Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- DOOM - The Dark Ages
- Már most óriási siker a Minecraft mozifilm
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
- Switch 2-re is megjelenik a Sonic X Shadow Generations
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- PlayStation 5
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl játék két ingyenes módjával (StalkerSoup és Narodnaya Solyanka Cumulative Pack 2) és honosításával foglalkozik.
FIGYELEM!
A StalkerSoup fejlesztés alatt álló játék, ezért hibák adódhatnak!
A végleges verzióra még várni kell
(TALÁN SOHA NEM JÖN EL AZ A NAP!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery D.
Topikgazda
-
-
Gery D.
Topikgazda
Akkor ez valahol Dan után aktivizálódik. Sőt, tudom is, mikor. Arhara megkér, hogy szerezzem meg neki Yakut Laptopját. Szerintem ezután adja be, mivel Yakut-nak fontos szerepe lesz Le Harve halála után. Ugyanis ő mondja el, hol lehet Ghost. Közben átírtam Voronin párbeszédét kicsit érthetőbbre. Mindjárt fel is töltöm.
Mellesleg van pár javítás a magyarításomban. Ghost megtalálásának feladatának leíróját kis betükre át kellett írnom, mert valamiért most már számít az is. Töltsd le az újat.
Ui: Ha mész Ghost-ot keresni, Yantar-on át menj Agropromba.
-
Aarpok
őstag
Nekem az rémlik mikor beszéltem Vorogin - al és az Informátorhoz küldött akkor ő pedig a mocsárba irányított Dan - hez.Ugye Dan - al akkor tudtam beszélni mikor elloptam a CS vezérnek a PKM- t a banditáktól.Persze aztán elhagytam a mocsarat (még Kalmyk-nak megkerestem a cuccát)
Update2: Igen most,hogy ezt leírtad már rémlett nekem ez a párbeszéd Vorogin - al.
-
Gery D.
Topikgazda
Igen, éppen erre gyúrtam, hogy kiderítsem, honnan indul el. Le Harve szál pedig az Informátortól. Amikor beszélünk Voronin-nal Fang gyilkosáról, elküld, hogy nyomozzak. Aztán most véletlenül beszéltem Snitch-el a Bar-ban és láttam, hogy van neki aktív párbeszéd. Ő tőle indul. Aztán Freeman fog Le Harve-hoz küldeni. Kicsit bonyolult.
Update: Azt nem tudom, Voronin mit is mond pontosan, de az Informátorral beszélve azt mondjuk neki, hogy Voronin küldött. Ezt a szövegrészt majd át kell néznem, említi-e Voronin egyáltalán.
Update2: Közben megtaláltam. Valóban említi Snitch-et.Ez elkerülte a figyelmem.
Nos, köszönöm a segítséget! Cserébe elmondom, amit tudok. Ismered azt az embert, akit egyszerűen csak Informátorként ismernek? Ő az egyik saját emberem, kapcsolatban áll a zsoldosokkal. Úgy látszik, van vita arról, hogy Fang együttműködött a zsoldosokkal időnként bizonyos kényes ügyletekben. Ha ez valóban igaz, akkor az Informátor minden bizonnyal tudja. Ez minden, amit tudok mondani ebben a pillanatban Megjelölt. Sok szerencsét! -
Aarpok
őstag
Nálam összekuszálódott ez az eltűnt csapat küldetés.Lukash árulós küldetése ok,Ash Grey kiiktatva majd Sakharov közli,hogy én sietek a perzselőhöz lekapcsolni (de én azt már régen megoldottam sőt a monolith labor titka is feltárva).Kár volt annyira sietnem az erőműhöz, most meg szívok ezerrel.
Nézegetttem a küldetéseket legalább legközelebb azokat már sejteni fogom.
Ja és néztem ezt a Friar - t nálam a teljesítettek között szerepel szóval nem tudom. -
Gery D.
Topikgazda
Na, megvan, mikor adja be az új feladatot Sakharov, mikor lesz teljesítve az eltűnt csapat megtalálása feladat. Ezt itt át is írom, hogy ne kelljen annyit szaladgálni. Amikor likvidáljuk Le Harve-t, majd beszéltünk Yakut-val, utána kell elmenni Sakharov-hoz. Egyébként Le Harve likvidálásáig tart Fang jelen története, majd onnan csatlakozik be Ghost felkutatása.
-
Gery D.
Topikgazda
Megint bekavarodott Sakharov párbeszéde. Amit kaptam Dan-tól Sisakot, azt most adtam oda neki, így most már megint egy Sisakom van. Úgy látszik a Mocsaras küldetéseket nem szabad elhúzni. Már rég megjártam Chernobyl-t is, de ő még csak most mondja azt, hogy ez a sisak beállítva meg fog védeni egész Chernobyl-ig.
De még mindig nem aktív az eltűnt csoport párbeszéd nála. A Rabbi kinyírva. De legalább most már szóba került a Korház.
-
hubai1979
őstag
Másodrára sikerült csinálnom egy mentést vissza töltötem és jó edig.Valahogy a kést erőltete nemtudom lehet hogy baromság kétszer is fegyverel mentem ki is dobot utáns késel a kézben és oké.
Igazad van,nem tudom nekem csak ennyi üzenet jött de lehet hogy nemjól keresem.
Enyi az egész log valami,én is csodálkoztam.
-
hubai1979
őstag
Mennék rostokhoz már másodjára vág ki a játék.
Mond ez valamit?
* Detected CPU: AuthenticAMD , F15/M4/S3, 3014.00 mhz, 69-clk 'rdtsc'
* CPU Features: RDTSC, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2Initializing File System...
using fs-ltx fsgame.ltx
--found external arch mp_military_2.xdb0
FS: 57095 files cached, 7732Kb memory used.
Init FileSystem 1.289040 sec
'xrCore' build 3312, Feb 27 2008Initializing Engine...
Executing config-script "user.ltx"...
[e:\képek\stalkersoup\_appdata_\user.ltx] successfully loaded.
Starting INPUT device...
Loading DLL: xrRender_R2.dll
Loading DLL: xrGame.dll
! Unable to find Software\GSC Game World\STALKER-SHOC\ in registry
* [win32]: free[4052396 K], reserved[41400 K], committed[100444 K]
* [ D3D ]: textures[0 K]
* [x-ray]: crt heap[17856 K], process heap[1744 K], game lua[0 K], engine lua[0 K], render[0 K]
* [x-ray]: economy: strings[11870 K], smem[0 K]
Executing config-script "e:\képek\stalkersoup\gamedata\config\default_controls.ltx"...
! cant convert dik_name for dik[26], prop=[
! cant convert dik_name for dik[43], prop=[
! cant convert dik_name for dik[144], prop=[El
[e:\képek\stalkersoup\gamedata\config\default_controls.ltx] successfully loaded.
Executing config-script "user.ltx"...
Executing config-script "e:\képek\stalkersoup\gamedata\config\rspec_extreme.ltx"...
[e:\képek\stalkersoup\gamedata\config\rspec_extreme.ltx] successfully loaded.
Executing config-script "e:\képek\stalkersoup\gamedata\config\default_controls.ltx"...
[e:\képek\stalkersoup\gamedata\config\default_controls.ltx] successfully loaded.
[e:\képek\stalkersoup\_appdata_\user.ltx] successfully loaded.
SOUND: OpenAL: enumerate devices...
SOUND: OpenAL: EnumerationExtension Present
devices DirectSound3D
SOUND: OpenAL: system default SndDevice name is DirectSound3D
SOUND: OpenAL: All available devices:
1. DirectSound, Spec Version 1.0
2. DirectSound, Spec Version 1.0
3. MMSYSTEM, Spec Version 1.0
SOUND: OpenAL: SelectBestDevice is DirectSound -1.-1
SOUND: OpenAL: Required device: DirectSound. Created device: DirectSound.
* sound: EAX 2.0 extension: present
* sound: EAX 2.0 deferred: present
* sound : cache: 65538 kb, 7609 lines, 8820 bpl
Starting RENDER device...
* GPU [vendor:1002]-[device:68BA]: AMD Radeon HD 6700 Series
* GPU driver: 8.17.10.1404
* CREATE: DeviceREF: 1
* Vertex Processor: PURE HARDWARE
* Texture memory: 4082 M
* DDI-level: 9.0
* GPU shading: vs(fffe0300/3.0/30), ps(ffff0300/3.0/30)
* GPU vertex cache: unrecognized, 16
* DVB created: 6144K
* DIB created: 512K
! Version conflict in shader 'def_shaders\def_aref'
! Version conflict in shader 'def_shaders\def_aref_v'
! Version conflict in shader 'def_shaders\def_trans'
! Version conflict in shader 'def_shaders\def_trans_v'
! Version conflict in shader 'def_shaders\def_trans_v_tuchi'
! Version conflict in shader 'def_shaders\lod_old'
! Renderer doesn't support blender 'effects\shadow_world'
! Version conflict in shader 'effects\watertest-1'
count of .thm files=448
load time=558 ms
* NULLRT supported
* ...and used
* HWDST/PCF supported and used
- r__tf_aniso 16
- r2_tf_mipbias 0.
Starting engine...
Loading DLL: xrGameSpy.dll
Input: 1
Config-file [e:\képek\stalkersoup\_appdata_\user.ltx] saved successfully
Destroying Direct3D...
* RM_Dump: textures : 1
* : 1: $user$jitter_5
* RM_Dump: rtargets : 0
* RM_Dump: rtargetsc : 0
* RM_Dump: vs : 0
* RM_Dump: ps : 0
* RM_Dump: dcl : 0
* RM_Dump: states : 0
* RM_Dump: tex_list : 0
* RM_Dump: matrices : 0
* RM_Dump: lst_constants: 0
* RM_Dump: v_passes : 0
* RM_Dump: v_elements: 0
* RM_Dump: v_shaders : 0
refCount:pBaseZB 1
refCount:pBaseRT 1
DeviceREF: 2 -
-
Gery D.
Topikgazda
-
CJ4567
nagyúr
-
Gery D.
Topikgazda
válasz
hubai1979 #544 üzenetére
Ezt kiegészítem annyival, hogy miután kicsomagoltad a 3 patchet külön mappába, egyesével kell bemásolni a stalker fő mappájába. Mindent felülírni. Ha a magyarítást használni szeretnéd, akkor az eredeti gamedata mappát nevezd át bármire, amiből később tudni fogod, hogy az az eredeti, ha véletlenól megunnád a magyart.
-
hubai1979
őstag
Kérdé mennyi giga a StalkerSoup,egésznap töltöm már 9-GB len van.
-
Gery D.
Topikgazda
Sok baromsággal foglalkoznak, az tény. Pl ez a God módos hülyeséggel. Nem is kellene ilyennek benne lenni. Minek? Az a baj, hogy az ilyen nyílt módnál, ahol a készítő megengedi, hogy a tesztelő beleszóljon, abból sosem sül ki semmi jó. Saját módot akar mindenki csinálni.
Engem is zavar pár dolog, pl az áthaladási pontok. Főleg ATP-n, hogy a háztetőkön vannak. Ez szerintem akkora marhaság. Lenne a pálya szélén. -
Sensut
őstag
Hát a sztorimód vége fele egyáltalán nem volt stabil. Az egész Dead City egy crashhalmaz, minden egyes betöltéskor kidob az asztalra, stb. Küldtem legalább 5 mentést nekik, mert nem haladtak a hibákkal, aztán nem tudom mi lett a vége. De ha azt a részt nem fixálják, akkor hiába minden, nem ér semmit az egész sztori mod, úgy elmegy tőle az ember kedve
. Én nagyon remélem, hogy ezzel foglalkoznak s nem holmi szépséghibákat kezdenek el maszkírozni, mint ahogy a Steamen olvasgattam
.
-
Gery D.
Topikgazda
Nem kell új játékot kezdeni majd, szerintem ezek csak script változtatások lesznek. Meg már a Collector-ral kezdtek el foglalkozni, a Story mód már elég stabilnak mondható. Bár remélem egy két felmerülő hibát javítanak majd. Meg elvileg a Story-ba akarnak még új feladatokat tenni, ha jól értelmeztem. Bár most nem nagyon tudtam foglalkozni vele, majd csak hétvégén. Meló közben ráérek stalkersoup-ozni.
-
Sensut
őstag
-
hubai1979
őstag
Nem, föntebb ott a link aról,ahogy írtam az utorrentest.
Gery mester valami javítást szedjek le?
Bocs nem tudok szerelni másolgatni nekem nem nagyon mennek,azért szedtem le a könyebbbik verziót.
Nagyon hasonló az egyik rémálom modhoz ahogy kezdődik,kordon az öregel duma, pohár víz vagy valami hasonl és jön a pokol.Valami bánya vagy mit tudom én.
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai1979 #523 üzenetére
Innen töltötted le az alap progit, amit Sensut írt?
-
hubai1979
őstag
Heló sziasztok sikerült letöltenem és telepíteni,a baj akkor jön mikor főlrakom hozzzá a magyarosítást.
Az utorrentest szedtem le.
-
Aarpok
őstag
Ennél a módnál meg hatványozottan igaz lehet a sorrend betartása.Azt hiszem az a baj,hogy én is össze-vissza kóboroltam.Már túl vagyok a Tudat és a monolith labor titkain is.Sakharov akar tőlem a laborokból valami cuccokat,de már nem szívesen megyek be.Az X16 - ot csak 3 -szor jártam meg és egyre durvább ellenségek jöttek (legutóbb 5 törpe várt ott ahol az irányító volt)
-
Sensut
őstag
Ez a baj ezekkel a modokkal, hogy ha nem abban a sorrendben végzed a feladatokat, ahogy azt a modderek elképzelték, akkor egy idő után minden összekeveredik és lesz egy csomó ellentmondás a játékmenetben. Anno így szenvedtem a Secret Trailsel egy csomót, aztán vettem a végigjátszást és úgy tökéletes lett az eredmény. Ezért szoktam egyszer "megtanulni" a modot egy legkönnyebb szinten, aztán egy nehezebb szinten jöhet egy alapos végigjátszás.
-
Gery D.
Topikgazda
Ez is jól meg van keverve. Megcsináltam a Laptopos küldetést, majd visszamentem Dan-hoz, erre most adta be a Sisakos küldetést a Tudós USB meghajtójával. Most már 2 sisakom van.
Cat-nek is most kell Kalmyak Gyógyszere. Ezután beszél majd a Mocsárban lévő Monolith-okról.
Sakharov-nál még mindig inaktív a feladat. Talán majd ezután beadja. -
Gery D.
Topikgazda
Én meg megkaptam a következő feladatot Kruglov-tól, miszerint kell neki egy Számítógép, amit Arhara-tól régebben nem fogadott el. Most megint mehetek Arhara-hoz. Utána jön Pripyat és Yakut.
Többet ilyet nem csinálok, hogy ennyire elhúzom a Mocsaras küldetéseket. FIma nem adott átjárót a Mocsárra, meg nem is tudom, hol kell megmenteni az életét ismét. Mondjuk tippelek arra, hogy amikor kiszabadítottam a Labirintusban, akkor belefuthat egy Anomáliába, és onnan kell kiszabadítani, nem tudom, de már nem is érdekel. Ha esetleg valaki találkozik ezzel, az írja meg.
-
Sensut
őstag
Ez nem fontos. Csak akkor kell Dannel beszélned, ha még nincs meg Sakharovtól a PSI blokkoló. Ha már megvan, akkor mehetsz egyenesen Radarra. Egyszer tőlem az után is elfogadta Dan a flasht, hogy már megvolt a blokkolóm és kikapcsoltam a perzselőt. Ez nem tudom mitől függ? Aztán utána megjelent egy párbeszéd Sakharovnál amiben én arról kérdeztem, hogy szerinte Dan jobb blokkolót csinál volna-e? Azt válaszolta, hogy az övé minőségi és jobbat senki se tud csinálni.
-
Gery D.
Topikgazda
Ez se megoldás, mivel van már nálam egy Sisak, így Dan-nal nem lehet beszélni. Hiába írja ki a feladatot a Mocsárra érkezve, nem aktív a beszélgetés, rögtön menni kell a Radar-ra. Ez gáz, mert a Tudós USB meghajtóját neki kell odaadni elvileg, miután megszereztük Kruglov-tól, hogy beállítsa a Prototípust Dan és úgy adja nekem a sisakot.
-
Gery D.
Topikgazda
Tudom, hogy ez a Spawn menü.
Egyébként van egy kis hiba megint. Arhara Laptopját már jóval előbb megtaláltam, mint hogy megkaptam volna ezt a feladatot. Így Dan-nal való párbeszéd kimarad. Most megpróbálom lerakni valahol a Laptopot, aztán beszélek Arhara-val és utána Dan-nal.
-
Gery D.
Topikgazda
Fang-ot ugye nem nyírják ki, csak Le Havre állítja ezt. Mert ugye Canin=Fang.
Hát, akkor keresem tovább. Egyébként a Trader újítása előtt Adrenalin-nál volt. Ezt a leírásba is berakták, miszerint a fegyvert valamelyik kereskedőnek adták el Agroprom-ban. Ha nagyon felidegesít, belenyúlok a Trader fájlba és belerakom. -
Sensut
őstag
Ez az eltűnt expedíció sorozat nálam így működött:
- Cordonon a katona PDA-ja.
- Szemmétdombon a sebesült bandita PDA-ja.
- Friar PDA-ja.
- Szemétdombon Prapor.
- Barmannak a PDA-t javítani - kell a Tears of Fire arti, de a PDA javítása nem sikerül.
- folytatódik Lukash árulós feladatával - Pavlik PDA-ja, de volt egyszer, hogy nem találtam meg nála (?).
- Grey zsoldos PDA-ja a Wild Terriory-n.
- Sakharov, de csak a laborok lekapcsolása és Fang gyilkosának a megtalálása után...RPD puskát én egy hullánál találtam valahol Radaron.
-
Gery D.
Topikgazda
Közben megnéztem, azt a feladatsort már elvette a játék, hogy találjam meg a PDA tulajdonosát. Már csak az aktív, hogy találjak valakit, aki ismeri az eltűnt csoportot. Itt a Last Day-re gondol a játék, úgy rémlik. De még nem találkoztam egy taggal sem. Ez lesz Le Harve vonala, aki elvileg megölte Ghost-ot.
Friar-t megöltem, Grey halott, Lukash árulós része is kész, de így se adja be. Most csinálom Arhara, Dan, Cat küldetését. De az RPD puska még mindig nincs meg. Ahogy a SKAT-15-ös aktiváló modul sincs meg. Pedig most beszereztem pár Fekete Energiát is.Érdekesség, hogy Ghost Páncélját megvettem Sakharov-tól, miután a küldetést teljesítettem. Na most megint kellett neki egy Egyedi ruha, vissza vittem neki a Páncélt, de most csak 3 pontot írt.
Biztos zabos lett, hogy lenyúltam tőle.
-
Sensut
őstag
Sakharov csak azután fog beszélni veled, hogy megcsináltad Lukashnak az árulós feladatot és kapod Greyt a Vad Vidéken, akinek a PDA-jával mész majd Sakharovhoz, persze a lekapcsolások után. De mindehhez kell Friar PDA-ja először. Bonyolult, mint az istennyila... Azt a Friart is egy kicsit könnyebben elérhetővé tehetnék, mert megtalálni egy szenvedés, és nélküle egy egész történetblokk marad ki, ami befolyással van mindenre.
-
Gery D.
Topikgazda
Nem elég az Agyperzselő lekapcsolása. Ezek már megvannak nekem és még mindig nem aktív Sakharov-nál a folytatás. Folyton az a párbeszéd aktív, hogy van egy fontos üzletünk Sakharov-val, de ő csak annyit mond, hogy előbb menjek el az Agyperzselőhöz és utána beszélhetünk. Gray, a Zsoldost is kinyírtam már, de még mindig nem tudok vele beszélni.
Tuti, hogy Arhara feladatai után lesz aktív a folytatás, mivel már csak ez maradt. Na majd ma kiderül.
Miner-rel se tudok beszélni a széf tartalmáról addig, amíg a nyomozásomat be nem fejezem. Azt hiszem ez a Fang szál. Az eltűnt Expedíciós pedig Ghost-é.
-
Sensut
őstag
Friar -t (Fraer) az eltűnt expedíció vonalhoz kell megkeresni, illetve megszerezni a PDA-ját, amit aztán viszel a Csaposhoz megjavítani. Ez a szál életbevágóan fontos és csak az után lesz aktív Sakharovnál, miután lekapcsoltad az X-16-ban az agyat. Lényegében már az első pályán, Cordonon elkezdődik, amikor megtalálod a PDA-t a halott katonánál a híd mellett, majd egy következőt a Szeméttelepen a sebesült banditánál. Csak miután megvan Friar PDA-ja, beszélhetsz Praporral az Szeméttelep duty posztján és ő küld tovább a Bárba. Friart több helyen is meg lehet találni, de nagyon nehéz. Én a banditák bázisának közelében találtam meg jó későn, és amikor lelőttem (mert le kell), akkor a banditák kiakadtak. Meg kellett várjam, amíg jó messzire nem kerül onnan
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- DOOM - The Dark Ages
- Elemlámpa, zseblámpa
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Kutya topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Keresem - Fostex állvány
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest