-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatacsita
tag
válasz bigmasterg #275021 üzenetére
Nekem van tőle 3 éves szíjam, teljesen okés a minőség, precíz, elkéri a csuklóméreted.
-
csatacsita
tag
Megtaláltam most a hupikék g-shock órát vinteden 30k-ért lengyelből, ennyit nem sajnáltam rá.
Tapasztalat: Az újrahasznosított anyag nem érződik rajta különösebben, hogy abból lenne, viszont a sárga tesójához képet talán nehezebb a leolvashatósága, ami teljesen természetes, mert ott a fekete számlap\fehér rovások miatt kontrasztosabb, de ettől még maximálisan élvezhető.
Ehhez az órához szinte kötelező egy ilyen kék adidas papucs.
További észrevétel, hogy halványkéken világít a led és a kijelző is halványkék, ami elsőre talán nem szemetűnő gyakorlatlanabb óravásárlóknál.
A mutatón is van egy halvány gyöngyházas csillogás, de ettől még szerintem nem lesz nőies az óra, de tuti lesz egy ember, aki emiatt vissza fogja tenni a polcra.[ Szerkesztve ]
-
csatacsita
tag
Sziasztok!
Vettem pepcos faládákat, felfúrtam a falra és megcsináltam ennek a három órámnak a kis szentélyét. (igazából négy, mert most rajtam van a solaros g-shockom, ami a másik helyett van).
Ha még belejövök, csinálok hozzá ledet vagy a feleségem szerint a mini spotlámpával lenne az igazi. Másnak vannak ilyen kis sarkai itt a fórumból? -
csatacsita
tag
Sziasztok!
Először is hadd köszönjem meg életemben másodjára Nektek, hogy megismertem általatok a timestoret, rendeltem órát tőlük.
Leírom röviden a lelki vívódásaimat.
Ezelőtt 7 évvel, amikor megláttam egy zeppelint, azt hittem, hogy olyan csak a menő diplomás, gazdag embereknek van, nekem friss főiskolát otthagyott embernek proli munkával ez elérhetetlen. Beraktam pályakezdőként az álom fiókba ezt az órát, de maga az órák világa érdekelt, így kutakodtam, hogy melyik óra mit tud, milyen stb. Amit én a zeppelinról gondoltam, mostmár tudom, hogy az a rolex, iwc, omega, kezdő luxus kategória, ha lehet így mondani - biztos lesz, aki ebbe beleköt, de úgy 80%ban ezt a tényt elfogadják órás berkeken belül.
Hamar körvonalazódott hogy a zeppelin / orient / seiko ha egy picit gyűjt rá az ember a proli fizetéséből, illetve ha már túl van élete első pár munkaévén egy totálisan elérhető óra, ráadásul automata mivoltuk révén jó kapudrog a vintage orosz vonal után. Így aztán miután megvettem ezelőtt 2 évvel a seiko samuraiom szintén timestorról már tudtam, hogy kellene egy öltönyóra is. Itt jönnek a pro/kontrák, hogy a az orientnél jobb a seiko, de a seiko el van szállva már, az orient törtet, a zeppelin meg félig divatóra, meg sokkal rosszabb a miota szerkezet, mint az orient és seiko inhouses szerkezete. Végül egy rájöttem egy fórumtársunk leveléből egy alaptényre. Lényegi különbség nincs ezek között ha a teljes egész mezőnyt nézzük, mondjuk 0-250 millió forintig. Így végül az eredeti legelőször 5 éve kinézett órámat rendeltem most le, a Zeppelint. Szerintem ennyi pénzért úgy, hogy nagyon tetszik, jól jártam. Talán amit mondjuk egy orient javára írnék, amiben nem zafír van, az, hogy vékonyabb, mint a zeppelin.
Köszönöm, akik elolvasta, lehet kicsit csapongó lett, mentségemre váljék, megittam pár sört. -
csatacsita
tag
Hú ez a pro-trek kinézetre eddig messze szebb számomra, mint az összes többi, bár gondolom jutányos többletárért kapjuk meg azt a plusz textilszíjat és hozzá színben passzoló számlapot.
-
csatacsita
tag
Sziasztok!
Van kedvenc g-shockotok, amit rendszeresen használtok?
Én ezt a sárgát használom rendszeresen és ezt a fényevő, rádiósat, de még akarok egyet idén, tök jó, hogy ezek az órák rendszeresen és változatosan jönnek ki, nem egy évben 1-2.
Idén nem akarok automatát venni, bár nagyon tetszik ez a timex is. Most valahogy egyik orient star/bambino és seiko presagenál nem érzem azt, hogy hú ez kell, bármennyibe is kerül. -
csatacsita
tag
válasz Lev Abalkin #256790 üzenetére
Woow! Ezerszer szebb, mint a tiffanys. Talán még nem az igazi a tiffany és ezt kellene vennem nekem is!
-
csatacsita
tag
Helló kedves tagok, akiknek minden nap olvasom a hozzászólásait, de ritkán szólok hozzá. Nagyon hálás vagyok Nektek, sokat tanultam a hozzászólásokból az órákról.
Kinéztem magamnak egy szép pagani design órát. Szerintem izgalmas maga a tiffany blue szerű szín és hogy kisebb a számlap, nem fog idegenül hatni a 36mm a vintage óráim után.
Honnan érdemes ezt megrendelni?
Mennyi vámra számítsak?(leginkább ez a kérdés foglalkoztatja a fantáziámat)
Nem rendeltem még komolyabb órát kína országból, csak ilyen benyar szintűt, azt is több, mint 5 éve.[ Szerkesztve ]
-
csatacsita
tag
Sziasztok!
Valaki tud olyan akár fizikai, akár webshopot, ahol lehet szép kártyával fizetni?
Tudom, hogy nem gyengén proli a kérdés, de más totál nem releváns dolgot tudtam így venni, például bicskát. -
csatacsita
tag
Szép estét!
Megkaptam a páromtól születésnapomra ezt a G-shockot, mert már régóta vágytam egyre. A követelményem annyi volt, hogy inverz legyen a kijelző és ne legyen benne piros. Abszolút eltalálva, de nagyon meglepett, hogy solaros és rádió vezérelt. Eddig nem is tudtam, hogy viszonylag elérhető áron lehet ilyen kombinácót kapni. Szóval ezért jöttem csak most, megosztani az örömömet és a meglepődöttségem. -
csatacsita
tag
Tavaly 30. születésnapomra vettem magamnak az első drágább órám, egy seiko samurai órát, előtte orosz vintagek voltak, nagyon imádom, azóta szinte csak ez van rajtam, háttérbe kerültek a ruszkik.
Azóta megvan a lelki békém egyrészt, mert van egy óra, amit imádok, meg egy picit bűntudatom is van, hogy a többi órát alig hordom. Viszont jó gyűjtőként, hobbistaként izgatja a fantáziám egy olcsóbb pilóta óra.
Kinéztem ezt a seikot és ezt az orientet.
Valakinek van tapasztalata a pilóta órákról, esetleg eme két modellről? Más is volt hasonló dilemmában az első komolyabb automata órája után?[ Szerkesztve ]
-
csatacsita
tag
Szép estét!
Ezt most találtam a g-shock instagram oldalán.
"Összegyűjtöttünk 18 karaktert, amelyek egykor a G-SHOCK aláírt modelljeit díszítették, hogy létrehozzuk a G-SHOCK világnézetét kifejező álcázó dizájnt." - írják angolul.
Ebből szerintetek mikorra lehet itthon valami? Nem vagyok egy g-shockos, de egy munkás, terep óra kellene, és ezek most izgalmasabbak, mint a többi. (persze a fémtokosak jó áron most is azok. ) -
csatacsita
tag
válasz Swatchboy75 #242212 üzenetére
Nekem nagy álmom bármelyik Astron, mert erős minőség és pontos, na meg persze talán azért is, mert nem akarok ennyit költeni órára, ezért olyan elérhetetlen féleség. Ezen felül meg ez a legletisztultabb amit láttam és szeretem a letisztult dolgokat.
-
csatacsita
tag
Ez a seiko samurai elég jó árban van most timestoren.
[ Szerkesztve ]
-
csatacsita
tag
Sziasztok!
Valaki nem tud egy jó linket az eddig megjelent limitált g shockokról? Vagy esetleg valami összefoglaló a 2021ben megjelentekről? Nem tudok nyugton maradni az óragyűjtésben, és tetszenek a digitális casiok. Még tetszik nagyon egy pár típus, pl a számológépes kék színű, de egy shockot is szeretnék.[ Szerkesztve ]
-
csatacsita
tag
válasz pulutodurumo #238590 üzenetére
Ó tényleg, egy olyat már birtoklok, nem bántam meg.
-
csatacsita
tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy ameddig még új a seiko samuraiom, azt hordom egy hónapig. Utána viszont szeretnék neki egy 1 dobozt, ami egyben akár díszként is jól mutat, nem eldugni a fiók mélyére. Ez a legdrágább órám, nagy becsben őrzöm még. Mit csinál ilyenkor a rutinos órás? Vesz egyből egy óraforgatót vagy valami szép díszes fa óratartót? _
Másik ennél sokkal egyszerűbb kérdés: Hol lehet venni emberi áron olyan óratartó dobozt, amibe belefér legalább 15-20 óra?[ Szerkesztve ]
-
csatacsita
tag
Sziasztok!
Megérkezett timestoreról a seiko samuraiom. Olvasgatom ezt a fórumot régóta, és innen jött, hogy erről az oldalról rendeljek, nagyon hálás vagyok! Az tetszett meg ebben az órában, hogy különleges a tokja, van súlya és viszonylag mattabb a számlap, nem csillan be abban az erőteljesen neonfényes környezetben, ahol dolgozom. Még én ennél is olcsóbban vettem, mert 137.000 volt 2 napja. Nagyon durva mennyire ugrálnak az árak ott. -
csatacsita
tag
Sziasztok!
Kinéztem két seiko órát magamnak. Eddig a szürke azért tetszik jobban, mint az ocean, mert talán jobban fog menni minden holmimhoz és nem tükröződik annyira a számlap. Üzlethelyiségben dolgozom, erősek a fények.
Esetleg van valakinek más gondolata ezekhez az órákhoz?
Érdemes lehet megvárni vele a black fridayt, olcsóbb lesz? Vagy tapasztalt órás már nem hisz a black fridays akcióban? -
csatacsita
tag
Szerintem kicsit elírták Timestoren ennek a Luminox órának az eredeti árát.
-
csatacsita
tag
válasz fagyalllo #236146 üzenetére
Ilyen gyors és pontos válaszra nem is számítottam.
Az 5KX-ek nem tűnnek rossznak, bár szerintem picit az a kategória, hogy ha valaki vesz egy automata órát először, akkor jajj a seiko az jó, a 100 nem sok érte legyen ez. De ha ettől a ténytől eltekintek, a legjobb ötlet. -
csatacsita
tag
Sziasztok!
Régebben tetszettek az SKX007 szériás órái, szép lünetta, számlap, és ami a legfontosabb: a dátumnál nem volt ott a nagyító, ami rettentően zavar, mint pl itt. Mit csinál ilyenkor egy rutinos óravásárló? Kivárja az újabb szériát, amin nem lesz? Vagy megbarátkozik a gondolattal, hogy vesz egy régebbit használtan? Esetleg külföldről rendel? Választ egy másik márkát? -
csatacsita
tag
válasz fagyalllo #233989 üzenetére
Ez felettébb bíztató, azt hittem ennél sokkal esélytelenebb.
Casio edifice ef-539D. Ennél jártam úgy, hogy amikor megvettem két éve, akkor az utolsó utáni pillanatban vettem észre, hogy piros a kismutató, na meg persze a nagy is. 2 éve hordom, de rájöttem, hogy nem tudtam megbékülni vele, de összességében szeretem és sajnálnám eladni.
Ugyanígy járok az orient belépő szintű automata búváróráival is. Szépek, szépek, de az a mini piros az mp mutatón nem jön be.[ Szerkesztve ]
-
csatacsita
tag
Sziasztok!
Nagyon sok óra tetszik, amikor nézegetem őket, de sokszor azon csúszik el a vétel, hogy piros a másodperc mutatója. Mennyire szoktak az órások bármilyen más mutatót rárakni, esetleg a meglévőt átfesteni? Valaki más rakatott már más mutatót az órájára? -
csatacsita
tag
Sziasztok!
Érdemes lenne órát venni Parndorfban, ha jó áron van? A garancia nem parás ebben az esetekben, amikor külföldről veszünk órát? Valaki vásárolt már innen külföldről és nem online?[ Szerkesztve ]
-
csatacsita
tag
Szemezek valami bőrszíjas órával, mert karácsonykor megleptem magam egy fémszíjas edificeval. 20-30 ezer ft-nál nem akarok többet kiadni, mert év végén egy zeppelint akarok venni. A daniel kleintől a hideg kiráz, ha rájuk nézek, a fossilok és a gantok tetszenek és egész jók vannak emagon ebben az ársávban. A gantok megbízható órák ebben a ligában? Nem tudom milyen szerkezet lehet bennük. Látott valaki esetleg jót ebben a mezőnyben? Nem muszáj gant vagy fossil.
[ Szerkesztve ]
-
csatacsita
tag
Sziasztok!
A kínai óráim kihullottak szinte kivétel nélkül, pedig szerettem őket. Sajnos ez volt a papírforma 20$ árkategóriában.
Szeretnék venni idén valami olcsóbb, egyszerű, letisztultabbat olyan max 15 ezer ft-ig.
Később pedig egy picit komolyabbat 30-50k körül. Valakinek vannak bevált, szeretett darabjai ezeken az árakon, amit jó szívvel ajánl?
ui.: Az orosz szekciót imádom, van egy szép wostokom most fillérekből, de valami új kvarc szerkezetet vadászok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- Horgász topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Új Robotporszívó és padlótisztító
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon Hakko Baku Uten Wep kínai
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó forrasztóállomás BGA
- Új forrasztópáka automata hőfokszabályzós forrasztóállomás
- (Új) 300Nm Parkside Performance 12 V Akkus ütvecsavarozó PPDSSA 12 A1
- Hom'in SAROKGARNITÚRA textil szürke színben + 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest