Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
válasz ρσгτσ #158699 üzenetére
Kiváncsi vagyok mit reagál a hibára a szervíz ..
Amúgy egyre többször fordul elő hogy magának a tartalmaknak nincs hangjuk..
Rendszer hang van de se a YT-nak se a NF vagy HBO-nak nincs hangja vagyis a tartalomnak.. se a tv hangszorójával se a soundbarral sem ad hangot . -
addikt
válasz Roland861010 #158698 üzenetére
Nálam 2 hét volt.
Sőt, ha azt nézzük bejelentéstől számítva mennyi idő telt el, akkor még több.Ahogy írtam ezzel a részével nem voltam elégedett. Minden más nekem oké volt.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz Celtis #158695 üzenetére
Sajnos nem tudom még mi legyen..845 -höz kapcsolódó problémák miatt sem, amit a TCL topikban olvastam Viktor -tól is.
Meg aztán azon is agyaltam, ha ilyen minőségi problémák akadnak a Samsung -nál, akkor nagy rá az esély, hogy magas üzemidő mellett 2 évente díjmentesen cserélgetni tudom a TV -t az aktuális modellre. Pl. egy S90C -vel folytatva a sort.
Nem tudom még mi legyen, de szerencsére olyan helyzetben vagyok, hogy nem kell azonnal eldöntenem.
AMD Power:
Őszintén megmondom én a legrosszabbra készültem, és pozitívan csalódtam bennük.Az ügyfélszolgálat kedves volt és jól tudtunk kommunikálni egymással. Nem volt akadékoskodás, meg amúgy semmi gond. Maximum 24 óra alatt mindig válaszoltak, de inkább hamarabb.
A szerviztől akik jöttek jó arcok voltak. Az egyik gondolom a szállító, másik pedig valamilyen Samsung szakmai képviselő lehetett. A hívástól számítva néhány munakapon belül kint voltak és gyorsan jelentkeztek utána is.
Ami hosszú ideig tartott, az a bejelentés és a szerviz hívása között eltelt idő. Ezzel a részével nem igazán voltam elégedett.
A csereutalvány már nálam van.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Celtis #158691 üzenetére
Igen, ezt olvastam, de Media Markt -nál nem működik másképp?
Mert most olvasom az oldalukon, hogy online vásárlásnál el kell küldeni nekik az utalványt postán. Személyes vásárlásnál meg abba a Media Markt üzletbe kell menni, amelyikben vásároltuk a TV -t.
Persze fel tudom őket hívni és megkérdezni, de gondoltam hátha van itt velük tapasztalat.
Szerk.:
Közben már beszéltem velük. Egyedül azt nem tudta megmondani MM üfsz. lány, hogy készpénzben vagy átutalással adják vissza a pénzt. Abban az üzletben, ahol vettem.Mivel nincs náluk TCL, és valószínű azt veszek helyette, így nem túl sanszos, hogy náluk cserélek.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ρσгτσ #158683 üzenetére
Ma szóltak vissza a Samsung -tól. Elég hamar. Nem tudják javítani a TV -t, nincs hozzá kijelző. Bemegyek majd hozzájuk a csereutalványért, mert úgyis lesz arra dolgom.
Egyébként ennél az utalványál hogy működik? Párom elfelejtette megkérdezni... Beviszem a kereskedőhöz, és ha náluk nem találok olyan TV -t, ami nekem megfelel, akkor ők adják vissza a pénzt? MM -ban lett vásárolva.
-
Pupi60
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Samsung QE65QN91B tvt az alzánál, ami igazából egy q90B.
Valaki tudna nekem segíteni az ideális kép beállításában, hogy maximalizálni tudjam az élvezetet . Köszönöm előre is. -
moco22
aktív tag
Sziasztok.
Kérnék egy kis segítséget.
Lassan 10 éves a UE40F7000 tévém. Nincs semmi baja, soha nem is volt.
Ki is néztem az utódját (QE43QN90CAT)
, meg is vettem, de nem volt az a WOW! érzés. 2 dolog tetszett csak, az a távirányító és az internet.(a régi tévére már nem jön frissítés, az internet korlátozott)
Úgyhogy vissza is vittem .
Én olyan tévét keresek, ami 2022-2023-as, 43’-nál ne legyen nagyobb, tudásban tudjon többet, (min.4k, internet , mozgás vezérlés , hangvezérlés, stb.) mint az elődje. Egyszerűen elvesztem a kínálatban.Samsung S22 Ultra
-
Peathee
senior tag
válasz steve brown #158680 üzenetére
Időzítős konnektorba dugd a TV-t
-
steve brown
csendes tag
Sziasztok!
Létezik még olyan tv(nem csak samsung), melyben direkt, egy külön gombbal lehet beállítani az elalvás időzítőt?
Nekem ez nagyon fontos, és nem szeretnék a menüben turkálni 66 lépcsőn keresztül.
Köszönöm! -
tibur5555
csendes tag
Sziasztok, 7 éves UE65MU8002-mön pár napja megjelent 3 világító csík. Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy tv cseréig barátkozzak meg velük?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Sonex79 #158677 üzenetére
Nálunk ez a TV baromi sokat ment... Nem tudom lényegesen kevesebb használat mellett mikor jött volna elő a probléma, de szerintem felgyorsította a magas üzemidő. Attól függ mi okozza a hibát.
Párom otthon van lassan 2 éve a gyerekkel, így sokat ment a TV háttérzajként. Gyakorlatilag a korának a felét bekapcsolva töltötte.
Ezzel arányosan nézve lehet csak 4-5 éves korában lett volna vele probléma. De lehet, hogy amúgy is előjött volna ennyi idősen, függetlenül az üzemidőtől.
Szóval biztos meg fogom majd kérdezni, hogy mi a probléma oka. Mert ezek után nagyon érdekel. Lehet tényleg csak szimplán a panel, ami ennyit bírt. Vagy valamilyen tervezési hiba, esetleg más idézte elő. Majd talán kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
bghistvan
senior tag
-
persil
nagyúr
válasz K2016 #158669 üzenetére
Elesseget minden letezo eszkozon azonnal lejjebb kell venni, az a 75% nagyon sok. Eleve nem ertem maganak az opcionak a letjogosultsagat, igazi hulladek.
Nezd meg 0 es mondjuk max 7-8 kozott.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Vhiktor
veterán
válasz K2016 #158669 üzenetére
Na ez a baj.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz K2016 #158667 üzenetére
Élesség fel van tolva.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
K2016
csendes tag
Sziasztok.
Q60C-nél, 4k filmeknél is "szemcsés" a kép.Ezt valami beállítás okozza? Úgy gondolom tűélesnek kellene lennie, több file-t is kipróbáltam. -
addikt
válasz persil #158662 üzenetére
Dashboard néha csinálhat anomáliákat. Vagyis nem pont ilyet, de láttam már fura dolgokat. Főleg, ha insider -ben vagy. Szóval még az sem biztos, hogy ezzel megoldod.
Illetve ha ez nem oldja meg a problémát, azzal még azt sem zárod ki, hogy az Xbox a hülye.
Teljes random előjöhet néhány érdekesség. Nekem néha rossz felbontással tölt be. De ugye Alpha Skip-Ahead -ben vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz persil #158656 üzenetére
Hangrendszer sincs csatlakoztatva? Vagy Xbox -on valamilyen hangbeállítás nem okozhatja? Pl. Dolby app? Esetleg kábelcsere? Xbox -hoz csatlakoztatott vezeték nélküli fejhallgató?
Gondolom ha némítva van a TV, akkor nem lehet hallani? A fényerő csökkentésével nem lesz halkabb a zaj?
[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
válasz persil #158653 üzenetére
A számítástechnika világában előfordul egy jelenség , ami általában terhelés alatt hallható :
Mi az a Coil Whine, és megszabadulhatok tőle a PC-n?Ha nincs szerencséd , akkor neked a TV-d lehet ilyen.
DE EZ CSAK EGY TIPP....mivel nem hallottam.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
addikt
válasz Borisz76 #158650 üzenetére
Nem feltétlen arra gondolok, hanem a konnektorra, vagy esetleg elosztóra. Bár szerintem inkább valamire gerjed, ha inkább egyik oldalon zúg.
Szerk.:
Nálam egyébként egyszer sem csinált ilyet Xbox -szal egyik TV sem. Pedig Alpha Skip-Ahead vagyok. Szóval azért jönnek-mennek a hibák.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Erre tud valaki erdemben valaszt adni?
"Bizonyos ikonokon allva az xbox dashboard-on, halk zugas hallatszik a tv felol. Egyebkent minden hibatlan, most is csak hot veletlen vettem eszre, mert nema csond van korulottem. Alig hallhato "elektronikus zugas", jobban nem tudom korulirni. Foleg a bal oldalon levo ikonoknal hallani, ha egyel arrebb megyek, akkor megszunik. Ha vissza a "zugosra" akkor ujra hallani. "A tv egy ue55au7022. A halalba idegel lassan a dolog. Foleg, hogy ezt leszamitva abszolut hibatlan minden, mindenhol.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Mia-ú
csendes tag
válasz Celtis #158643 üzenetére
Ezek szerint a terméktámogatás sem tudja, mert beszéltem velük és azt mondták, hogy ezeket a kiírásokat nem lehet. Reggel megpróbálom, amikor még elképzelhető, hogy friss vagyok A Kodiról írtakat már lementettem majdnem mind. Nagyon köszönöm, hogy segítani akarsz és nem adtad fel mindjárt az elején!
-
Celtis
veterán
válasz Mia-ú #158642 üzenetére
Az androidos Philips tv-n a Főmenü > Beállítások > Eszközpreferenciák->Elérhetőség menüben van lehetőség csökkent látó- vagy hallóképességű személyeket segítő speciális funkciók aktiválására. Tudtommal a betűméretet is be tudod ott állítani.
Lehet, hogy valójában az igényeidnek tökéletesen megfelelő tv-d van, csak még nem jöttél rá hogyan kell használni.
-
Celtis
veterán
-
Mia-ú
csendes tag
válasz Batib #158637 üzenetére
Szomorú! 2 terrányi fájlt átkonvertálgatni nem egyszerű baleset... Írtam a Samsung terméktámogatásnak, és nem tudtak válaszolni a kérdéseimre. azt írják, hogy nézzem meg a boltban. De hogy, ha a legtöbb nincs itt, helyben?? A tv vásárlásnak egy izgalmas, vidám műsornak kéne lennie, de ettől nagyon messze tartok jelen pillanatban. Esetleg más típusú -márkájú- tv-nél tudsz segíteni? Írtam a tv vásárlás oldalra, de mos ott sem akaródzik válaszolni, valamiért...
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
válasz Mia-ú #158636 üzenetére
Tudod a 32-es méret már a perifériára szorult, a nagy gyártók már alig csinálnak ilyet.
Ami az avit illeti, ez bizony már elavult formátum, a Samsung már nem fizet a licenszért.
A párod tévéje a KU sorozat 2016-os évjárat. Akkor még jobban használták a divx-xvidet.
Sajnálom, de ez van.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Mia-ú
csendes tag
válasz gduck #158635 üzenetére
Mindenképpen tv-vel, eü okok miatt is és egyéb okok miatt. Az a baj, hogy hiába kérdezgetek mindenféle oldalon, nem válaszolnak, vagy csak tippelgetnek, vagy nem tudják a választ. A boltokban egyszerűen alig van nálunk ilyen méretű tv a kínálatban. Régebbi Samsungom van, de az még csak hd ready, az más fájlokat nem akar lejátszani -és a képe sem túl jó. Nincs rajta egyéb, plusz, mint a Netflix, youtube stb... Mindenképpen újabbat szeretnék, de a kiírásokból nem tudom eldönteni sem a betűnagyságot, sem a fájl formátumokat stb.. Nehéz így. A páromé se régi tv, elég nagy a felbontása, hogy lehet, hogy az olvassa? [link] Még az idős édesapja vette 2-3 éve, de meghalt szegény, így a páromé lett a tv. Gond nélkül jejátszoot usb-ről avit. Csak ez a tv nagy az én szobámba és ő is néz avikat is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Jelentkeztek a szervizből. Hétfőn jönnek és elviszik a TV -t. Majd rákerül az is a papírra, hogy épségben vitték el a készüléket. Külsérelmi nyomok és egyéb hiba nélkül.
Bejelentés napja: november 2.
Szerviznek átadták az ügyet: november 6.
Szerviz elviszi a TV -t: november 20.Nem kapkodták el.
-
-
Mia-ú
csendes tag
Sziasztok! Az EMAG-on keresgélek. Még mindig nem tudom, hogy a bolha betűs Philips helyett milyen tv-t vegyek. Két Samsungot nézegetek, de nem tudom, mi a különbség közöttük. Árban kb 10 ezer, de ennyi.
SAMSUNG 32T5372 TV, 80 cm, okos, FHD, F osztályú LED
vagy
Samsung UE32T5302CEXXH Smart LED TelevízióA lényeg: nagyobb betűméret a csatornák, műsorok, USB tartalmak kiírásánál, mint a Philipsél volt, mert az hajmeresztő. Viszonylag jó hang és olvassa az avit, mkv-t, mp4 stb-azaz a gyakoribb formátumokat. is usb-ről.
A párom 40"-es Samsungja olvassa. A betűnagyság is jobb valamivel, de ezt nem tudom igazán megítélni, mert a tv is nagyobb. Nálam max 32"-es fér be.
SOS![ Szerkesztve ]
-
klaya86
senior tag
Sziasztok. Van egy 50es, 3 éves nu7022 tvm. Viszonylag jó áron megvennék tőlem. Igazából nem cserélném le, mert elégedett vagyok vele. Nyílván nem egy oled, de jól beállítva VA panel még este sem rossz. Picit tanácstalan vagyok. Egyrészt ha ugyanilyet vennék, csak 55-65 colba, akkor képminőségben szerintem nem lennék előrébb. A Qled tévék jobbak ilyen szempontból, de viszont a hangjuk egy hulladék, nem is értem. Vágom, hogy samsung fórum, de mi lenne az ajánlás mondjuk 200ig? Más márka is szóba jöhet, ha van VA paneles még. IPS kizárva. 55 col érdekelne inkább.
-
bghistvan
senior tag
Üdv, sziasztok!
QE65Q80A
Járt már valaki úgy a tv-vel, hogy a mély hang elment?
Csak a közép magas van meg, doboz hangja lett,mint egy budget verziós készüléknek.
Visszaállítás természetesen már megvolt.
Minden eszközről, ugyanazon és más hdmi kábelekkel, streamelve, és kábel tv-ről is fennáll a jelenség,tehát egyértelmű hangszóró eredetű a dolog.
Még bőven garanciális, de már előre félek, hogy a sablon szöveggel akarnak majd lerázni, hogy "ez ilyen".
Távsegítségen keresztül nyilván nem látnak majd rá mert az öndiagnosztika szerint a hang rendben van, szóval erre kíváncsi leszek majd.
Egyáltalán ennél a méretnél házhoz jön a szervíz, és ha igen akkor mennyi időbe szokott telni az egész procedúra?Anno egy nagy háztartási gép garanciáztatásával nem voltak jó tapasztalataim a céggel, remélem basszák el újra a renomét.
-
senior tag
válasz rstwingo #158624 üzenetére
A minap rájöttem a kéretlen szoftver frissítés okára;
Ugye feldob a jobb felső sarokban egy értesítést, hogy van új frissítés. Ott 3 opció van van:
- frissítés
- később
- részletekMire nyomunk legtöbben? A későbbre. Mit csinál valójában az a gomb? Hát a következő kikapcsoláskor frissít.
Ezt onnan tudom, hogy belementem a részletekbe, ahol ez már szépen el van magyarázva, és ott már van egy új gomb, amivel tényleg ki lehet hagyni a frissítést.Tehát a Később gomb valójában a következő kikapcsolás alkalmával telepíti a frissítést!
-
falabu88
aktív tag
válasz Roland861010 #158626 üzenetére
És ezt te észreveszed? Nálam ugyanez a kombó van, és pont fordítva szokott történni, kb havi 1x elmegy a Q600B hangja, na ilyenkor tudom meg, hogy mennyi hang jön a tv-ből Q-symphony-val, kb semmi. Szerintem kb észrevehetetlen és értelmetlen a Q-symphony, plusz élményt semmiképp nem ad. Nálam ilyenkor ki kell kapcsolni mindent , majd vissza. (volt már hogy csak áramtalanítás segített)
-
rstwingo
tag
válasz Roland861010 #158619 üzenetére
Nem írtad milyen TV-d van.
Nekem egy QN95B-s van Q800-s soundbarral ,HDMI earc csatlakozással és tökéletesen teszi a dolgát. Minden alkalommal szépen bekapcsol és szól.Amit észrevettem,hogy volt egy kéretlen szoftver frissités,mert nálam ki van kapcsolva az automata frissités és azóta csak soundbarra ál rá és nem TV-soundbarra,pedig ezen az álláson hagyom a TV-t.
Ez azért a samutol elég szemétség,hogy ha kell ha nem Ő frissit és még el is rontja azt ami addig jó volt.
Lehet nálad is volt egy ilyen szoftver frissités, de lehet a HDMI kábel sérült .
-
Celtis
veterán
válasz Roland861010 #158619 üzenetére
Tetszik, nem tetszik a kijavítás az elsődleges, ha egyáltalán a tv készülékben van a hiba oka.
-
-
Vhiktor
veterán
válasz bordi10 #158620 üzenetére
Mostanában divat a tv-knél, hogy a tv tavjanak mikrofonnal használva állít a hangon automatan.
-
bordi10
senior tag
Én nem tudok ilyen lehetőségről ebben tv-ben. Megjelenés óta használom. Nem hangprojector menüjében láttál ilyet. Prémiumabb AVR-hez szoktak még adni bemérő mikrofont.
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
Roland861010
veterán
Sziasztok.
Egy jó másfél hete volt egy távoli reset a tvn ugyanis eldobalja a sounbart és nem megy a qsymphonic.
Felhívtak, hogy rendben van -e hát mondom nincs mert ugyan azt csinálja.
Jó akkor küldjék el a garancia levelet meg a számlát.
Küldik a szervizest.
Szerintetek van rá sanszom elsőre hogy kapjak egy vásárlási utalványt ha én azt mondom hogy egy féléves tv-t amit 600k vettem nem igazán szeretnék szervizeltetni?!Azért ezt viccesnek tartom , hogy ilyen összeg mellett és na jó 7 hónap után már szervizbe vigyék.
Főleg hogy 65" tv-t hogy fogják elvinni ha nincs meg a doboza ?! -
SPF
senior tag
válasz lsebestyen #158617 üzenetére
Köszi. Ios 17-tel és wifis csatlakozással próbáltam párszor, de mindig a végén szakadt meg.
-
SPF
senior tag
Smartthings app-ba iphonnal nem lehet tv-t hozzáadni? PIN kód megadása után még továbbmegy, de utána nem fejezi be a hozzáadást.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Új térbe került a QN90B.
Viszont nem találom a menüben, hogy hol kell újra hangzásügyileg "feltérképeztetnem" a nappalit.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
zAcsKO
tag
Sziasztok,
Samsung TV-Monitort keresek. 90%-ban monitorként funkcionálna de néha néznék rajta Digi TV-t (coax kábel közvetlen a tv-monitorba menne). Létezik ilyen? méret 27-32 col között, ár max 100.
köszi[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz falabu88 #158606 üzenetére
Koszi
-
falabu88
aktív tag
válasz Vhiktor #158590 üzenetére
Már meg nem mondom, mert 8-10 éves sztori, de szerintem a Signal-nál volt, mert több haver/ismerős is ott dolgozik, és a legtöbben a családban náluk vagyunk (ez húgom lakásában történt ráadásul, a menetére már nem emlékszek). Amúgy ajánlom a Signal-t, nekem az elmúlt 2 évben ~200 ezret fizettek ki állatorvosra a 2 macskának, jégkárra 50ezer, duguláselhárítás évente.. És fizetek valami 40ezret évente (ebből majd 20ezer a két macska ). Mindig kérdés nélkül fizetnek napokon belül. Jégkárnál pl telefonon hívtak, elmondtam mi a gond, mondta a csávó, hogy 50 látatlanban jó lesz-e vagy jöjjön ki..
[ Szerkesztve ]
-
SPF
senior tag
Sziasztok, Q60-as TV-n hogy tudom beállítani, hogy az optikai kábellel csatlakoztatott soundbart a tv távirányítójával tudjam hangosítani/halkítani?
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
Van egy ks7000 tv-nk. Pár nap óta nem jó rajta Disney+. Amikor rámegyek csak fekete képernyő van. Hiába várok vele semmi nem jön be. Appot nem lehet letörölni és újra telepíteni mert azt írja rá, hogy alapalkamazás nem törölhető. Frissítés be van kapcsolva. Nálatok nincs ilyen gond
Minden más streaming szolgaltató megy. Mobilon és másik tv-n is hibátlan.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest