Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leonardo91
senior tag
Valaki próbálkozott már a custom appok felrakásával?
Úgy látom megváltozott a 4 es és az 5 höz képest a menete ugyanis az easy fire tools nem kapcsolja össze a telefont és az órát pedig egy Ip címen vannak| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Leonardo91
senior tag
válasz Diesel38 #300 üzenetére
Ugyan ez... előrendeltem aznap mikor bemutatták, március 20án lehetett érte menni ...igaz levágtak még -10%ot az àrbol a várakozás miatt..
Masfél hete használom a watch 6 classic 47mm LTE órát de hogy az 1 napnál többet nem megy el az fix.. naponta töltöm, vegyes LTE használattal de általában bluetoothon van,edzés közben Spotify , 1-2 hívás, pár whatsapp üzenet, Always on kikapcsolva estére 5-10%.
Kíváncsi lennék egy Watch 5 pro mennyit megy el ugyan ezzel a használattal..| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Leonardo91
senior tag
válasz PedroPascal #310 üzenetére
Igen volt nekem is 4classic ott is LTE de többet tudott ,ha nem is sokkal de ott a másfél-2nap megvolt erősebb használat mellett is. Pedig pont a 4es szériára mondták , hogy akksi terén nagyon gyalázat. Akkor most mit lehet mondani a 6ra..
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Leonardo91
senior tag
Ez előtt volt egy kitérőm a másik oldalra . 8 hónapig AW Ultrát hasznàltam. Más liga az tény ott 2,5-3 nap megvolt ugyan ezekkel a használati szokásokkal. De a Samsung hiányzott telefonba így hát kénytelen voltam órába is vissza térni , de ha olyan kaliberű órát teljesítményben és üzemidőben össze tudnának hozni itt is akkor egy szavam nem lenne. Mellesleg itt még mindig fent áll egy hosszabb LTE hívás esetén ~10 perc mondjuk, hogy túl melegszik az óra és várni kell. Ez már a Watch 4Classicnal is valós probléma volt. Az ultránál ez sose fordult elő. Na...szóval ilyen apróságok de mégis fontos
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Leonardo91
senior tag
Azt hogy lehet beállítani hogy ha az óráról kezdeményezek hívást akkor ne privát számot írjon a hívott félnél?
-
Leonardo91
senior tag
-
Leonardo91
senior tag
válasz gyuri2008 #451 üzenetére
Az előbb írtam le. Nem mindig van nálam a telefon és olyankor átkapcsol 4G-re
Néha edzésre is beviszem és megy a Spotify .
Naponta néhány hívást is fogadok ,1-2 fizetés és ennyi. AOD nincs bekapcsolva csak lunetta és kijelző érintésre kapcsol be. Szerintem ennyire azért mindenki használja.| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Leonardo91
senior tag
válasz Ghostman78 #487 üzenetére
-
Leonardo91
senior tag
Ugyan már egyszer kérdeztem és nem jött rá válasz ezert teszek még egy próbát...
Ha óráról inditok LTE-n hívást akkor hogy lehet beállítani hogy ne privát számot írjon ki?Szerk:.nem neked szàntam bocs
[ Szerkesztve ]
-
Leonardo91
senior tag
Közben meglett...kicsit elvan dugva az órán .. membersbe segítettek . Szóval zöld hívás gomb -- hívás lista leteker az aljára -- beállítások és ott van ugyan úgy mint ahogy a telefonon hívószám kijelzése
-
Leonardo91
senior tag
válasz PedroPascal #587 üzenetére
Dehogynem. 10-15%nal mindennap kikapcsolom és 100%ig tölt
-
Leonardo91
senior tag
Tudja valaki esetleg hogy rendes gmail alkalmazás mikor lesz órára?
-
Leonardo91
senior tag
Playből mostmár le lehet tölteni a gmailt órára is
-
Leonardo91
senior tag
válasz Parallaxis #1036 üzenetére
Ez melyik óralap?
-
Leonardo91
senior tag
válasz Leonardo91 #1805 üzenetére
Most nézem , LTE -re még semmi.
-
Leonardo91
senior tag
Sziasztok
Két telefonhoz "egyszerre" lehet csatlakoztatni az órát?
Valami olyasmire gondolok mint a budsoknál[ Szerkesztve ]
-
Leonardo91
senior tag
válasz Rigormortiis #2342 üzenetére
Az Ultrahoz milyen, mekkora szíjak jók?
Ha a 6 classic szíjai nem akkor rajtam maradt egy csomó mert tegnap jött meg az ultra| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Leonardo91
senior tag
Igaz az ultranak még nincs topicja meg nem típus specifikus a dolog de azért felteszem itt is a kérdést
Tudott órán regisztrálni curve kártyán mostanában vki? Mert a 6 classicon ment az ultran meg nem de lehet a curvenál van vmi mert nem küldik a kódot smsbe hiába próbálkozom tegnap óta. Spamba sincs .| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Leonardo91
senior tag
válasz Lajmund #2408 üzenetére
Volt AW ultra 1-em is meg 6 classicom is (az utóbbi túl elegáns sportoláshoz) de a Galaxy watch ultra tetszik ezek közül a legjobban (persze ez se érdekel senkit) De te azt honnan tudod hogy az emberek többségének nem jön be? Ez megint a te véleményed 😂😂 nem csak lehúzós teszteket kell nézni.
-
Leonardo91
senior tag
Majd ha lesz topicja akkor átkerül oda a w7 téma addig ez elkerulhetetlen , és nem is én hoztam fel itt sem ,csak kezdtem unni hogy egyes emberek megmondják hogy nem tetszik, szar stb ráadásul "mindenki" nevében 😂😂
Ha valaki jobban bízik az AWban mert az elvileg pontosabb akkor azt kell venni. Azért a 6classic és az Ultra közt most nagyobb újítás van mondjuk mint a Fold 5 és 6 közt. Szóval inkább ott legyenek az emberek azzal elfoglalva hogy nem ezt várták...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest