Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elszaladt ez a vasárnap és nem teljesen úgy alakult ahogy számítottam rá.
    Délelőtt mosógépet szereltem. Nehezen nyílt az ajtaja és nem tudtam ellenállni hogy ne szedjem szét. Az ajtónyitó bimetálnál volt szenesedés de mikor szétkaptam a dobozkát belül többé kevésbé rendben volt minden. Kipucolgattam és összeszereltem. Most rendben üzemel. Ez a gép még elég gyári belülről. Készítettem pár fotót hogy későbbiekben meglegyen ha alkatrészt vadászok hozzá. hátsó rész
    ajtóretesz
    A retesznél látszik a pofonegyszerű működési elve. A centrizésnél bimetál felmelegszik és a rudacska elzárja a lyuk egy részét ami megakadályozza hogy a stift befelé elmozduljon ami benntartja az ajtóreteszt. Ezeket a rém egyszerű dolgokat szeretem! Szétszedtem és kipucoltam. Majd egy rövid centriprogrammal teszteltem hogy rendben működik e még szétszerelt állapotban. Hibátlan, bár újonnan is csak 3500ft lenne.
    Délután f1-et néztem és este is lett.
    Ma cserepezünk édesemék pedig mennek tópartra. Két rosszaság is velük lesz amitől biztosan vidám lesz a hangulat. Ma kiderül hogy a pénteki plusz fejlesztés miatt megszűnik e a torna Kriszta nénivel.
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák