Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész nyugisan aludtam bár fáj kicsit a bal könyököm és vállam. Tegnap szét rángattam a láncfűrészemet mire be tudtam indítani és ez megviselte. Be kellett vetnem a titkos inítóspayt is (féktisztító) amire viszont azonnal bepöffent. Utána nem volt gond már mert sikerült többé kevésbé behangolnom a karburátort. Azért még hullámzó az alapjárat amit ha tudok finomhangolok de már lehet használni.
    Tegnap reggel bementünk vásárolni és a "nagy" Stihlbe nyitottunk ahol persze kaptam ezt a kemény 630 forintos impulzus csövet. Jó hogy ez a filléres alkatrész bénította meg a 200 rugós gép működését. :( Nem akarom elkiabálni hogy megjavult teljesen mert még nem az igazi, de az új dugónak be kell kicsit kopnia és pár tank benzinnek el kell égnie hogy tudjak róla véleményt írni.
    Stihl után szokásos Aucanos bevásárlás következett. Hazaérve megnéztem az időmérőt és lementünk kicsit rollerezni a gyerekekkel.
    Ma mise után megyek tetőablakokat beépíteni. 3db. normál méretűt és egy tetőkibúvót a kéménynek kell beszórni és körbevágni. Húzós lesz de megoldható.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák