Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Diablo IV
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
Új hozzászólás Aktív témák
-
A topik nyitása után 10,5 évvel végigvittem a játék 30 pályás kihívását.
Az utolsó pálya nagyon durva volt. Amely trükköket alkalmaztam, nélkülük nagyjából sosem sikerült volna:
- Ez a videó rengeteget segített, így győztem le instant 2 ellenfelet.
- Az egyetlen zöld területen volt egy almásom, ahol ~70 paraszt dolgozott. Így jelentős túltermelés volt, amiből nagyon sok aranyat szereztem (pause, épület szüneteltetése, majd vissza, pause megszüntetése a trükk hozzá)
- Így sikerült sok lovas íjásszal és ninjával legyőzni sorra az ellenfeleket
- Farkas maradt utoljára, nála rájöttem, hogy ha a várán belül építek néhány fakunyhót, akkor felgyújtja magát, egy idő után elfogy a pénze, és már nem fog támadni. Ezt jó lett volna tudni a meccs legelején isJó szórakozást!
-
Terminator17
senior tag
jó volna multizni
-
törölt tag
Amikor legyőzünk egy ellenfelet, jutalomként általában 500 aranyat kapunk. Nekem volt olyan, hogy ez sokkal több volt (több ezer). Mitől függ a kapott arany mennyisége?
-
fpeter07
veterán
már van egy ilyen topic, stronghold 2 néven
-
Mivel nem láttam ilyen topikot, nyitok egyet.
Aki játszik vele, az tudja milyen, aki nem, annak elmondom:
RTS nézetű stratégiai játék, ami a középkorban játszódik. Sok küldetéssel, multiplayer lehetőséggel.
Aki szeretne multi-zni, az írjon PM-et!
Új hozzászólás Aktív témák
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest