- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz csabulaxi #187798 üzenetére
+1
"Már megvolt, eddig szívtam magamba a tudásanyagot"
Regisztrált
2018-02-07 16:45, azaz 0 napja - újonc
A fentiek alapján azt hiszem még van mit pótolnod.Majd 180e hozzászólás egész jó keresésbázis lehet. 30 óra (olvasás) után, ha maradtak kérdéseid, arra szerintem szívesen válaszolnak a tapasztaltabb fórumtársak. Addig is fogadd gratulációmat! Te nem a Pénztáros Lőrinc vagy?!
Továbbá ajánlom a kérdést... (Már ha komoly egyáltalán) feltenni az Exkluzív órás topicban is.
[ Szerkesztve ]
Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!
-
Rocketpocket
újonc
válasz csabulaxi #187798 üzenetére
Már megvolt, eddig szívtam magamba a tudásanyagot, szűkítgettem, cserélgettem a listán szereplő órákat, ez a 18 már a vége.
Hacsak 1év alatt nem változik az izlésem.
Azt hogy érted, hogy a solarból lesz-e egyáltalán jövőre?
Annyira népszerű, hogy már elkapkodták?[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz Rocketpocket #187797 üzenetére
inkább 30 órát szánj a fórum olvasására!
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
nagyúr
válasz Rocketpocket #187793 üzenetére
Ezt mind???
Szép kis összeg lesz!
Lehetek a barátod? Hol kell feliratkozni a pénzosztásra?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Szivacs85
tag
válasz Rocketpocket #187793 üzenetére
Grat, jó nagy összeg lehet, ha ezeket mind meg tudod venni magadnak!
ELADÓ: MSI 1050TI 4GB OC és egy hibátlan Ati HD 4670 videokártya
-
csabulaxi
senior tag
válasz blaca83 #187790 üzenetére
Seiko Rose Gold Dial Ladies Dress Watch SXDF74P1
Rocketpocket
(újonc)azért jó lenne, ha előbb utána olvasnál egypár dolognak mielőtt vagy 1000 karaktert idepötyögnének
van kvarc, olcsó fentnartás 500 ft-os elemcserétől akár több 10 ezer forint omega nagykarbantartás,
mechanikus órák: 20 ezer ft (seiko 7s26) tól a 100 ezer fölötti összegű omega szerviz 5 éventelejkobban a solar seikoval jársz, azzal semmi gond nem lesz, ha egyáltalán lesz még jövőre belőle
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Rocketpocket
újonc
Sziasztok!
Mint gondolom a tipikot olvasót többsége, én is szeretem az órákat, jövőre, hozzájutok, egy nagyobb összeghez, ezeket az órákat néztem ki magamnak, arra lennék kíváncsi, milyen minőségűek, illetve mennyire nehézkes a karbantartásuk.-V.I.P. Memosail
-Omega skywalker x33
-Omega speedmaster Moonphase
-Omega speedmaster 57 trilogi
-Omega seamaster planet ocean deep black
-Eterna Matic kontiki Super
-Breitling Transocean 2119
-Precista royal nagy issue
-Tag heuer 232.206
-Tag heuer 932.206
-Tag heuer Aquaracer
-Tag heuer Super professional
-Droz Super compressor
-Seiko samurai
-Seiko Sne107
-Seiko srpb27
-Archimede pilot
-Tudor 7149
-
titán
Ott van a szeren ez a kis seiko (SGEG97):
(L:/dl/upc/2018-02/07/19543_ir3t18quc3niqzmr_seikosgeg97.jpg)(/L)
-
blaca83
őstag
válasz csabulaxi #187744 üzenetére
Köszi a forma az telitalálat volt, csak a színe más!
Erre esetleg még valaki? [link]
Tissot T-Wave-et vagy a linkben szereplő Seiko-t honnan lehet esetleg rendelni jó áron?
Továbbá, ha van valakinek tippje még esetleg hasonló kinézetű női órával azt szívesen fogadnám.
THXA technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
TaylorPro
addikt
Szerintem éri az árát: [link]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
DVDfun
csendes tag
Sziasztok!
Aki eladná a Direx Media gondozásában megjelenő Óra Magazinjait 1999-től napjainkig, az írjon privátban. Budapesti vagyok. Köszi.
-
gyuszmó
őstag
Vajon itt az arany csak a színre vonatkozik vagy tényleg az ,? ennyiért akár....
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Deskdiver
senior tag
válasz Veron #187776 üzenetére
Zeno-ról nem sok tapasztalatom van. Azt tudom , hogy legalább kettő gyártó is ezen a néven tevékenykedett. A igenyeidből kiindulva én azt hiszem megpróbálnék körülnézni a használt Oris-ok között. (Big Crown, BC3)
gprspeter: Örülök ,hogy megvan még. Nagy kedvencem. Szólj ha már unod.
-
gyuszmó
őstag
Vannak árai a Gruennek
-
TaylorPro
addikt
Ma jött meg Aliról. Sajnos ez nekem már túl nagy, vékony a csuklóm alapból. Így árában tovább adom. Ajándék szíjbeállító is van hozzá. A kijelzőn fólia.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Veron
addikt
válasz Deskdiver #187771 üzenetére
köszi a választ!
a Zeno hova kerülhet a táplálékláncban? egyébként a Laco nekem is tetszik, de sajnos a 42-esek nagyok, a 36-ostól meg félek, hogy kicsi.
olyan pilóta/sportosabb órát keresek, ami átmérőben 36 és 39 mm közötti, automata és megáll 120-130e Ft körül - akár használtan, külföldről is. pontosítva stílusban a klasszikus pilóták mellett szóba jöhetnek még a Glycine Combat és Archimede Outdoor Protect szerű darabok is.
erre van esetleg ajánlásotok@gprspeter: szép az Airman!
[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
titán
SNKP17K1
-
Deskdiver
senior tag
válasz Veron #187769 üzenetére
Ha ez segít valamennyit a Combat 6 előfordulhat ,hogy ásványi üveggel van szerelve. Lehet benne SW200 és 2824 is. Abban általában fair a Glycine ,hogy a kövek valós számát gravírozza a rotorra. 25 vagy 26
Aristo-m volt. 2824, korrekt tok viszont szintén ásványi üveg volt benne. Laco-m is volt. (Augsburg) Remek tok, remek lume. remek dizájn és Miyota. Archimede tekintetében úgy emlékszem 5-ös kezelő az illetékes. Én Laco-t vennék ismét. -
kevepapa
aktív tag
válasz kevepapa #187709 üzenetére
Időközben szembesültem vele hogy nem csak fekete számlapos búvárórát csinál a Steinhart, úgyhogy máris szimpatikusabbak. Minőségi órákat készítenek? Tudom almát körtével ne, de pl egy "alap" Longines Conquest-hez képest milyen minőségérzete van a Steinhart Ocean szériának?
-
csabulaxi
senior tag
-
gyuszmó
őstag
Végül is erre bukkantam öltöny órának.
svájci Gruen Precision (Rolex Design) férfi karóra. 25 köves bronz as 1882-es szerkezettel.[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Feleségemnek nézegettem órákat és ez a kettő nagyon tetszik neki:
Tissot T-Wave: (T112.210.33.111.00) [link]
Ez meg egy Seiko, de nem találtam meg eddig a pontos típusszámát: [link]
Honnan lenne érdemes rendelni belőlük? Illetve ismeri valaki a második modellt?
Esetleg tudnátok még ajánlani hasonló kinézetű, minőségű női órát?Köszi
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
gipsztigris
addikt
válasz Sanyi.mTs #187710 üzenetére
Köszi a linket!
Azért ez eléggé gáz, hogy egy ilyen drága és prémium (árában biztosan) termék bevonata ilyen mocskosul kopik!
A karkötő miatt már jópárszor megrángatta az ördög a bokámat, -hogy meg kéne venni, de rájöttem, hogy haszontalan, mint az üvegbe zárt fing!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
bence0929
tag
válasz vadászcsiga #187735 üzenetére
Köszi, nem néz ki rosszul, csak ne Pw legyen benne és akkor még lehet tetszeni is fog, meglátjuk, quartzban van itthon is. royalora.hu-nál, a linket valamiért nem fogadta
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
Ha van esetleg valakinek még csoportképe a gyűjteményről szívesen megnézném. (Talán mások is) Régebben már láttam párat és kiváncsi vagyok hogyan változott az ízlés az évek során. Sungoo: Grat. Jó összeállítás.
-
bence0929
tag
válasz vadászcsiga #187711 üzenetére
Remélem nem Powermatic van benne, linkelnéd esetleg hol találtad, mert én csak a quartzokat találom, amúgy egész pofás. Köszi.
-
nagyúr
Eszembe jutott, hogy régebben az oroszok sokkal érdekesebb tok variánsokkal dolgoztak.
Manapság már szinte minden egykaptafa. Sőt! Egymást koppintják. Ez a Roemer is... uncsi. Tiszta Seiko.
Miért van az, hogy nem lehet egy icipicit egyedit tervezni?
A ruszkik a Chaika nagy hordó tokkal, a Raketa a TV verzióva - aminek a háza a üveg alatt és felett bordás.
Sturmi - ami sugatasan selyemfényű szemből, Ampibia - amit valami gyémántos szerszámmal sugarasan véstek és nem fog lekopni...Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz Tiszteletes #187721 üzenetére
3x áron
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
petterke
újonc
-
Sungoo
addikt
válasz Tiszteletes #187721 üzenetére
-
Sungoo
addikt
Hmmm...
-
vadászcsiga
félisten
válasz kevepapa #187715 üzenetére
Itthon szerintem még nincs annyira új. Lengyel oldal
-
kevepapa
aktív tag
Hol találtad? Én a Certina honlapján nem találom...
-
csabulaxi
senior tag
hú de jó, majdnem omega at.
ilyen nincs kvarcban, fémszíjjal?"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz gipsztigris #181742 üzenetére
Leatherman Tread Tempo: Itt egy teszt róla
-
kevepapa
aktív tag
Sziasztok!
Életem első automata szerkezetes óráját keresem.
Belépő szintű svájcira gondoltam, amely ugyanúgy viselhető farmerral mint "dress watchként" öltönnyel.Újonnan néztem a Hamilton Jazzmaster Viewmaticot és a Certina Ds First DayDate óráját.
Maximum 200k-t szánok rá, ha van ötletetek, tippetek a fentieken kívül, akár használt órát tekintve is, örülök ha megírjátok.
A Steinhart Ocean One nekem sajnos nem jön be, kifejezetten kerülném a fekete számlapot, tekintve hogy kék színű öltönnyel is viselném az órát.
Előre is köszönöm a tippeket!
-
nagyúr
Rendben. Így oké.
Én speciel örülök neki, ha történik némi egyediség is a piacon.
A tucat minimál kickstart projektek mind rendre bukta. A figyelem elmúlt. Mostmár kell valami izgalom is. Tetszenek ezek a dekorált számlapok.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #187701 üzenetére
Nyilván az ,hogy in-house nem jelenti azt ,hogy jó is. Csak azt tudjuk ,hogy van. Korai még hosszútávú következtetéseket levonni róla. Gyakorlatilag még egyik sem jutott el az első ajánlott szervizig. Talán 2014 körül adták ki. Mi van viszont az Eterena 39-el? Azzal nem történt sok minden. Eddig csak két külsős gyártó használta amit találtam. A Monta és Dreyfuss & Co
-
rbalint88
addikt
válasz vadászcsiga #187699 üzenetére
vesémbe látsz. egy tudor lenne az álom, de szerintem arra még várni kell egy darabig. a bordó lünettás black bay heritage nekem a non plus ultra jelenleg,
ez a Ward szerkezete:saját cikkük, ablogtowatch
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest