-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
excalibur36
senior tag
Erre valaki?[link]
Bocs a tudatlanságomértAz ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
JackFeryll
őstag
válasz Oralaci #92790 üzenetére
Üdv!
Az előző hozzászólásom utolsó előtti mondata lehet kicsit erős volt ezért helyesbítenék:
"uram, szerintem ez egy másolat, én nem foglalkozom ezek javításával."
Ez így nem is bántott volna, de többször is elhangzott a hamisítvány szó (mosoly is volt) és eléggé úgy éreztem magam mint akit elhajtanak a vaterás kamu Rolex-xel.
Mellesleg a klón vagy másolat helytálló lehet, de van olyan máig érvényes licenc amit megsértett a szerkezet gyártója ami a hamisítvány mivoltát implikálná ?Steinhartékat nem védem, sajnálatos ha tényleg ilyen silány minőségű az anyaghasználata/kidolgozása ennek az új werknek, főleg hogy 100€ felárral árulják őket az ETA 2842-2 elaboré -vel szerelt óráikhoz képest.
Én meg egész boldog voltam vele hogy milyen pontos. (minden irónia, egyebek nélkül) -
aspirany
újonc
köszönöm mindenkinek a hozzászólást
-
ronin s8
senior tag
válasz aspirany #92876 üzenetére
Túlhúzni akkor tudod, ha egy öreg, szervizt régen látott óraszerkezetben a rugóház szennyeződése miatt korrodeál a rugó, és annyira meggyengül, hogy szinte magától eltörik. Ebben az esetben tudod túlhúzni, különben nem, mert úgy vannak méretezve az alkatrészek, hogy elég nehéz tönkretenni. A felhúzótengely előbb törik el, vagy a kilincskerék előbb nyíródik el, semmint el tudnád törni a rugót.
Ez ugye a régebbi kézi húzósokra vonatkozik, mert az automatákban a rugóház belseje és a rugó vége úgy van kialakítva, hogy a rugó feltekeredése után elcsúszik, nem feszül meg. Ez a kuplung, más néven csúszófék.
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
icm
tag
válasz phranxinatra #92870 üzenetére
GS-hez még: ebben egyetértek. vagyis abban, hogy a Spring Drive és a Hi-Beat az ami miatt érdekes. Én a GMT-t nem kedvelem, nem volt sose de számomra hasztalan komplikáció. Az alap GS sem csúnya, de semmi extra egy svájci se tud ennél semmivel se többet. Talán némelyikben Breguet spirál a hajszálrugó, hm annyival több. Svájciakért nem vagyok oda, főleg ezek az egykaptafa szerkezetes tokozások miatt. A komplikációk számomra a day-date funkcióban csúcsosodnak ki ami a szerkezetet illeti, ezt japán vonalom is megkapom úgy, hogy nem töprengek azon, hogy vajh ez most saját szerkezet-e... nekem ez fontosabb. A GS-re visszatérve a day-date hiánya zavar a Spring Drive esetén, lehet lesz majd amiben van, én pl örülnék neki de ha nem akkor is örülni fogok a Spring Drive-nak
"Simplicity is the ultimate sophistication." Leonardo da Vinci
-
aspirany
újonc
válasz vadászcsiga #92884 üzenetére
Valjoux 7750
-
Miamiquake
aktív tag
PVD bevonat javítása bp-en megoldható valahol?
Ismerősömnek megsérült a tokja egy óráján és nem tudok hirtelen senkit...
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
b4zsi-
őstag
Találtam magamnak itt egy Solar Seiko órát. A képek valamiért furcsák, mivel magyar honlapon nem türköződnek a számok. Valószínűleg csak rossz kép lett feltöltve.
Lehet én gondolom rosszul, de inkább vennék garancia nélkül Solar órát, mivel az nem szervizigényes amúgy se. -
Takuun
aktív tag
-
von toth
tag
válasz vadászcsiga #92881 üzenetére
Rendben.
-
von toth
tag
Az Antal Péter által üzemeltetett mvltrade.hu oldalon van egy Robert teszt meg egy Steinhart is.
Esetleg ott érdemes nézelődni.
-
excalibur36
senior tag
Ismét a hozzáértő szakik tanácsát, véleményét kérem!
Ha egy szer beindul az a bizonyos bogár a fejben...
Nos maradva a témánál, adott egy óra aminek a gyári lelke egy Miyota 8215. Mint kiderült a 9015-ös werkkel nem lehet egy az egyben cserélni, de mi a helyzet az ETA 2824-2-vel? Esetleg ez kompatibilis lehet a Miyota 8215-el?Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
von toth
tag
válasz bigdaddylaza #92866 üzenetére
Nem vagyok nagyképű mert kicsi a fejem
Egyébként a Jackferilles történetre reagáltam azt hiszen olyan mondatok voltak benne, amire könnyen azt hihette az ember, hogy nagyképíűség forog fenn (hogy képzavarral éljek)
Miután tisztáztuk az esetet szinte elsőként kértem elnézést.
Valamint nem vagyok órás, de vannak ilyen ambícióim, hiszen az álmainknak élünk.
-
aspirany
újonc
Üdvözlet mindenkinek!
Egy kérdésem lenne. Mi történik ha "túlhúzom" az órát? Még jár tovább, vagy rögtön megáll?
Köszönöm a válaszokat!
-
resool
aktív tag
egy újdonság Steinharttól, nekem nagyon bejön
[link]
+ van fekete tokos változat is[ Szerkesztve ]
-
-
WiZARD
addikt
Én egyre inkább azon vagyok, hogy ha lenne keret következő órára, akkor hamarabb vennék GS-t, mint egy tucat svájcit.
Élőben gyönyörű a Snowflake (és a többi), na meg a SD szerkezet is vonz.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Misi1979
őstag
Nagyon hasonlóképp gondolkodok én is a GS-ről. Nem tudom, mennyire tudnám "szeretni", ha semennyire, akkor meg bőven sokat buknék rajta, itthon nem eladható.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
phranxinatra
aktív tag
válasz Tempus Fugit #92783 üzenetére
Én egy sztoriról tudok, hogy az orosz jómunkásember lekönyörögte Putyin kezéről az órát. Ő meg odaadta. Valahol történelmileg igazságos lenne, ha én is kapnék tőle egyet. Csak valahogy odáig kéne eljutnom, hogy kezet foghassak vele. Akkor ránéznék a csuklójára, utána mélyen a szemébe, és nyomatékosan azt mondanám: dáváj császi!
(#92787) von toth: Ebben egyetértek. Elég nagy szégyennek tartom, hogy svájci óragyártóknak Japánból kell szerkezetet kuncsorogniuk.
(#92790) Oralaci: Üdv a fórumban, és tisztelet a korrekt hozzászólásért!
(#92796) csabulaxi: Ezzel lehet, hogy sok embernek belemászok a bögyébe, de úgy látszik, a Steinharttal kapcsolatban is tartja magát a mondás, hogy olcsó húsnak híg a leve. Bármennyire is szimpatikus a kép, amit ez a cég sugároz magáról, azért az ő útjaik sem mindig egyenesek és tisztán láthatók. Rémlik valami kínais kavarásos suskus még a robertes időkből, talán az indexen kéne keresgélni erről.
(#92798) icm: Párhuzamosan ment több beszélgetés is, mások említettek Grand Seikot, én nem. Megnéztem most a GS választékot a chrono24-en, és továbbra is azt mondom, hogy ezért a pénzért svájcit vennék. És nem csak a sznobéria miatt, hanem mert holt unalmasnak találom a dizájnt. Persze értékelem a kifinomult technikát, meg a mesteri kidolgozottságot, ezért ha gyűjtő lennék korlátlan anyagi forrással, akkor biztos lenne a gyűjteményemben legalább egy GS spring drive, meg valami sima mechanikus hi-beat, addig viszont nem látok fantáziát a Grand Seikoban.
-
bigdaddylaza
tag
válasz excalibur36 #92791 üzenetére
üdv igen ez igy van..rendes segitökész és nincs elszállva..
-
bigdaddylaza
tag
üdv mindenkinek.reggel én szoltam a Hantos Lacinak,hogy milyen dolog történt itt a forumon....persze bántotta a dolog,és regisztált,hogy meg tudja válaszolni kérdést.én is csak jót tudok mondani róla..
-
fagyalllo
őstag
válasz b4zsi- #92857 üzenetére
PayPal-lap fizetsz, az ingyenes opciót választva svéd postával küldik regisztrál küldeményként, kb. 1-2 hét alatt érkezik meg, még senkiét se fogták meg a vámon.
Ismert, megbízható helyek: [link] [link]
Innen tudomásom szerint még nem rendelt senki, de ebay-en is árul és a paypal amúgy is véd: [link]- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
pajav8
tag
Facebookon vasárnapig akció van, elég szép órákra.
Siemens A60->Sony Ericsson K300i->Nokia 6233->Nokia C5-00->HTC Wildfire S
-
teratti
senior tag
Összefutottam tegnap egy ismerősömmel akinek egy korábbi Bond automata Seamaster-je volt (és pont örültem is neki gondoltam ajánlatot teszek rá) de most lecserélte egy olyanra mellyel korábban Reverting is meglepte magát. 2500-ös werk van benne 3-4 nap szed össze egy másodperc pluszt. Szerelmes lettem....
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
b4zsi-
őstag
válasz fagyalllo #92852 üzenetére
Ezt a honlapot sokszor linkelitek és nézem is rajta, hogy vannak jó árak.
Itt előre ki kell fizetnem az órát majd küldik, de lehet megakad a vámon és még várni kell és még fizethetek pluszba? Vagy hogyan működik ez a webshop?
Melyik megbízhatóbb honlap még aki szállít Magyarországra és hasonlóan kedvezőbb árakon vannak órák?[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz 5-ös kezelő #92842 üzenetére
Nekem az <5s már bőven jó, amúgy meg, lehet 0-1mp sok márkás óránál - szimpla ETA - egy sem tudja tartani hosszú távon, csak a kronométerek. Persze szimpa ETA is lehet kronométer, ha válogatják a jobban sikerülteket. Ilyen volt a Fortisom, hosszú távon 5 mp-en belül, pedig csak egy 7750-es verk volt benne.
[ Szerkesztve ]
-
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #92843 üzenetére
Ez jó hír, mert én 2 hónappal számoltam.
Jó, akkor nem mondok semmit.
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz Wg5113 #92850 üzenetére
Még mindig csak a két érintett leírása alapján ismerjük a sztorit, az igazság valahol félúton lehet. A tulaj sértve érezhette magát az órája leszólása miatt, a mester pedig már unja a sok kínai szerkezetet és még nem is találkozott a konkrét típussal.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Wg5113
aktív tag
Akkor az első mondatom igaz volt, Hantos egy úri ember.A többi is úgy volt ahogy gondoltam ,de nem voltunk ott ugye? Egy páran azért elvetették a sulykot.Nekem is kellemetlen ilyen véleményeket olvasni olyanoktól akik még csak nem is jártak nála,nem -hogy ismernék.Nem személyeskedek ,ezért is írtam,tegnap ,hogy nem válaszolók senkinek.Viszont kicsit visszafogottaban valós tények és ismeretek tükrében kellene véleményt alkotni.Szerintem.Mindenki tudja mit írt,vagy vissza lehet olvasni.
-
fagyalllo
őstag
válasz b4zsi- #92847 üzenetére
Ha napi szinten hordod a kinetic órát, nem kell félni a lemerüléstől, az akku töltöttségét amúgy is lehet ellenőrizni a korona feletti nyomógombbal.
Mindhárom órán világítanak a mutatók és indexek, valószínűleg az elsőnek linkelt búvár lesz a leglátványosabb, legtartósabb, de ilyen szempontból mindegyik Seiko átlagon felül szokott teljesíteni.Ha le tudsz mondani a garanciáról, érdemes lehet szétnézni külföldi webshopokban, az itthoniakhoz képest akár féláron is hozzá lehet jutni egyes modellekhez.
-
b4zsi-
őstag
Nagy öröm, hogy megtaláltam ez a topikot, mert azóta folyamatosan órákat nézegetek és próbálok informálódni a háttérben
Seikokat találtam 3 darabot és mindengyik 3 fajta módon működik.
Szeretnénk kis felvilágosítást kérni, bár itt a honlapon vannak segítő információk laikusok számára (mint én).A véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy mik a tapasztalatok az elemes, solár, automata-mozgási energiás kvarc órákkal kapcsolatban.
-Sokat biciklizek, munkahelyen irodai munka, raktárba pakolás is előfordul így nem tudom a mozgási energiás mennyire esik ki.
-A solár leírás alapján nagyon jó technológiának tűnik, főleg hogy az akkumulátor is 8-10 évig bírhatja
-Az elemes tetszik a legjobban kinézetre, de nem tudom ezek mennyit bírnak 2-3 év?
-Szoktatok linkelni foszforeszkálós mutatós órákat, a 3 linkelt is abba a kategóriába tartozik?Válaszolhattok privátban is, ha valakinek van türelme ennyire faék egyszerű kérdésekre egyáltalán válaszolni
Üdv: Balázs
-
szundybence
aktív tag
válasz runner 125 #92739 üzenetére
"Pedig párszor mantráztam már neki az elegáns, öltöztető órákról"
Divat ellen nincsen mit tenni.
-
condy
senior tag
-
vadászcsiga
félisten
Már kívül belül letesztelték az itteniek az évek során, nem hiszem hogy tudsz újat mondani.
NEM AZ ETA-VAL VAN A GOND HANEM A SAJAT FEJLESZTÉSŰ ST.5-TEL.
Nekem 2 hét alatt itt volt rios-tól rendelve akikkel eddig semmi gondom nem volt az itteni remtortenekkel ellentétben.
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
Köszönjük a korrekt tájékoztatást. - Kellene egy feketelista : "Milyen órát ne vásároljunk?" - címmel. Sok bosszúságtól kímélhetnénk meg magunkat és a mester urakat is.
Sö : 0 mp járáseltérés átlagolva lehetséges, de játszogatni kell vele, mint a legtöbb automatánál. De az összes 2824-esem tud napi 5 mp-en belüli járáseltérést hozni, házilagos finomszabályozással is. Gyári újak enyhe sietésre voltak hangolva / hordva kb. 4 mp körül /.[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
SÖ
addikt
válasz csabulaxi #92804 üzenetére
Sárkányölő vagyok, rövidítve SÖ.
Steinhart-ot rendeltem én is, kb. két hete. Ha megjön tesztelem és beszámolok. Amúgy 2824-2-es, és itt valaki már mondta hogy 0 mp körüli a járáseltérése. Steinhart nem tegnap kezdte, német, nem hinném, hogy kínai minőséget kapnák, annak ellenédre , hogy a legolcsóbb ETA, de a kidolgozottság perfekt. Majd meglátjuk, de március előtt nem nagyon reménykedem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz G. Steinhart #92834 üzenetére
Na csicseregjél csak kicsirigó. De magyarul b+
-
SÖ
addikt
Én a Rolex szervizben jártam úgy, hogy egy Omegát vittem, és közölték, hogy ilyen .... nem foglalkoznak. Az volt a baja, hogy párásodott. Addig nézegette, amíg kicserélte az O gyűrűt és volt nyomáspróba. Kérdezem mennyi lesz. Semmi, meg használt tömítést tett rá, ami pont méret volt. Természetesen tökéletesen tömitett. Vagy 10 éve történt, de ilyeneket sosem felejt el az ember. Innen is hatalmas respekt az Úrnak.
-
Szabikaa20
őstag
válasz G. Steinhart #92834 üzenetére
Hát ez jó volt!Kész vagyok! XD Mindjart kap valaki egy kis ejnye-bejnyet dupla reg miatt!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
G. Steinhart
újonc
válasz vadászcsiga #92831 üzenetére
Guten Tag Herr Vadászcsiga! Was kann ich für sie tun?
-
trassher
addikt
-
vadászcsiga
félisten
Most már csak Günter Steinhart véleménye kellene az objektivitáshoz de ő valószínűleg nem fog regelni ide a ph-ra
-
icm
tag
válasz csabulaxi #92822 üzenetére
A számlapja az ami különleges - persze a tok formája frankó, de Trasser által is már csomószór linkelt SBDC027-nek kerámia lünettája van meg zafír üvege. A számlappal kicsit tovább foglalkozhattak volna... egy szép zöld számlapon el is gondolkodtam volna. Habár volt már egy zöld (nekem kékeszöldnek tűnik inkább így netes képek alapján) számlapos limitált Sumo..
meg ugye a sárga is
mégis egy olyan zöld mint a nemrég bemutatott Vostok Neptune/Amphibia nekem jobban tetszene.
-
icm
tag
válasz csabulaxi #92818 üzenetére
Ez max a hideg barnítás lehet... a meleg barnítás során felmelegítik a vasat majd olaj kádba merítik és az olaj "ráég", ez egy ideiglenes bevonóréteg. Nem eszi rögtön szarrá a rozsda, kb erre jó. Én nem ecsetelgetném az óratokot..
-
csabulaxi
senior tag
Thailand Limited Edition Sumo – SPB029
Még a kevlár búvárszemüveggel is drága.
keresgélek fegyveres topikokban és találtam ilyen képet, lehet nem is veszett dolog ez.
mégsem működik
"
Helló!A (nem rozsdamentes) acélt jól lehet barnítani meleg, és hidegbarnítással."
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Deskdiver
senior tag
válasz excalibur36 #92814 üzenetére
(#92820) @mriya Megelőztél.
Nem vagyok egy nagy szaki, de bogarásztam egy kicsit az említett szerkezetek rajzait.
A két szerkezet közötti magasság különbség elég jelentős.
9015 - 3.90mm
8215 - 5.67mm
Azon túl a dátum ablak mérete és helyzete ,a számlap rögzítő csapok pozíciója és a felhúzótengelynek a
számlaptól számított távolsága is különbözik.
Mindez persze nem zárja ki a csere lehetőségét ,de az már az órás kollégák asztala.[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
válasz excalibur36 #92814 üzenetére
8215----5,67mm vastag,
9015----3,90mm vékony!Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Szulita28
senior tag
válasz Takuun #92800 üzenetére
Fordítsd meg, és akkor a megszokottnak megfelelően fog állni. A becsatolása viszont kényelmetlen lesz.
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
csabulaxi
senior tag
Még nyáron egy haveromnál autót szereltünk és egy alkatrész cserénél viccelődve mondom neki, hogy ez nem jó mert a frissen esztergált acél fényes, míg a régi feketített volt. Mivel ő vadász is, elővet egy üvegcsét és beecsetelte a vasat, ami így vegyileg feketítve lett.
Most jutott eszembe, hogy ez esetleg pvd fekete kopott tokokra szíjakra is jó lehet.
Próbált már valaki ilyet?Kösz a segítséget, nem görgettem tovább, rosszul használtam a keresés funkciót.
Most nosztalgiázok.Már megtaláltam egy linket
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Csigusz 1
aktív tag
Poljot pilóta!
Nem én hirdetem, de ennyiért nagy kedvence lehet valakinek!My name is Biga... Csigabiga! :D
-
fagyalllo
őstag
válasz Mylow-11 #92813 üzenetére
Én egy újabb, SSA vagy SRP Seiko 5-öt választanék. Szépek, aranyosak, szerethetőek a régebbi SNK és társai modellek is, de az újabbak minden tekintetben többet nyújtanak: nagyobb tudású szerkezet, komolyabb vízállóság, részletgazdagabb, nagyobb méretű tok.
-
excalibur36
senior tag
A hozzáértő szakik segítségét kérem!
Van egy órám amiben egy Citizen MY 8215 szerkezet dobog.
Úgy gondoltam, hogy egy kicsit feltuningolom és az ETA gyilkosként emlegetett Miyota 9015 werket tenném bele.
A kérdésem az, hogy méretileg megegyezik a két werk, egy az egyben kicserélhetőek egymással?Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
Mylow-11
csendes tag
Egy kis közvélemény kutatás...
Adott egy friss órakedvelő akinek egy Certina és egy Orient quartz órája van per pillanat. Úgy érzi elérkezett az idő egy automata vásárlására. A most elkölthető keret 150-170 dollár, így valamelyik külföldi oldalról akar rendelni.
A két lehetőség:
Egy "budget" automat Seiko 5, ami jó az ismerkedésre. 50-60 dollárért
pl. Seiko5Ehhez jöhetne a maradék pénzből a választék bővítésére egy Citizen Eco-Drive
pl. Citizen Citizen2A másik lehetőség egy olyan automata, amelyik kimeríti a keretet.
Valamelyik Seiko SRP 4R36-al, ha épp lehet valamelyiket kapni. Pl.Itt merül fel a kérdés, hogy legyen több óra vagy legyen egy jobb óra.
Amit most per pillanat keresek az automata, ha lehet akkor átlátszó hátlap és legyen benne szín. (Ne fekete, avagy ne csak fekete legyen)
Véleményeket köszi előre is, plusz ha van ajánlás ebben az árkategóriában az szívesen fogadnám. -
g0n21
senior tag
válasz csabulaxi #92804 üzenetére
Tessék,. négy kattintás.. Nem ellened, érted! Szabika megelőzött..
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
Szabikaa20
őstag
válasz csabulaxi #92807 üzenetére
Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz! az index meg szerintem nagyon átláthatatlan,közelebe sem érhet PH-nek!
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
-
csabulaxi
senior tag
Szerintem nincs itt az összes hozzászólása, magamra rákeresve, "időkorlát nélkül" csak 2014,10,01, dátumtól listáz, pedig 2011 óta vagyok itt.
-
csabulaxi
senior tag
Visszafelé olvasgatok és ennél a hozzászólásnál megakadtam.
Te vagy JackFeryll is?
Te is itthon a RIOSnál vettél egy ugyan ilyen órát?
fagyálló
Oké, mint látható most hülyeséget csinálok, visszafelé olvasom a fórumot, de tudjuk be ezt magas lázamnak és influenzámnak.Ja és ebből az alkalomból üzenem vadászcsigának, hogy szerintem az index fóruma, még úgy is, hogy még internetto-ként használtam a 90-es évek végén, köröket ver ennek a fórum formátumra, ott pár kattintással meg tudom nézni ki mikor mitt írt, most pl. tudnám, hogy SÖ eddig milyen óráit mutatta be, míg ilyen funkció itt nincs csak sötétben tapogatózok. Vagy rosszul használom a kereső funkciót.
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz csabulaxi #92802 üzenetére
Nyilván szépeket írnak róla, gond inkább azzal lehet, amit elhallgatnak (kínai származás), az viszont kb. nyílt titok. A honlapjukon minden óránál szerepel a benne lévő szerkezet, a kiszemeltedben eredeti ETA, nincs ebben semmi átverés, a konkrét óra hibája pedig továbbra se derült ki.
-
csabulaxi
senior tag
válasz fagyalllo #92799 üzenetére
Hát én dobolnék miatta.
Főleg, hogy rajta van a beszerzési listámon egy STEINHART "OCEAN 1 BLACK", nem szeretnék egy fos szerkezetű órát, akkor inkább Seiko.Szóval Hantos úr ezzel a szerkezettel találkozott?
és ezzel vállalhatatlanul maroknyi ipari hulladék, főleg a régebben adott és már beszerezhetetlen ETA szerkezethez képest?
Pedig olyan szépeket írnak róla.
STEINHART ST.5."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen mosógépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok