Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
"Ezt az érvet jegyezd meg magadnak akkor, amikor majd az első olyan dolgot kell elfogadnod ebben az univerzumban, ami nagyon nem tetszik majd."
Ez mar be is kovetkezett. Jobban orulnek egy freelancer szeru 3rd person iranyitasu MMO-nak, viszont ez nem az a jatek. Tulleptem ezen, mert ertem mit akar CR elerni, es engem meggyozott. Abbol amit lattunk eddig, elegge vilagos, hogy mi a celja es szerencsere ragaszkodik is hozza. Azok az otletek amik kompatibilisek az elkepzeleseivel bekerulhetnek, de nem fog szembemenni az alapokkal. Pont ezert nem kiadon keresztul dolgoznak, hogy megmaradhasson az o eredeti terve.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest