-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz zez-zez #122698 üzenetére
...nem hordottat, féláron...
A héten találkoztam egy ilyen vétellel, évekkel ezelőtt valami aluljárós órásnál ha jól rémlik 27-ért vette a gazdája, a Rally Diver sorozat 96-as újrájának legszebbike: [link]
Ilyen tokkal gyárilag is van nagyon szép kék számlapos: [link]
Ez meg alpinist helyett- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
zez-zez
tag
válasz fagyalllo #122697 üzenetére
Ettől féltem, én is így saccoltam fellelt képekről. Egy ideig nagy kedvem volt ahhoz hogy egy ilyen házba valami szép kék számlapot építsek. Azt hiszem letettem róla. Most egy Komandirszkije átépítésen gondolkodom.
És az Alpinist valamivel több mint 38mm 6-12 között mérve. Istenem, ha valahol találhatnék SARB013-at
[ Szerkesztve ]
-
zez-zez
tag
válasz vadászcsiga #122687 üzenetére
Nem kötelező.
-
condy
senior tag
-
-
speed207
tag
Üdv! Nemrégiben vettem egy aq-800w típusú casio órát. Tegnap éjjel a melóba olyat produkált hogy mikor ránéztem a kijelző nem jelzett semmit, de kb 1mp mulva újból visszatért. Ez normális ennél az óránál?
-
Takuun
aktív tag
válasz szbalogh #122675 üzenetére
Ennél azért gondolom van humánusabb megoldás is [Küklopsz leszedése házilag]
-
Szabikaa20
őstag
Mai gyújtogatós...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Szabikaa20
őstag
Az ember kiteszi pár órára a lábát és ennyi szép óra fogad most! Gratula mindenkinek az új szerzeményekhez! A Steinhartnak nem tudtam én se hogy új bezele van.
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ereshkigal #122667 üzenetére
Ugyanaz, csak ezt skeleton számlapra szánták.
-
fagyalllo
őstag
válasz freddirty #122663 üzenetére
Shopping in Japan lett végül?
Tegnap találtam egy új videót róla, mit szólsz még egy szíjhoz?
SARB033/35 is van a srácnak, eddig valahogy nem fogott meg az óra, de ahogy közelről bemutatja a gyönyörű részletesen kidolgozott tokot...!!!![ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
freddirty
senior tag
válasz fagyalllo #122659 üzenetére
igen, megtetszett, szép, öltönyórának is kiváló, és gyorsan megjött jappóktól. Vámáfával kb. 125k. Meg persze útban van egy rahedli zöld szíj is hozzáA zöld a kedvenc színem, órában sajnos kevés ilyen van.
Pl a roller arany-zöld daydate is gyönyörű, de ha véletlenül elköltenék 30k dollárt egy ilyenre, lehet nehéz szívvel esnék neki utána az üvegnek hogy leflexeljem a küklopszot róla...
nna, nagy nehezen lőttem egy gagyi zöld hirsch szíjas képet:
[ Szerkesztve ]
fred
-
freddirty
senior tag
válasz eastsider #122657 üzenetére
még júniusban szereztem be, nyáron sokat hordtam. Robosztus szép tokja van, bírja a strapát. A számlapon nincs márkajelzés ez nekem nagyon nagy pozitívum, szeretem a letisztult órastíliust (is). Superluminova C1 (fehér) a számlap festése, világít mint atom, hajnalban töksötétben még pislákol kicsit ha kapott fényt napközben.
A sea-gull szerkezet nagyon pontos. Egy másik órám is van sea-gull szerkezettel, mindkettő out of the box nagyon pontos (-+ pár sec/nap), pontosabb mint a mostanában rendelt több mint 2x annyiba fájt seiko alpinist. Kínaiaknál sosem tudni, bár összesen ez a két kínai werkes órám van.
Egyre figyelni kell, zafírüveggel rendeltem, de később kiderült nem az, de küldtek egy replacement zafírt.
Gyári szíj is jó (22mm), én még vadászcsiga pilótaszíjaival is hordtam. Nyáron nato szíjjal sokat medencéztem is vele.
Szóval nem tudnék jobb b-uhr variánst mondani, minden más gyártó rárakja a saját logóját és minőségileg egyáltalán nem vagyok meggyőződve, hogy megérné pl. egy Laco helyette.Vám rá fog kerülni,szerintem a koreai csomagokra jobban figyelnek mint a kínaiakra (mert gondolom a kínai csomagok mennyisége kezelhetetlen a vámon)
fred
-
attisx
addikt
válasz Reverting #122644 üzenetére
Idén nyáron kapott egy kis faceliftet a kerámia betét. Itt már az egész háromszög lumineszkál. További változás, hogy picit vastagabban szedettek a számok és markerek, illetve a betét külső pereme szépen belesimul a keretbe, korábban pár tized mm-el kiemelkedett.
Régi és új összehasonlítás: [link]
Ricsi1987080: Gratula, használd egészséggel!
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
voltam tutuban végre. és erre jutottam: [link]
felpróbáltam, nem túl nagy, nagyon bejön. annyi hogy egy barna szíjat kell hozzá szereznem, sokkal jobban nézne ki úgyegy dologtól félek. nem kopik le a fekete festék(?) hamar a tokról?
véletlen odaütöm pl valaminek, vagy ilyesmi, megkarcolódik véletlenül...
vagy ez anyagában színezett cucc?
bocs ha hülyeséget kérdezek, de nem értek hozzá[ Szerkesztve ]
-
thorstrong
csendes tag
válasz sipoczgabor #122636 üzenetére
pont van egy ilyen eladó a fb-s csoportban, jubilee szíjjal
-
Reverting
őstag
válasz #91556096 #122641 üzenetére
Grat... hasznald egeszsegel...
Hat ezen meg milyen bezel van? Kicsit furcsa a haromszog a bezelen... vagy csak a feny?
Nekem ilyen volt...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
ronin s8
senior tag
válasz alphaville #122604 üzenetére
Van azért egy ilyen márka....
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
BiriBum
őstag
Nagyon köszönöm, a javaslatokat, körülnézek egy kicsit. A ChrWard tök jól néz, de nagyon durva a 95 fontos hozzávaló szíj!
Köszi még egyszer! -
toto.tl
csendes tag
Megjött a Super Jubilee a Strapcodde-ról!
Ilyen lett:Illetve egy éjszakai:
-
condy
senior tag
válasz sipoczgabor #122632 üzenetére
Értem én, csak megjegyeztem, hogy nincs sok eltérés.
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz alphaville #122618 üzenetére
No akkor lehet, hogy összefutunk, ha Pesten járok, mindig elzarándokolok Tutuékhoz, most sem lesz ez másképp.
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
rfjanika
tag
rendelt már vki a
watchglobal
oldalról?
mert a vostok órák pl 20-30 ezer ft-al olcsóbbak mint máshol -
condy
senior tag
válasz sipoczgabor #122628 üzenetére
Nem nagy a különbség.
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Szulita28
senior tag
válasz vadászcsiga #122625 üzenetére
A Citizen bitang jól néz ki élőben. Kár a WR 30-ért.
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
bsanya
aktív tag
Sziaztok!
Remélem tudtok nekem segíteni, van egy Pulsar titánium vázas, zafir üveges órám. Zafír üveg ide-oda, megkarcolódott, pedig nagyon vigyázok rá..., mondjuk jövőre lesz 20 éves az óra
Kértem árajánlatot az üvegre és valami 30e forintot mondtak Tényleg nincs olcsóbb megoldás???Köszi
SanyaXiaomi Mi 11i
-
BiriBum
őstag
A segítségeteket kérném, hátha van valami nagyon hasonló dizájnú óra az IWC Portofino ref. 3533-hoz, nem horror árban, világos számlappal (inkább quartz).
Előre is köszönöm! -
SsPL711
őstag
Nekem 5 Orinetem van
Mindet azóta vettem mióta ezt a topikot olvasom, bár itt inkább komolyabb órákról megy a diskurzus folyam.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
alphaville
aktív tag
válasz vadászcsiga #122619 üzenetére
Köszi Csiga!
Èn is kíváncsi leszek, hogyan ring a 41-es tok a 23cm-es csuklómon.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz alphaville #122618 üzenetére
Most nézem hogy egy Orient star-t néztél ki. Jó választás, kiváncsi leszek majd a ringására
-
alphaville
aktív tag
válasz KelemenUhr #122614 üzenetére
Holnap megyek szemlèzni a TUTU-ba, szigorú valóságában is kíváncsi vagyok az órára.
Gyártják ezt a típust fekete számlappal is, de a kèk a favorit. Egyedül a tok átmèrőjètől tartok, 41mm-es, első blikkre kicsinek találom a csuklómra. Nos, ha szombat dèlelőtt jó árat mondanak a portèkára, úgy előre fèltem az asszonyt a holnapi naptól! -
squir
aktív tag
válasz vadászcsiga #122613 üzenetére
Gondolod, hogy foglalkoznának ilyesmivel? A japán Seiko számára az itteni piac/bolt kb olyannak tűnik nekem, mintha "maradt pár cucc a raktárban, nyissunk a sarkon egy kis trafikot, hogy ne porosodjanak".
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz alphaville #122610 üzenetére
Zseniálisan néz ki, mikor érkezik? Ha élőben is ilyen árnyalatú a kék, az nagyon adja.
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
squir
aktív tag
válasz vadászcsiga #122599 üzenetére
Nem igazán tudom eldönteni, hogy ironizálsz, vagy komolyan gondoltad.
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #122607 üzenetére
Csak tipp. Azért is ,mert Craig utódaként felmerült már a vörös a fekete a női és meleg Bond is a film fórumok szerint. Lehet ,hogy ezzel a dallal vezetik fel a jövőt. Az viszont tény ,hogy a srác azért egy-két hanggal magasabban énekel mint amit egy férfinak illendő.
[ Szerkesztve ]
-
terra052
őstag
válasz alphaville #122604 üzenetére
Köszi. Csak nem akartam "elkétpálcásítani" ezt a topikot, még ha nekem ezek is a szívem csücskei
werkmania.hu
-
terra052
őstag
válasz Takuun #122601 üzenetére
Igen.
43 mm KN
Kívül karcos, plexi csere, szíj utángyártott, de a lelke az a helyén...
Szép szerkezet, a járástartalék tesztelés alatt.
Már rájöttem, nem bonyi: alul beállítom az évet a hónaphoz, felül mutatja a hó napjait összekötve a hét napjaival, aktuális dátum és nap meg a helyén 3 óránál.
Mondjuk értelme nem sok van, de 72-ben űrtechnológia lehetettwerkmania.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon Hakko Baku Uten Wep kínai
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó forrasztóállomás BGA
- Új forrasztópáka automata hőfokszabályzós forrasztóállomás
- (Új) 300Nm Parkside Performance 12 V Akkus ütvecsavarozó PPDSSA 12 A1
- Hom'in SAROKGARNITÚRA textil szürke színben + 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest