-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@mriya@
őstag
válasz Nyugger001 #223097 üzenetére
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
dzsi23
addikt
54-ről látványosabb az akció, mint 44-ről. Sőt, 54-ről 44-re is lehet akciózni. Még akkor is, ha máshol alapból 44-be kerül... máshol nem akciós, nem lehet "nyerni" vele.
Cronos Skyline karóra eladó!
-
fagyalllo
őstag
Ha hivatalos magyar garival vetted, akkor esetleg írj a magyar forgalmazónak, letölthető nincs.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Nyugger001
csendes tag
Üdv!
Kb. egy hónapja vettem egy Casio g-shock m5610-1 er órát,
de nem kaptam magyar nyelvű kezelési útmutatót hozzá. Van esetleg
valakinek vagy tud olyan helyet ahonnan le lehet tölteni? Ha igen örűlnék
a segítségének. Az eladónál reklamáltam, kűldtek is de nem a kért típushoz. Újra kértem de már nem is válaszoltak.Aztán csak kíváncsiságból kérdezem, mi lehet az oka, hogy én egy hónapja 30.991 Ft. ért vettem a fent említett órát, tegnap már 54.100 Ft ért láttam
ugyanazt a típust ugyanannál az eladónál? Érdekelne még, hogy létezik e
kijelző védő fólia és ha igen, hol lehet kapni. Előre is köszönöm a segítséget. -
törölt tag
válasz Szilágyi84 #223078 üzenetére
Gratulálok a Makohoz!
Az a járástartalék kijelzős Citizen ilyen nagy, vagy csak a fotón látszik annak? -
dzsi23
addikt
válasz zsoltzsolt #223091 üzenetére
Megbízható, csak most valamiért nem lehet Magyarországot kiválasztani célországként. A Spet által linkelt ebayes eladónak elég jó értékelése van, csak ott drágább valamivel, viszont nincs áfa (azaz már tartalmazza), és hamarabb megjöhet, mert Spanyolországból küldi.
-
dzsi23
addikt
válasz Szilágyi84 #223086 üzenetére
Linkelhetek kék cápahálót, de a bevonat tartósságára nem vállalnék garanciát; elég sok helyen találkoznak a kis szemek: [link], esetleg [link].
-
Szilágyi84
senior tag
-
Spet
addikt
-
dzsi23
addikt
válasz zsoltzsolt #223081 üzenetére
Biztos, hogy sokszor volt már feltéve a kérdés, pont azt az 1-et találtad meg, ahol nincs válasz. A nywatchstore sokszor volt már linkelve, de most csak az MDV-106G-1A van náluk raktáron. Ebayen viszont van sok, ott láthatod, melyik eladó megbízható.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
Sziasztok! Korábban volt más által feltéve a kérdés, de nem kapott a kérdező választ, próbálkozom én is, hátha tud valaki infót.
Hol lehet most kapni Casio MDV106-1A karórát? Jó lenne Magyarországi beszerzés, de megbízható helyről külföldi is szóba jöhet!
Köszönöm előre is az ötleteket, válaszokat! -
dzsi23
addikt
Shark mesh...
[link][ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
Pont lett linkelve feljebb a Barton szíja pl.
Amúgy könyörgöm, írásjeleket használjunk már..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Szilágyi84
senior tag
Sikerült vennem egy számomra szép Orient órát ami nem új modell de nekem nagyon tetszik az első Orientem még nem volt egyáltalán előtte. Csináltam szép jól látható fotókat de nem engedi felrakni nagyok sajna ezért ez a gyors gyenge van csak jelenleg. A középső búvár Citizenhez milyen szíjat ajánlanátok? Amúgy kényelmes de a számos adatokkal nem vagyok kibékülve.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
Ha már gumi: ezzel a szíjjal az SKX-et is megkívántam. Nem fogok venni, de ha vennék, tuti ilyen szíjat raknék rá.
Uncle Seiko Custom Curved Waffle Strap for SKX007
-
dzsi23
addikt
válasz AXisBOLD #223072 üzenetére
Kellemetlen... sajnos, ismeretlen szíjak esetén nem lehet előre tudni, hogy milyen lesz, de ezek az olcsóbbak gyakran ilyen porgyűjtők. A képed alapján ez a 2-3 dolláros aliexpresses kategória. Ha külföldi rendelés is játszik, tehetsz egy próbát ezzel: [ Barton ].
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz dzsi23 #223069 üzenetére
hát, nekem van 3+1, ebből 1+1 van aktívan hordva, de pl covid alatt csak a +1 volt hordva, ami nem is igazi óra, mert túl okos hozzá.
a Seiko búvár a napi hordós, az automata Certina az elegánsabb, a kvarc Certina meg a kocsmázós (ő már többszörösen betonmérgezett, de büszke így is)ehhez képest tegnap eljutottam a múlt heti Őszintén órákról videóig és azóta az SPB147-re porcosodik. mutattam asszonynak és annyit mondott rá, hogy "tulajdonképpen nem is olyan drága". hát nem mondom, hogy segített a helyzeten
-
dzsi23
addikt
válasz petipetya #223068 üzenetére
Néha 4, néha 5, igazából nincs kőbe vésett létszám, de annyi, amennyit úgy érzek, hogy tudok hordani, és egyik sem csak a port gyújti a polcon. És igyekszem, hogy különböző stílusúak legyenek; ez nagyban hozzájárul az impulzusvásárlás elkerüléséhez... de azért még mindig előfordul néha.
Ott a Dagaz, ami kicsit pilóta, kicsit field (nem csak én gondolom így: [link]), de pilótának veszem, mert fieldnek ott a Carnival, búvár pedig egy Tisell lesz, ha minden jól megy. A Casio lett volna a "játszós" órám, de sajnálom tönkretenni, szal nem találom a helyét... na meg tök jó a visszaszámláló lünetta, ha pl. főzni kell valamit, de sportokban nem sok hasznát veszem, ezért jött ma egy műanyag digi Casio, ami többet tud, és jobban bírja a strapát, és a korábbi G-Shockomnál is olcsóbb, szal nem kell féltenem. Bár a G-t sem féltettem, volt vízben, homokban is landolt, ütést is kapott, mégis karcmentesen talált új gazdát, szal jól bírta. Acél tokkal tuti karcos lett volna.
Na meg ott van a kis Rakéta és a Poljot, nekik atombiztos helyük van, és nem is számolom a többi közé, mert azokat kaptam... "vintage" stílus is pipa.
Öltönyóra, ami még hiányzik, de utóbbi kettő annak is tekinthető.Cronos Skyline karóra eladó!
-
dzsi23
addikt
válasz petipetya #223065 üzenetére
Amúgy a lume kb. mintha nem is lenne, mindegy lett volna, ha natúr fehér festéket toltak volna a mutatókra. De ezt leszámítva nagyon jó óra, szal ha nem tartom meg, az csak azért lesz, mert ha megjön a Tisell, akkor már túllépik a megengedett létszámot.
-
fagyalllo
őstag
Seiko Age of Discovery 30th Anniversary LE
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
petipetya
nagyúr
válasz dzsi23 #222310 üzenetére
Valahogy pont a te fotóid alapján nem választottam volna ezt az órát, ám a gyári képek meggyőztek. Valóban pofátlanul olcsó a watchspon-on, ez itt éppen a Casio FV-120DB-1AVUEF modell. A láthatóság, közvetlen fényben, árnyékban és bármilyen szögben kiváló. A lume halványabb mint a Seiko SUR269P1 óráé. A lunetta könnyen forgatható, ugyanakkor határozott, jól használható.
"nincs rá lezsóidő"
-
Spet
addikt
válasz gipsztigris #223062 üzenetére
Orulj, hogy egyaltalan kaphato
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
@mriya@
őstag
válasz gipsztigris #223062 üzenetére
ahol a csathoz csatlakozik, ott a szíj 18-as, titán.
barkácsolni én nem tudok, örülök, hogy sikerült visszatennem a szíjat az órára. 😎Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
gipsztigris
addikt
Köszi! Drágán venni mindenki tud!
(#223054) @mriya@
Ha nem veszed hasznát, (és 20mm széles a csat) akkor akár el is adhatnád nekem. Adok cserébe egy prémium minőségű, de hosszabbító nélküli csatot plusz egy kis aprót.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
dzsi23
addikt
Ha a 330m-es órámon rajta hagyom a gyári fóliát, lemehetek vele 350m-re is?
-
@mriya@
őstag
válasz gipsztigris #223047 üzenetére
Sosem használtam, és nem is örülök neki, mivel számomra felesleges, de egy plusz hibaforrás.
Mint egy hélium szelep.
A Certinámtól amiatt váltam meg könnyű szívvel, bár inkább meg kellett volna tartanom, és moddolnom.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
-
tib78
tag
[link]
Sziasztok!Sajnos ilyen légbubi lett a lünettán.
Mitől lehet vajon és hogy lehet orvosolni szerintetek?
A kerámia felett mintha lenne egy üveg fólia és a kettő között van.
Nem látok rajta repedést, törést.[ Szerkesztve ]
Mi8, Garmin Instinct, Seiko Sumo, Samurai, Citizen Promaster
-
Spet
addikt
-
karesz59
csendes tag
Uraim, törött felhúzó tengely javításához tudtok ajánlani órásmestert? Nem kapok már újat a régi órámhoz.
Köszönöm.... -
csabulaxi
senior tag
válasz dzsi23 #223042 üzenetére
Itt is ott a csavar!
Nekem ez milliós óránál nem fér bele. Még orosz óránál sem átmenő kapupánt csavar van a számlap felől az anyával és kicsit hosszabb akkor lecsapják flex-el a gecibe!"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
https://citizen.jp/news/2020/20200727_02.html
Citizen valami extra márkája, több mint 1 millió forintos órák.
Tényleg nem lehetett lehagyni a számlapról az a 4 böszme csavart?!Ez meg hátha jön ide is, az európai rádió jeleket tudja
CB0171-97E[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
nbukta77
addikt
Super titaniumrol mi a velemeny? Mennyire birja a strapat? Karcokat?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
nbukta77
addikt
válasz tupacamaru #222956 üzenetére
Szia. Meg nezned nekem, hogy a 12 oranal levo haromszogek csucsai azok egy vonalban vannak neked? Az enyemben van egy kis elteres, de akar hany kepet nezek mindegyikben van. Elore is koszi
-
SOAD19
addikt
válasz pulutodurumo #223023 üzenetére
És az se mindegy, hogy az én ujjamról van szó (167/67), vagy Angel2014-éről ("192cm és most 150 kiló felett vagyok").
Nekem a mutatóujjam első ujjperce fér be az óra és a csuklóm közzé beszuszakolva. De, hogy konkretizáljam, 5 cm a kerülete az utolsó ujjpercemnek, a hajlatnál. Érdekes egybeesés, hogy a csuklóm szélessége is 5 cm. Ez véletlen, vagy elsőként felfedeztem, ezt az összefüggést, mint a talp/akar hossza?![ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
-
dzsi23
addikt
válasz Sungoo #223025 üzenetére
Az emailben meg UPS-t írt a tisell, de kétlem, hogy az lenne, mert egyelőre csak a koreai posta nyomkövetője látja a csomagot. Magyar postánál eddig semmi nyoma.
(#223026) Polarstar:
A fenti Carnival 75 nap alatt ért el hozzám Kínából, Hollandián keresztül, abból csak az utolsó 4 napot töltötte a magyar postánál, szal őket most nem bántom.Cronos Skyline karóra eladó!
-
dzsi23
addikt
Tisellt Koreából (tisellkr) rendelve melyik cég szállítja, és mennyi idő alatt jött meg? Ha eseteg valaki megdobna egy korábbi nyomkövetési számmal (akár privátban), hogy tudjam, mire számítsak, azt megköszönném.
-
nbukta77
addikt
Ki hogy allitja be a femszij meretet?
-
dzsi23
addikt
válasz #97571072 #223016 üzenetére
Köszi!
Én meg azt nem hittem, hogy ha látok ilyet, akkor meg is veszem.(#223008) xcvbxcvb:
"Nem is olyan kicsi ez az óra."Ha ezt az állítást arra alapoztad, hogy nagyobbnak tűnik rajtam, mint a 38x46.5 millis Dagaz, akkor szépen eltaláltad, mert annak ellenére, hogy mindenhol 39-esnek írják a Carnivalt, igazából 40-es, a lug2lug-ja pedig 49mm. Amúgy felvéve nem tűnt ilyen "nagynak", és most sem hinném el, ha nem épp most mértem volna meg. A fekete slankít!
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz fagyalllo #223007 üzenetére
Kimegyek az udvarra, és a saját kezemen sem találom meg.
(#223008) xcvbxcvb:
Amíg ez nem jött szembe, a karbonost akartam, csak annak az a baja, hogy tényleg karbon a számlap, és szörnyen ocsmányul vágják ki a dátumablakot.
A zafírt nem tudom, viszont közben a szerkezetről megtaláltam, hogy japán. Viszont volt svájci szerkezetes is. De a korábbi változatokon 200m is szerepelt, ezen meg 30m... na mindegy, úgysem hinném el neki a 200m-t.
A L2L távot lemérem, ha hazamentem.(#223011) 5-ös kezelő:
Lehet, hogy a dátumosnál zafír, svájci werk és 200m van, a nap-dátumos meg sima üveg, japán werk, 30m. Nem tudom, de jelen esetben úgyis külső alapján döntöttem, és az árát mindenképp megéri. Mindenképp ki akartam próbálni egy tríciumos órát, de végül megtartós lesz, nem csak próba.(#223009) Polarstar & (#223010) Empsepo:
Szerencsére nem ért meglepetésként, hogy nem túl jó a leolvashatósága: azért a terepmintáról sejthető volt már a rendelés előtt is.[ Szerkesztve ]
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #223011 üzenetére
Itt azt írják [link] .Persze ettől lehet még bármi.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz dzsi23 #223006 üzenetére
Nem is olyan kicsi ez az óra. Mennyi az LTL távolsága ?
Szerintem nagyon jó még a fekete karbon mintás, és a kék számlapos is.És zafíros is elvileg.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
dzsi23
addikt
Szerintem befér a topikba, de akinek esetleg érzékeny a gyomra a kínai órákra, attól szívesen látok jobbat hasonló áron (23k volt akciósan, most 30 körül látom).
39mm acél tok, tömör (vég)szemes acél szíj (ami cserélve lesz erre), PVD és trícium. Azt nem tudom, hogy ezt is svájci szerkezettel szerelik-e, de egyelőre nem nyitom fel, hogy megnézzem.
Carnival 8638G
[ Szerkesztve ]
-
Empsepo
senior tag
válasz dzsi23 #223004 üzenetére
Figy azzal hogy úgy kezdted az egészet hogy "sajnos" tulajdonképpen valamilyen szinten igazat adtál, ha komolyan gondoltad és nem ellenkező előjellel.
Technológiai fejlődés. Igen ezzel sok mindent lehet magyarázni.
Adakozásról senki sem beszélt, nekem annyi nem marad hó végére, de nem panaszkodom.
A gyerekek tanulásával kapcsolatos részt nem nagyon értem, ha igen akkor szerintem ez túl messzire vezetne.
Mindegy, örültem hogy egyáltalán szóba kerülhetett itt ilyesmi is, pedig ez nem idevaló.
Elnézést azoktól akiket ez esetleg zavart.
Részemről lassan lezárnám e témát.Béke.
-
dzsi23
addikt
válasz Empsepo #222983 üzenetére
"legfeljebb kidobom, aztán ha mégis kell veszek egy újat, ez az a gondolkodás amin változtatni kéne"
Sajnos ez a gondolkodás viszi előre a technológiai fejlődést, enélkül egy helyben toporognánk, mert nem érné meg új/jobb dolgokat csinálni. Vagy visszaesnénk a középkorba. Ha valaki megteheti, miért ne vegye meg, amit akar? Ha semmi feleslegesre nem költünk, mit csináljunk a pénzzel? Adakozzuk el? Persze, szép dolog, de ha mindenki így gondolkozna, vajon mennyire motiválná tanulásra a gyerekeket? "Tanulj szépen, hogy ha nagy leszel, többet adakozhass." Vagy osszuk szét egyenlően a pénzt? Akkor megint ott vagyunk, hogy miért tanuljon jobban valaki, miért végezzen nehezebb munkát.
Gyűjteni viszont tényleg felesleges az órákat, ezt én is megtapasztaltam, amikor volt 10-20 órám, és a felét sem tudtam hordani. Azóta is vettem sokat, de 4-5-nél több nincs egyszerre. És nem kidobom, hanem eladom, ami már nem kell.(#222990) Taylor79:
Nem is értem, hogy merted ide berakni ezeket a képeket. De hogy fokozzam az álszerénységet, mindjárt dobok be én is pár sz@r fotót.[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz tupacamaru #223000 üzenetére
igaz az, hogy az én rádiós citim más, de nálam úgy van, hogy jobb alsó megnyom, az csak azt mutatja, hogy a nyári időszámítás be van-e kapcsolva. On -be, off ki.
Jobb felső gomb megnyomása. másodperc mutató mutatja 11-es index -NO 12-es index RX -msot szinkronizál és ha az általad is írt L-M-H akkor mutatja milyen erős jellel szinkronizált az elmúlt 24 órában."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
nbukta77
addikt
válasz tupacamaru #223001 üzenetére
Koszi az infokat.
-
tupacamaru
veterán
válasz tupacamaru #223000 üzenetére
De lehet hogy az SMT ON csak az automata szinkronizálás bekapcsolását jelent.... Én is egyszer beállítottam és azóta nem piszkáltam.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Path of Exile (ARPG)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Elektromos cigaretta 🔞
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest