Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
veterán
válasz pepe4 #150199 üzenetére
Lényegében igen, csak a fehéregyensúly beállításokat ne használd.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Sonja
nagyúr
válasz wallace 234 #150196 üzenetére
Írtam, hogy MediaMarkt-ban most ~300eHUF. 43"-os a Max, amit el tudok helyezni, szóval hiába jobb árban a nagyobb. Viszont szerintem ezt most elvetem, és nem ezt veszem.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sonja
nagyúr
válasz s7evcsenko #150195 üzenetére
Pl. a displayspecifications is ezt írja.
#150196wallace 234: A link nem jó. Egyébként ezt hogy érted?!
-
wallace 234
őstag
válasz Sonja #150189 üzenetére
Igen a legkisebb mini ledes, 120Hz es panelt kapott, de ide haza is ezt kapjuk az már más kérdés! 108 centis (43”) QN90A Neo QLED LCD TV műszaki jellemzői:
4K VA panel
Quantum Matrix Pro háttérvilágítás-szabályzó technológia Quantum Mini LED-ekkel
100/120 Hz képfrissítés
Széles nézőszög
Anti-Reflection (tükröződésgátló) réteg. Legkisebb mini ledes, de ez 399 ezer forint,
Ennyiért már ott az 55qn90 ami azért jóval nagyobb![ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
válasz Sonja #150193 üzenetére
Konkrétem hol az a "mindenhol"?
Rtings szerint ugyanis nem az...
SE VRR, se 120Hz[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Rise17
tag
válasz wallace 234 #150192 üzenetére
nem nem! ezt ugy kellett kikönyörögni a Telekomtol 1 üres garancialevelet kaptam vásárláskor! Érdemes kikérni másnak is,mert ha ez nincs,vagy nincs kitölve a garancia levél szóba se állnak veled!
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz wallace 234 #150192 üzenetére
Mindenhol az van, hogy ennél már a 43"-os is 120Hz-es, nem csak a nagyobb panelek, mint eddig! Eleve annak is kell lennie, lévén a VRR miatt.
-
Rise17
tag
válasz Sonja #150189 üzenetére
Ennyi pénzért 55col-t érdemes venni,esetleg nézz szét a tavalyi q80t hátha van még valahol,az is 300 körül van,vagy esetleg kicsit többet rászánni az LG Oled-re.Nekem az nem szimpi ezekben a tv-kben hogy visszafejlődés a tavalyi szériához képest(szerintem) mert ezek nem VA panelesek(kisebb kontraszt,ami a filmeknél előjön)De ez egyéni vélemény.Arra számolj hogy nagyon sok panelhibás van a samsungnál,sajnos énis már kb lassan 3 hete probálom legaranciáztatni a q80t-t és minden mondvacsinált kifogással probálnak elhajtani! Ezt számold bele a vásárlásba mert nem kevés pénz 300 ezer FT.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
A QE43QN90AATXXH típussal van valakinek tapasztalata? Tetszenek a paraméterei (Főleg a 120Hz jó lenne focihoz! ), meg maga a normális talpa is! Az ára már kevésbé (MM, 300eHUF), dehát minden TV hasonló paraméterekkel ennyi.
-
wallace 234
őstag
válasz manager2220 #150187 üzenetére
Jó vétel, volt oledem előtte és nincs hiány érzet! Fehér az fehér. Feliratoknál most már nincs gond, hdr nél is szépen mutatja nincs zavaró virágzás. Betekintési szöge Ads panel létére közel se olyan, mint az lg féle ips panel betekintési szöge. De azért annyira nem vészes, szerintem annyira oldalról nem nagyon fogsz tvt nézni. De ha fontos a betekintési szög, akkor oled a megfelelő.
Amúgy maximálisan elégedett vagyok vele, eszembe sincs le cserélni! -
manager2220
tag
válasz wallace 234 #150184 üzenetére
Köszi a gyors választ. Akkor nincs blooming a feliratoknál? Betekintési szög rendben van? Fehér az fehér?
Összeségében elégedett vagy vele? JÓ vétel ha nem OLED-et akar az ember? -
sfefe
addikt
válasz wallace 234 #150184 üzenetére
És a 65ös qn90? Nálunk..
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
wallace 234
őstag
válasz manager2220 #150183 üzenetére
Nem lesz vele gond, még sötétbe se! Nálam is Ads panelos verzió van, és meglepően jó! 55qn95 igen az VA panelos, több gyártó Va paneljával, így lehet szórás köztük.
-
manager2220
tag
Sziasztok!
MM Black Friday-en lerendeltem egy 55QN90A-t. Most olvastam, hogy jó eséllyel ADS paneles nem pedig VA.
Ez mennyire lesz látható, nem sok videót találtam a témában Samsung TV-kről.
Főleg gyengén világított szobában lenne használva filmezésre.
Az 55QN95 az biztos VA paneles itthon?
Mi más alternatíva lehet még ha VA paneleset akarok?Köszi előre is.
-
kissdani
senior tag
válasz qwertly #150180 üzenetére
Én ezt inkább az optikai kimenetre kötném az gondolom van rajta, és azt tudod kapcsolni a menüből. Szerintem igen a jack kimenetbe dugod akkor az fog szólni csak a tv helyett, míg ki nem húzod. De majd kijavítanak ha tévedek...
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
Vhiktor
veterán
Mint ahogy Cetlis fórumtárs linkelte az Rtings beállítások teljesen jók kiindulási alapnak.
Attól többet kalibrálás nélkül nem tudsz kihozni belőle.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
wallace 234
őstag
Színközt tedd natívra és akkor nem lesz ilyen piros. Film módba gyárilag kalibrált képet, kapsz. 55qn90 ahogy írtam elsőkörbe Ads panelt kapott az európai model, azon belül a magyar és ukrán piacra, Ads. Most év vége felé csordogál ide a VA panelos. Rtingsen VA panelos verzió van! Ezért mások a beállítások is. De ha meg kopogtatod, és villan akkor VA panelt kapott! Ill a dobozon nézd meg a gyártó országot. Ha made in Hungary akkor nagy eséllyel VA panelt kapott.
-
-
kissdani
senior tag
Foglalkoznak itt a fórumon képernyő kalibrálással, ha nem boldogulsz vele és annyira zavar, lehet érdemes rászánnod a pénzt...
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
Tucz
csendes tag
válasz wallace 234 #150135 üzenetére
Köszönöm,
megvettem (55QN90A), otthon van.
Nem is kocogtattam még meg, de majd megnézem (bár tán mindegy is már).
Első, teljesen laikus véleményem, hogy a fekete nagyon fekete, ami szuper.
Szürke tesztet is néztem rajta, nekem az is teljesen egyenletesnek tűnt.
Viszont a piros nagyon piros, a zöld meg nagyon zöld, és ez nemigen szimpatikus.
Dartsot nézve kisült a szemem a pirostól. Az emberek feje is vörösebb volt mint sztem kéne. A focipálya meg olyan zöld volt mintha a gyerek színezte volna. Egyáltalán nem éreztem természetesnek. Állítgattam a saját buta fejem után, de nemigen sikerült elérnem hogy komfortos legyek vele.
Írtátok lentebb, hogy nem panaszkodtak még erre a típusra, nem akarnék én az első lenni
Valahol olvastam, hogy nagyszázalékban nem kell a gyári beállításhoz nyúlni, gondolom azok közelítenek az átlag elvárásokhoz. De ha nekem nem tetszik, akkor van valami "tudományos" módszer ami alapján be tudom állítani? Vagy csak szokjam meg hogy amit eddig néztem az
volt a rossz és ez a szuper?
Vagy mit lehet ezzel kezdeni?
Köszi"Mindenki fölött dolgozik egy méghüjéb"
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni...
Van egy Samsung UE40J5200AW apósomnál.
Na most az öreg már nagyot hal, igy egyre jobban üvöltteti a futballmeccseket. ..
Kérdésem lenne, mivel nincsen benne Bluetooth-csatlakozás.
Hogyan tudnám megoldani hogy vezetéknélküli fülhallgatót vagy Bluetooth-hagszórót csatlakoztassak a tv-hez? -
kissdani
senior tag
válasz blizzrd #150169 üzenetére
Igen menüben, most nincs előttem a tv de valahol a öndiagnosztika irányába van...
-
kissdani
senior tag
válasz blizzrd #150167 üzenetére
Ha látszódik a beépített képtesztnél akkor igen, ha nem akkor elhajtanak...
-
bghistvan
senior tag
válasz wallace 234 #150160 üzenetére
Huu, hát nagyon kíváncsi leszek,elvileg holnap már érkezik is ,izzad a tenyerem😀
Ha VA lesz, akkor csak jobban járok ezek szerint. -
Fenta
újonc
válasz wallace 234 #150147 üzenetére
Nagyon szèpen köszönöm a segítséget.
-
lacko6
senior tag
Hi.
Mit erdemes venni 43"-ba?
Qledet neztem a q60aa t.Vagy inkabb lg tcl?
Koszi. -
wallace 234
őstag
válasz bghistvan #150158 üzenetére
Q80T a tavalyi modell az idei Q80A. És az Rtingsen az észak amerikai modell van! Míg az európai model ill Magyarországi más lesz, amerikai model Ads panelt kapott, míg itt VA panelt kapott. Ill lehet belőle Ads panel is. Attól függ, hogy miből mennyit hoznak a piacra. Model névben nem a panelt jelölik. De jó is lenne! Idén több Ads panelt kapott a Samsung, így jóval több típus kapott, Ads panelt. Mint korábban. Több gyártó panelját használja a Samsung, Ads panelt a Kínai BOE gyártja nekik.
[ Szerkesztve ]
-
bghistvan
senior tag
wallace 234 :
még az előző hsz-hoz [ezt az RTINGS tesztet] hozzácsatolnám.
-
bghistvan
senior tag
Szia!
Én is most rendeltem egy Q80AAT típust, viszont biztosan ebben a verzióban van a VA panel,nem inkább a Q80TAT?
Elég sokat olvastam utána, rengeteg videót-tesztet néztem, és azokból azt szűrtem le, hogy az AAT az IPS(pontosabban ADS panel),annak összes előnyével/hátrányával...ennek ellenére én az IPS mellett tettem le a voksomat, remélem nem én néztem be. -
wallace 234
őstag
válasz gduck #150156 üzenetére
Írtam azt is! Processzor jól végzi a dolgát! Fekete az fekete, nem szürke. Színek is rendben vannak. Ha tetszik és ilyenbe gondolkodsz, akkor vágj bele. Ha Ads panelal szerelt tvvel, is elképesztő akkor egy Va panelos verzió, még brutálisabb lehet. Szóval aki vett QN90 et vagy Qn95 nem nagyon adott még hangot, hogy csalódott lenne.
-
gduck
addikt
válasz wallace 234 #150153 üzenetére
OK, akkor mondanátok nem marketinget is? Lehet én is egy ilyen TV-ben gondolkoznék...
[ Szerkesztve ]
-
putyu10
aktív tag
A panel típust hogyan lehet meg tudni?
Az 55F8000-res életem egyik nagy csalódása! És az ONKYO a legnagyobb S**R a világon! Samsung QE65QN90AATXXH UHD Neo QLED
-
wallace 234
őstag
válasz gduck #150151 üzenetére
Jó kis marketing cikk! Valamennyi pozitív hozadéka van a dolognak, csak ne lenne ez a panel mizéria! Processzor is elég jól végzi a dolgát!
Vhiktor #150152
Így sokkal könnyebb cikket írni, nem kell sokat agyalni! Sajnos kevés az igazi teszt, nem nagyon mernek bele menni a dologba! Tisztelet a kivételnek! -
Vhiktor
veterán
válasz gduck #150151 üzenetére
Kimásolták a samsung marketing szövegét?
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
Ebayen keress rá erre: samsung h6400 stand.
Nem lesz olcsó.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
-
wallace 234
őstag
válasz Fenta #150142 üzenetére
65Q80AAT VA panelt kapott, többféle gyártó Va panelját. 65qn90 ott is van VA panel, de Ads panelos verzió is! Így bele lehet csúszni, Ads panelosba. nekem 55qn90 nél ads
panelos van így is elképesztő a képe!
Local dimming, jól sikerült. Ha mindenképpen VA panel kell akkor 65Q80AAT. Bár ha van keret, akkor inkább a 65Qn90.[ Szerkesztve ]
-
kissdani
senior tag
Láttuk a kérdésed szerintem mindenki látta, de ez nagyon nehéz ügy kikeresni melyikkel kompatibilis, én kezdeném a Samsung ügyfélszolgálatával, ha olyat fogsz ki aki képbe van ki tudja neked keresni az adatbázisukban. Olyat kellene keresned akinek ilyen készüléke van és a falon, az eladja neked. Nekem lóg a konyhába egy 40h6400 a talpa használatlan de nem tudom kompatibilis és hogy eladjam egyálltalán... Tegyél fel egy hirdetést a tv topikban hogy ezt keresed, hátha...
-
Sonex79
aktív tag
válasz Fenta #150142 üzenetére
A drágább jóval drágább ami nyilván jelent minőségben is különbséget, magasabb képminőség indexe is, illetve neo qled a másik csak sima qled. A panelekkel kavarás van hogy va vagy ips, ez még fontos kérdés, wallace kolléga tud esetleg erről infót. Én inkább a va-s panelt választanám. Ha mindkettő va akkor a neo qled-et, ha a pénz nem számít.
De akármelyiket is válaszd a korábbi régi kicsi tv-hez képest le fog esni kb a fejed.. 😂
[ Szerkesztve ]
-
Fenta
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, két készüléket néztem ki 65Q80AAT illetve 65QN90AAT.
Nem tudom megérné-e megvenni a drágább készüléket, mennyire észrevehető a két technológia közötti képi különbség ? Egy 9 éves régi full HD-s Lg 80cm képátlós tvt váltanék le. Nyilván mind a két készülékkel jól járnék.[ Szerkesztve ]
-
S@c@
őstag
Sziasztok,
Kernek egy kis segitseget. Hol tudok venni 48h6400ashoz talpat? Ebay vagy phnak is nagyon orulnek. Koszonom
-
Sonex79
aktív tag
válasz lord_m #150136 üzenetére
Nagyobb méretnél is előfordul, de nálam pl. 55-ös volt. Szerintem nincs erre statisztika. Vedd meg ha tetszik, és reméld hogy nem lesz gond. Új tv vásárlásnál most sajnos ez van, nem Samsung specifikus a jelenség.
Amúgy Én inkább nagyobb panelnél aggódnék a szervíz miatt hiszen ott drágább a panel.
[ Szerkesztve ]
-
kissdani
senior tag
válasz lord_m #150136 üzenetére
Az én vélemyényem szerint a ritkább méreteknél és az 50" az olyan sokkal nagyobb a kockázat. 55-65-75-85" én ezekből választanék a helyedbe.
-
wallace 234
őstag
55qn90 Ads panelt kapott! Ill van köztük elvétve VA panelos verzió is. Volt dolgom Samsung szervizzel, de nagyon korrekt hozzá állásuk volt. De sajnos ahány megye annyiféle hozzá állás van. Samsung ügyfélszolgálat, se egyszerű de telefonon, mindig sikerült dülőre jutni velük. NeoQled mini ledes, az 55qn90. Ha tetszik akkor vedd meg! Amelyik panel villan az VA panel! Panel lottó azért van mert a Samsung és ahogy a többi gyártó is úgy veszik a panelt. Többféle gyártótól, pl csot, Auo, Dp. Kevés már a Samsung panel. Így bele lehet futni olyan panelban amibe vannak, hibák. Neten azért egyszerűbb vásárolni, mert van 14 napod ellálni, boltba 3 napon belül ha hibás akkor lehet. Sony nál azért kisebb a panasz, mert a legtöbb panelt az Auo tol veszik.
[ Szerkesztve ]
-
Tucz
csendes tag
Sziasztok,
55qn90a-t nézek, a képe nagyon tetszik (eredetileg Sonykat néztem, de egymás mellett ég és föld), azzal a 75e visszafizetéssel még ki is fizetném,
de amiket írtok nemigen segít a döntésben.
Nagyon nem akarnék szívni a szervízzel, rendelni meg most nem lehet, így személyesen venném, amire ugye nincs a 14 nap.
MMben néztem, nem emléxem pontosan melyik volt (hogy neo vagy nem), némely jelenetnél azon láttam sávokat, onnan viszont mindig .
Boltos azt mondta, ez a technika sajátja.
Szóval ez Samu, vagy a led, vagy a qled? Vagy egyszerűen csak tömegtermékek és némelyik így sikerül és ezt hívjátok panellottónak?
Ill. erre írtátok, hogy ads panen van benne, némelyikben VA. Hogy lehet megállapítani? A szaki megkocogtatta a kijelzőt, szerinte amelyik "befehéredik" az VA, amelyik nem az meg IPS.
Köszi[ Szerkesztve ]
"Mindenki fölött dolgozik egy méghüjéb"
-
Sonex79
aktív tag
válasz kissdani #150131 üzenetére
Ezért írtam hogy használja mindenre. Én pl. kevés sportot néztem mert ugye nem volt épp akkor olyan sok (covid), csak utána vettem észre, hogy függőleges sávok vannak kb 10 centinként, és ez sportnál elég zavaró volt. Na mindegy nekem kijelző csere lett a vége garanciában, kevesebb macerával mint az itt leírtak.
Ha meg hibát akarsz keresni úgyis találsz, akkor meg azt nézed mindig.. és nagyon nagyon ritka a hibátlan tv, még a sonynál is..
-
kissdani
senior tag
válasz Sonex79 #150127 üzenetére
Én inkább az ellenkezőjét javaslom neki mert ha nem keresi és az elállás idő után veszi észre a hibát akkor már nincs választás, nagyon idegesítő tud lenni....
-
kissdani
senior tag
válasz viperabácsi #150128 üzenetére
Elég lett volna csak annyi hogy 3oldalt csak tekersz és a képeknél megállsz, és már meg is találod miket kell nézned. De leírom, volt egy fórumtárs aknek a világos képeknél sávosodás jelentkezett, volt egy akinek a fekete az ilyen kékes színű volt, és volt olyan is akinek nagyon bevilágításos volt a panel fekete képernyőn. Ezeken felül pixelhiba, mozgás közben darabos volt a kép stb...
-
Sonex79
aktív tag
válasz viperabácsi #150126 üzenetére
Inkább ne keresd.. vannak tesztek a youtube-n, de jellemző ha ott észreveszel egy kis hibát is akár, akkor utána észreveszed mindig és zavarni fog. Ha olyan gondja van a tv-nek azt úgyis látod majd: pl. színhibás, pixel hiba, durva felhősödés. Használd arra az 1. napokban amire tényleg használnád, ha ott minden ok, akkor jó lesz a tv számodra.
-
Sonex79
aktív tag
válasz viperabácsi #150124 üzenetére
Sztem ha tetszik vedd meg. Nem minden tv rossz, panellottó van, de ez más gyártónál is így van. Jó tv lesz játékra az tuti. Ha valami gond lenne mégis akkor 14 napon belül visszaküldöd, és ekkor még nem játszik egyáltalán a Samsung szervíz..
-
kissdani
senior tag
válasz viperabácsi #150122 üzenetére
Olvass vissza legalább 5 ember szívott vele 2 héten belül...
-
kissdani
senior tag
válasz viperabácsi #150120 üzenetére
Igen ez mindent tud ajánlott vétel. Annyi hogy sok benne a bandinges foltos hibás panel jól át kell nézni és ha valami nem klappol vissza kell küldeni mert arra nem terjed ki a Samsung garancia. Illetve kis hátrány hogy 8bites panel de ez nem egetrengető...
-
viperabácsi
addikt
Üdv !
Ez esetleg ajánlott lehet ?
A hdmi ezen 2.1 és tud 120hz meg VRR-T ?Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Fr3eWar
őstag
válasz s7evcsenko #150103 üzenetére
A 43QN90A sem 120hz? Illetve nem VA van benne?
-
gduck
addikt
Sziasztok!
Picuri Samsung UE32T5302 van valakinek?
Ezekre lenne használva: Netflix, HBOGO, Youtube, filmnézés USB-ről. -
kissdani
senior tag
válasz gordonfreemN #150115 üzenetére
Pclandal nekem is negatív tapasztalatom volt vettem egy újként hirdetett alaplapot és hibás volt nem kezelte a ramokat rendesen, bekérdeztem fórumba hogy mi lehet vele és egy fórumtárs ugyan oda vitt vissza egy ugyan ilyen lapot, kikereste a számlát és a gyári szám alapján ugyan az a lap volt. Mondanom se kell vittem vissza és még letagatták, mondom láttam az előző tulaj számláját és már akkkor a gyerem csak mosolygott. Nem ajánlom senkinek a boltot....
-
gordonfreemN
addikt
válasz kissdani #150114 üzenetére
Jó hogy kérdezed.
PCLAND.
Semmi akadálya nem volt a visszavitelnek.
Kérdeztem még elötte, hogy mivel vidékről felutazunk,
-lehet e úgy, hogy hozok el másik készüléket.
-Persze, milyen tv lenne?
-elmomdtam és rákérdeztem, az elállás ez esetben is marad, ha gondom lenne?
-azt nem tudja, meg kell kérseznie a nagykert
-mondom akkor ne legyen nekik további kellemetlenség, pénz vissza és megveszem máshol
-okMajd hivnak két nap múlva, hogy megött a tv. Gondoltam akkor megegyeztek a nagykerrel mégis.
Felmegyek, lezongorázzuk a papirokat, irnám alá, 10k-val magasabb ár mint hétfőn, de legyen. Viszont akkor már rákérdeztem, hogy
-akkor ez új vásárlásnak számít-e?
-dehogy, ez készülékcsere és nincs ujabb elállás
-köszöntem és átvettem egy másik boltban a tv-tNincs ilyen, hogy cserekészülék. Hülyének akartak nézni.
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
kissdani
senior tag
válasz gordonfreemN #150113 üzenetére
Egy 60hz-es panelt nagy méretben nem tudnék megszokni annyira árnyképes darabos a kép. De ez kisebb méretben élhetőbb illetve szeme válogatja. Lényegében csak neked kell hogy megfeleljen, örülök hogy végre összejött. Nagyon kapálóztak a boltban hogy visszavitted? Honnan is vetted? Onnan hoztad a q6-ot is?
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz kissdani #150101 üzenetére
Meglett, ref listát csináltam az előző szerkesztettből és az alapján rendezte a mostaniból kiolvasottat, így pár kattintás volt.ismét.
Nem zavar, mert csak TV és filmezésmegy rajta így kezdetektől tudtam, hogy értelmetlen a 120as panel, de gondoltam ha annyira jó a kontraszt akkor ok.
De nem jött be.
Itt a Q60T-nél viszont teljesen kafa minden. Nem látom hátrányát a 60Hz-es panelnak.
Van persze egy kis bevilágítás a két jobb oldali sarkoknál (eddig ezt minden TV-nél tapasztaltam) de nem vészes egyáltalán.
A színek sokkal inkább rendben vannak nekünk, sokkal szebbnek látjuk.
A remote olyan furcsa volt elsőre,talán a solaros nekem jobban bejött, a gombok finomabbak, pontosabbak.
A menü pedig ahogy írja az rtings is, smooth-os a Q70-nél a Q60-nál pedig átlagos, azaz van hogy lemarad kicsit a nyomkodáshoz képest, de simán élhető.
A hangja is észrevehetöen jobb ennek, fele annyira sincs doboz hangja.Összességében sajnálom a Q70-et az egyebek miatt, de a feketéje a színe és a hangja miatt nem bánom egy percig se.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
h377
tag
Sziasztok!
A Samsung oldalán a QN90A és QN95A közötti egyik eltérés a Ulitmate UHD Dimming és Ultimate UHD Dimming Pro. Ez azt jelentheti, hogy a QN95A több zónával rendelkezhet?
Illetve a HDMi 2.1-es portok számától eltekintve van más különbség a két modell között?
Köszi!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz viperabácsi #150107 üzenetére
Igen de a 43-as az Q60A. Így sajna az szinte tuti nem tudja, ahogy Rtings-en is olvastam.
Véleményem szubjektív...
-
Szabi020
tag
válasz s7evcsenko #150103 üzenetére
Remek. Köszi a választ. Így akkor biztos sokat fognak eladni ennyiért..
hackeeeee: Nem csodálkozom, így én is. Majd talán egy év múlva sikerült eljutni odáig.
-
putyu10
aktív tag
válasz gordonfreemN #150100 üzenetére
Nekem a magyar beállítás van és most már minden jó.
Az 55F8000-res életem egyik nagy csalódása! És az ONKYO a legnagyobb S**R a világon! Samsung QE65QN90AATXXH UHD Neo QLED
-
Szabi020
tag
Sziasztok. Most láttam végre csinált a samu 43"-ban 120Hz-es készüléket!
Samsung QE43QN90AATXXH Van valakinek valami tapasztalata vele?
Egy Q60T-t váltana majd. Szintén 43"-os és ugye monitortként van hásználva. Ezért is örülök nagyon a 120Hz-nek. -
kissdani
senior tag
válasz gordonfreemN #150100 üzenetére
Biztos hogy nem fg rá felmenni a csatornalista, újra kell szerkeszteni. Milyen a q6? Nem zavar a 60hz-es panel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest