Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anatron
aktív tag
Ezt már buktad.Viszont elég jó bónuszokat ad.
A wormos eventnél ha a csillagodat fekete lyukká alakítod akkor kap a fajod +15% a fizikára és egy nem annyira frankó repugnantot (-25 haverkodás)Ez meg Inteligenciát ad (+10% minden techre).
kicsit görények lesznek a lakosaid,de Stephen Hawking lesz az összes!
Biológiával asszem visszafordítható,de akkor meg tök fölösleges volt az egész.
-
anatron
aktív tag
Ez a "What was,will be" event új dolog?
Lescanneltem egy fekete lyukat és elindult egy elég hosszú event aminek a végén az egyik rendszeremben a csillag helyén megjelent egy fekete lyuk ,az összes nem lakható és lakott bolygót átalkított Tomb worlddé.
Valamint a fajomnak az eredeti Desert Preferencét átalakította Tomb World preferencre.Így gyakorlatilag már minden bolygót kényelmesen megtudok szállni,mert a Tomb worldokre 80%-ot az összes többire 60% habilityet kap a népem! -
anatron
aktív tag
Összességében nem rossz,de két dolog marhára idegesít:
- A war exhausation rendszer túl gyorsan véget vet a háborúknak.Még épp csak elkezdek lövöldözni meg bolygókat foglalni amikor már vége is mindennek.
- Ezeket a nyúltápon felnőtt admirálisokat úgy seggbe tudnám rúgni.A csata kellős közepén lelép az admirálisom és ott maradok parancsnok nélkül!Ez meg mi ez? Antonius újragondolva?!?!
A többi újítás szerintem nem rossz.Bár nem nagyon értem mi értelme van pl a bolygó pajzsnak ,ha úgy is kilövik a katonáimat fentről,illetve az alap defensive army sem elég semmire ha megjön az ellen.
A szuper fegyverek érdekesek,de túl sok hasznuk nincsen, az invázós sereg gyorsabban dolgozik.
A gépekkel viszont rendesen kilett cseszve.Alapból 100 ásvány egy robot ami nem kis hátrány az elején ,de most már az outpostokra is költeni kell.
Viszont hosszú távon elég jók a gép birodalmak.Nem rég kipróbáltam azt ,hogy ellopom egy másik birodalom syntheticjét és láss csodát engedte modolni.Egyből le is cseréltem a standard robotjaimat az új T-2000-es modellre.(+30% mindenre és imádják a machine bolygókat is !!!)
-
anatron
aktív tag
Ez az új Csillagfaló gép elég durva lett.
Ha fullra felépíted 1000 energyt ad. -
anatron
aktív tag
Hmm ez tetszik:
"- Planetary Fortifications will now be repaired even during bombardment, at a slower rate than normal. Fleets are not large enough to beat out this rate of repair will not cause any damage to the planet"
-
anatron
aktív tag
A katonai bázis a játék elején nagyon jól jön,akkor még kevés hajóval röpköd az ellen.Az első háborúimat általában úgy szoktam megnyerni,hogy gyakorlatilag csak védekezek katonai bázisokkal ,valamint egy az ellenségnénél alapvetően gyengébb flottával.
Mivel a flották megsemmisítése pontot jelent háborúban egy idő után megadja magát az ellen ,még akkor is ha nem foglaltad el egyetlen bolygóját sem.
Az űrállomást (ami hajókat épít) érdemes minden bolygódnál maxra húzni!
Mert minden űrállomás és azok fejlettségi szintje emeli a flottád maximális limitjét. -
anatron
aktív tag
Csak én érzem úgy,vagy ez a Hive mind tényleg OP lett?
-
anatron
aktív tag
Én most egy általam generált birodalmat (imperial humans) próbálok vallásossá tenni,mert úgy csináltam meg a népet anno ,hogy fanatikus militarista és rabszolgatartó a társadalom.Csak játék közben esett le,hogy bizony a telepátiát csak spiritualisták tudják megtanulni,mondom ó édes fa... Szerencsére egy Gaia bolygón találtam 1 db igaz hitű populációt ,most tolom őket ezerrel hogy ugyan jó inkvizotorként mossanak már pár agyat a birodalmamban,de mit nem mondjak rohadt lassan haladnak.50 év alatt 10%-ot tudott nőni a birodlamamban az új vallás követőinek a száma ,de kéne még 9%-hogy feltudjam venni a spiritualista ideát.
Hát nem egyszerű az agymosás a stellarisban.
-
anatron
aktív tag
Ejha:
* The Prethoryn Scourge crisis will now show up more often and the Unbidden less often
* More than doubled the base strength of the Prethoryn Scourge invasion fleets
* Doubled the base strength of the Extradimensional fleets, and their initial fleet has been more than quadrupled
* Extradimensionals now turn planets barren after destroying colonies -
anatron
aktív tag
Az outpost a játék elején jön jól.Én pl arra szoktam használni,hogy úgymond kjelölöm a leendő birodalmam határait.Mert ugyebár az outpost alá kerülő bolygóra lehet hogy nem tudsz telepeseket küldeni,mert nem olyan a bolygó mint szeretnéd,viszont más se fog tudni oda letelepedni.Ezzel a taktikával szoktam a játék elején az egyik szomszédomat "megfojtani" a másikkal meg igyekszem defesive stancet felvenni.Ez elég jó tax az elején szerintem.Közben a feljelölt területeken folyamatosan építem ki a gazdaságot is,aztán ha eljön az ideje elkezdem terraformálni a bolygókat és telepeseket küldök oda.Utána persze már nem lesz szükséged az outpostra.
-
anatron
aktív tag
Habugi
Amúgy lehetne még azt a bányász témát fokozni!Ha pl szinkretista rabszolga tartó lennél,mint pl én,akkor kitudnál hozni +30%-os bonuszt a rabszolga bányászokra alapból + a rabszolga bónuszok épülettől és rabszolga tartó tech szinttől függően.
-
anatron
aktív tag
Ezek a telepaták lettek szerintem a legütősebbek.
Az egyik admirálisomból halhatatlant csinált a túlvilág:
-Choosen One : +30% evasion +15% fire rate, ImmortalNa ezzel a parancsnokkal a szerény 62k-s flottám úgy elkente egy 92k-s alvás zavaros ős flottáját,hogy csak lestem.
Aztán ott van a Covenant bónusz: ami szintén +15% fire rate és +30% army morál.
A +10%-os research bónusz a kutatóimnak szintén nem rossz.
Az alap bónusz a népességnek +5% energia,+5% engineering,soci,fizika és +5% happység.
Ezen felül idéztem már Avatárt,ami 21k-s csatahajónak felel meg.A random túlvilági bónuszokról nem is beszélve (pl +20% research bónusz 60 napra).
A pszihopata hadseregtől nem dobtam magam hanyatt,mert szerintem egy klón sereg is tud annyit ár/érték arányban,mint ezek.
Szal szerintem telepatikusnak lenni nem rossz a stellárisban.
-
anatron
aktív tag
Na úgy látom halgattak rám és kijavították a a late game bugot.Nálam Nagy pályákon a late gameben konkrétan megállt a játék 1-1 percre mert az engine nem tudta kezelni a sok infót.
Az új patchben huge mapon sem találkoztam akadással eddíg.Az AI erősebb lett,ez a eu4 szerű talent rendszer se rossz.
Nálam kapott most a Paradox egy piros pontot ezzel a dlc-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest