van (műholdas TV+mobil mellé) ott egy darabig megy lekapcsolt képernyővel a stream, de az is megáll 5-10-15 percet követően, ráadásul Arena4 nem is elérhető náluk, plusz sokszor megakad a stream, újra kell indítgatni.Yettel TV vagy IttOtt TV is képbe került, de eddig nem éreztem, hogy plusz költséggel igénybe vegyem ezeket, mert az aktív képernyő kényelmetlenségével eddig a DigiOnline és VodaTV kettőséből egyikkel tudtam azokat sportműsorokat hallgatni/nézni, ami érdekel és ezeket melóidőben adták.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz paulo92 #139328 üzenetére
Optikán két pppoe session mehet egyszerre.
Tipp.
1.session
Iptv boxok menjenek a telekom sagemen.2.session
Jelentkezzen be a saját asus eszközöd is és azon használj minden cuccodat (nas,pc ,......)
Így teljesértékű routered lesz (mint a vodánál a bridge mód) ,normális eléréssel és azon allítasz mindent. A telekom routwrt meg elfelejted, az eleg az iptvnek, meg arra hogy az optikai kábelt fogadja. Másra nem valók ezek , mert mindegyik egy bugos retek. -
paulo92
tag
Sziasztok!
egy furcsa problémába ütköztem, amire lehet itt kapom meg a megfelelő választ. 2 hete kötötték be a telekomos optikai internetet amihez a Sagemcom F@st 5655v2 routert adták. Korábban vodafone koax internet volt, ahol a routert bridge módban használtam. Ennek oka, hogy a házban található 2 ax-es AI meshes asus router (AX58U). Szeretném a routereket továbbra is használni, ám sajnos azt találtam, hogy a korábbi bridge mód itt nem elérhető. Keresgélés után megtaláltam, hogy a pppoe-t kapcsoljam be és jó lesz. Ezt megtettem és részben igaz is lett, mert látszólag minden ment rendesen az Asus hálózatán keresztül, azonban sajnos a héten belefutottam, hogy a hálózaton található 2 NAS-t nem tudom távolról elérni. Az asus routerban megcsináltam a port forwardingot, de semmi sem jelent meg. Ezek után a következőket csináltam:
Sagemen kikapcsoltam a dhcp-t, ip címet manuálisan állítottam be az IP tv-nek. Kikapcsoltam a wifiket, tűzfalat, port forwardingot, upnpt. Asus routerben az IP-t fixre állítottam és megadtam neki a sagem ip tartományából egy címet (192.168.1.5) majd a sagemen bekapcsoltam a DMZ-t. Ezek után néhány port már elérhető lett kívülről pl.: 8083 ami a QNAP routernek kell. Open port checker segítségével megnéztem, és az alapján nyitva a port. Ugyanakkor ipcím:portszám alapján továbbra sem sikerül a csatlakozás. Synology nas konfigurátorával is próbálkoztam. Ott azt a hibát kapom, hogy "két vagy több adatútválasztó található". Gondolom ez okozza, hogy nem sikerül távolról elérnem egyik nas-t sem. Esetleg valaki találkozott ilyen hibával? Előre is köszi a segítséget! Végezetül pár kép a jelenlegi beállításokról:
-
tylerddd
veterán
válasz patrikcoc #139312 üzenetére
Most azt a tippet kaptam egy másik fórumon, hogy 4K/50Hz legyen manuálisan belőve (automata választás ki) és a HDR ne adaptívon legyen, hanem állandón. Most figyelem, hogy ér-e ez valamit. Viszont ezzel nálam az a baj (szintén LG oled), hogy HDR módban nincs sport képmód, ami nekem kellene. Frankón állítgattam a gyárin, hogy megfelelő legyen.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tuto558
aktív tag
Az ASUS PCE-C2500 teljesen jó szerintem, nekem is ilyen van a gépben. A legtöbb komolyabb alaplapon is, amelyiken van 2,5 Gbps port, ilyen realtek chippel oldják meg, ráadásul nem is kell az asus drivert használni, tökéletesen működik a realtek honlapján elérhető frissítésekkel. Ugyan nekem gigabites netem van, de a belső hálóm 2,5 Gbps sebességű, és ez az Asus hozza is hiba nélkül ezt a sebességet fájlok mozgatásánál, Jumbo frame-mel konfigurálva akár overhead nélkül is.
T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG
-
b0rZ
aktív tag
Végre ide is behúzták:
Ti milyen hálókártyák használtok / ajánlotok? Most ideiglenesen egy ilyen Realtek chipes ASUS PCE-C2500-at raktam bele mert nem volt más a bótban, de jó lenne valami értelmesre cserélni.
Van esetleg tapasztalatotok ezzel a kártyával pfsense alatt?
https://www.qnap.com/hu-hu/product/qxg-2g2t-i225/specs/hardware -
Htjet
tag
válasz kabelmania27 #139314 üzenetére
Hűségidő nélküli vagyok, úgyhogy elvileg bármikor válthatok. Most váltottam 300/20-ról az 1000/25-re, persze pont akkor amikor előjött ez a letöltési sebesség csökkenés. A legkissebb 250/10-es csomagra váltással pedig nem sokat érnék, 1600FT-ot sporolnék és buknám mellé a feltöltési sebességet is. Remélem, hogy megoldják valahogy, mert a 300/20-as nettel sem volt eddig semmi problémám.
[ Szerkesztve ]
-
Htjet
tag
válasz tuto558 #139313 üzenetére
Valóban rosszul írtam, 100 Mbps-re gondoltam. Max letöltésem 46,67Mbps, a feltöltéssel nincs gond az 27.75Mbps . Egy koax van a lakásban, az megy a modembe, és onnan közvetlenül a pc-be. De biztosan nem az a hibás, mert a modemet felvittem a padlásra és megnéztem az utcáról bejövő fekete telekomos koaxra kötve is, és ugyanezeket az értékeket mértem. Biztosan a telekom hálózatában lesz a gond. Hibának már négy hete bejelentettem, most jutottunk el oda, hogy az oszlopon kicserélték az elosztót, nem tudom, hogy mi jön ezután, megint újranyitották a lezárt hibajegyet és most megint várhatok a szerelőre...
-
tuto558
aktív tag
válasz Htjet #139311 üzenetére
Jelentsd le a hibát mindenképpen. 100 MB/s -et írsz de gondolom Mbps-re gondoltál? 1 MB / s = 8 Mbps. szóval 1000 Mbps net max letöltése 125 MB/s kb.
A két nullás érték is probléma, de a legnagyobb baj szerintem a 33-as csatorna (ez az egyetlen ED 3.1) alacsony SNR értéke, nekem is 1000/25-öm van és a legnagyobb része az adatforgalomnak (a HGW-m szerint), ezen az ED 3.1 csatin megy.
Lakásban a kábel teljes hosszában át lett nézve? Nem talált rá valami rágcsáló?
T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG
-
-
Htjet
tag
válasz kabelmania27 #139307 üzenetére
Ha ez okozza a hibát, akkor gondolom egyhamar biztos nem lesz normális netem.
Amúgy abban az esetben mit szoktak csinálni, ha huzamosabb ideig nincs meg 1000/25 netnél a garantált 100MB/s minimális letöltési sebesség ? Van valami kedvezmény, vagy leraknak mondjuk 500/22-be ahol 15MB/s a garantált minimum ? -
Htjet
tag
válasz kabelmania27 #139302 üzenetére
Köszönöm a választ. A mindgtvs mux-al és a zajbetörés ellen tudnak valami tenni ha azok okozzák a hibát? Négy hete még semmi gond nem volt.
-
Marci112233
addikt
Köszönöm a gyors választ!
Akkor holnap lesz egy út be az üzletbe, hátha lesz nekik készleten.
-
Kaba
veterán
válasz Marci112233 #139303 üzenetére
Amennyiben lesz az üzletben, akkor adnak egy újat ingyenesen.
[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Adott a SAT Szuper Családi HD szolgáltatású tévénk 3 darab beltérivel, az egyiknek a távirányítója teljesen behalt. Ha bemegyek holnap ide, akkor ott ki fogják cserélni vagy sem? Illetve kell érte fizetni vagy sem?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Htjet #139301 üzenetére
OFDM csatornán alacsony az SNR, a két hiányzó csatornán nem szinkronizált a modem.
498 és 578Mhz-n mindigtv mux van ezért lehet valahol a környéken zajbetörés vagy központi probléma van. Letöltési csatornáknál a jelerősség és az SNR és a feltöltési értékek rendben vannak.[ Szerkesztve ]
-
Htjet
tag
válasz Htjet #139256 üzenetére
A telekomos oszlopon végre megtörtént az szerelő által javasolt elosztó csere, de a probléma most sem oldódott meg, maradt a max 47MB/s letöltése az 1000/25-ös netnek, ennél feljebb (443MB/s) csak akkor ment amikor reseteltem a modemet, de a következő mérésnél már megint csak 47MB/s volt. Wifin és kábelen is ugyanez. A Kaon CG3002 így nézz ki közvetlenül a bejövő telekomos fekete kábelre kötve:
A 21-es és a 29 Index-nél furcsálom a nullás értékeket, normális ez ?
Már tényleg kiváncsi vagyok, hogy mi történhetett a telekomnál május 25.-én, mert azóta ilyen a netem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Assetto Corsa
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- Ukrajnai háború
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- Windows 11
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok