Hirdetés
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
-
GAMEPOD
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fardem
tag
válasz
mirci18 #6398 üzenetére
ismerem én is adriánt, üzleteltem már vele. szerintem nem bukta, csak ő csomagokat vesz meg és gondolom a gba kazik között rengetek fake van. legalább nem akarja eladni eredetiként, mint ez a retek:
http://konzol-jatekszoftver.vatera.hu/jatekszoftver/nintendo_jatek/game_boy_advance_gba_bratz_babyz_1859103713.html
van még pár neki eladó ami, 99% hogy hamis. De lehet hogy erről az eladó nem is tud!
bah...
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
-
mirci18
addikt
Van ilyen is:
[link]
Néha még az ipari eladó is bebukja. -
mirci18
addikt
Sok embernek csak dísznek kell a gép ezért veszik meg.
Az eladó is hobbi vásárlós eladós egyén mint én ős is minden vackot megvesz.
Az hogy valaki licitált rá nem jelent semmit főleg mivel kamu regisztrációval licitáltak rá.
Úgyhogy egy ilyen licit soha nem fix.
Nekem a 10 ilyen vásárlóból 9 nem jelentkezett csak szórakoznak.Közben kiderült a Warioland 4 gba játékomban nem az elem volt a hibás.
Az jó volt.A játékkártyája volt beázva. -
t256
őstag
Indul a hajsza!
-
mirci18
addikt
válasz
AliceWake #6381 üzenetére
Látod én ezért nem veszek ilyen kamu oldalakról mert ilyen eladók vannak.
Felháborító hogy eggyesek azt hiszik mert régi sokat ér a cucc.
Továbbá azért is felháborító hogyha megeggyeztünk az eladóval akkor miért adja el igazából vagy kamuból másnak.Az hogy most magasabbak az árak a konzoljátékoknál azt tapasztalom.
Mivel a gameboy advance és gamecube játékokban utazok s itt is számomra magasak az árak de úgy vagyok vele ha kell megveszem ha nem nem.A warioware 4-el amit mutattam nektek gyanítom hogy jól jártam.Mert most találtam egy ipari eladónál 2500 ft-ért tehát van ára én meg ha úgy nézem kb 500 ft-ért vettem.
Én a magas árak ellen úgy védekezem hogy megveszem a játékokat csomagban.
Múltkor így vettem 17 gba játékot amiből nekem csak 3 kellett.
Ha ezeket megvettem volna külön külön került volna 4-5 e ft-ba.
Így meg került 1000 ft-ba.
Csak addig rossz amíg el nincs adva a maradék játék ami volt hozzá.
De ebben is más vagyok mint az ipari eladók mert én olcsóbb vagyok náluk jóval nem akarok nagyon nyerészkedni rajta inkább csak a feleslegesen túladni. -
t256
őstag
Amikor még csak 13 ember látta a hirdetést még akkor megérdeklődtem. Egy szavas választ kaptam: "elkelt". Alig fél órája volt meghirdetve.
Ér 30000-et is, de így már csak olyan veszi meg, akinek gyűjteménybe kell, nem adja tovább. Nagy haszon már nem lenne rajta.Vaterán is hiába hirdeti valaki 20-30000 Forintért a játékait (rossz kategóriában ráadásul) ennyiért nem kapkodnak érte.
Minden annyit ér amennyiért el lehet adni. Ez itt fokozottan igaz. -
PiciDikenz
aktív tag
Nekem is 2000-es PSP-m van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Az akkumulátor még évek után is sokat bír, pedig nyúzom rendesen, a kijelzője pedig nagyon szuper, nem sokkal rosszabb, mint a 3000-é. Mondjuk mostanában csak emulátorokat futtatok rajta, a God of Warokat már kijátszottam, a Metal Gear is pipa, így nem igazán tudom mivel kéne játszanom vele
-
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Ez még mindig az eredeti eladó. Simán megvették volna tőle 10K-ért, elindult vidékre a vevője, mire felhívta az eladó, hogy bocs, beajánlottak 20K-t. A vevő pipa lett és kicsúszott a száján, hogy ér az többet is, gratulál. De a 20K-s üzlet nem jött össze, mégse vitték el, így került ki ugyanaz a pakk, az eredeti eladótól háromszoros áron.
Nepperekről nem tudokprivát eladó, privát vevő.
-
Petreszku
senior tag
Nem tudom mi van mostanság, de az árak nagyon elszálltak egyes embereknél.
Kicsivel többet próbál kérni az benne van a pakliban, de egyesek nem kicsivel sokkal, de sokkal többet szeretnének akasztani.
És így az egész piacot tönkre vágják. -
t256
őstag
Ezek a játékok géppel együtt nemrég keltek el 10000 Forintért.
Most 30000 Forintért meg lehet venni.
Igaz itt két gépről van szó. -
fardem
tag
Pár gameboy játékom!
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-02/16/299197_nkevc9d9sy7jwmtc_dscf0773.jpg
ide miért nem rakja be a képet?
-
fardem
tag
Pár gameboy játékom!
-
AndrewBR
senior tag
-
Petreszku
senior tag
Az én szerelmetes párom támogat ebben a hobbimban is. A másik hobbim inkább a játék figurák és a xbox360 játékok gyűjtői verziói. Ezekből is inkább a figurákat tartalmazó verziók. Volt, hogy Ő lepett meg valamilyen figurával vagy játékkal.
-
Armitage
tag
válasz
ArtentoRedas #6353 üzenetére
Restellem bevallani ,de még nem volt kipróbálva.
Most kipróbáltam csak így kicsomagolva,szerintem a gombjai és a botkormány nem éri el a játéktermi minőséget,de otthoni használatra megfelelő.Persze csak akkor ha van kb 80cm szabad helyed.
Talán a képen is látszik teljesen zsír,fóliás még a cucc.
A grafika ugyan kicsit gagyi rajta,de megfelelő matricázással eltüntethető.
6000-ért jó vétel.Ha csak azt veszed alapul , ha külön megveszed a gombokat,karokat már többen vagy és akkor még össze is kell rakni az valahogyan.
Így néz ki valójában: -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
PiciDikenz #6356 üzenetére
Kell találni még egy olyan ellenkező nemű "hülyét", mint te és meg van oldva
-
ArtentoRedas
tag
válasz
Zolibaba24 #6357 üzenetére
Én gyerekkoromban láttam ezeket...
Most újra élem az egészet, mert sajnos picit megöregedtem. De nagyon jól szórakozom! -
Zolibaba24
tag
válasz
PiciDikenz #6356 üzenetére
Én is gyűjtök, de nem tartom meg. Egy pár délután alatt kiélem a gyerekkorom pár cuccon, aztán tovább adom, de elmondhatom hogy láttam már ilyet-olyat, és volt is nekem
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz
ArtentoRedas #6355 üzenetére
Az én barátnőm is tökhülyének néz, mert ilyesmit gyűjtök
A nők ezt nem érthetik
-
Cheesus
senior tag
válasz
PiciDikenz #6350 üzenetére
Hogy teljesen őszinte legyek még nem volt időm kipróbálni
De nagyon jó áron volt, és gameplayek alapján is jónak tűnt, így kár volt ott hagyni
Aramir nem akarom senki elől elhappolni a játékot, mivel még NES-em nincs is, de az jó jel ha van benne angol nyelv, lehet ránézek majd hogy hol áll meg a licit...
Armitage köszi a dícséretet,de az én "gyűjteményem" egyáltalán nem kiemelkedő (főleg a Tietekhez képest
) így még ezzel várnék egy kicsit, lelkes újonc vagyok retro téren (bár be kell vallani elég drága hobbi
)
-
PHM
addikt
válasz
PiciDikenz #6350 üzenetére
Igen. Szerintem.
-
-
Armitage
tag
Nos azon szerencsések közé tartozok aki még a Megadrive fénykorában,boltból vásárolhattam(kellett nekem annyi Segastok-at és 567kbyte-ot néznem a tévében)
meg az első gépem.Elég sokáig gyűjtöttem rá ahhoz hogy a ps megjelenésekor csak úgy eladjam ,ami akkoriban eléggé elterjedt volt.
Aztán mivel a ps annyira nem fogott meg ,a Saturn meg eléggé el volt nyomva ahhoz megragadja a figyelmem következett egy hosszabb szünet.
Majd a Dreamcast megjelenésekor ismét úgy éreztem hogy végre megint van egy olyan konzol amit érdemes beszerezni,de a sony ismét beleszólt az életembe azzal hogy tönkre vágta a sega-t,ezért elkezdtek érdekelni a régebbi konzolok. -
Cheesus
senior tag
Ha már mindenki mutogatja a "kis" gyűjteményét, nekem ez lett az utóbbi idők termése:
Más: Ti is láttátok V@terán azt az arany NES-es Zeldát? Még gondolkodtam is rajta hogy esetleg licitálok, de láttam hogy a hátulján német felirat van. Nem vagyok otthol NES-ben, de gondolom akkor maga a játék is német nem? Amúgy maga a kazetta ritkának számít? Mert nézegettem e$ay-en, és különböző árakban vannak felszereltségtől függően...
-
mirci18
addikt
Mariot nem gyűjt senki?
Nekem az a kedvencem. -
Armitage
tag
Ahhoz azért még kevés lenne.
"Sajnos" a sok évi gyűjtés eredménye ez lett.
Először csak a gyári kontrollerek száma kezdett nőni,majd rájöttem hogy a különböző más gyártok által készített joy-ok mennyire nem ismertek és akkor ezeket kezdtem el vadászni.Van még néhány dobozos tartozékom is.
-
Armitage
tag
válasz
ArtentoRedas #6328 üzenetére
Talált!
Valóban PS1-hez való,de egy arcade kabinet építéséhez vettem anno csak még csúszik a dolog. -
Viktor77
titán
válasz
Zolibaba24 #6336 üzenetére
Az első hsz-t gyakorlatilag töröltem, valaki tényleg írhatna egy összefoglalót, hogy miről van szó a topicban.
Egyúttal jeleztem az illetékesek felé, hogy a HA retro részlege nem túl használható.
Most megnéztem én is, valóban rossz.
Többet nem tehetek. -
-
Viktor77
titán
Na, akkor az első figyelmeztetés kiosztva, az Alapelvek ezen pontja szerint:
"A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni." -
Armitage
tag
válasz
ArtentoRedas #6279 üzenetére
-
mirci18
addikt
válasz
ArtentoRedas #6285 üzenetére
Mariot nem gyűjt senki?
Nekem az a kedvencem. -
ArtentoRedas
tag
Érdeklődnék, van-e valakinek tapasztalata DSi XL zsanérokkal kapcsolatban. Történt ugyanis, hogy kb. 1 éve beszereztem egy új állapotúnak hirdetett masinát. Aztán mikor megkaptam, akkor derült ki, hogy a külleme nem egészen felelt meg a leírásnak. Sajnos a zsanérok lazák (lötyög a felső képernyő). Olvastam valahol, hogy előfordulhat a zsanérokkal, hogy valami kis alkatrész nem funkcionál benne rendesen (???) és ez okozhatja a lötyögést. Valaki esetleg?
-
ArtentoRedas
tag
válasz
ArtentoRedas #6321 üzenetére
Ne haragudjatok a szentimentalizmusomért!
-
ArtentoRedas
tag
A Shadow Of The Beast meghatározó mérföldköve a játékos pályafutásomnak! Anno még Primóval kezdtem, persze az NDK-s Pong után. Mikor meghallottam a C64-es Last Ninja zenéi után az amiga "búgását" teljesen elvarázsolt! A mai napig a rabja maradtam( CD32 ). Talán innen ez a retro őrület, nem tudom. De ezek még játékok voltak. Nem piac!!!
-
Aramir
őstag
válasz
ArtentoRedas #6318 üzenetére
Nálam nincs best forever Amigán
Egyszerüen annyi jó zene volt azon a gépen annó, hogy nem tudnék választani, Apidya, Turrican akármelyik zenéje, Shadow of the Beast akármelyik része, Battle Squadron, Jim Power, Agony, stbstb.
-
Aramir
őstag
válasz
ArtentoRedas #6316 üzenetére
A DC joypadja tényleg jó volt, nekem is az egyik kedvencem, az XBOX joyok a mai napig azt az elrendezést/formát követik, vmu nélkül persze
-
Aramir
őstag
Volt, hasonlított az Amiga zenéjére, persze gyengébb hangszereléssel: [link]
A Soundblaster 16 ennyit tudott. Amiga után érdekes volt annó Adlib hangkártyás gép elé leülniés az sem segített sokat, amikor később egy Soundblaster 2.0-m lett (vagy Pro, nem emlékszem), vagy annak valamilyen klónja, és végre lettek digi hangok is a játékokban. A felüdülést az hozta el, amikor beszereztem a Gravis Ultrasoundot mellé, és így 93-ban utol is érte a gépem hangja a Amigáét
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
ArtentoRedas #6285 üzenetére
A Gods-nak PC-n is volt zenéje, de csak bizonyos hangkártyákkal...
Ja, hivatalos portokon retro konzolokból tényleg csak a 3DO maradt ki.
De próbáltátok a nem hivatalos portokat (ugye 97-ben nyílt lett a forráskódja), amitől lerakja az ember a haját, hogy mikre nem képesek azok a gépek?Amiga és Amiga PPC- aDoom, Doomattack
Spectrum 128- Doom pre-release változat
C-64- M.O.O.D. (preview demováltozat)
Commodore VIC-20 memóriabővítővel működő változatMindről van videó yt-n
-
Aramir
őstag
Szerintem ugyanúgy bukott volna a PS-sel szemben, meg akkortájt sok konzolt zúdítottak a nyakunkba, CD32, 3DO, CD-i, stb. a Jaguár csak egy volt a sok közül, és nem is a legjobb: béna joypad (nem mintha a többié olyan fasza lett volna, de azok legalább hasonlítottak joypadra
), cartridge vs CD tárhelye.
-
PHM
addikt
Erről jut eszembe:
A Gods-ot anno egy 386-os PC-n nyúztuk délutánonként a melóhelyen.
Na most abban nem volt hangkártya, úgyhogy csak a speaker prüntyögött.
Egyáltalán volt ennek a játéknak PC-n zenéje?
Mire olyan PC-m lett, amiben hangkártya is volt, már nem tudtam kipróbálni. -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
ArtentoRedas #6309 üzenetére
Blaszfémia, tudom, de PCn nagy kedvenc volt.
-
PHM
addikt
Az a baj, hogy a játékok zöme átirat volt.
Igazi "system seller" játékot az AvP-n kívül nem is tudnék mondani.
Gondolom ennek többek között oka volt a nehéz programozhatóság is.
Egyébként készülőben volt Panther néven egy 32 bites kistestvér is,
amit a fejlesztés előre haladtával sutba dobtak.
Közben elgondolkodtam rajta, hogyan alakult volna a Jaguar sorsa,
ha fél-egy évvel korábban jön ki. -
-
Aramir
őstag
SNES-en? Az csak prüttyögés volt az Amigáshoz képest
http://www.youtube.com/watch?v=OFa35tNYrgI -
Aramir
őstag
válasz
ArtentoRedas #6302 üzenetére
Tuti Amiga volt, C64-re nem jött. Esetleg SNES vagy Sega MD, mert azokra is kijött
-
Aramir
őstag
válasz
ArtentoRedas #6293 üzenetére
Mert bukás volt az egész gép, mire egyátalán lett volna esélyük a kiadóknak normális játékokat készíteni rá, ki is fingott az egész, kb. egy évvel a megjelenése után meg jött a Playstation, aztán le is söpört mindenkit. Volt még rá pár jó játék, pl. Another World, Flashback, Cannon Fodder, Pinball Fantasies, Doom, stb. de ezek ugyanúgy kijöttek mondjuk Super Nintendora is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest