-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl játék két ingyenes módjával (StalkerSoup és Narodnaya Solyanka Cumulative Pack 2) és ezek honosításával foglalkozik.
FIGYELEM! A StalkerSoup fejlesztés alatt álló játék, ezért hibák adódhatnak!
A végleges verzióra még várni kell
(TALÁN SOHA NEM JÖN EL AZ A NAP!).
----------------------------
Aktuális StalkerSoup verzió: 110019
(A letöltött és a beépített update fájlt időnként többször is el kell indítani, hogy a legfrissebb verziót telepítse!)
----------------------------
A honosítás legutolsó frissített verziója: 110019
(Tölthető az új gamedata\config\text\hun mappa, az eng mappa már törölhető!)
(Folyamatosan frissítem, egészítem ki a fordítást.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery D.
Topikgazda
Várj, most 8 órát egyhuzamban nem tudsz aludni, vagy meghalsz közben? És hol van ez a probléma?
Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.
-
Gery D.
Topikgazda
Akkor mégis csak jól fordítottam. Hírtelen nem emlékeztem, hogy van ott láda. Szét szoktam nézni mindig. Megtévesztő volt, mert szemben a téglaépületben is sok cucc van abban a fémdobozban. Sörétes lőszer is.
Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.
-
Gery D.
Topikgazda
Az Aktivátor nekem se jelent meg a legelső alkalommal, Ezt jeleztem is, de úgy látszik, nem javították.
sensut: Igen, ennél a résznél én is káromkodtam elég keményen. Totál érthetetlen néhol a szöveg.
A Helikopter elvileg valahol észak-keleten jelenik meg, de én se találkoztam vele. Bementem a Labor feletti területre, ahonnan elvileg fel kellene szállnia a helikopternek, ahova elvileg nem is lehetne bejutni, de egy bug miatt kikapcsolt a számláló, ami jelezte, mennyi időm van visszamenni a biztonságos területre. És ott a Helikopter meg se mozdult.
-
Gery D.
Topikgazda
Igen, látom már. Az a baj, hogy ez az eredeti fordítás, lehet, menet közben meg lett változtatva.
Majd kikísérletezem, hogy lenne jó ezt megoldani.Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.
-
Gery D.
Topikgazda
Hamár az Antennáknál jársz, akkor ez is javítva lett. Az utolsó a 96-os verziónál volt.
Sensut: Kimaradnak jelenetek úgy látszik. Teljesen meg kell mindent csinálni, ez egy ilyen Soup, mindennek köze van mindenhez.
Majd lefordítom a szöveget, ha odaérek.
-
Sensut
őstag
-
Gery D.
Topikgazda
Igaz, még Agroprom-ban vagyok, de egy Crash-t kaptam eddig csak. Milyen géped van Kekeeci? És mit ír a crash log?
-
Gery D.
Topikgazda
Ez tipikus hiba. Ilyesmi hibát én is kaptam. Ez a Respawn hiba. A 32 bites motor miatt elfogy a memória és crash-el, amikor újra Spawnol a Szabadsági tag. Valahogy így lehetne ezt leírni.
-
Gery D.
Topikgazda
Ez érdekes, mert kiérve a gyár területéről már nem visszhangzik. Most megyek épp át a Vad Területre, megnézem, ott előjön-e.
Nem tudom, de valahogy mintha sokkal erősebb lenne a játék. A zombik is sokkal okosabbak, mert stratégiáznak. Leguggolnak, becserkésznek. Egy sorozatot bekapok tőlük és fekszek is el.
-
-
CJ4567
veterán
Jó, de úgy értem gyakran mentek(túl gyakran
), így könnyen vissza tudtam tölteni.
Amúgy nemrég a játék a szívbajt hozta rám. Látok egy banditát, hasalással oda akartam lopózni. Senki nem vett észre, teljes csend, csak valami madár szólt meg a szél, egyszer csak hirtelen shotgun hang(fejhallgatóval játszok, játék hangja elég magason volt). Reagálni se volt időm, csak egyből meghaltam.
No Sana No Life
-
Gery D.
Topikgazda
-
hubai1979
őstag
Oké frankon működik,köszönöm szépen mind ketőtöknek, még egy baj szagat de rendesen.
Négy magos penom,12gb ram,6670vidiK 1Gb.
A három javításon kívűl semmit sem raktam rá meg persze a magyarosításodat amit köszönök szépen neked.
[ Szerkesztve ]
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
-
shield
őstag
Lehet, hogy még nem vállaltam el!? Fürgének már szereztem egyet Kordonon a falu melletti anomáliából. Nem foglalkoztam tárolóval, rohantam leadni neki. Na mindegy majd egyszer visszajövök értük.
A másik gondom, hol van most akkor Strelok búvóhelye?S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
shield
őstag
Köszi a segítséget. Eddig nem játszottam vele, nem igen tartottam számon az ilyen dolgokat.
Ez a keresd máshol dolog nem tűnt fel. Mondjuk nem értem miért kell ez a felesleges keresgélés bele.Nem tudom miért van az a hiba, hogy nem azonosítja be a karaktereket, csak akkor tudom meg hogy kicsoda, ha szóba állok vele. Újra raktam az egész modot és a mentésekkel csinálja. Lehet, hogy ezért újra kell kezdenem!?
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Gery D.
Topikgazda
Nem az lehet a gond, mert nekem minden jól működik. Különben a hud fájlt átírtam, hogy a célkereszt csak egy pont legyen, ha ez valakit zavar, az törölje ki azt a fájlt. Csak azért van benne mindig, mert sokszor másolom át a teljes gamedata mappát és nincs kedvem kitörölgetni.
-
shield
őstag
Nagyon köszönöm a segítségedet.
Egy ilyen pici dolog, hogy megtudja keseríteni az ember életét. Ez miatt szívtam ennyit. Lényeg, hogy megoldódott. Sok kellemetlen dologtól megkímél a karakter felismerés.
Még 1x köszi.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Gery D.
Topikgazda
Nem értem. Az OneDrive tárhelyemen meg van osztva a Stalkersoup-os mappa, abban van benne a gamedata mappa és az a fordításom. Eddig jó volt.
-
shield
őstag
Akkor az átjáró előtt lepakolok, jobban tudjak futni. Ezt azért furának találom, az még oké, hogy nincs térkép és kommunikáció, de a többi. Ezek szerint nem is tudhatok beszélni a Csapossal és nem találom meg akivel javíttatni kell, és vele sem tudok beszélni. Akkor ez a logikus.
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
CJ4567
veterán
válasz
kekeeci #1043 üzenetére
Gloss factort vedd jóval alacsonyabbra(nem kell minimumra), a nap fényerejét is vedd lentebb. Próbáld meg ezek előtt kikapcsolni a Fast Bloomot.
Épp AA2.1 telepítésével szenvedek, telepítés közben volt áramszünet, azóta nem tudom feltelepíteni, mert egy fájlnál nem tudja elérni a telepítési helyet(valami ilyesmi, most újratölöm a rart is)
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Gery D.
Topikgazda
válasz
kekeeci #1074 üzenetére
A No commentes képedben szereplő hibás pályaleírással nem tudok mit kezdeni, azt nem nekem kell jelezni, hanem TB-nek, hogy javítsa, mivel az script hiba, mivel a text szöveg csak ennyi:
<text>Sakharov:\n%c[default]Itt nem lehet kiteleportálni a területről. Menj át egy másik területre. Megismétlem a területeket, ahonnan lehet teleportálni:</text>["L03u_agr_underground"] <<Bizonyára emiatt van a hiba. Az pedig a \scripts\meceniy_intellectual.script fájlban van elírva, ahol látszik, mindenhol kicsi az "L".
A Kalmyak Kenőcsénél nem értem, mire írod, hogy rossz eszközcsoportba került.
-
Gery D.
Topikgazda
válasz
kekeeci #1080 üzenetére
A megesz bekeretezést nem láttam.
Vele még nem találkoztam. Nemsokára ránézek, miket tud fejleszteni és mit kér hozzá. Tippem az, hogy nincs olyan Műtárgyad, amit kér.
De ez kicsoda amúgy? Hol találkoztál vele? 20 vodka kell neki, hogy átadjon egy csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
Gery D.
Topikgazda
-
-
hubai1979
őstag
válasz
kekeeci #1097 üzenetére
Edig nem mertem kipróbálni a teleport dolgot,valahogy nem lehetne beálítani hogy mikor hová,mert ugyebár lenne hasznam nem is kevés.Azért is irtam róla hogy aki már megtalálta az tud róla írni valamit.A sörtétest nem találtam sehól pedig jó kis fegyvernek tünik,kétszer is vissza mentem a kis tavacskához de semi.
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
Sensut
őstag
válasz
kekeeci #1113 üzenetére
Pontosan 23, az jött éppen. A 3-asban jól átvészeltem, minden okés volt, de a 4-esben amikor kezdődne, simán CTD. Nem lehet valahogy kikapcsolni?
Amúgy most látom, hogy az összes műtárgyat kiszedték a 4-es javításban. Ugyanazzal a cuccal mentem át a 3-asba és a detektor rengeteg artit mutatott Yantaron. A 4-esben üres teljesen a ugyanez a pálya. Csodálkoztam is, hogy nem lehet műtárgyakat találni újabban
.
-
shield
őstag
válasz
kekeeci #1188 üzenetére
Az a helyzet, hogy nálad van valami gebasz, mert nincs olyan hogy 4000-5500 a sugárzás, 1 vagy 2 számjegyű érték van, esetleg 3 jegyű. Valamit csaltál Te kis hóhányó.
Gery D. nem tudom miért jó nekik a fájl összevonások, nagy bőszen felraktam a 3-as patch-re a 4-es fordításodat, arra gondoltam hogy ha valami plussz van benne, akkor sem probléma, mert esetleg a 3-asban úgysincs benne, úgy sem kell, ellenben javítottál benne dolgokat. Erre bizonyos szövegeknék csak a string jelenik meg, na mondom eddig jó volt, mi a franc baja lett, eddig jól működött!? Végül kiderült, hogy másik fájlba kerültek a stringek, mert fájl(ok) meg lettek szüntetve.
Amúgy most 3 hét kényszer pihenőn vagyok, úgysem tudok játszani, addig lehet hogy megint beújítanak.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Gery D.
Topikgazda
válasz
kekeeci #1264 üzenetére
Elírtam, az Pripyat lesz.
Megnézem az angol szöveget. Ilyet azért nem hibázok.
Angol szöveg:
closer to the center - the more disturbing effects.... But let's try. Place the appliance on the central square behind the statue of Lenin, a small reinforced concrete construction...Valahogy belecsúszott Yantar.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T15 Üzleti "Golyóálló" Laptop 15,6" -60% i7-1165G7 32/512 NVIDIA MX450 UHD 4K
- ThinkPad erőgép,14,1"FullHd IPS,core i7 8550,8x4Ghz!,RX 550 VGA,8GB DDR4,512GB SSD,vil.bill, újszerű
- ASUS VIVOBOOK S 15 OLED K3502 (K3502ZA-MA268) SZÜRKE
- Corsair HX1000 újszerű, dobozos, garis
- MSI Gamer 17,3"FullHd IPS,i5 4200H,GTX860 2-6GB 128bit! VGA,8 GB RAM,SSD+1TB HDD,Új akku,nagyon szép
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest