Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Leonardo91 #2406 üzenetére
+1
-
őstag
Sok minden, mivel vettem galaxy s24 ultrát, így akartam hogy legyen vérnyomás mérés, ekg, üzenetekre való normális válasz, saját tárhely, képernyőkép akár a vérnyomásról akár a stressz-ről, ekg, vagy egyéb más egészségügyi adatról, telefon kamerájának a vezérlése, és még sok apró dolog. Szerettem a huawei gt 4-et, szerintem szebb is mint a gw6 és 2 hét üzemideje eléggé verhetetlen, ez viszont 2 nap, a 3. napon elindulni nem érdemes vele, de szerintem pont ennyivel többet is tud.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Impair1980 #2217 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
-
őstag
Srácok, ha nincs nálam a telefon, akkor is tudok fizetni az órával? Nincs E-Sim hozzárendelve, nem tudom, hogy szükséges e a telefon vagy sem. Nem akarok beégni ha leugrok 1-2 sörért
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz H2o-pok #2154 üzenetére
Én mosat cseréltem le a huawei gt 4-et ami 2 hét üzemidővel bírt, ez a galaxy watch 6 meg 2 nap, be van kapcsolva minden, mivel szerintem mindenki leveszi estére 1-2 órára az órát, (akár egy zuhanyzás erejéig, én speciel nem zuhanyzom vagy fürdöm benne) vagy egész éjszakára ha nem fontos az alvás monitorozása, addig töltőre is lehet rakni, nem veszek észre semmilyen hátrányt, hogy 2 naponta vagy hetente töltöm, viszont cserébe sokkal többet tud. Azoknál az óráknál gáz, amelyik nem bír ki egy teljes napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Apple asztali gépek
- Szemüveges topik
- LEGO klub
- Ingyen kellene, de tegnapra
- OpenWRT topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest