-
GAMEPOD.hu
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz ElGatto #6287 üzenetére
Nem tudom. Kerestem hogy hol tudom kikapcsolni, de nem találtam. Tegnap viszont a normál lejátszással ment. (utolsó frissítés ápr. 13). Most vagy mókolgatnak még vele, vagy csak véletlenül került vissza, vagy ki tudja mit terveznek.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
F-ECT$
titán
válasz ElGatto #6107 üzenetére
Azt nem tudom, hogy az IT fejlesztők mi a halált csinálnak a cégnél. Rossz élmény kezelni szinte az összes felületen az alkalmazást, és nemhogy ezen a téren nincs előre lépés, de még funkciók is eltűnnek. Komolyan, 15 éves a cég, semmi más dolguk nincs ezen az 1 terméken kívül, és 0 előrelépést tapasztalok. Az egyetlen ok, amiért ezt használom, hogy fenn vannak rajta a podcastok, amiket hallgatok, és még reklám sincs bennük a free verzió ellenére.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest