Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Capella #2499 üzenetére
Ehh, ott meg ilyen kommentek vannak:
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Capella
senior tag
Én még nem találtam jobbat, de ez szubjektív.
Pár napja viszont valami kicsit megmakkant. Ránézek az órára, és a megszokott narancs szín helyett totál piros volt az idő kijelzés, a mutató sem a beállított.
Valószínűleg automatikusan frissült, resetelt. Nem emlékszem, hogy automatikus frissítést állítottam volna be.
Az "új" verzióban viszont már nem 7, hanem csak 5 szabadon választható indítás állítható be. Ez még akár hagyján is lenne, de ahol a kcal-t jelzi, oda most már nem tudok indítást programozni, ami még default van, az a Google Fitnessz mozgáskövetés, illetve azt lehetne telepíteni. De valahogy kell a francnak.
Panaszolta is egy felhasználó, hogy nem tudja törölni az óráról. -
válasz TODI1111 #2497 üzenetére
Köszi
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz Capella #2493 üzenetére
Az a helyzet, hogy több mint egy évig használtam ezt:
Az óra viszont megnyekkent (nem egy liga a Watch 6-tal). Viszont nagyon jól mutatta digiálisan is a másodperceket.
Most ezt használom:
Ez ugye gyárilag rajta van, tetszik is, csak a másodperceket nem tudom kirakatni vele
Egy ilyen kategóriájú óránál mint a Watch 6 természetes, hogy az ember pár száz Ft-ot nem sajnál egy óralapra.
Csak pl vannak ilyenek is, mint pl: valamelyik komment azt írta az egyikhez, hogy késik (tegnap olvastam, és fizetőshöz írta )
#2495Lajmund: link?be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Kinek milyen óralapja van?😊
-
Köszi, de már ki van fizetve.
[ Szerkesztve ]
-
Van rajta fólia, de pár napon belül itt lesz ez is:
-
Valahogyan nem lehet beállítani, hogy ez az óralap mutassa a másodperceket is?
illetve: ez melyik óralap lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz Badboys #2486 üzenetére
Az edzéseken belül tudod állítani a beállításokba. Pl kiválasztod hogy huzodzkodàs és azon belül annak a beállitásaiba. Amúgy jó lenne ez ha ki lehetne kapcsolni a pittyegést és a rezgést amikor zonákat vàlt. Zonákat eddig előtte is mutatta a második képernyőn csak ott ugye meg az időt nem làtod hogy hol tartasz.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
válasz GoodSpeed #2472 üzenetére
Az első elfogyott, helyette ez van:
Ringke Slim műanyag védő keret Samsung Galaxy Watch6 (40mm) okosórához átlátszó+fekete (2db) (tokgalaxis.hu)
Viszont úgy látom, ezt könnyebb felrakni, de alul nem véd annyira, azért slim. Mondjuk alulról nem is kell annyira.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Lajmund
őstag
-
Lajmund
őstag
A frissités hozott új lehetőségeket a sport modokba. Egyik a pulzus sàvok kijelzése edzés közben opcionálisan bekapcsolhato. Persze kilrobàlom nézem tök jó alul a pulzus alatt muatja a félkör sàvot pluszba. Ki van kapcsolva a hangkalauz de így is amikor vàltozik a zona csilingel meg rezeg... Erre mi a jó édesanyja a megoldás hogy ne szorakozzan csak simán muatassa minden baromság nélkül. Nem tudom elképzelni higy ez bàrkinek hasznos higy csilingel meg rezeg mert úgyis oda kell nézni és amúgy se tudja lekezelni a kitörések hirtelen pulzus vàltozàsait szóval duplán baromsàg. Ezt se sikerült megcsinálni Másik ki van kapcsolva hogy a jól halad stb healt értesítések ne rezegjenek jelezzenek mert nagyon leszarom erre ugye mindig visszaàll frissitéskor. Kedvencem amikor rezeg megnézem mi az mert csak a fontos dolgok jeleznek direkt hogy minden szar ne zavarjon erre làtom szokàsos sötét képernyő es laggolva nagy nehezen a zöld szív bejàtszss bejön a tornádó csurgo forgo hülyeséggel végig szaggatva hogy elértem a nap8 séta cèlt.. ez utóbbi màr többször felcseszett de ha màr irok ezt is leirom. Most miközben ezt lepotyogtem folyamatosan csiligel a kezemen meg rezeg ahogy ulto helyenben fix pulzus mellett azt méri hogy változik fel le a zonák kozt Muszáj volt leirom és hova ha nem ide. Szóval ha valakinek van ötlete hogy a teljes pulzus zona kikapcolsásán kívül hogy lehet elkussoltattni ezt orbitális uj baromsàgot kérem jelezze. Ha nem pittyegne rezegne jó lenne mert amúgy jól nèz ki.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
S@c@
őstag
A Galaxy Watch 6 minden funkciót megkap amit a galaxy watch 7 tud?
-
Érdekes, amúgy én is így álltam hozzá telefonoknál. Aztán a második Xiaomi 11 Lite %G-n rajta hagytam a gyári fóliát. 2 évig bírta, akkor kijelzővel esett a kavicsra. Légbuborék keletkezett a fólia alatt, de a kijelző sértetlen maradt.
-
Helyben géppel vágott fóliát ajánlottak:
Ilyen vagy ilyen:
Mind a kettő az én telefonjaimon van. Helyben tok nincs. A telefonjaimon jól teljesít. Vélemény?be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Tehát akkor a Nillkin keret + üveg. Ebben 4db üveg van. Miért adnak ilyen sokat? Ennyire könnyen karcolódna és csere?
-
qltsar
veterán
válasz GoodSpeed #2472 üzenetére
Nem jarsz jobban, eletem legrosszabb befektetese volt, szerencsere csak Alirol es 3-500 Ft-ert, bar Fit 3-hoz, de a mukodesi elve ugyanaz.
Az ilyenek ala bemegy a viz, para, kosz, aztan szedheted le egy kezmosas utan,es pucolhatod.
Keress egy olcsobb uvegfoliat, ennyit en biztos nem adnek erte.
[ Szerkesztve ]
-
Itt egyből felpattintja a fickó.
Ringke Air - szilikon fekete védő keret - Samsung Galaxy Watch6 (44mm) okosórához (tokgalaxis.hu)
+
Samsung Galaxy Watch 4 / 5 / 6 / 7 (44mm) - Ringke - okosóra üvegfólia (4db) (tokgalaxis.hu)
De most van még ez:
Samsung Galaxy Watch6 (44 mm) - Tech-Protect Defense360 - fekete védőtok (tokgalaxis.hu)
Ezzel nem jobban járok? Mert ez üveg is egyben?be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
spider23
aktív tag
E simmel kapcsolatban olyan problémám van hogy ma a Vodafone egy Tuti100+ csomagot átrakott esimre. Órát be is állítottam a kapott kóddal. Viszont se hívni nem tudok vele se engem nem tudnak hívni. Azaz a hívó telefonján kicseng de az órán semmi jele. Viszont a nem fogadott hívásról jön sms az órára. Mi lehet a gond?
"Mobilhálózat állandó bekapcsolva"van állítva és rajta van a hálózaton mert ha lehúzom a redőnyt írja is hogy Vodafone hu. -
Lajmund
őstag
válasz Gabesz87 #2468 üzenetére
Alvással sporttal minden bekapcsolva kivéve aod. Kissebbek nem birnák lehozni az egész napot ilyen beállitások mellett. Ha kicsi a csuklod akkor 5pro inkább.
-
Gabesz87
veterán
válasz Rigormortiis #2463 üzenetére
Mihez képest járnék jobban az 5-össel? 6-ossal szemben? Mert ahogy nézem a különbségeket, papír szerint a 6-osnak nagyobb az akkuja. Persze a gyakorlat nem tudom, mit mutat.
#2464 Lajmund
akkor nagy árkül. valóban nincs köztük, de félek, hogy az már nagy lenne. Elég vékony csuklóm van. Akksi egy napig is bírja A Watch Active 2-met 2-3 naponta töltöm (wifi nincs bekapcsolva). Jó, ez nyilván felhasználási módtól függ.Kis off: Feleségemnek hétvégén vettem szülinapjára Apple Watch SE-t. Jó kis óra, tetszik. Na meg döbbenet, hogy a telefon mellé téve, egyből el is kezdte a párosodást, mindent megcsinált. Nem vagyok apple fan, de ez a fajta egyszerűség az almás ökiszisztémában eszméletlen.
[ Szerkesztve ]
-
Tokot milyet? Illetve üvegfóliát milyet? Nekem anno az volt ajánlva, hogy nem kell rá
-
nkmedve
őstag
válasz Lajmund #2464 üzenetére
Én nemrég vettem 6c47-et, eddig teljesen elégedett vagyok vele. Bár az óra nem tud sokkal többet mint a korábbi Watch 4-em, az anyaghasználat és a lünetta miatt teljesen más kategóriának érződik.
Üzemidő nálam inkább 3 nap, pedig AOD-n és csuklóemelős ébresztésen kívül minden aktív és folyamatosan rajtam is van (alvásfigyelés, pulzusmérés, mindenféle telefonos értesítés). Az igaz, hogy csak BT-s kapcsolatot kap (WIFI csak nagyobb frissítéskor), de az nekem elég is. -
Lajmund
őstag
válasz Gabesz87 #2462 üzenetére
Szerintem àr értékben 6c47mm a legjobb választàs. Jó használni a lünettàt(tekerentyűt) nem lesz maszatos a kijelző és szerintem jó ficsőr érzésre is tetszik. Szép nagy kijezlője van aksi is bírja egy napig.
-
Rigormortiis
veterán
válasz Gabesz87 #2462 üzenetére
Üzemidő szempontjából (is) a GW5Pro a jobb választás jelenleg, ha nem kell a lünetta, gyakorlatilag szögre ugyanazt tudják. Egyedül támogatás szempontjából lehet érdekes a 6.
De még a sima 44mm-es változatoknál is jobban járhatsz az 5ös szériával, üzemidő terén, kinézni meg gyakorlatilag ugyanúgy néznek ki és tudják is.
Én is támogatnám egy átfogó GW topik létrejöttét!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Gabesz87
veterán
Nem értem, miért nincs egy áltlános Galaxy Watch topik, mint az Apple Watch, de mindegy. Tanácsot kérnék, hogy melyik Galaxy órát érdemes megvenni. Perpill még Watch Active 2-t (44mm) használok, amúgy nincs vele bajom, de jó lenne pl. Google Pay-t használni órával. Watch 7 drága még, és az AI-n kívül nem tudom, milyen jelentős újításokat hozott, de ez az AI láz egyébként is baromira hidegen hagy. Úgyhogy a kérdés, hogy Watch6 44mm, Watch6 Classic 43mm (bár abszolút nem ragaszkodom a forgatható lünettához), netán Watch5 Pro. BT verziókat néztem, LTE sem kell. Ha a Watch5 Pro-t nézem, leggyengébb HW, de legnagyobb akku+titán ház. A 2 Watch6 közül meg akkor már inkább a sima, mint a Classic.
-
Mondjuk lehet ő jelezte a szívrohamot...
-
S@c@
őstag
Ma megneztem eloben a watch 7et, sajnos meg nics topikja itt. A pulzusmeresrol rakok be kepet:
a csuklomra raktam, ahogy azt kene. Megis ilyen ererdmenyt kaptam. Referencia ora egy huawei watch fit 3 volt ami termeszetesen 89es normal ertket mert. Amugy gyors, de akinek watch 6 van nem erdemes sztem valtani. -
Az enyém 77K volt, és nem szürke
-
qltsar
veterán
Bár rossz az Alzás linked, röviden Alza = gyári garancia, Focuscamera = bolti / szürkeimport.
-
net91
senior tag
A 156 ezer és a 89 ezer forintos Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm között mi a különbség??
Ez ugyanaz az óra? Megvehetem az olcsóbbat?
[ Szerkesztve ]
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
qltsar
veterán
-
laca.1
aktív tag
Üdv.
Azt szeretném kérdezni hogy, hogyan lehet samsung watch 5 pron ütemezni az olways on displayt ? -
Capella
senior tag
válasz GoodSpeed #2441 üzenetére
Nekem a 2 napot elég simán viszi, kivétel, ha napközben edzésként bekapcsolom a gyaloglást a pár km kutyaséta alatt. Akkor jobban leszívja.
Ki van lőve a Google Segéd, és a csuklómozdulatra ébresztés, ami már abszolút nem hiányzik. AOD nincs, bár egyesek szerint az alig tesz hozzá valamit a fogyasztáshoz.
Egyebekben a használat ugyanaz, mint nálad. Éjszaka alvásfigyelés horkolással, nappal rajtam a default pulzus méréssel, bár azt nemigen nézegetem. Annyi van, ha a melóból hazaérek, leteszem, lefekvés előtt meg vissza.
Most reggel töltöttem, 12 óra 15 perc alatt fogyott 85 %-ra nappal. 2 nap 9 óra van szerinte vissza, persze éjjel majd jobban fogy a szuflája. -
Nálatok hogyan szokott alakulni a töltés?
Nálam reggel kerül rá a töltőre 8 óra körül. 60% alatt és 50% fölött szokott lenni. Fontos számomra, hogy éjjel rajtam legyen, így reggel szoktam rátenni tölteni, az lenne az ideális ha kibírna 48 órát, de az meg csak úgy jöhetne össze, ha 10% alatt lenne a töltöttségi szintje az akkumulátornak, és az sem tesz jót az akksinak.
Nálam aktív, a pulzásszám-figyeléstől a horkolásig minden.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
szami777
addikt
Köszi, akkor marad.
Szerk: na az akkor furcsa.
Nálam és és föld a kettő.
Olyan mintha a benyomás nem működne fullosan, vagy nincs menete a benyomásnak, vagy legalábbis más.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Ma vettem egy watch 6 classicot, nagyon tetszik, annyi a kèrdèsem, hogy a 2 oldalsó gombnak direkt más a nyomás érzete vagy sérültet kaphattam?
Watch 4 ről váltok, ott mindkettőnek kemény kattogó érzete van, itt az alsó gomb nagyon puhán nyomódik. Gyárilag ilyen?
Kösz előre is.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Vitaqo
senior tag
A hatos hátulja milyen anyagból készült? Műanyag/üveg?
-
S@c@
őstag
válasz Rigormortiis #2429 üzenetére
Ezzel pont igy vagyok en is, samsung telo es aw ora lenne szamomra a legjobb. max tartok egy sportra egy huawei orat es egy samsungot napkozben. Csak a szinkronizalasi mizeria meg nem a legjobb, meg a lepesszam plecsniket sem kapom meg ugy. Az eu kotelezhetne az almat,h az apple watch mukodjon androiddal.
-
-
pgonzy
tag
Akkor váltani kell alma ököszisztémára mondhatnám, de nem mondom, mert ha valaki nem szereti akkor androidhoz szeretne megfelelő kiegészítőket. Itt jön az, hogy sokan ezeken a fórumokon jonnek, hogy persze, vegyél drága AW órát, a samsung sokkal olcsóbb. Csak épp a samsung ennyit tud. Ez van. A Huawei órái jobban mérnek, de mas teren tudnak kevesebbet. Sajnos az élet ko.promisstumok halmaza. Lehetne jobb a samsung w7, de ennyire futotta. Akiknek kell a pontosabb mer3s, meg a design is azok tartanak több eszközt. Nekem van garminom a samsung mellett, azik kifejezetten spotra vannak kitalálva, de nézd meg a teszteket, sehol sincsenek az AW, vagy Huawei óráihoz képest, sőt van hogy a samsung pontosabb. Viszont slortra még is az az alkalmasabb,főleg az üzemidők terén. Lehet itt sápítozni, hogy ilyen a samsung, meeg olyan, meg többet vártak.....ezek most ennyit tudnak, ha nem felell meg váltani kell olyanra, ami az igényeidnek jobban megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok, Galaxy Watch 6-nál az automatikus csukló érzékelést, hol lehet kikapcsolni?
Köszönöm -
Lajmund
őstag
Egyértelmü hogy fél áron gw6. De a helyedben ránéznék a gw6c 47-re is. Ár értékben mindenben is egy jó szijjal szerintem jelenleg verhetetlen.
-
Lajmund
őstag
Az még hagyján hogy félre mér. De nekem konkrétan kiakad egy fix számon és 10 perceket nem mér semmit bicozás közben a 6 amikor a legjobban érdekelne hogy mennyi a pulzus. Kitörések méréséröl meg csak álmodni tudok az még 10 év a samungnak ha ilyen tempoval haladnak. Sima sulymellényes edzésnél aránylag jól mér. Még uszásnál jön jol hogy számolja a dologokat. Azt mondjuk egész jól csinálja meglepöen csak 50 métert szokott tévedni 2000 méteren az 50 méteres medencébe. Okosfunkciok tényleg rendben vannak. Jó kis ora ez de azért tényleg kezdhetnének ezzel a szenzor témával végre valamit. Egyik legnagyobb globális szinten elterjedt gyártorol beszélünk elvégre. Idei évet egész meguszosan akarják lehozni.
-
net91
senior tag
Ha most szeretnétek okosórát venni, akkor is GW6-ot vennétek vagy már GW7-et?
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
qltsar
veterán
válasz GoodSpeed #2417 üzenetére
Szerintem is, nalam is hasonlok jonnek ki, amig nem kezd el megsulni az alaplap .
#2418: +1. Bar a lifefitness gepek sem a legpontosabbak ilyen szempontbol, folyamatosan alul mer a GW6, ugyanugy, ahogy a 4, vagy a Fit 3 is, ezert a vegen az egetett kaloriamennyiseg a Samsung szerint joval kevesebb lesz edzesnel.
[ Szerkesztve ]
-
S@c@
őstag
válasz Rigormortiis #2416 üzenetére
Ez igaz, en csak azt irtam hogy a samsung azert eleg jo szenzort csinalt meg anno a samsung s8 es s9 keszulekben. Azok pontosak voltak, ahhoz kepest nem elore haladt ezen a teruleten sajnosa konkurenciahozbkepest.
Profi sportra sajnos nem a garmin, hanem a polar a pontosabb. A garmin intervall pulzust nem tud pontosan merni.
Nem par bpm elteres van, hanem akkar 10-20 bpm is lehet, ami azert sok, meg hobbi edzeskor is. (Anaerob,vagy zsiregeto sportok kozott ennyi elteres van) pedig nagy remenyem volt az uj szenzorral kapcsolatban.
-
Szerintem ez remek üzemidő, tekintve, hogy sok minden folyamatos figyelésen van, pl pulzusszám, vérixigénszint, horkolás figyelés:
-
Rigormortiis
veterán
Még szerencse, hogy senkit sem kényszerítenek arra, hogy gw7et vagyen.
Aki komolyabban/profi szinten sportol úgyis Garmint használ. Mit befolyásol, hogy pár bpm eltérés van pulzusmérésnél?
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
S@c@
őstag
Amig egy 25e illetve egy 50e forintos huawei watch fit 2 es watch fit 3 agyonveri a 110e illetve 220e-s samsung uj orakat igenis azok a samsung szenzorok nem jok.
Az apple watch 9es szeria 130e, de meg a 2022es apple verziok is jobban mernek, mint a most kiadott uj 2024-es samsung orak.
Az szerintem senkinek nem lehet vigasz, hogy az elozo szerianal (samsung watch 6) a kevesebe pontos szenzortol jobban mer 30%al az uj 7es szeria. Mert azonos arsavban, de meg alatta is a konkurencia agyonveri a most kiadott uj w7 szeriat, ez pedig szomoru.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Leonardo91 #2412 üzenetére
Nem ilyen egyszeru - sajnos , kulonben sok Androidos felhasznalo AW-t hasznalna.
Bar engem stilusilag visszataszit az AW, de ez meg mar izleskulonbseg.
[ Szerkesztve ]
-
Leonardo91
őstag
Majd ha lesz topicja akkor átkerül oda a w7 téma addig ez elkerulhetetlen , és nem is én hoztam fel itt sem ,csak kezdtem unni hogy egyes emberek megmondják hogy nem tetszik, szar stb ráadásul "mindenki" nevében 😂😂
Ha valaki jobban bízik az AWban mert az elvileg pontosabb akkor azt kell venni. Azért a 6classic és az Ultra közt most nagyobb újítás van mondjuk mint a Fold 5 és 6 közt. Szóval inkább ott legyenek az emberek azzal elfoglalva hogy nem ezt várták...[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
qltsar
veterán
válasz Leonardo91 #2406 üzenetére
Nekem csak az bajom, hogy a W7-tel szemetelodik a topic.
A linkelt Youtubeos, talan a legkorultekintobben tesztelo feltolto, erdemes megnezni a tartalmat. En siman elfogadom, amilyen eredmenyeket tesztel.
En tisztaban voltam a tracking kepessegeivel, de nalam a rendszer (funkciok es okoszisztema) + elegancia fontosabb volt, mint a tobbi, igy maradtam GW vonalon.
Ugyanolyan rosszul mer a 6, mint a 7, vagy a 4, ebben semmi meglepetes nincs, maximum annak, aki erthetetlenul csodat vart.
-
Lajmund
őstag
válasz Leonardo91 #2409 üzenetére
Nem tudom te hány tesztet néztél és kommentet olvastál de nekem az jött le hogy mindenki jobbat várt és vegyesek az érzések a kinézetével kapcsolatban. De izlésröl nem lehet vitatkozni. Ha neked tetszik használd egészséggel! Én csalodtam mert többet vártam. Beleéltem magam hogy megveszem jó árba a fold hatot mint tavaly az ötöt és az ultra orát de egyik se lett az igazi cserébe legalább jó drága mindkettö.
-
Leonardo91
őstag
válasz Lajmund #2408 üzenetére
Volt AW ultra 1-em is meg 6 classicom is (az utóbbi túl elegáns sportoláshoz) de a Galaxy watch ultra tetszik ezek közül a legjobban (persze ez se érdekel senkit) De te azt honnan tudod hogy az emberek többségének nem jön be? Ez megint a te véleményed 😂😂 nem csak lehúzós teszteket kell nézni.
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Lajmund
őstag
A tesztre reagáltam hogy megerösitett abba hogy jo hogy nem vettem meg. Ez egy forum elvileg nem? Ennyi erövel kit érdekel hogy neked mi a véleményed arrol hogy nekem nem tetszik? Ezért van az off topik beállitás. Másnak amugy bejöhet persze de az emberek többségének nem jön be és nem mélto az ultra névhez semmilyen téren. Kommentelj oda youtube-on több ezer embernek akinek nem tetszik hogy téged nem érdekel a véleményük mert te megvetted. Önmagában ha csak jobban nézne ki mint a 6c47 akkor megvenném. Ha sokkal pontosabb lenne a pulzus követés szintén megvenném még ezzel a buta kinézettel is. Nálam pont biconál omlik össze a 6c47 pulzus követése amikor legjobban érdekelne de ez cserébe legalább pofás.
-
őstag
+1
-
Lajmund
őstag
Szuper még egy jó ok hogy ne vegyek ultrát. Nem tetszik. Ugyanolyan a kijelzöje mint a 6c 47mm-nek oké kicsit fényesebb de ez sincs maxon szinte soha szoval nekem böven elég. Üzemidö oké tényleg nem rossz de cserébe legalább nagy buta ronda csomo haszontalan felülettel. Azt nem értem még mindig hogy az apple hogy tud ennyire jó lenni. Nem vágyok az ios-ra abszolut de hogy mennyire pontosak az lenyügüzö. pedig milyen jol hangzott amikor olvastam hogy lesz ultra orája a samsungnak. Becsapos nagyon mert telefonoknál az ultra tényleg szuper. Nekem az elsö samsung telom a 23 ultra volt na az tényleg ultra de az ora...
-
S@c@
őstag
Ennek fényében a watch 7 szenzorai sem lettek olyan pontosak, mint az apple vagy a huawei-e
link: [link]
-
Vitaqo
senior tag
Sziasztok!
Igaz nekem nem 6os órám van, hanem hetes. Mennyire bírja a strapát az alumínium verzió? Kell extra védelem rà? Gondolok itt tokra. A korábbi négyes classic órám acél volt, az még mindig újszerű, de vigyázok is rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel