Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Melyik a jobb akció dúsabb Western?
Godless vagy az 1883?
Pro és kontra.
Melyik sorozat melyik western filmre hajaz?[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz Ryder62 #63000 üzenetére
Amikor leszálltak, ott mutatták, hogy lógnak a tájfájteke vagy mik a plafonról. Persze amikor elmenekültek egy sem volt sehol. De az egész bázison senkinek sem jutott eszébe, hogy kövessék. De mi van ha valaki odaállít és porig bombázza az egészet. Ja mert biztos annyira félelmetes a fekete szín, hogy nem merik megtenni? Storm trooperek hallanak 1 zörrenést és puskával mennek megnézni miaz? Ahogy szaladt a víz elől valami szánalmasan nézett ki. Trooperek meg 5mp alatt mind meg is fulladtak. Annyira sok WTF lejenet van az egészben sajnos. -
bagyulajuve
addikt
válasz dokee78 #63002 üzenetére
nem tudom ismered-e, de én nekem ez a csúcs western sorozatok közül, igaz csak mini sorozat: Hatfield-McCoy viszály
Resistencia eterna
-
Ijk
nagyúr
Még nincs lázadó szövetség, kvázi ellenség nélkül működik a birodalom, legfeljebb szabotőröktől kell tartaniuk. Minek felfegyverezni valamit, folyamatosan őrjáratozni ha nincs aki támadna? Az egész haderő is teljesen a mennyiségre épült fel ami a kontroll miatt kell, nincs szükség méregdrága profi klón katonákra hogy terrorizálják a civileket, pajzsokkal felszerelt fejlett vadászgép hogy civil hajókat ellenőrizzenek.
A stormtrooperek meg eddig sem értek semmit egyik SW filmben sem./人◕ ‿‿ ◕人\
-
wolf88
aktív tag
válasz dokee78 #63002 üzenetére
Ha akció dús westernt keresel, akkor az 1883 nem a te asztalod. Ellenben,ha olyan keresel,amibe te is bele tudod élni magad, átérzed egy kicsit is, hogy milyen lehetett akkoriban,akkor nagyon is ajánlom. Fantasztikus képi világa van.Amúgy egy próbát mindenképp megér szerintem.
-
BITBOYS
addikt
válasz paatrick #62981 üzenetére
1-2. rész után már nem néztem tovább, várok vele..
Viszont az első rész kislány vs. korlát [link] küzdelem nagyon feltűnő volt, nem tudom ezt miért nem tudták megoldani. Illetve a 2. részben mikor a házak tetején menekülnek miközben lövik őket és a teregetett ruha volt a menedék ami talán még szikrázott is.. szóval ezeken ellágyultam -
Komplikato
veterán
válasz Ryder62 #63008 üzenetére
Van egy bizonyos anyag (fém) az SW univerzumban, ami majdnem mindentől véd (pl. "fénykard" - tól pont nem) , csak mocskos drága.A dark troopersek kaptak csak belőle. Persze a beskar még drágább.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Maxxy10
addikt
Holnap kezdődik a For All Mankind új évada
-
minek?:S
őstag
Kenobi E04
Tanulva az előző rész botrányos Vader szinkronjából, ezt most eredeti nyelven néztem és így fényévekkel élvezhetőbb volt.. csak sajnálom, hogy így nem tudom teljesen összekötni a "gyerekkorommal", ha már az előzménytrilógián nőttem fel(a 4-5-6 mellett). Viszont így nem voltak olyan dolgok, amik kiszakíthattak volna a rész élvezetéből és így hozta azt a színvonalat, amit egy rajongó elvárhat tőle.
A színészi játékra még mindig nem lehet panasz,Igazából baromi jó volt látni belülről az inkvizítor HQ-t a JFO után(képregényeknél még nem tartok). Nem is gondoltam volna, hogy mennyi Jedi hullát tartanak a pincében, de az a rész nagyon tetszett. Nyilván itt is voltak érdekes dolgok, amiket, ha az ember kritikus szemmel nézne, akkor negatív pontok, de tudni kell helyén kezelni a dolgokat: a Star Wars sosem a -"földi"- fizikájáról volt híres, másrészt meg csak le kell ülni és hagyni, hogy a sorozat éreztesse az emberrel, hogy újra gyerek.egyedül talán Tala lóg ki a sorból, nem tudom miért, engem ő annyira nem fogott meg, de ez az egész ösvény dolog, meg a még nem "lázadás", csak kisebb gócpont is tetszett. Illetve, most, hogy a 3. részt is már 3x láttam, kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy
Obi-Wan és Vader találkozott Hát tűkön ülve várom az utolsó két részt, remélem nem adnak lejjebb a színvonalból és tartogatnak valami érdekességet a végére .. persze ami nem lesz megosztó. Remélem annak ellenére,. hogy, ha jól emlékszem Liam azt nyilatkozta, hogy nem fog szerepelni a sorozatban, fogjuk hallani Qui-Gon-t. Talán annyiban van kicsit hiányérzetem, ami hozzáadott volna Kenobi karakteréhez és szvsz egy hatalmas kihagyott ziccer, hogy amikor a bacta tartályban volt, akkor szívesen láttam volna valami visszaemlékezést, olyat, amit még nem láttunk. Akár olyat, amikor még ő volt padawan és Qui-Gon tanítja őt, akár olyat, ami a TPM és az AotC között történt, miközben képezte ki Anakint, vagy valami ilyesmit(éppenséggel egy kis Satine-os rész is beleférhetett volna), ráadásul akkor nem csak egy ilyen hagyaf*sznyi rész lenne. [ Szerkesztve ]
Üdv.:M.
-
Nordic
Közösségépítő
Annyira nem volt mit néznem, hogy nekiestem a már itt is sokszor említett Yellowstone-nak. Hát mit is mondhatnék, elég nehezen rántott be. konkrétan az első évad alatt nem volt olyan karakter aki szimpatikus lett volna, na de aztán... 3 nap alatt daráltam le az első 3 évadot, aminek a végén el kell ismernem, hogy Kevin Costner egy remek színész, hiába szólják le sokan. Még mindig nincs olyan karakter akivel tudnék szimpatizálni - Jamie egyenesen utálatos, bár ott nekem a színész se szipatikus - (bár Rip és Beth közelít hozzá), viszont annyira jó hangulata van a sorozatnak, hogy még az olyan részek is elrepülnek, amikben szinte alig történik valami. És ahogy a 3. évadot zárták, na az... Ha valaki ezt követte el se tudom képzelni, hogy mit élt át a 3-4 évad között.
-
S e t h
nagyúr
Nem rossz a Stranger Thing aktuális évada, sőt, de időnként too much, főleg ami a játékidőt illeti, mert nem olyan jó, mint amilyen hosszú, lehet rajta fogást találni, és itt jön a de.
A The boystól lassan olyan reakcióm vannak, mint Homelandernek, amikor megtudja a rajongási indexet.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Pitterix
őstag
Moon Knight uccsó epizód, olyan semmilyen.
Ms. Marvelt el sem merem kezdeni"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
k-adi
nagyúr
válasz Pitterix #63018 üzenetére
"Ms. Marvelt el sem merem kezdeni"
Én ma megtettem, de kár volt. Totál CW-s StarGirl feelingje van. Amúgyis gagyik ezek a marvel spinoffok többsége, gondolom a She-Hulk is hasonlóan gáz lesz, de talán ez a msmarvel a legszarabb eddig.
Aztán elgondolkoztam, hogy várjunk csak... mit is csinálok én? Hát van itt nekem Boys is.. Homelander még mindig epic -
Ragnar_
addikt
Obi-Wan Kenobi E04. Továbbra sem hibátlan, de teljesen nézhető, fanoknak meg főleg, mondom ezt úgy, hogy az animációs sorozatokat én nem követem, csak az élő szereplős SW cuccokat.
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Ragnar_
addikt
Hát igen.. Amikor bereped az ablak és bejön a víz, akkor életbe kéne lépnie egy vészhelyzeti blokkolásnak, (automatikus ablak-ajtó zárás) pont ilyen esetre. Nyilván van ilyenjük hiszen a tenger közepén vannak... nyilván. Vagy Obi-Wan miért nem vette fel az első ártalmatlanná tett rohamosztagos páncélját ? Kicsit megkönnyíthette volna a dolgát. Az ilyenek miatt nem hibátlan.
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
SQX_Barto
addikt
Az mennyire mokas, hogy a Boys elobb kint van viragboltban mint amazon prime-on (amiert fizetek)?
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
nagyúr
-
nagyúr
-
paatrick
őstag
-
SQX_Barto
addikt
válasz Bad Pritt #63031 üzenetére
Gondolom mas orszagokban az idoeltolodas miatt mar kint van. TV Time pl reggel 5-6 korulre irta a megjelenest, de az nem tudom melyik orszagra vonatkozik. Itt UK-ben nem volt meg sehol delutanig, miutan megneztem a viragboltit, lattam elerheto "rendesen" is
Amit nem ertek, hogy azert valahogy meg kene magyarazni a "nepnek", hogy mitol szagolja az uj hero alulrol az ibolyat, nem? Bar gondolom lesz ra valami fedosztori vagy ilyesmi. Soldier boy meg valoszinuleg vagy agymosott, vagy csak azt sem tudta melyik bolygon van.
Hughie pedig mar most rakapott a supe drogra. Ha Kimiko meghal, eleg morci leszekIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
nubreed
veterán
Mayor of Kingstown.
Az első két rész alapján nagyon jó sorozat. De ez nem is csoda. Eddig nem tudtam, hogy ez is Taylor Sheridan alkotás (written and created by), most már tudom. Hasonlóan színvonalas dráma mint a többi alkotása (Yellowstone, 1883).
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
grizlisandor
veterán
1883
Egy szóval csodálatos!
The Boys S03E04
Imádom, hogy egy órára teljesen kikapcsolok míg tart az adott rész.
A rész jelszavai:seggek, dildók és vér Hughie bakker Kimiko A-Train Ruszkik mit csináltak Soldier Boy-jal? Remélem sikerül ráüszíteni Homelanderre. -
BITBOYS
addikt
Formula 1: Hajsza a túlélésért (Drive to Survive)
Sajnos elhibáztam azzal, hogy véletlen a 4. évaddal kezdtem de igazából nem is bánom.
Nem vagyok egy vérbeli fanatikus F1 rajongó sőt, nem követem már legalább 5 éve a futamot, híreket ezzel kapcsolatosan nem olvasok csak nagyon ritkán..
De amit láttam és éreztem miközben néztem az valami nagyon izgalmas volt, főleg a 4/10.
Tudnak ezek a Netflixesek nagyon komolyan összevágták a tartalmat. Gyorsan le is darálom az előző 3 évadot. Szerintem zseniális amit eddig láttam. -
negyven2
veterán
Dragon Age: Absolution - Official Teaser
December | Netflix
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Maxxy10
addikt
The boys 4. évad berendelve.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok