Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
GAMEPOD
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Sziasztok! Kérdés 1:
Valszeg ezért meg fogtok kövezni, de nemrég a haverom párszáz forintnyi összegért ócskapiacról vett két Swatch Skin-t és annyira megtetszettek, hogy úgy döntöttem én is veszek egy ilyent vagy hasonlót, viszont lehetséges, hogy újan. Ami tetszik benne, hogy b*romira flexibilisek és vékonyak, szal valszeg nem valami sérülékenyek, a haverom órái kb. 20 évesek és mégis makulátlanok, az elején amikor mutatta azt hittem újak. No meg szinte nem is érzem a karomon őket, pillekönnyűek, ami szintén előny... és akkor a kérdés: 10k körül van valami ami hasonlóan flexibilis, vízálló és esetleg kvarc is? Topik összefoglaló szerint ugyanis a mechanikusak érzékenyebbek ütődésre, rázkódásra és nekem biciklizni, montizni kéne terepre, szal eső, por, rázkódás bőven éri, ergo nekem teljesen fölösleges lenne egy csillivilli összetettebb mechanikus óra.
Kérdés 2:
Haveromnak nagyon tetszenek a Skagen-ek meg a Komono-k, de előbbi felénk drága, a Komono órákat meg nagynak tartja. 15k körül tudnátok ajánlani valami hasonlóan minimál divat (?) órát bőrszíjjal?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest