Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl játék két ingyenes módjával (StalkerSoup és Narodnaya Solyanka Cumulative Pack 2) és honosításával foglalkozik.
FIGYELEM!
A StalkerSoup fejlesztés alatt álló játék, ezért hibák adódhatnak!
A végleges verzióra még várni kell
(TALÁN SOHA NEM JÖN EL AZ A NAP!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery D.
Topikgazda
Igen, éppen erre gyúrtam, hogy kiderítsem, honnan indul el. Le Harve szál pedig az Informátortól. Amikor beszélünk Voronin-nal Fang gyilkosáról, elküld, hogy nyomozzak. Aztán most véletlenül beszéltem Snitch-el a Bar-ban és láttam, hogy van neki aktív párbeszéd. Ő tőle indul. Aztán Freeman fog Le Harve-hoz küldeni. Kicsit bonyolult.
Update: Azt nem tudom, Voronin mit is mond pontosan, de az Informátorral beszélve azt mondjuk neki, hogy Voronin küldött. Ezt a szövegrészt majd át kell néznem, említi-e Voronin egyáltalán.
Update2: Közben megtaláltam. Valóban említi Snitch-et.Ez elkerülte a figyelmem.
Nos, köszönöm a segítséget! Cserébe elmondom, amit tudok. Ismered azt az embert, akit egyszerűen csak Informátorként ismernek? Ő az egyik saját emberem, kapcsolatban áll a zsoldosokkal. Úgy látszik, van vita arról, hogy Fang együttműködött a zsoldosokkal időnként bizonyos kényes ügyletekben. Ha ez valóban igaz, akkor az Informátor minden bizonnyal tudja. Ez minden, amit tudok mondani ebben a pillanatban Megjelölt. Sok szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest