-
GAMEPOD.hu
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
A Browse/Discover menüpont alatti ajánlatokat szoktad hallgatni? (Azok elvileg újak.) - Ez a menüpont csak PC-n létezik, mobilon a Home alatt található meg egy része (azaz mobilon sokkal szűkebb a választék).
A saját playlist-ek végén lévő Recommended Songs is mintha zömmel ismeretlen számokat ajánlgatna, ehhez persze kell egy induló playlist, ami a kívánt stílusnak megfelelő (minta) számokat tartalmaz. (Tapasztalatom szerint "vegyes" listákra rosszul működik, de adott zenei stílus keresésre szerintem pont jó.) Egyszerre csak 10 számot ajánl fel, de van Refresh gomb (viszont végtelenített zenehallgatásra ez nyilván nem jó). A jobb számokat hozzá lehet adni a listához, amivel lehet alakítani, hogy miket ajánljon fel legközelebb.
Szerintem a személyre szabott mix-ek összeállítását a Spotify "idomításával" is lehet befolyásolni, azaz a számok mellett megjelenő "Like" és "Don't like" gombokat kellene minél többször használni. (Mondjuk én személy szerint a "Don't like"-kal igyekszem óvatosan bánni...)
(#3967) Anonymus95 Kösz, ez azt a teóriát látszik erősíteni, hogy van éves előfizetési lehetőség, de korlátozottan...
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Milyen videókártyát?
- Hyundai, Kia topik
- Jogász topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- OpenWRT topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- További aktív témák...
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest