Új hozzászólás Aktív témák

• csabulaxi

senior tag

válasz g0n21 #221283 üzenetére

nekem azzal van bajom mikor egyszemélyes szerelő akar mindent csinálni, de látja, hogy az alkatrész árréséből simábban és tisztábban megél. nem veszi fel a telefont mert bújja netet alkatrészért, közben azért végig görgeti a fészt, instát, elugrik az bárdihoz cuccért, a szerelés meg nem halad és mutogatja, hogy alig készül el valamivel ezért annyi a rezsidíj
    ha kis műhely, van ember a lótifutira, az anyag rendelésre, a szerelő meg szerel, nem okoskodik, ott legyen övék az árrés, tartsa el ezt a fószert, csak haladjon

de mindkét álláspontot megértem, szerintem nincs csak egy igazság

azért az k@rvára dühítő, ha mi kis városunkban nincs gázszerelő, ha olyan kell aki kijön, ott 20-30 ezer a kiszállás csak vagy több mint egy év könyörgés után 2 nap net túrás után én magamnak megcsináltam 2 óra alatt
    ja és az én kazánomhoz 4 éve nem jött ki az itteni szerelő az éves karbantartást megcsinálni, már agyalok rajta, hogy írok a gyári honlapnak.

ja és seikora eddig egy 1 magyar szerviz van itt ajánlva, a gyári
    na ez a gáz
    svájcira meg a hantos

más

fészen írja a csóvó, hogy tavasszal kerti gaz égetéskor eltűnt az órája, most meglett a hamu alól. :DDD

[ Szerkesztve ]

"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."

Új hozzászólás Aktív témák