Új hozzászólás Aktív témák
-
Thom!
veterán
Fejlődés -1 akár S22nél
-
Laurh
aktív tag
Nálam az A52s-nél voltak röccenések/akadások fluidságra nem voltam vele elégedett, minden másban korrekt volt.
Az A53 akkor fog majd jobban berobbani, ha kifutnak a házon belüli jobb/kedvezőbb "vetélytársak".I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
ghiottone
nagyúr
Kár, hogy az A73-ast nem hozzák be.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Morph33
tag
Pont a múlthéten vettem új telefont a lányomnak. Az A53-ról szóló előzetes infók alapján inkább az A52s 5G-re esett a választás. Ez a teszt is megerősíti, hogy jól döntöttünk.
Nem értem, hogy ezt így, ilyen magas áron mi értelme volt kiadni, de komolyan? Csak, hogy legyen új?
-
jUUh
addikt
Nagyon drága, szerintem enenk hatására még jobban vinni fogják a régebbi Samsungokat, pl az A52s 5G-t. Ismerős is most vett egyet, korrekt készülék nagyon, semmi panasza nincs.
Google Pixel 7
-
A 2022-es év mottója is lehet a főcím. Nem csak a Samsungra igaz sajnos.
-
Steve1207
veterán
-
odani
tag
Ha esetleg valakinek voltak még kétségei, hogy undorító-e, amit a nagy mobilgyártók művelnek, ez a készülék az újabb, kristálytiszta bizonyítéka annak, hogy igen. Komolyan mondom, hogy az iparág történéseinek a követése vetekszik a trash reality műfaj sajátosságaival. (okádós emoji nincs?)
-
Vajon milyen üzleti megfontolásból nem hozzák hozzánk az A73 telefont?
Veszélyes lenne az S21FE eladásaira? Vagy az S22-re?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
janeszgol
félisten
Hardveresen lényegesen gyengébb az A52s-től, viszont kamerában szerintem jobbnak tűnik. Képminőségben veri azt.
Viszont az ára technológiai szempontból indokolatlan.[ Szerkesztve ]
Messenger Lite hibátlan. Sima Messenger trágya. Ennyi.
-
thboxx
aktív tag
válasz
Donki Hóte #13 üzenetére
Azért én nem húznám ennyire le ezt a mobilt. Szvsz ennek nem az említett A52s 5G az elődje, hanem a sima A 52(5G). Ahhoz képest meg igenis előrelépés, HA! feltételezzük hoggy ebből is lesz esetleg egy tuningolt "s" verzió. A kezdőár már más kérdés...
Bocs, nem válasz akart lenni...
[ Szerkesztve ]
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
haiduo82
aktív tag
Nagyon drága, nem is értem. Feleségem A52s-t tuti oda nem adnám ezért (még akkor se, ha elfogadjuk azt a nyakatekert érvelést, mely szerint ez valójában nem annak az utódja)
"Együtt vagyunk senkik"
-
csaabz
őstag
Nekem A52S 5G van, ez a céges telóm és utálom. A több éves Honor 20-hoz képest visszalépés mindenben.
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
shifty!
senior tag
Köszi a tesztet. Hát nincs rá indokom hogy a Oneplus6-ot erre leváltsam...
Tesztírónak egy személyes vélemény, számomra nagyon steril és tárgyilagos a fogalmazásmód, a MA-s tesztekhez képest kevésnek tűnik a lazább fogalmazásmód és a jól illesztett humor, lazaság.
"Vasárnap ne lopj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő."
-
bollokcs80
Korrektor
Ez tulajdonképp egy termékfrissítésnek álcázott áremelés - kevesebbet többért.
Mint amikor a 180 forintos, 100 grammos csokiból lesz 220 forintos 90 grammos csoki.B.Cs.
-
lm83
őstag
33 mikor jelenik meg?
Csak mert 32-t vennék akkor -
Legendd
senior tag
Pont tegnap láttam a Media Marktban az A52s-t, ott 130 ezer forintért "szórják ki". Használtan pedig már 80-90e. Vicces.
Alea iacta est!
-
sxxorp
őstag
válasz
janeszgol #14 üzenetére
Hááát... elég nehéz az összevetés eltérő körülmények között készült képekkel ahhoz, hogy ezt kategorikusan kijelenthesd. Azért megvárom a GSMArena Photo Compare eszközét (mielőtt kimondom, hogy bármilyen is az A53 képminősége (
) jól döntöttem, hogy 2 hete az előd A52s-t - azért próbáljunk ellenállni annak szolid agymosásnak, hogy egy korábbi előd az igazi előd a későbbi előd helyett...
-, vettem meg 120k-ért
190k helyett-> akár 142k+füles helyett is (-8600Ft a párom régi A40-éért, és a jelenleg érvényes 2db -10%-os kód (samsungpeople10; NYEROVELEMENY10) a samsung.hu oldalon, bár az A53 árán élcelődő kommentek azért így kevésbé ütősek):)
[ Szerkesztve ]
-
dave987
aktív tag
Én azért a dizájn leírását nem intézném el annyival hogy nem változott. Képek,videók alapján a telefon kerete masszívabb lett,tömbszerűbb,szépen körül öleli az elő- és hátlapot. Mint az Iphoneoknál,csak nem olyan lapos,meg mint évekkel ezelőtt az A sorozatban is volt, és sík a kijelző. Végre kidobták azt a fekete műanyag lépcsőt a kijelző körül. Szerintem így sokkal szebb(minden telefon).
-
pinnacle
veterán
Legalább 4K60fps lehetne benne.
Most a Telekomnál (független), mobilcsere programmal, 100k az A52s. Jack miatt is inkább azt vettem.
[ Szerkesztve ]
-
comegetsome1
aktív tag
Xperia 10 III meg szoba jöhet, gyengébb 690 procival és 60Hz kepfrissitessel. Többi tulajdonságban hozza a szintet. Ezt a telefont szerintem hivatalos forgalmazói csomagolásban kaptatok. Azon lepődtem meg, hogy a Samsung nem volt annyira álszent, hogy Aldis lebomló nejlonba csomagolja az 53at. Betört kijelző, kamera lencse vajon visszaváltható üveg
-
klaya86
senior tag
190ert ezzel a processzorral én esküszöm nem értem, hogyan gondolta ezt a Samsungba. Én már a tavalyi széria 150 körüli árát is erősnek véltem. De ez.. számomra ez a proci a középkategória legalja. Valami 100e Ft körüli Samsungban még azt mondom talán, bár más gyártónál azon az áron is lenne bőven jobb cucc. Nekem ez a 190es ár röhej és abszurd.
-
t72killer
titán
Mehet ápr1./szánalmas kategóriába. Éreztem én, hogy a szilveszteri a52s vételem kb olyan hosszú időre kiszolgál, mint az előd s7edge, amit 2016 óta használtam. Mivel a jacket is használom + nemrég konnektort (országot) váltottunk, így még ezek is számítanak (bár tény, 7£, amennyiért a lidliben kapok egy a samuénál jobb töltőt, nem a világ vége).
A gsmarenás üzemidő tesztre kíváncsi leszek még, de érzésre nem hiszem, hogy megbánnám, hogy már hónapokkal ezelőtt meglépten a cserét - így, hogy még drágább is a cucc, főleg nem.
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
janeszgol
félisten
válasz
t72killer #29 üzenetére
A kettő között van 40-60 ezer ft különbség. Szóval nem csináltál rossz vételt.
De ennek meglepően jó a kamerája, illetve magára a kijelző minőségére vagyok kíváncsi még. (Az hogy valami FHD+ Amoled, az kevés info.)Messenger Lite hibátlan. Sima Messenger trágya. Ennyi.
-
t72killer
titán
válasz
janeszgol #30 üzenetére
Ugyanaz a kamerahadver, úgyhogy felpattintok rá egy gcam-et (pontosabban már van) és problem solved
-
janeszgol
félisten
válasz
t72killer #31 üzenetére
Jó kép. Lehet nem is jobb annyival az A53. De nézd Killer. Senki nem írta, hogy az alsó kép, ami Gcammel jelöltél az rosszabb minőségű? Előtted a térkő az élesebb, de minden más mosottabb. Nincsenek éles vonalak benne, ráadásul még árnyékolási gondok is vannak rajta. A felső kép sokkal jobb minőségű, nekem sokkal jobban tetszik. Az amúgy is egy jól sikerült kép.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz
janeszgol #32 üzenetére
Dehogy rosszabb, sokkal jobb. A felso kep egy impresszionista festmeny, az also pedig egy normalis fenykep. Nyisd meg a kepeket egy masik tab-ban teljes meretben, de mondjuk a problemat a bal oldali fa leveleinel mar kis meretben a hozzaszolasban is latni.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
t72killer
titán
válasz
janeszgol #32 üzenetére
?? A jobb alsó részben lévő fűre és a füves terület mögötti, árnyékban lévő demizsontörzsű pálma pocakjára vess egy pillantást
. Az utólagos mesterséges élesítés nem extra részlet...
+ az ominózus pálmától jobbra lévő lehúzott rolót és az ablakrácsot is javaslom megkukkolni
[ Szerkesztve ]
-
sxxorp
őstag
válasz
janeszgol #30 üzenetére
1. Ha már vételeket nézel lehet, hogy nem sikerült észrevenni, de írtam, hogy:
- jelenleg a legkedvezőbb árú helyen az A52s: 120k
- a samsung.hu-n az A53: 190k -> 2*-10% kupon=154k (készülékbeszámítással kb. 140k)
Tehát jelenleg csak 20-34eFt az a 40-60. De így is jobb vétel az A52s.
2. Ugyanaz a kamera-rendszer, olyan hú de nagy különbség nem lehet, de én inkább várom a valóban összvethető tesztképeket. Jelenleg nem látok számottevő különbséget a tavalyi mobilarénás A52s-tesztképek és ezek között. -
janeszgol
félisten
De miért nem jelzi a weblap, hogy link? Azt hittem ilyen kicsire van tömörítve. Kinagyítva valóban jobb az alsó. Pl a középen lévő távoli fákon igen nagy a különbség. (Az első egy massza, a másodikon látható, hogy azok levelek.)
De kicsiben nagyon tré a lenti.[ Szerkesztve ]
-
sxxorp
őstag
válasz
t72killer #34 üzenetére
Bakker kicsiben egész jó megtévesztő az eredeti, nekem szebbnek látszik, de belenagyítva olyan, mint a cell-shaded képek/filmek (pl. Scanner Darkly), mintha a valóságot alapul véve megrajzolták volna őket, a másik meg tényleg fénykép (pl. az eredeti jobb szélén a pálmatörzs vs gcam...)
[ Szerkesztve ]
-
pribez
csendes tag
Ez nem normális dolog, hogy lehet ennyire túlárazni egy készüléket, aminél az előd készülék szinte mindenben jobban teljesít. Az hogy későbbiekben hosszabb ideig tartó frissítéseket kap, még nem ok arra hogy, közel 60-ezerrel többet fizessenek rá a vevők. Biztos vagyok benne hogy az emberek többsége az A52s 5G-t részesítik előnyben ilyen paraméterek mellett. Sőt még azt nem értem hogy az Európai modellek nem kapják meg a snapdragon chippeket, mintha csak akarattal szórakoznának velünk, szinte hallom őket miszerint"jó az a Magyarnak"
Komolyan mondom mintha mindenből egyre inkább a gyatrábbat kapnánk, arany áron, fúj ez nagyon undorító, gusztustalan dolog
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
őstag
200-at ér kb... Ez is meg az 52s 5g is. Többet én személy szerint nem adnék ezekért. Itt felénk most a snapi 865-ös s20 fe 4g volt 325 ert, talán az jobb vétel a proci és a kamera miatt.
Ha jön egy értelmezhető soccal egy a53s az majd érdekesebb lehet mint most bármelyik samsung a középkategóriába. -
Raymond
félisten
-
mrThomi
őstag
Újjonan volt 325 az FE, [kép] és mivel multhéten itt egy árban volt az A52S 5G-vel ezért én a proci és a kamera miatt az FE-t választottam volna, de nyilván ez ország választja hol mi és mennyi.
Használtan pedig nekem max 200-at érnek ezek úgy ertettem, bár 8gb ram alatt én amúgy sem vennék már mobilt[ Szerkesztve ]
-
doooo
addikt
Az A52s utódja az A53s lesz... Ez meg a sima A52-nél mindenben erősebb, az A52 5G-nél meg a lényegesebb dologban erősebb, a GPU-ban.
A53s-nek meg mindenképp lennie kellene idén is, lévén minden évben van s-variáns. Valami S860-S865 kaliberű SoC-re tippelnék majd vele kapcsolatban. -
chuppie
friss újonc
Sziasztok!
Bevallom, szemezek ezzel a mobillal, időszerű a csere egy Hauwei Mate 20-ról. Azonban mindenhol szembejön velem az A52s, mint ami gyakorlatilag ugyanez a készülék. Bár drágább ez, hajlok ennek megvételére, leginkább a tovább tartó frissítések miatt. Vagy ez nem éri meg a plusz összeget és "túlreagálom"? 2-2,5 évig biztosan nem akarok új mobilt venni ezután sem -
t72killer
titán
" azt sem, hogy szoftveresen direkt aláássák az A52s teljesítményét, mert kellenek a jobb eladási számok az A53-nak. "
Ettől mondjuk, mint a52s tulaj tartok kicsit, szóval nem 100%, hogy a következő frissítéseket felrakom...
-
batai15
félisten
Rókabőr .
-
stingy2
senior tag
Majd kiderül, mit lép a Samu, ha a kínai gyártók elkezdik Dimensity 8100-al teleszórni a felső középkategóriás telóikat. Ez az Exynos, ami ebben van, ennyiért gáz. Nagyon. Úgy tűnik, most is az jön, hogy kiadnak egy eladhatatlan valamit év elején, majd látják, hogy nem megy a business, és jön a használható verzió. Addig én várok.
INTJ
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokoldalú és jó középkategóriás konstrukciót kínál a Samsung, a baj csak az, hogy a tavalyi modellt nem sikerült lekörözni.
- Tovább dúl a harc Hollywoodban az AI és a színészek között
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- DIGI Mobil
- Mobilinternet
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kis moduláris reaktorokkal kezelné az adatközpontok energiagondjait a Microsoft?
- Weblap készítés
- További aktív témák...
- iPhone SE 32GB Space gray/ Rose gold / 64GB Gold gyári független!
- iPhone XS 64GB Független/Karcmentes/Face ID NEM/1 hónap gar./p2850/
- iPhone 11 256GB gyári független Product Red szép állapot!
- iPhone SE 2020 128GB Vodafone Megkímélt/1 Hónap gar./p2842/
- iPhone SE 2022(3GEN.) 64GB Független Újszerű/Garancia/Akku 99%/p2839/
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest