Hirdetés
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
addikt
válasz cellpeti #7088 üzenetére
ennél olcsóbban nem lesz csak használt, nézd meg a Continental vagy Michelin és egyéb márkás gumik árát na az drága de szerintem egy 36k-s garnitúra ami normális használat mellet elmegy 3-4 évig az nem drága, ennyit meg kell, hogy érjen a biztonság neked, ha nem akkor felesleges volt kocsit is venni mert ezek már olcsóbbak nem lesznek.
-
t1
addikt
válasz cellpeti #7083 üzenetére
Én innen szoktam venni éppen ahol olcsóbb:
www.startgumi.hu
www.autogumibolt.huGondolom valami low cost-os gumi érdekel én ezek közül választanék:
HANKOOK K715 Optimo
FULDA EcoControl
FALKEN SN 828
Kormoran Impulser -
t1
addikt
válasz Yushchenko #6926 üzenetére
Nem nehéz de nem is könnyű, én inkább szerelőre bíztam megvettem a 75W90 olajat 2.4l kell belőle 2000ft-ért meg belerakták szerintem korrekt.
-
-
t1
addikt
Srácok lenne nektek pár eladó dolgom:
- 13 colos lemezfelni garnitúra 3 szett 15k/szett
- Suzuki Swift gyári O.Z felni normális állapotban gumi nélkül 35k
- Dls hangszoró hátra a szűkítő műanyaggal együtt nem szar hanem minőségi a cucc 2,5k
- Michelin Pilot Exalto 165/60R14 garnitúra nagyon sok mintával 12k
[link]Írjatok Pü-t ha érdekel valami
-
t1
addikt
Eladó 1.3-1.6 motorú Swiftekbe ( legyen az 3-4-5 ajtós) kék számlapos limitált km óra:[link]
-
t1
addikt
Eladó!
4 db lemezfelni Suzuki Swiftre (1989-2003) + 4db Barum Polaris 2 utolsó szezonos téligumival. Ár.: 18.000Ft
-
t1
addikt
válasz apollo12 #6313 üzenetére
1.3 DDiS motor hát... gyorsultam ellene nekem régi Swift 1.0 van... kapott félautót 100ig nem kéne erőltetni viszont keveset eszik, meg 75LE-ből nem lesz neked 120.... szerintem ha ilyen nagy vágyaid vannak, akkor vegyél egy Swift GTi... 800kg 101LE.... érdekes a menetteljesítménye
-
t1
addikt
válasz apollo12 #6289 üzenetére
Akkor örülj neki és használd egészséggel, vigyázz rá időben cseréld a dolgokat és megfogja hálálni, menni meg jól megy elég az, én tuti nem tuningolnám felesleges. Abból a pénzből vegyél alá jó felniket, vagy van rá Supersprint kipufogó rendszer 100k-ért ami ad +6 lovat. Én ezt tenném.
-
t1
addikt
Jól döntöttél de WagonR hanyagold rossz konstrukció. Swiftet vegyél, 3 ajtósat ne mert kicsi lesz, 5 ajtós jó választás ha van család akkor sedan. Motor téren is mérlegelj ha városba használod 70-90%-ban akkor 1.0 vegyél mert városban 2l/100km kevesebbet eszik a kocsi városon kívül is megáll 6l alatt. Ha sokat autópályázol akkor 1.3 8V egyértelműen. Típus hiba a váltó lehet.
-
t1
addikt
válasz SzalaiG #6260 üzenetére
Nem eszik meg semmit ez tévhit
Én lassan 2500 km-t hagyom magam után 100% E85-el. A hidegindításom is tökéletes az átalakítóval 1-2 perc kell neki míg annyira bemelegedik, hogy lehessen vele normálisan menni, utána ugyanúgy melegedik mint a benzinnel majd amikor elérem az üzemi hőfokot kikapcsolom a kütyüt mert ugye nincs akkor dúsítás, ilyenkor erőtlenebb a kocsi ( padlógázra befullad), de arra teljesen tökéletes, hogy a forgalom ritmusát tartsam így kisebb a fogyasztásom is most 6.3l/100km. -
t1
addikt
válasz cellpeti #6207 üzenetére
Ilyen volt nekem sokkal jobb mint a gyári de maximum 1 évig bírják, de megéri.
-
t1
addikt
válasz burasu4 #6195 üzenetére
Múltkor asszem vaterán láttam eladót 60k-ért, amúgy látogass meg minket sok új dologgal megismerkedhetnél: Régi Swift Klub
-
t1
addikt
-
t1
addikt
Szerintem meg kéne nézni, hogy nem ázik-e be valahol mert az lehet akkor a baj, illetve véletlenül nem belső keringetésen van a rendszer? Mert akkor párásodik nekem is, ha arra van állítva, illetve pollenszűrő csak az új Suzukikban van, a régiekben ha klímás ha nem nincs.
-
t1
addikt
válasz Speeedfire #6032 üzenetére
Hali!
Nekem is 1.0 van igaz 99-es 128.000km-el, eddig semmi bajom nem volt vele csak a kopó alkatrészek. Ha vásárolni mész a küszöböket nézd meg mert ott szeretnek rohadni leginkább, a fényezés hamar újjá varázsolható ha kivan mattulva mert elég gyenge minőséggel fújták őket, aztán én a helyedbe tuti fehéret vennék mert ha kasztnizni kell olcsó lesz a festék alkatrész árak is nagyon rendbe vannak szinte lassan utánad dobják, de hogy mondjak pár példát: kerékcsapágy 3500ft, fékbetétgar 5000ft, féktárcsa 5000ft/db, légszűrő 700ft, gyertya ( NGK) 900ft/db , benzinszűrő 1500ft, ha veszel akkor mindenképp olaj benzin és légszűrő csere, gyertya csere, olaj csere ( Castrol 10W40 5900ft / 4l) így első körbe, 120.000km-nél kell hátsófékdob betét cserélni, akkor vezérlés csere ( görgő 3500 szíj is 3500 körül [GATES]) a váltó nem nagyon szokta veni a rükit meg a 2-est ( típus hiba szóval ne csodálkozz használt váltó ami jó állapotú ha rossz ami a gépben van az bontóban neten 15-20k). Kb ennyi szóval ennyi pénz tuti számolj rá ha megveszed mert ezeket megkell csináltatni. Amúgy ténylef fennttartható kis gép az 1.0 vegyesben nálam 5-5.6L/100km eszik és erősen szokott néha 4-5k-t is forogni, de ha nem sietsz akkor 4.5-5l/100km városban 6-6.5l/100km hálás kis gépek ha rendbe vannak tartva. -
t1
addikt
-
t1
addikt
Lenne eladó 4db 13' lemezfelnim akár 2 telet futott Barum Polaris 2-vel, olcsón.
-
t1
addikt
válasz trassher #5615 üzenetére
Azt, hogy volt e gyárilag azt nem tudom, de lehet venni univerzálisat mint említetted ami beszerelhető, csak annyi, lesz a gáz, ha van elektromos ablakemelőd (kézifék mögött) akkor nehezebben éred el, hasznos kis dolog amúgy havernak van, könnyű beszerelni és hasznos is. [link]
Amúgy nekem az 1.0-ban az 5. teljesen jól használható, arra jó h ne egyen az autó, a 4. a használhatatlan, semmire nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
Ezzel mindenki tisztában van, hogy törik én is, ha van pénze vegye meg a 2-est szebbnek sztem nem szebb csak az 5 ajtósnál, de biztonságosnak már az következő nekem is 2-es lesz.
1.4 60LE astra...hát nem tom, nem erősebb mint az 1.0 Swift nem 1-et gyorsultam már le, nagynak nagy szépnek nem szép, meg rohad havernak van 1 3ajtós tűzpiros van már 1-2 baja...nem cserélném le a Swiftemet, csak max egy GSI-re
[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
van 700-ért is... én tartom h jobban megérné egy ilyen mint egy Swift II, ha van pénze tegye de sokkal több lóvét bukik el rajta mint pl ezen, amúgy meg ezzel is lehet városon kívül közlekedni én azt teszem nap mint nap és nem érzem hátrányát városban meg kifejezetten pörgős. Splash meg...
-
t1
addikt
vegyél 2002-es 1.0 Swiftet...jobban jársz azzal mint ezekkel hidd el
[link] Amire neked kell pont arra jó, és 1/3-ad annyiba kerül mint az újjak...én nem vennék Splasht, mert otromba és semmire nem jó, 1000-as motor gyenge ekkora súlyhoz, Swiftet vennék de sokat eszik az 1.3 meg te is írtad amire neked kell arra ez is sok. Ezért ajánlom a régi swiftet.[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
JC első fékbetétek eladók vadi új magamnak vettem de nem kell már: [link]
-
t1
addikt
válasz fekeandras #5463 üzenetére
Hát igen, közben nem vittem el haverom apja felhegesztette, majd mikor tetetem fel a PARAGI-t akkor elviszem hozzá..
Jól nézki de lehetne hozzá vmki erősebb motor is
-
t1
addikt
azt mondta a szerelő úgy lesz megcsinálva, hogy ugye a Suzukiknál hátsódob és a középdob egy csövel van összehegesztve mindenhol levágja, aztán hajlít rozsdamentes acélból oda ugyanakkora csövet és azt hegeszti vissza így lesz 6500 pénz munka és anyagdíjjal együtt Amúgy a hátsódobom jó majd ha meghal jön helyette a PARAGI
-
t1
addikt
Jeaaaaaaaaaaah nem is a katalizátorom a szar hanem ami cső meg a hátsódobba leszakadt a dobról csinálok majd képeket meg hangot ez így csak 2000-3000 ftos hegesztés mégsem 30k És ráadásul most én vettem észre, mindent megmagyaráz, hogy miért lett egyre mélyebb és hangosabb a kocsim
-
t1
addikt
Ma van a kicsikém vezérműszíj cserén illetve olaj cserén. A kipufogó nagyöűonzörög vmiért...elkaptam vele egy követ és azóta zörög...szerelő azt mondta lehet a katalizátor
-
t1
addikt
Nektek milyen olaj van a (régi swift-t)?
Nekem Castrol Magnatech 10W40 és kérdezném hogy 15W40 bele mehet-e?
1.0 92.000 km van benne -
t1
addikt
Nem rég csatlakoztam hozzátok egy Suzuki Swift 1.0 GLX-el ezüst metál, 5ajtós, 90k km, 1999-es évjáratú Imádom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Magisk
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest