-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunsetjoy
tag
Ezt ismeritek? Legutóbbi posztomnál került elő.)
A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
t256
őstag
El is felejtettem postolni a tegnapelőtti vételemet.
The Sega Dreamcast:
Ez pedig a mai apródos vétel összesen 2500 Forintért!
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
mirci18
addikt
-
mirci18
addikt
válasz AndrewBR #6771 üzenetére
A Cool-spot-ról rengeteg kellemes emlékem van pc-n sokat játszottam rajta.
Pont most jutott eszembe hogy ezt vajon gyűjti valaki pc-n?
Szóval van e olyan tábora a pc játék gyűjtésnek mint a konzoljáték gyűjtésnek?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Továbbá azt sem értem hogy apródon jófogáson és egyéb kamuhirdetés generáló oldalon miért utal valaki.
Számomra nem kérdés hogy ha biztosra akarok menni akkor csak vatera jöhet szóba.
Aki ilyen helyen veszti el a pénzét nem tudom sajnálni mert nem vigyázott eléggé.A másik.
Kiváncsi lennék hogy ebből a sok kisértékű családból hány lesz igazából felgöngyölítve mennyire van értelme feljelenteni.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Tudjátok mit nem értek:
Mikor a vaterán látok hirdetéseket mondjuk elektronikai termékekről és látom hogy egy olyan kép van kirakva mellé ami nem a termékről készült hanem egy webshopból vette.
Két dolog idegesít benne:
1-Miért lusta az eladó lefényképezni?
2-Miért nem törlik ki az ilyen hirdetéseket a vaterán mert ezek a vásárló megtévesztésére mennek sokszor.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
t256
őstag
Az igen!
Amúgy az adatok stimmelnek! Megkértem, hogy a játékokat, amiket kiválasztottam külön fotózza le. Azóta hallgatás van, de a bankszámlaszámát ,és a nevét már megadta. És erősködik, hogy ezek "PÁL" rendszerű játékok.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Cheesus
senior tag
Na sikerült találni egy Holland srácnál Tarzan-t N64-re eBay-en, és egy levélváltás után megtudtam hogy angol nyelvű játék, így meg is rendeltem. Igaz hogy csak a kazetta van magába, de EU-n belül kb cska német vagy francia nyelvű kazettákat találtam, egy USA rendelést meg most nem akartam beiktatni, mert a posta+vám még többe jönne ki, mint maga a játék...
https://www.twitch.tv/csehla
-
aya
addikt
Az igen , még a képet is megtaláltad
Érdekes ez a képlopógatás, nem egy embernek kellett már írnom hogy amit linkelget az az én gyüjteményem.
youtube-ra még videot is töltött fel valaki a képeimből.De legalább nem átverésre használják.
[ Szerkesztve ]
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
bbucy
csendes tag
Én már körbenéztem ezzel a hirdetéssel kapcsolatban, ezt találtam a facebook-on:
"Károsultakat keresünk!!!!
Hali!
Megint apród, andris740101 és gombosandras740101 azonosítókkal. Régi konzolos játékokat és más apróságokat árul pár száz forintért, gondolom arra megy, hogy a kis összeg miatt nem jelentik fel, de most benézte! Számlaszám:63300099-15112073 takarékpont, telefon: 06 70 2451789. Egy társkereső oldalon is ezzel az azonosítóval találtam egy képet, csatolom. Én benéztem 4000 forintot, ami nem nagy gáz, remélem mások óvatosabbak lesznek."
-
t256
őstag
Jól látom, hogy ezek NTSC-U játékok?
Az év ajánlata lenne, ha PAL játékok lennének.Az eladó 1 hónap után válaszolt. Létezik, hogy még megvannak Neki a játékok? Ha PAL játékok, akkor átverés szaga van a dolognak.
-
AndrewBR
senior tag
Hát igen... biztos jól viselkedtem, azért kaptam meg őket ilyen hamar...
A legjobb, hogy mind "lapozgatás"-mentes manual-okat rejt...
Sőt, a Spirou-ban egy blokk is található:
1997. 01. 07. 14:14
576 KByte7900.- Ft!
Sonic and Knuckles-ben pedig
egy szép kis 32X "kihajtogatós" tájékoztató.A.
-
aya
addikt
Igy van, PAL A angol PAL B ami itthon kapható.
Az enyém mindent visz
[ Szerkesztve ]
-
Aramir
őstag
válasz Cheesus #6764 üzenetére
Angol dobozos NES gépet nem hiszem, hogy nagyon fogsz idehaza találni, annó ezeket németből/osztrákból hozták be ilyen-olyan módon, arról nem is beszélve, hogy az angol gépek nem is kompatibilisek az itt elterjedt kazettákkal. Az itteni kazettákon láthatsz egy B betüt az egyik sarokban, vagy European Version feliratot, az angol kazikat meg egy A betütvel jelölték. Persze ki lehet lőni a lockout chipet a gépben, aztán többé ez nem gond Ha jól tudom a Nintendo ezzel kezdte el ezt a régiózáras bu*iságot.
http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
Cheesus
senior tag
-
t256
őstag
válasz Cheesus #6764 üzenetére
Nézz rá a hirdetéseimre! Megalkuszunk!
Adalbert! Die Hard Trilogy, Tarzan, Track & Field, Harry Potter, Driver 2. Mind eredeti tokban volt. Tok nélkülieket nekem sem számították be.
-
Cheesus
senior tag
válasz adalbert1 #6763 üzenetére
Én is láttam őket, egyedül a német doboz tántorított el...
Más: Nem tud valaki véletlen N64-re Tarzan Action game-t? Eszembe jutott, hogy ez egy volt azok közül a játékok közül a Win98-on amit végigvittem, és ahogy néztem a Nintendos vltozat nem is különbözik, viszon eBay-en zömmel csak az USA-ban vannak eladó kazettk (a dobozos még ritkább)...https://www.twitch.tv/csehla
-
adalbert1
veterán
"becseréltem néhány kacat PSX játékot" - mik voltak ezek? Mert mikor én bevittem pár darab értéketlen játékot, nem akarták beszámolni őket (igaz, csak 1-nek volt gyári tokja, és az is sportjáték volt), de múltkor az xbox360 vga kábelemet sem.
szerk.: mi történt, hogy ennyien akarnak NES-t eladni? Csak a hardverapro-n láttam 3 db dobozos példányt, igaz abból már 2 jegelve...
[ Szerkesztve ]
-
-
t256
őstag
Köszönöm a tippeket, este megnézem mi újság a géppel.
Voltam Playmaniában. Raktár még mindig nincs kipakolva, viszont SNES-re láttam két darab Super Star Wars-t doboz nélkül 3000 Ft/darab áron, valamint egy Super Mario World-öt 2500-ért.
Részemről becseréltem néhány kacat PSX játékot egy Point Blank 2-re (PSX) és egy Resi Code Veronica Dreamcast-re. Itthon vettem észre, hogy a Resi német nyelvű, így valószínű továbbadom.
-
ArtentoRedas
tag
A PS1-es lencsefelépítését nem ismerem ennyire. Véleményem szerint nem lehet szétszedni úgy, mint a PS2-ét. Szerencsére nekem mind a szürke PS1-es, mind pedig a PS ONE hibátlanul működik évek óta. Én úgy gondolom, hogy a leírt hangjelenség egyébként sem a fej optikájának betudható. Ez inkább mechanikai probléma. Szerintem a fenti hsz. alapján próbáld meg a javítást, olajozást. Esetleg a CD korong rögzítő tárcsáját vizsgáld meg.
-
Aramir
őstag
PS1-nél a mechanika szokott elkopni. Kikopik a "sín", amin fut az olvasófej, csapágyas lesz a lemezpörgető motor, ez utóbbit simán hallani lehet, lemezpörgetés közben kopogó hangot ad. A kopásról itt találsz némi infót:
[link]
[link]
Itt is lehet állítani a lézeren, csak jelöld meg hol állt, aztán tekersz egy kicsit rajta, aztán próba:
[link]
A kopogó motoron egy kicsit segíteni szokott, ha az alján lévő kettő apró lukon nyomsz bele egy kis műszerolajat, persze ne sokat.http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
t256
őstag
válasz ArtentoRedas #6756 üzenetére
Nekem pedig a Playstation 1-em feje "szenved, mint Krisztus a kereszten".
Lassabban töltenek be a játékok. A fejnek a hangja olyan, mint ha hirtelen fékezne és megállna.
A lencsét alkohollal megtisztítottam. Itt is van belső lencse, amit szintén meg kéne tisztítani?Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
ArtentoRedas
tag
válasz boygabi_ #6754 üzenetére
Kérdés, hogy mit jelent a tisztítás. Csak a lencse tetejét tisztogattad, vagy a belső lencsét is? Ugyanis a felső lencse (amit ugye a szétbontott gépben egyből látsz) tisztítása nem elég. Ha elég biztos kézzel bírsz, akkor a műanyag burkolat eltávolítása után, egy pici csavart kicsavarva és némi ügyeskedéssel a gyári zselé szerű anyaggal megbirkózva, fel lehet hajtani a felső lencsét. Az alatta lévő lencsét, ill. a felső lencse alját megtisztítva éred el az igazi hatást.
Persze, tényleg csak akkor kezdj hozzá, ha elég magabiztos vagy.
Amennyiben ismerted e módszert, kérlek tekintsd tárgytalannak ezt a hsz.-t. -
Aramir
őstag
válasz boygabi_ #6754 üzenetére
Első lépésben a sinek végén, amin fut az olvasófej, van egy vagy kettő fehér recés szélű tárcsa, azt próbálgasd meg állítgatni, előtte jelöld meg hol állt eredetileg, ha ez nem segített, akkor meglehet próbálni a lézert állítgatni, csak egy multiméter kell hozzá: [link]
Állítasz egy kicsit, aztán próba, ezt ismételgetni amíg jó nem lesz, ha szerencséd van. Ha nem javult, akkor kuka a fej, ki kell cserélni.
Annyit még megjegyeznék, hogy ez így már egy dölgődő olvasófej, előbb-utóbb cserélni kell majd, nyilván állítgatás után nem fogja még egyszer annyi ideig bírni, mintha új lenne.[ Szerkesztve ]
-
boygabi_
aktív tag
Mit lehet csinálni egy Fat ps2-vel, ha nem olvassa a lemezeket? Tisztítva volt az optika, de semmi.
-
t256
őstag
Mi ez a csönd? Vadászaton van Mindenki?
Ha körülnéztek a szokásos apróhirdetési portálokon észreveszitek, hogy elég sok dobozos SNES játék került elő. Sajnos nem nagy címek.Viszont kiderült, hogy a számomra olcsón felajánlott PS2 Fat dobozos! Csak hogy irigykedjetek.
Szerdán pedig Nálam lesz végre a Dreamcast!Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Aramir
őstag
Eredeti Japán
[link]http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz DrLecter80 #6748 üzenetére
Én voltam, kösz pont ezek vannak meg nekem is.
De már érkezik ebay-ről a dobozos Empire Strikes BackNon omnis moriar.
-
adalbert1
veterán
Mondjuk ha megnézed PS2-re kb. 39-szer annyit eladtak, mint Gamecube-ra, így nem csoda, hogy jóval olcsóbb használt játékként.
Én pl. nem hiszem, hogy nosztalgia tárgyaként fogok tekinteni a PS2-re (a fénykorában sosem volt, csak 2009-ben egy pár hónapig, de akkor meg már annyira nem fogott meg), egy Nintendo DS Lite/DSi-re annál inkább (mikor az Xbox360-om vettem, akkor a DS Lite-om és a PS2-m számíttattam be, azóta DSi-m újból van, de a PS2-t sok kedvem nem volt újból beszerezni). -
Aramir
őstag
2000-2500-ért már nagyon jó címnek kell lennie, hogy megvegyék (God of War, stb.), eléggé lent vannak az árak. Most fut ki végleg a gép, illetve ez már egy jó éve tart, lementek az árak, majd ha megint elkezdik megvenni a gépeket nosztalgiázni pár 10 év múlva, akkor megint felmegy a jobb játékok ára
-
t256
őstag
PS2 játékokat nem láttál véletlenül? Amikor ott jártam, akkor rögtön a bejárattól nem messze volt a Game City standja.
Azt vettem észre, hogy a PS2 játékok árai nagyon a padlón vannak. Egy RE: Code Veronica X 2000 Forint körül mozog. Ugyanez a cím Gamecube-ra 4-5000 forint.
[ Szerkesztve ]
-
aya
addikt
Múltkor hasonlóan jártam én is mondom így este honnan szerezzek lament of innocence ps2 iso-t.. erre a homlokomra csaptam.... barom ott a gyári a polcról. Felisoztam és kipróbáltam emulátorral.
Néha jó a warez, pláne ha meg is van a polcon.
[ Szerkesztve ]
-
Compaku
tag
-
Aramir
őstag
válasz AliceWake #6730 üzenetére
Nem lehet, hogy elnézted? Mert észrevettem, hogy a my menu-ben az angol belföldi postát írja ki a termékfigyelőnél, aztán amikor rányomok, hogy megnézzem az aukciót, akkor ott már a jóval magasabb magyarországi postaköltséget látom. Ez jó régen jól működött, úgy emlékszem, csak aztán amikor elkezdtek variálni az oldal kinézetével pár éve, azóta ilyen.
Licit mellett meg nem is emlékszem, lehet-e módosítani a szállítási költségeket. Elképzelhető, hogy igen, erre még sosem figyeltem.[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
válasz Compaku #6731 üzenetére
A kép szerint 18,6V 120mA-es a táp.
Már ha az az eredeti.
A másik módszer: gépet szétkapni, lekövetni a tápvonalakat,
abból kikövetkeztetni a szükséges delej paramétereit.
A szűrő kondik polaritása-feszültség tűrése segít valamelyest.
Ehhez viszont már szakember, vagy hozzáértő amatőr kell.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Sunsetjoy
tag
válasz Compaku #6731 üzenetére
Pont a linkelt oldalon van az ac adapter képe, nem?
http://stopxwhispering.files.wordpress.com/2012/03/ac-adapter.jpgVagy emitt VHF channel 3-at írnak.
http://www.old-computers.com/museum/computer.asp?st=3&c=713A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Szerencsére elő tudok állni egy Németországi szállítási címmel, de így elrejteni, hogy a 6 euró amúgy csak a No.-i szállításra vonatkozik, már kimeríti a nagyon is szándékos megtévesztés kategóriáját. Pedig nem ma kezdtem a netes vásárlást mint olyan. Nem szoktam ilyesmit "elnézni".
Már csak pár perc. Meglátjuk.Compaku Lehet, hogy a tápja hibásodott meg, esetleg a kábel tört meg valahol, kontakthiba, nagyjából bármi baja lehet sajnos.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
Compaku
tag
válasz AliceWake #6726 üzenetére
Eddig rájöttem én is De valamiért nem tudom beindítani, összedugdostam nyomkodtam a zöldnek a gombját mert az a reset de nem történik semmi sem, kipróbáltam már 2tv-n is, meg tettem egy tv kártyát a gépembe de azzal sem sikerült semmit se elérnem
PÜ-re illik válaszolni!
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz Compaku #6725 üzenetére
Egy pong. A Magnavox Odyssey 4000 Philips által 1977-ben gyártott verziója. Már tud színes képet adni.
Nem tudom, hogy itthon mekkora lehet rá a kereslet, én nem sok pong- gyűjtővel találkoztam.
Nekem is csak egy első generációs konzolom van, egy Videoton Pong, a legrégebbiek is mind második generációsak (Atari 2600, Intellivision és Philips G700 vagy Magynavox Odyssey 2), pedig én nagyon szeretem a nagyon régi pongokat.Non omnis moriar.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Micsoda patkány ebay-esek vannak. Ráadásul német kolléga
Nem megy a licit (értsd jelenleg én vezetek, tisztességes ajánlattal), nyilván többet akart volna a kaziért, erre felnyomta a szállítási díjat, 6 euróról 12-re (!). Így én nem is kezdtem volna el licitálni, vagy nem ajánlok ennyit, mert egyáltalán nem éri meg!
Ha túllicitálnak, nem lesz az enyém, de ha én nyerek, akkor sem Így nem veszem meg.
Már csak kb 2 óra van a végéig, meglátjuk, mi lesz.[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
t256
őstag
Érdekes, hogy az 576 Kbyte magazinokban az üzletük árlistájának oldalán az alján mindig kihangsúlyozták, hogy minden játék eredeti, nem másolat.
A mindenféle csatlakoztatható eszköz helyett jobban elterjedtek a hamisított játékok. Nálam is van egy Street Fighter 3.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
mirci18
addikt
Nálam ezért jó a gamecube konzol.
Egy egy játék 1-1500 ft a töltelékek.
Hogyha megveszem és nem tetszik továbbadom.
Én is sok játékban csalódtam amiket megvettem.
De mivel ilyen olcsók amennyiért veszem mindíg elviszik.
Na meg ami a lényeg mielőtt megveszem előtte youtube videót nézek róla.
Ez főleg Game boy advance konzolomnál lett fontos.
Mert hiába egyidősek grafikában ég és föld a különbség.De tudom hogy annó ilyen lehetőséged nem volt.
[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
PHM
addikt
válasz mirci18 #6711 üzenetére
A warez egyidős a játék és egyéb programokkal.
Emlékszem, a Csokonai művelődési házba jártunk anno csereberélni.
Spektrumtól Amigáig és 386-os PC-ig volt ott minden, csak eredeti
programot nem láttam sehol. Persze az még más világ volt, az egyszerű
földi halandónak nálunk alig volt esélye eredeti programot beszerezni.
Vagy ha néha mégis, arra ráment a gatyája is, + szinte csak a borítókép
alapján kellett döntenie. Anno betévedtem valamelyik 576 shopba,
s látom, hogy a Tom and Jerry 5500 Ft-ra van leakciózva SNES-re.
Nosza, doboz megnéz, képek csábítóak, gyorsan megvesz, hazavisz,
majd otthon remegő kézzel kibont, kazetta konzolba betesz és örül.
Illetve örülne, ha az említett játék hangban és grafikában nem a NES-t idézné.
Az még nem is lenne olyan nagy baj, csak hát a játékmenet meg valahol
a béka segge alatt tanyázik.
Ezért szegény vásárló sírógörcs mellett fejet sűrűn falba ver.
Számomra ebben van haszna a wareznak.
Az ember kipróbálhatja a játékot, majd amikor lehetősége és igénye is van rá,
beszerezheti az eredetit. + feature, hogy így lehetőség van sok ingyenes
garázsprogram kipróbálására is. Ezek között akad olyan, ami akár a nagy
kiadóknak is becsületére válna. (GBA book reader, DSOrganize például.)Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
AndrewBR
senior tag
Ez de jó [Stuff PS2-höz] és árban nagyon korrekt...
A.
-
Compaku
tag
Halo! Full dobozos mukodo Philips Odyssey 2001 mennyit érhet?
PÜ-re illik válaszolni!
-
t256
őstag
válasz ArtentoRedas #6704 üzenetére
Szerintem öt éven belül nem fog előkerülni még egy.
Youtube-on nézz utána a játékoknak, rögtön megtudod miért olyan rossz. Apropó játékok. A beszerzésükkel bajban leszel. Talán ebay...Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
mirci18
addikt
Pofám leszakad hogy már akkor is lehetett csalni.
Ezek a csaló flash kártyák mikor jelentek meg?
De azt azért becsülöm bennetek hogy hiába lehetne nektek csalni mégis megveszitek eredetiben.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
ArtentoRedas
tag
Nem tudom, bár érzem a leírásodból.
Nem kell itt átnevelni a következő generációt. Nekik mindegy . Tisztelet a kivételnek, a játékok megértéséhez nincs SEMMI közük!!!
Nem akarok én evvel senkit bántani, ám a retro csak egyeseknek tart új dolgokat. Mi benne éltünk! Ez nem tesz minket istenekké, max öregekké.
Kevesen maradtunk akik ebben éltek, és a mai napig szórakoztat bennünket.
Ha azt mondom Andrew Spencer Soccer ki emlékszik erre. Jordan Mechner. Prince of Persia!!! És Erre???
Mindenkinek az übersuper platformer vág az eszébe.
Nincs is evvel semi gond!!!
Csak soha ne feledjük el a kezdeteket! -
PHM
addikt
válasz ArtentoRedas #6707 üzenetére
Erről az az időszak jutott eszembe, amikor a fiam kezdte tőlem
elbirtokolni a joypad-et.
Olvasni még nem tudott, de hihetetlen találékonysággal mindig megtalálta,
hogyan lehet a korábbi mentéseket letörölni.
A Super Metroidot egy darabig nem is mertem felügyelet nélkül rá bízni.
Később a Banjo-Kazooie-t együtt játszottuk (majdnem) végig, aztán
amikorra megvettem a Banjo-Tooie-t, teljesen kitúrt a TV elől.
Így aztán azzal összesen, ha egy órát játszhattam...[ Szerkesztve ]
Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
PHM
addikt
válasz ArtentoRedas #6699 üzenetére
Nem kár.
Technikai érdekesség ugyan, de már jó ideje nem játszom asztali konzollal.
Akkor pedig nem igazán van értelme megtartani ezeket.
Különben meg van egy 8 MB-os SNES flashkártyám.
Ha mégis elkapna a nosztalgia...Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
AndrewBR
senior tag
-
ArtentoRedas
tag
ON! A Philips CDI tényleg annyira rossz??? Mert engem érdekel. Drága ennyiért?
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz ArtentoRedas #6699 üzenetére
Nintendo legsikeresebb brandje.
New super mario bros-ban pontosabban a sikerességében az egyszerűsége rejlik.
Az hogy a régi 2d-s játékot kipofozta modernizálta és ezzel eladta gyerekkorom kedvencét újra új pályákkal.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
AndrewBR
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen program, ami...?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Horgász topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Playstation Portal 3 hónapos, újszerű állapotban foxpost az árban!!!
- PlayStation 5 - PS5 FAT Disc - első kiadás
- Microsoft Xbox Wireless Controller - Remix Special Edition, Play & Charge Kit! Új! Bontatlan!
- Xbox Series X 1TB - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- Xbox Wireless Headset szép állapotban - 1 hónap garancia -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest