Új hozzászólás Aktív témák

• oxox

addikt

válasz rt06 #20725 üzenetére

xal naga tuti nem volt, es egyseg sem..ez az volt mikor 2v3-at nyomtunk es dc-t kaptam, mikor vegre nyertunk volna....es mondom miutan visszaleptem vele, gondolvan leloghatott, a stalkert nem lotte...visszamentem, erre megint lotte....fent nem volt egysege...sajna regi party volt, a replayt kene megneznem az ellenfel szemszogebol, hameg megvan meg....valami bug lehetett, vagy tenyleg latjak a colot ha a szelen all (csak eddig meg nem tunt fel nekem...de szerintem inkabb bug, mert eloszeretettel rohangalok magasabb helyre pl. mm csapat elol coloval)...04.25. korul volt, megnezem, hatha megvan meg...

egy masik bug-ot is talaltam mar, bar az csak vicces.

nemtudom a map nevet
    3v3 map, erdos-zold palya, 3-an egy helyen, ket sima exp hely egy szemben levo magasabb "szigeten", az emelveny vegen naga szikla lerakva a ket exp helyre, ket oldalt lehet bemenni. (egy-egy arany exp lehetoseg a palya kozepso-szelso reszen gaz nelkul. Itt ha fent vagy es jobbrol kerulod kozvetlen a szigetet a probe elkezd "pattogni" :D ....olyan mintha ugralna (fel akarna menni a magasabb helyre :) )

Egy partym el is ment ezen, olyan mokasnak talaltam :DD

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák