Hirdetés
-
GAMEPOD
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FAR
tag
válasz
#00137984 #16724 üzenetére
köszi, de ahogy írtam, ezeken az alap dolgokon túl vagyok. letisztítva rendesen a kazi csatlakozói és csak ezzel az eggyel fordul elő. a konzolnak semmi baja, a többit rendesen viszi. 2 gépen is megnéztem.
attól függetlenül, érdemes lenne a gép foglalatát is letisztítani, de nem tudom h érjem el vagy mit fújjak rá. mindenesetre, nagyon minimális az esélye h az a probléma, mivel minden más játék megy rajta.a neten már utánanéztem és konkrétan ilyen jellegű hibát nem láttam. sima, vertikálisan futó vonalakról beszélt mindenki, ilyen speckó tört darabos mintájú vonalak, amik nálam fordulnak elő, még soha nem láttam és a neten se találtam semmit. egyéb ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest