-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
válasz izmike #120521 üzenetére
Hát, most hogy ennyire felkapott lett a téma és ilyen munkákból akarok majd rollert venni nem árulom el
(körömlakk)Jolti: kb örökre, mert olyan 10-20mg elég egy festésre. Így is mindig kidobom a felét, mert túl sokat keverek be Meg ilyen nagy 1-2 mm-es szemcsékben kaptam. A nagyon finomra porított alig világít, egész durvára célszerű hagyni. Mondjuk ha fogpiszkálóval keverem lakkban, akkor még sercegjen. Persze nem mindenhol van neki elég hely, oda marad a finom por és vékony réteg.
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
csabulaxi
senior tag
válasz izmike #120266 üzenetére
tetszik?
Ugye jó kis vas?!Kérek(ünk) fotót kézen is, olyat is amin látszik a vastagsága is, hogy másoknak is lejöjjön, hogy ez nam az apró sima 5-ös.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
trencsaa
újonc
-
fagyalllo
őstag
válasz izmike #116390 üzenetére
Mindegyik Tuna nagy batár, viszont a tokfülei rövidek, nem nyúlik annyira túl a csuklón mint pl. a Sumo, kisebb kézen is kényelmes viselet lehet, de mindenképp nagy krumpli.
Kifutott, de talán az SNZE9x sorozat hasonlít kicsit.
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
nbukta77
addikt
válasz izmike #115378 üzenetére
Nekem a harmadik oram amit mostansag vettem. Ezt szeretem a legjobban. A festina meg a timex is jo. Mondjuk, ha tobbet olvastam volna akkor a festina kvarcot nem veszem meg. Inkabb vettem volna meg valami automatat. De az az ora is szep. Csak ugye ahogy mondtak tucat szerkezet van benne.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
-
ronin s8
senior tag
válasz izmike #108391 üzenetére
Az okosórák telibetrafálják egy bizonyos szegmensét az óráknak, és ez a szegmens az eladások gerincét jelenti. Nyílván nem a milliós Rolex sávja ez, meg nem is az olsó Casióké, de egy Certina, Tissot simán megérzi. Az okosóra trendi, és sokkal többet tud, mint egy hagyományos karóra. Az átlagember meg csak az árat hasonlítja össze, és laposra van nyomva a feje a reklámokkal.
A drágább kategóriájú óráknál más a probléma. Egyrészt a TAG soha sem volt komoly, csak nyomatják a marketinget. Ami jó lehetett volna benne, azt a baromarcúak már az elején megsemmisítették (Heuer).
Az egész mechanikus óraipar kúszott felfelé rendesen, és ez az, amit nem lehet az örökkévalóságig vinni. Harminc éve egy Rolex párszáz dollár volt, bárki megvehette, akinek megtetszett, ma meg gyakorlatilag ugyanazzal a tartalommal egy méregdrága, értelmetlen luxuxcikk lett.A kb. 4 évig tartó gazdasági válság idején aminek lement az ára, az nagyjából bele is szakadt. A luxuscikkek árát magasan tartotta a piac, mert kvázi az egy menekülő ágazat. Se az Audik ára, se a Mercik ára nem ment le, sőt inkább emelkedett, viszont a Suzuki majdnem belebukott a válságba...
Soha nincs olyan, hogy valami a végtelenségig emelkedik. Kérdés, hogy most valóban megállt a trend, vagy csak időszakos visszaesésről van szó, ami a válság végét jelzi...?
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
@mriya@
őstag
válasz izmike #106646 üzenetére
Sajnos mivel a mutatója is fluoreszkál, nem a legjobb a leolvashatósága normál használat mellett.
UV fénnyel megvilágítva látványos fotók készíthetők róla.
Gondolkoztam azon, hogy lefestem feketére a mutatóit, de inkább eladtam.
Egy 20 ezer Forintos óra nekem nem ért meg ennyi macerát.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
vadászcsiga
félisten
válasz izmike #105149 üzenetére
Már nem gyártják régóta. Tavaly az olx-en volt kettő nem sokkal egymás utan. En vettem meg az első leharcoltabbat, haverom meglátta, mondja neki is kell. Mondom sajnos nagyon ritka, erre 2 het múlva mutatja hogy most vette 15-ért ugyancsak az olx-en, dobozos papíros, szinte uj. Megb.szott a szél
-
vadászcsiga
félisten
-
gprspeter
senior tag
válasz izmike #104883 üzenetére
Itt:
http://www.nywatchstore.com/mdv1061av.html
kék lünetta fém szíj:
http://www.nywatchstore.com/mdv106d1a2v.html[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon Hakko Baku Uten Wep kínai
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó forrasztóállomás BGA
- Új forrasztópáka automata hőfokszabályzós forrasztóállomás
- (Új) 300Nm Parkside Performance 12 V Akkus ütvecsavarozó PPDSSA 12 A1
- Hom'in SAROKGARNITÚRA textil szürke színben + 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest